Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:41:28
|
|
|
|
sonček33
|
sonček500 - hvala za informacije...želim ti vse dobro macka, jaz jih imam 28, no skoraj 29. hvala še enkrat
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 16:56:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav Da se še jaz malo javim.Danes sem šla še enkrat na odvzem krvi za beta hcg, da preverim, če se nosečnost razvija. V petih dneh je narastel iz 1075 na 7000. Šla sem še na entest krvi, ker me je skrbelo.No zdaj sem pomirjena in jutri imam UZ.Skrbi me samo tale napihnjenost, saj komaj zapnem hlače. Jutri se bom, če bo vse v redu prestavila na avgustovke vendar vas bom vseeno hodila gledat. Preveč vas je, da bi vse imenovala, zato želim vsaki posebej vse dobro za naprej.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 17:10:18
|
|
|
|
Linda25
|
kind lady, končno še zate. Želim ti vse naj, naj, predvsem zdravo in srečno . Uživajte (odvisno koliko vas je, kajne) Lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 17:13:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala Mislim, da sta .Upam, da bo vse v redu, kar želim tudi ostalim nosečkam in tistim, ki to kmalu boste.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 17:59:22
|
|
|
|
sonček75
|
sonček33 tudi jaz imam menopur 3 amp.dnevno od 2-6 dneva ,7dan pa imam UZ. UZ imam v petek 14.12 in ne v soboto kot sem zadnjič napisala
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 18:02:42
|
|
|
|
Goldy
|
sonček33 - na gk ti dajo za tisti dan, ko imaš uz, bolniško (če jo rabiš). Jaz sem namreč iz Štajerske in bi mi šlo veliko dopusta, če bi vedno dala dopust. Pa nič se ne bat špikanja, ni tako hudo!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 18:29:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Kind lady, čestitke, za tako visok hormon. Držim pesti, da sta res Vsem novim na postu pa pošiljam pozdravčke in dobodošle.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 18:52:28
|
|
|
|
Abra
|
Sem prišla pogledat, če je Sayuri že s pregleda. Sem prezgodnja, kajne? Čakam novičke.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 19:23:03
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy sonček33 - na gk ti dajo za tisti dan, ko imaš uz, bolniško (če jo rabiš). Jaz sem namreč iz Štajerske in bi mi šlo veliko dopusta, če bi vedno dala dopust. Pa nič se ne bat špikanja, ni tako hudo! tud jaz sem se vozila zjutraj iz gorenjske,do 6-6.05 najkasneje na AC, 6.20-6.30 že v čakalnici, tako da vedno prva ali druga na vrsti, takoj po 7.30,ko začnejo in vedno do 8ih fertik, da sem štartala delat...meni je edino tako zneslo,bol pa tud lahko dobiš, ja ,tud za 4ure, če je potrebno, vse se da zmenit... ...srečno...
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 19:34:22
|
|
|
|
maja24
|
Sayuri ,Tita kje sta z novičko ,komi čakam da preberem da sta videli svoji pikici
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 19:55:12
|
|
|
|
Lotty
|
Sayuri Kako je bilo na UZ ... Te ze vse nestrpno pricakujemo Lp
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:16:29
|
|
|
|
Pija76
|
Dons so pa sami Sončki tukaj gor.... Abra a je pr tebi še vse pod kontrolo, a te že kej prstki srbijo? A boš res do petka čakala? Ferbčne smo..... Sayuri pa kje se ti potepaš? Vas je tolk pa vsak neki hoče al kako? SD je na eni temi pisala da so punce domov pršle in da se lepo dojijo...lepo a ne? Upam, da gremo vse tukaj gor po njenih stopinjah čimprej! Mišek 13 se je pa izpisala iz foruma, sem vam hotla že zadnjič povedati v petek, pa je bilo drugih debat dovolj, sem mal pozabila . Arneja, Pikovit, Daisy, Mlinčka a mamo v petek spet virtualni žur? Abra vi trije se boste pa smejali zraven !!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:23:53
|
|
|
|
Abra
|
Pija, čisto nič me prsti ne srbijo zgleda, da je z vsakim transferjem bolj jeklena volja. Tko vem, da bom vsaj do petka nosečka. Če se ne bomo v množini (ali dvojini) v petek smejali, bom imela pa razlog, da še jaz kej spijem. So pa skor vse žurerke kar mrknile, kaj je zdaj to, še zmeri maček? Pa kje je Sayuri??
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:27:47
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra So pa skor vse žurerke kar mrknile, kaj je zdaj to, še zmeri maček? Maček? Ja mogoče ga tam žurajo, pa so na RR pozabile! Ali pa moč nabirajo!!!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:29:14
|
|
|
|
sonček33
|
Citrončica, goldv, sonček75 - havla vam za odgovore in pojasnila. Super ste in stiskam pesti za vas.
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:31:35
|
|
|
|
maja24
|
A vm tut vaši težijo k ste preveč na netu,ker moj prau da sm preveč na netu in da sm na njega čist pozabla.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:39:18
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra So pa skor vse žurerke kar mrknile, kaj je zdaj to, še zmeri maček? Ne, ne, ni mačka! Na šihtu nam ne dajo dihat. Ker mamo preveč energije. Sem šele pred eno uro domov prišla, pol sem mogla našga malo kregat, pol sem vas pa eno uro brala. Čestitke vsem nosečkam, tiste, ki se jim pa ni izšlo po pričakovanjih, pa glavo pokonci. Dajamaja, uredu si to z Voglerjem zrihtala, pa katerimkoli že. Abra, ti si naša nova nosečka in to se mi dopade. Samo ne smeš se več tolk smejat, čeprav ne vem, kako ti bo to uspelo, če bo pija spet pir po laptopu polivala. Kje je sayurči? Samo zaradi nje sem danes zbrala zadnje atome moči, da sem še enkrat kompjuter zalaufala...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:46:58
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy ja upam, da ne bo šel spet po tipkovnici, ampak kam drugam. Zdaj ga boš ti sračkala boš videla!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 20:52:38
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Daisy ja upam, da ne bo šel spet po tipkovnici, ampak kam drugam. Zdaj ga boš ti sračkala boš videla! Ampak v petek ga pa še lahko sračkaš, a ne? A tvoj je že opazu, da mu eni papirji manjkajo? Če ni, potem očitno samo bluzi, da dela... Jaz ga itak sračkam, ampak se trudim, da gre pir tja, kamor paše!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:03:36
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Abra, ti si naša nova nosečka in to se mi dopade. Samo ne smeš se več tolk smejat, čeprav ne vem, kako ti bo to uspelo, če bo pija spet pir po laptopu polivala. Kako že, iz v tvojih ust v božja ušesa Smejat se je pa treba! Kaj je zdaj že dejt za petek, al kako? Pa glejte, da vam pira ne bo zmanjkalo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:04:16
|
|
|
|
Pija76
|
Daisy lahko ga še ta vikend pol pa abstinenca , upam da za dolgih 9 mesecev + . Pol pa do konca decembra se bova jaz in Abra zraven samo smejale, pol januarja se pa samo smejete še ti, Mlinčka in Pikovit. Novembra 2009 pa nadaljujemo pokanje. Ni še opazil...zgleda da je blo za v kanto
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:05:58
|
|
|
|
Mišolina
|
Oj Sonček 33 , da ti še jaz odgovorim iz prve roke . Tudi jaz sem v kratkem postopku na GK v LJ. Danes, na 7 dan ciklusa in po petih dneh jemanja Menopurja, sem imela 1 UZ. Izmeril mi je tri folikle, 14,15 in 16 mm (upam, da jih bo še kaj več ) in jutri imam ponovno UZ. Cetrotida nisem dobila, čeprav je bilo napisano, da naj bi ga. Upam da zato, ker še ni bilo potrebno, ne pa zato, ker jim ga primanjkuje. Tako sem namreč lahko razbrala iz pogovora med sestro in zdravnikom. Za dneve UZ si pa vzamem bolniško.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:06:27
|
|
|
|
Pija76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Pa glejte, da vam pira ne bo zmanjkalo Daisy ne spij 6packa do petka, Mlinčka in Pikovit prejta v nabavo, akcija v Tušu! Arneja a boš ti jagra pila? Abra šparaj smeh!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:07:43
|
|
|
|
Abra
|
Pija, saj ne bo treba do novembra 2009 čakat. Pivo je dobro za mleko, ga bo treba že prej začet pit
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:13:25
|
|
|
|
Pija76
|
Abra ah sem smotana, nimam opravka s številkami , mislila sem november 2008. Ja vem da je fajn za mleko iz prve roke, moja sestra je mamica in veš kaj zdele dela? . Kadar greva ven se drug dan hvali s količino mleka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.