Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:18:09
|
|
|
|
Pija76
|
Mišolina lepo se ti tole odvija. Čakaj ko se bodo kar kazati začeli. Cetrtita pa jim baje primankuje res, pa sej zakaj pravzaprav je? Mogoče katera ve? Za odebelitev sluznice?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 21:18:19
|
|
|
|
Abra
|
Madona, kok je ta pir koristen Čez eno leto ga začnem pit do taqkrat pa zbiram predloge, kateri je najboljš Sayuri pa danes očitno ne bo več. Upam, da jo je samo utrujenost premagala.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 22:12:04
|
|
|
|
gold fish
|
Konina - Soncek33, soncek75 in gloria - mislim, da bomo kar vse približno na iste dneve na GK... Gloria - tudi jaz imam UZ 17.12... sem pa v dolgem postopku... 17 končam z Menopurjem... Soncek33 - jaz se tudi vozim iz Štajerske..., za vsak UZ in vsako pot v Lj dobim bolniško.., sedaj bom kar od naslednjega UZ doma, ker sem v poletnem postopku hodila dol vsak drugi dan.. in sem se kar s sestro od moje os.z, zmenila, da mi odpre bol. Ko sem jaz vprašala dr. Zorna - zakaj imam dolgi postopek in kaka je sploh razlika, mi je rekel, da ponavadi če je vse Ok štartajo z dolgim, ki ga boljše poznajo in če dobro reagiraš je to to, če ne.. prešaltajo nalednjič na kratkega.... Soncek33 - kar se UZ tiče, se lahko zgodi, da si vsak dan v Lj, odvisno kako reagiraš..., jaz sem hodila že 5 dni zaporedoma na UZ, ker sem pač tako reagirala... Gloria - a ti si iz Štajerskega konca? Kako daleč si?... Pogrešam Sayuri..... z novičko..... Zdaj pa grem.... prelevim se v medicinsko sestro... špikanje.... Pozdrav,
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 22:22:49
|
|
|
|
gloria
|
Gold fish jaz sem tud iz Štajerskega konca in to iz Brežic.Isto sem v dolgem postopku ker sem v prvem dober reagirala pa mi ga niso menjal.A maš 17.12.tudi drugi uz,ali si že na koncu?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 22:39:10
|
|
|
|
pikovit
|
O čer, poglej,poglej so prišle naše žurerke na plano.Kako kaj?A ste ok? Pija a maš v ponedeljek transfer Kako pa veš da se je Mišek izpisala? Dejzi a maš ful dela Kje pa delaš?Enkrat sem opazila da v šolstvu al nekaj podobnega?Jst bi tud.Me ful veselijo take stvari. Abra kakšno je stanje?Držim pesti. Kje pa je naša Sayuri?Po mojem je dol padla od utrujenosti.Boga revca.A ni mela uz . Konina žal mi je.Pa kaj moraš.Nafilaj se z energijo in spet v akcijo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 22:40:41
|
|
|
|
pikovit
|
Gold fish ali ti bo ostalo kaj Menopurja?Če ti ga bo bi ga kupila?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 22:43:05
|
|
|
|
pikovit
|
Sej je res kje pa je naša Mlinčka?Dejzi ti bi lahko vedela.A nas ma že dost ?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 11.12.2007 22:51:37
|
|
|
|
tita13
|
Evo punce, midva/mi trije smo doma. Reško pravi, da najina pika lepo raste. Dal nama je tudi slikico in priklopil zvočnike, da sva slišala srček. Skratka srečna sem. Želim si, da bi šlo tako lepo naprej. Maja hvala za pestke, jutri jih pa jaz držim. Pa sporoči, kaj se dogaja. Jaz se bom tudi jutri naročila k mojemu osebnemu G, ker si že grozno želim tisto materinsko knjižico dobit. NS 9.1.2008. A Sayuri se pa še ni javila? Mislim, da sem jo videla (nisem ziher, da je bila ona, lohk da se motim) in je že pred mano opravla. Verjetno, da se še malo potepata. A S.D. je že doma. Joj kolk sem vesela zanjo. Punce lahko noč - sem tolk utrujena, od kar sem na bolniški in lahko počivam kadar hočem, sploh ne vem več kako zgleda bit v muvingu. Bodite fajn.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 7:43:32
|
|
|
|
maja24
|
Dobro jutro vidm da bom današni dan kr jest otvorila. Tita supr za srčka pa fotko,zej pa brž fotko v album da si jo bomo ogledal kolk je tvoja mala Tita zrasla. Sayuri kje si da nam sporočiš da ste tri v enem?
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:06:03
|
|
|
|
Amelia
|
Macka27, jaz sem stara 31 let, sem iz LJ, drugač sva bila pa v petek v PO na vrsti za ET ob 9.15. A ti si pa tako mlada, šele 24 let in že 5 let delata na otročku! Dobra si, jaz sem se prvič čutila sposobno, da bi imela otroka tam pri 26-27. Prej pa tud pod razno ne, faks, potovanja, zabave,....
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:15:59
|
|
|
|
Abra
|
Dobro jutro! Se vidi, da se pri Rešu nobena več ne špika, nobena ob 6. ne straši tuki Sayuri, mene že prav skrbi. Javi se nam, ko prideš iz šole. tita13 sem čisto spregledala, da si ti tut mela uz, to je bil že drugi, kajne? Super. pikovit počakaj še z nakupom menopurja. Juri na ZZZS sprejemajo akt za 6 plačanih postopkov. Saj tako je napovedano. Mogoče te je pa tvoja ravno zato tko hecala, da boš lahko šla spet na koncesijski postopek. Pa pa, se spet beremo kasneje
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:24:37
|
|
|
|
tassi1
|
v ponedljek mi dr. v MB.rekel,da bo po NL zakon veljal za vse,tudi za naski smo že porabile svoje 4 postopke.takoda,po NL ponovno v boj a ne? pa smo prišle še do 2 postopkov!!!! ¨ se beremo spomladi
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:30:16
|
|
|
|
Abra
|
Ja tassi1, mora za vse enako veljat, drugače je ustavno sporen. Se je tvoja že prikazala, al te še vedno zafrkava? Meni se zdi tko fajn, da se še nič ne nakazuje, kakšnih nosečniških znakov pa tudi ni. še dva dni, pa bo vse jasno.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:34:30
|
|
|
|
sonček33
|
Punce, zdaj si moram dat inekcijo v trebuh. Joj, kako?Kam si jo ve date?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:35:50
|
|
|
|
maja24
|
Abra boš vidla da bo vse OK,tok da držim pestke. Nč grem se fizično prpravt za pregled pa vam kasneje poročam kako je blo ,razn če me nau prej pobralo.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:36:28
|
|
|
|
maja24
|
Dej si jo v trebuh.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:41:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene punce Na hitrco se oglašam samo, da povem, da smo prišli iz UZ, kjer smo videli, da sta čez en teden gremo poslušat srčke Hormon raste, kar pomeni, da se nosečnost lepo razvija. Ko pridemo k sebi, napišem še kaj več.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:41:47
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce, zdaj si moram dat inekcijo v trebuh. Joj, kako?Kam si jo ve date? par prstov pod popkom, levo ali desno narediš gubo in od strani špikneš. Ne smeš dat pod kotom 90°. Saj bo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:42:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 v ponedljek mi dr. v MB.rekel,da bo po NL zakon veljal za vse,tudi za naski smo že porabile svoje 4 postopke.takoda,po NL ponovno v boj a ne? pa smo prišle še do 2 postopkov!!!! ¨ se beremo spomladi Ojla! Čakaj malo tudi zame.Februarja mam razgovor za 4.IVF torej bom mela še tudi jaz dva dodatna ali je kak pogoj? LP
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:43:35
|
|
|
|
Abra
|
kind lady to pa je novica dneva!! Čestitam!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:45:46
|
|
|
|
Abra
|
Sulfinija, jutri naj bi sprejeli akt za ZZZS. Dajmo počakat, zaenkrat pa tko zgleda.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:46:08
|
|
|
|
tassi1
|
ja abra,sem si nehala vstavljat utrogestan in včeraj se je kazala.ni še konkretno takšna ,pa počasi bo že prikapljala! sem najbolj jezna,ker ni prišla prej,tako pa sva do zadnjega upalada bo vse v redu.veš sem zadji test delala v pon.ob enih zjutraj,tako da sem pol vedla da je ---. sem pa dobila malo upanja,ko mi je zd povedal,da bom imela še 2 postopka,ker moj je rekel,da plačala ne boma več!!da boljšda si prvoščima kej v življenju kot pa da dnar nosma zdravnikom zdej pa malo pavze,VAM VSEM PA PRIVOŠČIM IZ SRCA SAME++++ NA
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:49:33
|
|
|
|
maja24
|
Kind lady to super res lepa novička na vse zgodi. Nozej pa še Sayurina novička.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:49:51
|
|
|
|
sonček33
|
Abra - hvala, je že...joj se tresem
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 12.12.2007 8:51:53
|
|
|
|
Sulfinija
|
Kind lady,čestitke za . ,bravo punca. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.