|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
18.11.2007 20:10:43   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: Sulfinija

Abra,kaj meniš ti tole moje počutje kaže na hiperstimulacijo mogoče?

LPuser posted image

Joj, Sulfinija, ne vem. Jaz sem samo "teoretičarka". Preventivno veliko pij, boš vidla kako se ti bo odvijalo. Punkcija ni tko enostavna stvar, tudi če ne boli. Jajčniki so le prešpikani. Če ti bo zelo hudo pokliči na GK.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
18.11.2007 20:13:47   
Sulfinija
Abra,veliko pijem in veliko počivam.Odvajama pa velikokrat vendar le po par kaplic.Če se stvar do jutri ne bo kolikor tolko pomirila bom pa poklicala na GK jutri zjutraj pa tkole kličem v labolatorij,kaj je z najinimi user posted image  in bom tam opisala svoje težave.Upam,da te nisem preveč zamorila,če pa sem te pa mi prosim oprosti.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
18.11.2007 20:20:31   
Abra
_rebeca_ jaz sploh nisem hotla komentirat. Tudi tiste anonimne na koncu, ki je govorila o prijateljici pri 37-ih ne. In kako Reš kar dol pade in vse naredi, samo da denar vidi. Kot da drugače pri njemu nikamor ne prideš ... sem že v dugem postopku na koncesijo, pa še nikoli ničesar plačala ... Sem prepričana, da sta mu naložila, da jima že kar neki časa ne rata, al pa se ji je bolj fensi zdelo, da reče, da je plačala, ker si je želela dvojče, kot pa priznala, da je neplodna ... ma brezveze ... O Rešu imajo pa tok za povedat, predvsem pa tiste, ki ga še niso nikoli srečale ...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
18.11.2007 20:25:18   
Abra
Joj Sulfinija, veš da me nisi zamorila. Nočem bit preveč pametna, jaz sem le tuki amaterka user posted image se bolj bojim, da bi kakšno mimo usekala ... meni se je drug dan tudi zdelo, da malo odvajam, pa sem si začela merit (ja, sem to počela v posodo user posted image user posted image ) potem pa sem vidla, da je čist ok. Je blo pa spodaj vse čist razboljeno in je mehur mislil, da hočem zadrževat user posted image user posted image Če si še napihnjena, pa ni dober znak. Pokliči, to bo še najbolj ziher. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2754
18.11.2007 20:29:39   
DaisyE
Drage punce, kolk ste prijazne. Sem kar boljše. Se že rahlo kremžim - kao nasmeh. user posted image  Ne, ne, saj se hecam. Kar dobro se počutim. Hja, dajamaja, kaj pa naj delajo rožice pozimi? Bom malo substrala vase vrgla, pol bo pa menda tud ovelost šla stran. Razen, če sem zmrznjena.

Mah, saj zarad Reša res malo preveč kompliciram. Saj nič takega ni reku, meni se pač zdi, da med vrsticami lahko kake stvari razberem. Saj veste kak je. Ko je v neki prepričan, te kar pred dejstvo postavi, jaz pa hočem bit takrat že malo pripravljena.

Ne abra, mene ni nič preiskoval in me tud očitno nima namena. Vsaj zaenkrat še ni pokazal kakšne namere v tej smeri. Za tisto pregrado sem ga vprašala, sem se kar cedila, v stilu, če kdo to lahko vidi, pol ste to vi,... Pa ni reku ne da jo mam in ne da je nimam, samo to mi je povedal, da itak nima nobene veze z ničemer. Tako, da čez tole sem naredila križ in odkrito povedano, mi res ne bi moglo bit bolj vseeno za tole pregrado, pa če mam maternico kar v dveh kosih (malo pretiravamuser posted image ).

Če je z katerim od naju genetsko kaj narobe, pol pač itak nič ne morem, se bomo s tem ukvarjali, ko bo čas za to. Zdaj me pa čaka tretji postopek in če bom šla v njega čisto ovela, kot se je izrazila dajamaja, to pač nikomur ne bo pomagalo. Meni pa še najmanj.

Karmen bom pa poklicala. Sem našmu povedala in se je strinjal. Upam, da se bo strinjal tudi, ko mu bom povedala, da sem ga predvidela kot sponzorja. user posted image  Če ne drugega, bo pa za sprostitev, mar ne? Citrončica, bom pa posebej poudarila, da to nikakor ne sme it na tvoj račun. user posted image  Čeprav mislim, da takrat ko bom jaz hodila, boš ti že med trepetalkami, takrat pa menda itak ne jemlje, no tako vsaj na sosednji temi, ki jo je blanč odprla piše.

Takole zdaj sem pa naklamfala za celo stran. Aja _rebeca_ nič se sekirat zaradi unega posta, meni je že žal, da sem sploh kaj napisala, sploh pa v takšnem tonu. Saj je dejstvo, da nekdo, ki tega ni dal skozi pač ne more vedeti, kaj to potegne za sabo. Jaz sem tudi včasih, ko še nisem delala na naraščaju, romantično sanjala o dvojčkih in razmišljala, kako priti do njih. Zdaj pa mam user posted image .

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
18.11.2007 20:31:18   
Sulfinija
Abra,haval ti iz srca-Sedaj pa grem še malo k svojemu in nato spat,da bo čimprej jutro in nato mam že slušalko v rokah in že kličem v labolatorij,upam samo da mi na prvo dvignejo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
18.11.2007 20:48:03   
DaisyE
Sulfinija naj te čaka vseh  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 2757
18.11.2007 21:07:10   
arneja
Sayuri, saj če se injekcija lahko uporablja v druge namene (beri: kot igračka user posted image ), ti je pol oprošenega user posted image . Jaz sem tudi danes likala.

Dajama, super, da razmišljal o januarskem postopku user posted image . Bo najboljša terapija za tale mali neuspeh user posted image .

Konina, 14 jajčk user posted image ? Pa ti boš supermami user posted image . Pa še ET na 5. dan, bolje sploh ne bi moglo biti user posted image . In bolečine so že za tabo, tako da zdaj razmišljaj o svoji žurerski ekipi user posted image .
Bilka, tudi ena pikica ni od muh user posted image . Bedno edino, da je zdravnica svoje slabo voljo nate prenesla user posted image . Ti pa zdaj počivaj in uživaj s svojo pikico user posted image . Pa še štirje eskimčki, super user posted image !

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
18.11.2007 21:25:21   
arneja
Citrončica, tile dolgi postopki te pa res preluknjajo user posted image . Upam, da so res tako uspešni, da so vredni tolikih špikic.

Amelia, jaz bi tudi danes morala dobiti user posted image , pa nič ne kaže na to. Upam, da vsaj do torka pride, da tudi čimprej navalim še na Menopur user posted image . Mi bo še všeč postalo tole špikanje user posted image . Danes ni bilo nič injekcije, mi je pa kar nekaj manjkalo user posted image . A se potem tudi še z Dipherelinom špikaš? Se boš morala sama špikniti pa zmešati zadevo ali bo Reško to naredil?

Jadrnica, bravo za dve pikici, ki sta šli v tople kraje in za dve, ki sta morali v mrzle, revčki user posted image  user posted image ! Pri nas se je pa ves snegec stopil user posted image .

Rebeca, upam, da ti še kaj lepega zadiši, ne le ribje olje user posted image .
Maja, tista mala črna pika bo velik otroček postala user posted image .

Sulfinija, ti boš pa brez dragega ostala user posted image ? Upam, da gredo bolečine čimprej stran. Jutri te pa itak čakajo same lepe novičke, boš videla user posted image . Pa ne se ga napiti, no, ne boš pijana user posted image  user posted image .

Abra, glavno, da me vemo, da je Reško striček 1A user posted image . Tistega pa raje ne bom komentirala, sem že zadnjič brala in ni vredno komentarja user posted image .

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
18.11.2007 22:22:40   
gold fish
... da se še jaz malo javim...

Najprej seveda čestitke mamici Špelki in Urošu za dobljen zaklad, mali Kaji pa dobrodošlico na novi poti ....user posted image user posted image  - uživajte ....

Tita13- še uradne čestitke user posted image user posted image  - lepo in mirno nosečnost ter seveda zdravo pikico ti želim....

Trepetalke  držim pesti, da zagledate user posted image , vsem ostalim user posted image ...

citrončica - tebi pa ... saj veš, da že pade ta stopka ..., ker mi boš drugače vsa zdravila ponucalauser posted image   (ma smo se hecali...)

Sayuri - gledam tvoj seznam.... pri 23.11. imaš neko meglo user posted image  ... vse prazno.... , pa daj mene gor za ta dan..., da  bo vsaj nekaj tam....  grem v LJ k sestri Blanki in pa seveda po municijo za novo rundo....user posted image  

Sedaj pa vprašanje: Kaj poleg nove napotnice  še rabim?  Kar stari izvid od brisa in spolno prenosljivih bolezni nesem zraven?  Izvida še veljata...

Aja, pa prejšnja napotnica (za amb.za zdravljenje neplodnosti)mi je potekla 2.11. - že imam novi- za oba z možem... kaj to dam kar sestri Blanki poleg napotnice za IVF ali moram prej do G v Leonišče in jo njemu dati, pa potem v staro porodnišnico?user posted image  Mi ni nobeden nič rekel.....

Prosim, napišite mi, da si pripravim vse potrebno...

Je še katera, ki gre v akcijo ta ali naslednji teden na GK?

Pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 2760
18.11.2007 22:24:40   
Amelia
Helou Arneja, daj pohiti z user posted image  da se bova skupaj spodbujali, ostale vidim, da so me že vse prehitele:)
Ja, 4x sem si dala Diphereline, vmes 1 dan brez, od jutri naprej gre pa zares - Menopur 3 enote, v prejšnjem postopku sem imela 2 enoti in pridelala 6 celic od tega 3 zrele, tako da smo sedaj pojačali zadevo. Ko greš k Rešu ti vedno on vse zmeša in te pikne, si ne predstavljam, da bo jaz pred njim to delala, ker pri meni to traja, traja in traja, pa še zihr bi kaj polila, ker ko ga zagledam, sem kar mal živčna:)) Pa zjutraj si nič ne daš sama, tud Diphereline ne, vse on zrihta in se odloči kako pa kaj. Meni to prejšnjič ni povedal in sem mislila, da me bo pohvalil, ko sem mu rekla, da sem si Diphereline že dala, pa sem jih sam slišala....ha, ha...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
18.11.2007 22:25:25   
pikovit
Bravo Špelkauser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
18.11.2007 22:39:08   
konina
hvala za čestitke, dekleta. Se že bolje počutim, čeprav še boli.

Sulfinija, v sredo na ET greš pa kar brez dragega? Kaj pa če bodo zamrznjenčki? mOra tudi on podpisat, da dovoli zamrznitev. Naju je danes opozorila, da naj prideva oba, ker je veliko jajačk in bo verjetno kakšen pingvinček. (Upam, da bojo. Da nas kaj slabega ne preseneti)

Aja, pa vprašala sem, če lahko poklličem pred ET, kako se razvijajo. Pa je rekla sestra, da to pa več ne delajo, zaradi zaupnosti. Si jim bila zgleda simpatična, da so ti dali geslo. Upam, da izveš lepe novičke. user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
19.11.2007 6:16:30   
arneja
Amelia, veš, kaj bi dala, da bi tudi mene že včeraj user posted image  obiskala. Potem bi midve zdajle lahko že pri Rešu klepetali user posted image . Pa še vedno nič ne kaže, da bi prihajala na obisk user posted image . No, upam, da me preseneti user posted image .

Sem se ravnokar špiknila, pa me je bolj bolelo kot v soboto user posted image . Kaj je zdaj to, sem z leti (dnevi user posted image ) slabša namesto boljša? Zbudila sem se pa že bo 4-h zjutraj user posted image . Kaj bo šele pred punkcijo user posted image user posted image ? Je bila pa že tretja Diphereline injekcija, tako da res upam, da bo samo še jutri padla četrta, pa da potem še Menopur zraven fašem user posted image .

Saj zato te sprašujem, če moraš sama tam zmešati zadevo, ker sem jaz pri njem tudi živčna. Ampak zjutraj verjetno nima časa čakati na našo penzionersko hitrost mešanja user posted image . Sem si pa zapomnila, da si tista dan sama nič ne dam doma - saj ne vem, ali sem si njegove beseda zapomnila, ali beseda katere punce tukaj gor user posted image . Bo prej ta druga varianta. Me je zadnjič sestra vprašala, koliko je dragi visok in težak, pa sem bila tako zmedena, da sploh nisem znala povedati user posted image . Ta Reško nam pa res strah v kosti nažene user posted image .

Sulfinija, že napadaš telefon user posted image ?

In kako se superkokoška Konina kaj danes počuti user posted image ?

No, zdaj smo se zafiksali, zdaj pa dnarčka služit user posted image .

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
19.11.2007 7:11:16   
Abra
Dobro jutro!
Arneja, si me prehitela. Mi pa res nikoli ne rata, da bi bla prva. user posted image Sem že nazaj od Reša, pa kavico sem tut že spila. Evo, še zate eno, pa če je še katera tuki user posted image user posted image
Moj plan se je čiso zrušu. Jutri še ne pade stopka. Sem kar malo čudno gledala, ker so bli folkili še kar majhni. Reš pa je bil zadovoljen, je rekel, da jih je velik, da sicer vsi ne bodo zrasli, zgleda pa ok. Na mojo razočaranje, ker je blo zadnjič vse tko hitro, je reku boljš počas pa bolj ziher. Tut uredu. Zadnjič je blo res najbrž prehitro. Blo jih je pa res precej. Več kot zadnjič, pa sem imela 10 celic. Največji pa so bli ok 10 mm, v čertek imam pa spet uz. A ni zanimivo, kako na isto terapijo čisto drugače reagiramo? Upam, da bo tudi rezultat drugačen user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
19.11.2007 7:38:06   
konina
Se kar dobro počutim, malo še boli, ampak je o.k. Hčerko sem poslala v vrtec in sedaj bom malo uživala v samoti. Kaj prebrala...
Arneja, tudi mene je včasih špikanje zabolelo kot mali vrag, drugič pa spet nič.
Sulfinija. že zvoni telefon?

Kavica je bila pa odlična. Hvala. Bo takoj lepši dan.

Lp, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
19.11.2007 8:14:22   
Abra
Sulfinija, kaj pravijo otroci? Te že komaj čakajo?
Jaz še kar kavo kuham, če jo bo katera. Konina, me veseli, da ti je bla dobra user posted image jaz jo bolj redko kuham, pa mam zmeri občutek, da je premočna. Meni nč ne pomaga, tole bujenje me čist iz tira vrže. Arneja, pikice včasih bolijo, včasih jih pa sploh ne čutim ... se mi zdi, da je malo odvisno, al grejo čisto pok kožo ali malo manj. Mene menopur večkrat zapeče, najbrž zaradi tega, ker je kar velika doza - kar polna inekcija 2,5 ml. Tudi danes, ko me je Reš špiknil je peklo, diphereline ne, menopur pa ja.

Daisy jaz bi na tvojem mestu še v adrialab zavila in si dala pregledat hormon FSH in prolaktin 3. dan v ciklusu (takrat ne smeš ničesar jemat). Jaz sem marca za to plačala 14 eur in neki, pa ti bo takoj jasno, če ti stvari štimajo. Jaz sem si šla tudi 21. dan cikla pregledat progesteron, ker me Reš na to ni poslal. Izvid je bil ok, pa sem bla pomirjena. Za ščitnico sem pa šla k svoji osebni zdravnici, tudi če nisem imela nobenih simptomov mi je kar rekla, dajva pogledat, da ne bova preveč pametni ... to pa lahko narediš katerikoli dan, samo zjutraj na tešče. Kakšen izvid več ti ne more škodit.

Zdaj bi pa bil že čas, da začnem mal delat ... sej bom vmes firbcala, če je kaj novega

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
19.11.2007 8:37:17   
maja24
Dobro jutro,

kako ste spale,jest nikakor nemorem spat ne da bi se 300krat ponoč zbudila.A bi kira zmano spila user posted image .Jest jo nujno rabm da pridem mal k seb.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
19.11.2007 8:39:37   
Abra
Kaj te pa tko muči Maja? Pa tko žalostno zgledaš, ti si ja srečka nosečka! Dej si slikco zamenji, no user posted image pa evo še kavico user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
19.11.2007 8:52:08   
maja24
No Abra kaka se ti pa zej zdim,a sm ti zej bl ušeč( miss pigy).

AAAA a sm lepauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
19.11.2007 8:56:14   
Abra
Ja, zdej si pa žurerka user posted image user posted image user posted image
si že boljše volje, kajne?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
19.11.2007 9:00:28   
maja24
Sej nism bla slabe volje.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
19.11.2007 9:01:22   
tita13
Maja, kako si?

A se čutiš kaj noseča? Jaz sploh ne. Sem bila prejšnji teden tako ''znervirana'', da upam, da nisem vsega uničila. A imaš ti prsi ves čas enako povečane? Meni ful niha, pa več ali manj me ves čas trebuh boli in imam napihnjenega (tudi to ne ves čas enako). Mislim, da sem nekje brala, da če trebuh boli ni nič hudega, pa ne vem, če je prav, da te skoz.

Ti imaš jutri pregled, ne?

Lep pozdrav.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
19.11.2007 9:07:47   
maja24
Ja živjo Titi kako si.Kar se tiče mojih znakov je tko trebuh ma samo na cajte mal zvija(skori nič), špika me pa ne več kar se tiče pa jošk je pa tko da me na utip bolijo pa itak mam občutlive, trebuh mam pa skos mal napihnen.Veš tita vsaka ma drgač znake,pa enm je slabo ko so user posted image  enim pa ne,tok da ne se obremenjevt znaki ,ti sam uživi kot nosečka pa je.
Kar se pa tiče mojga UZ jutr me pa kr mal skrbi.Upam na najbol.

A ti je všeč moja nova podoba?
A nism lepa?user posted image

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
19.11.2007 9:10:45   
šemalo
dobro jutro punce.....še zmeraj nič konkretnega..nekaj se cedi, za vzorec, bolj rjavo roza barve je....ni sveža kri, kar mi še daje upanje....
G je rekla, da je čisto prezgodaj, da bi karkoli počeli....tudi test bi bil še negativen, zato ležat in čakat...

držim vam vsem pestke.....pa hvala, ker mislite name.

grem ležat

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

ime
mama je

kakšno ime naj izberem?

alija (6%)

mija (13%)

žana (13%)

ema (31%)

tina (11%)

zala (26%)

Število vseh glasov: 446

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!