|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
19.11.2007 12:43:10   
tita13
Rebeca, a si ti imela ET 3. dan?

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.11.2007 12:43:40   
Abra
Arneja, ma jaz sem pred tem že pri Rešu, veš kako sem bla zgodnja. Če bi pa ob 5-ih kavo kuhala, bi bla pa že mrzla preden bi katera gor prskakljala user posted image user posted image pa še jaz bi Reša zamudila. Zjutraj je tam zmeri velik ljudi, na srečo ne prihajamo vsi istočasno, pa si hitro na vrsti, ker tut hito dela. Sej se ziher spomniš postov o letenju na mizo, pa da prideš v krilu brez gat, ko se ti še slečt ni treba user posted image user posted image user posted image sam skok na mizo user posted image
FSH sem jaz imela 4. dan (3. je bla žal nedelja) 6, prolaktin pa 11. Mislim, da je to kar ok. Evo, kopiram iz žive za fsh "Rezultat pod 6 je odličen, med 6-9 je še vedno zelo dober. Vrednosti med 10-15 nakazujejo na zmanjšanja jajčne rezerve. Nad 15 govorimo že o začetku prezgodnje menopavze." Sicer pa imaš na izvidu tko refernčne vrednosti. Kolko si pa ti imela?
Pa ne planiraj preveč, meni se je tudi danes plan porušil, bo zgleda čisto drugače kot zadnjič ... aja, sej mora bit. No, majčkeno pa že planiram ... mogoče bom imela et na rojstni dan user posted image to se pol ne bojo mogli upirat, kaj pravte??

jadrnica ti si naša nova srečka user posted image

Kje pa je Sulfinija???? Kaj nas puščaš v negotovosti, veš, da nas skrbi? Upam, da ti je samo internet crknil ...

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.11.2007 12:55:05   
Abra
T1979 se čisto strinjam s kajsico. Štiri so več kot dovolj. Zdaj se lepo plodijo in delijo.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.11.2007 12:58:29   
konina
T1979, jaz sem jih imela veliko prvič in tudi sedaj. Pa jih nisem pričakovala tokrat toliko. So pa že prvič rekli, da morda bi bilo bolje, če bi bilo manj, da so potem kvalitetnejši. Tako, da nikoli ne veš kaj je prav. Že eden dober je dovolj za največjo srečo na svetu.

LP, Nina

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.11.2007 13:02:48   
jadrnica
kar  ne morem, da vas ne bi brala, sicer sem res slabo, ampak RR-jeve ste pa res fajn,

ker je bila diskusija glede testa, meni je reško naročil 14 dni po ET-ju, pa se kr mislim tega držat, transfer sem imela 5 dan popunkciji,
t1979 - važno je, da jajčka so, pa upaj na najboljša, poglej mene 10 sva jih imela , od tega so se samo 4 oplodili,  tako, da kot so ze napisala punce- kvaliteta.

vam moram pa povedat, da sem drugače dobre volje, ker me je moj user posted image danes poklical  in vprašal: kako kaj mami? so otroci v redu? user posted image user posted image user posted image pol mu pa povem, kako mi je slabo in to.....pa reče, ja itak da ti more malo bit , saj imaš dva srčka notri user posted image user posted image user posted image da še vam malo polepšam dan.

glede tistega: gremo po dvojčke v trgovino, oziroma bomo plačali dvojčke - take buče pa še nisem prebrala - kr neki, prav nelogične izjave, pa da dol padš user posted image

bilka_ no lepo , da nisem edina s temi težavami, saj bodo minile, a ne user posted image user posted image user posted image
jaz moram v ta teden še nujno v sluzbo, ker drugač bo joj in upam, da se bom do takrat pobrala

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.11.2007 13:03:50   
T1979
Punce hvala, sem se malo potolažila. Jutri upam na najboljše.

Še enkrat hvala.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.11.2007 13:07:05   
jadrnica
Abra:

ja upam , da res user posted image user posted image user posted image , jaz že kar razmišljam, da bomo zibali , tako zelo zelo zares.

mimogrede , ker sem prebrala, da so kalamari kako dobri za bodoče nosečke: zakaj to? je notri kakšna snov? jaz jih namreč sploh ne znam pripravit? morda je pa čas, da se kaj novega naučim?

poleg tega za umiritev prebave, ker me skoz neki napenja, pijem komarčkov čaj? ali je to dobro? če ga dojenčki lahko,ga najbrž tud me?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 13:12:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tita13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.11.2007 14:28:02   
Anonimen
Sulfinija nestrpno čakamo, da nam sporočiš kaj se dogaja v laboratoriju.

Glede na to, da od tebe ni glasu so možni trije vzroki:

1. crknil internet user posted image

2. v laboratoriju ne dela telefon user posted image

3. Sulfinija se gužva na banki, ker na veliko kupuje delnice Nove KBM da zasigura prihodnost svojih user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.11.2007 14:42:45   
konina
punce, a moram utrogestan jest na 8 ur, ali lahko po zajtrku, o kosilu in zvečer? Je važno, da je prav na 8 ur? Me pa boli želodec po njem. Pa vrti se mi. Ja, saj  je sestra opozorila. Ni pa nič o urah govorila. Pomagajteuser posted image

Lp, Nina

(odgovor članu tita13)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.11.2007 14:43:48   
konina
sulfinija, ku ku, kje si?

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.11.2007 14:48:52   
Anonimen
Jaz sem ga jedla približno na 8 ur. Sem pa pazila, da ga nisem jedla pred ali pa takoj po obrokih, ker v nemških navodilih piše naj mine vsaj 1,5 ura med obrokom in jemanjem tablet.

(odgovor članu konina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.11.2007 14:49:32   
Amelia
Abra, sem bila kar pred tabo, me je vprašal od kje sem in ker sem iz Ljubljane je lažje, da jaz nazaj pridem po municijo, kot pa da mu zmanjka za nekoga iz Nove Gorice recimo. Nekaj je še imel Menopura, ampak meni ga mora dati še 12 kom. Ga pa dobi že danes popoldan, tako da punce, brez skrbi, za vse bo dovolj!:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
19.11.2007 15:00:41   
kajsica
Konina, meni so na GK rekli, da ni važno kako ga jemlješ, samo da ga moraš jemati po jedi. Ja opozorili pa so tudi na to da ti je lahko slabo in vrtoglavice, zato pa tudi voziti ne smeš ob jemanju Utrogestana.

Edino kar je meni sestra rekla, da če bom videla da mi ga preveč steče iz nožnice, naj potem kakšnega vmes pojem.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.11.2007 15:05:51   
konina
Hvala, dekleta za odgovor.

LP, Nina

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.11.2007 15:11:49   
jadrnica
konina, jaz ima progesteron- pa si ga dajem vaginalno, tako da ti ne znam nič pomagat
Punce - skoz tle visim, sem kot en duh na tem forumu user posted image user posted image
samo meni je slabo za umretuser posted image user posted image user posted image , res, še apetita nimam, čisto sem preč in nič ne morem, sam predevam se sem ter tja , ali je to morda posledica jemanja progesterona? navodila so v italjaščini, pa nič ne štekam,

Et-jevke, ali se vam enako dogaja?

krem kr ležat, preden skup čiknem,
uf, pa glavca me skoz mal boli, kje ste? sulfinija , čakamo tvoje novice.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
19.11.2007 15:50:29   
sayuri
Samo da vas pozdravim, ker letim kuhat. user posted image user posted image user posted image  Pridem zvečer brat romane. user posted image

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
19.11.2007 16:00:10   
MARTINŠČICA
Hojla, pupe!

Stalno vas berem, ampak se kar zavestno kenslam iz RR-ja, ker moram prevajat. Danes sem že 100 vrstic prevedla. Sem pridna. Sedaj si zaslužim svojih 5 minut na RR-u. Dons sem spet čist švoh, nisem za nobeno rabo. Še kosila nisem skuhala in sem na sadju in mareličnih cmokih. Cel dan bi samo spala.

Pogrešam Sulfinijo. Kaj se je tako zaklepetala s svojimi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , a kva?

Citrončica, ti pa upam, da boš sedaj kmalu zaključila s špikanjem in šla v punkcijo, potem pa po user posted image user posted image , ki bosta pri tebi veselo plavala do poroda.

Trepetalke, mirne živce in ne prehitevajte s testom, jaz sem ga naredila 15 dan po ET-ju.

Zdaj grem pa nazaj prevajat. Upam na naslednjih 100 vrstic.

LP Martinščica

200% MAMI

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
19.11.2007 17:04:31   
jadrnica
saj vem, da težim svojo izjemno slabostjo na drugi dan ET-ja, ampak ali je možno,da je ta slabost posledica progesterona oz. prometriuma ?' sploh mi nič ne paše jest.user posted image user posted image
hvala za odgovore,sem čist zdelana, meni še nikol  ni blo tako slabo, mogoče bi mogla mojo G poklicatuser posted image user posted image
ja martinščica si pridna prevajala , user posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
19.11.2007 17:43:02   
Amelia
Dajte mi pomagat punce, kako se že špika pravilno ali uporabiš t debelo iglo najprej za Diphereline in potem zamenjaš samo tanko iglo in si vbrizgaš še Menopur, t debela igla ostane ista a ne?

(odgovor članu jadrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
19.11.2007 17:45:48   
jadrnica
ja , debela je samo ena, tanki pa sta dve - ena za dipl, druga za menopur

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
19.11.2007 17:48:11   
maja24
Amelia s tadebelo iglo nardiš zvark in potlej daš ta tenko iglo in se špikneš

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
19.11.2007 17:55:40   
maja24
No kje ste zej,kadrkol pridem gor ni nobene.

Sulfinija kje si,pust delnice pr mir pa nam prid povedat kako je s tvojm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
19.11.2007 18:11:32   
Amelia
Hvala Jadrnica in Maja, sta zelo prijazni, zdaj pa šibam na LIFF. See U!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
19.11.2007 18:29:31   
citrončica
Punce, hvala za lepe želje,
in danes so bile uslišane, zvečer pade stopka!!!
saj ne morem verjet,res je bil že čas, saj me bo razneslo!!,komentar na UZ-ju je bil pa :
"oh, joj, o, uvau, ja lepo?!?kolk vas pa boli in napihuje tm spodej?"..
tolk sem se smejat začela, da je trajal, da je izmeru vse folikle, ker sem se tresla ob smehu, in slika na uz tud..user posted image user posted image user posted image ,
ja, res jih je kar okrog 15 na vsaki strani,do 23mm velikih, endometrij 13..in dobila sem stopko, ki pa se jo po novem lahko da podkožno in si jo dam sama zvečer..
tako je moja kalvarija špikanja zaključena in od srede naprej sem doma..kar pomeni, da vam bom skoz težila tle goruser posted image

Daisyca,
ti se kar urini h Karmen, ni panike, jaz po punkciji spet pokličem, vedno najde kako luknjouser posted image user posted image ,

Gold fish,
vidiš, tvoja grožnja je zalegla,
vsa neponucana zdravila sem danes vrnila, in te čakajo, nisem ti vsega ponucala, res neuser posted image user posted image user posted image

maja24,
kako simpatičen avatar, veliko bolj mi je všečuser posted image

šemalo,
drži se in poskušaj pozitivno razmišljat...saj bo, pa mi smo s tabo!!!

sulfinija,
ko ti net zakurbla, sporoči kaj točno so ti povedaliuser posted image

še enkrat vsem hvala za lepe želje in lep pozdravček!!

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

MORJE
Ina78u

Na kateri otok?

Cres (27%)

Hvar (46%)

Rab (27%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!