arneja
|
Konina, a stopko si daš lahko tudi v nogo?? Si se pa prav odločila za pospravljanje, sicer bi imela cel dan čas na bedarije misliti, pa bi te bilo samo še bolj strah. Pa ne bo nič preveč hudo, držimo pestke zate že zdaj . Sulfinija, koliko časa pred punkcijo si si vstavila svečke?? Preden sta šla od doma, tri ure prej?? In zakaj svečke že zvečer?? Sayuri, v Postojni je tudi nekaj snegeca nosil veter sem in tja, prijelo se ni pa prav nič. Pri vas se je pa prijelo in to že dopoldan?? Mandarinca in Čarna, včeraj je bil res najhujši dan za vaju. Ampak čas celi rane, angelčka pa ostajata vajina, čeprav ne z vama. Mavrica, danes se ti je podrl svet, ampak ti ga boš začela spet na novo postavljati, ker vem, da si močna. Glede na to, kaj vse si že prestala, moraš biti presneto močna. Januar bo pa zelo kmalu tu . Punce, ko se že špikaš in ko dobiš M, ali lahko vzameš kakšen Naklofen, če te res zelo zvija? Jaz navadno ga kar preventivno, tokrat pa ne vem, ali smem ? Goldy, tudi zate bo januar kar naenkrat tu . Špelka, velike pestke zate in . Daysie, zakaj praviš, da je Reško pesimističen?? S pivom se bom pa tudi jaz počasi začela basati, samo da dobim . Danes me pa spet nič ne šraufa . In, Daysie, naslednjega postopka ne bo, tako da kar zdaj h Karmen . Pija, Karmen je dala skozi 18 postopkov?? Na koliko dni pa ti hodiš k njej? Saj je fino, da ti pove, če še kaj ne štima pri tebi, ni res? Zdaj grem pa cunje obesit, pa potem naprej berem.