|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
18.11.2007 9:47:10   
sayuri
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 19.11.
Abra - UZ
pikovit - UZ
barbarela77 - UZ
ANA_P-UZ
tassi1 - UZ

Torek, 20.11.
Anonimna (Praga) - ET

Sreda, 21.11.
Sulfinija - ET

Četrtek, 22.11.
barbarela77 - punkcija
tassi1 - punkcija

Petek, 23.11.

Sobota, 24.11.

Nedelja, 18.11.
jadrnica - ET
bilka - ET
T1979 - punkcija
konina - punkcija
sonček500 - UZ

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

Anonimna user posted image  greje user posted image  TEST 15.11. ????
šemalo greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
m.rudovic greje user posted image user posted image  - TEST 26.11
sayuri grejeuser posted image user posted image  - TEST 28.11.
kajsica grejeuser posted image user posted image  - TEST 29.11.

user posted image pikica26 (PO)user posted image
user posted image GITA14 (LJ)user posted image
user posted image dajamaja (PO)user posted image
user posted image Crnitulipan (PO)user posted image
user posted image mavrica72 (PO)user posted image

user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • sayuri (31 let) (2.ICSI;PO, dr.Reš) 4.10. razgovor,23.10. Diphereline,31.10. začetek Puregon, 11.11. punkcija, ET 14.11.
  • Anonimna user posted image  (PO,dr.Reš) zamrznjenček ET 1.11.
  • PAMELA
  • Amelia (31let)(2.ICSI;PO,dr.Reš), 14.11. začetek Diphereline
  • macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 15.11. in začetek Diphereline, nato Menopur
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact, od 24.10. Menopur,ET 10.11.
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10., začetek Suprefact 29.10.
  • tassi1 (34let)(5.IVF, MB) kratek postopek, 12.11.začetek Merional, 22.11. punkcija
  • Anonimna (Praga), ET 20.11.
  • barbarela77 (30let),(1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni,26.10 začetek Diphereline, 9.11. Gonal, 22.11. punkcija
  • Sulfinija (29let),(3.IVF;LJ, dr. Zorn), kratki postopek, 5.11. začetek GonalF,16.11. punkcija, ET 21.11.
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • konina (30let)(2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10., 5.11. začetek GonalF, 18.11. punkcija
  • pikovit (31let),(6.ICSI,;PO,dr.Reš)
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (33let),(3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, 15.10. začetek Suprefact, 5.11. začetek GonalF, UZ 14.11.
  • kajsica (35let),(1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, kratek postopek, GonalF,9.11. punkcija, ET 14.11.
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra,? in Menopur
  • maja24 (24let),(ICSI;PO, dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (30let),(1.ICSI; PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur, 9.11. punkcija, ET 12.11.
  • jadrnica (29let),(1.ICSI;PO,dr.Reš) 29.10. začetek Dipheeline, nato Menopur, 13.11. punkcija, ET 18.11.
  • mavrica72 (IVF;PO, dr. Merlo,dr.Reš) Diphereline, Menopur, punkcija 1.11. , ET 4.11.
  • Linda25 (IVF) začetek špikanja 20.11., GonalF
  • babylove (IVF;Francija)
  • Ana_P (1.IVF/ICSI?; MB, ?) 26.10. začetek Diphereline,9.11. začetek GonalF, 21.11. predvidena punkcija
  • arneja (34let)(1.ICSI,PO,dr.Reš) 15.11.začetek Diphereline
  • Abra (2.ICSI;PO, dr. Reš) takoj v nove boje
  • bilka (36let),(2.IVF/ICSI?,LJ,?) dolgi postopek, Suprefact in GonalF, 13.11. punkcija,ET 18.11.
  • tita13 (3.ICSI;PO,dr.Reš), ET 31.10
  • sonček75 (32let),(2IVF;LJ;?) 3.12. ponovno v boj
  • T1979 (1.IVF;PO,dr.Reš) 24.10.začetek špikanja Diphereline in Menopur, 18.11. punkcija
  • SAFIRA (MB) zamrznjenček

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč (34let),decembra v nove boje
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) januarja začetek
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek jan/feb
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • Pija76 (31let),(LJ) zamrznjenčki v decembru ali januarju
  • spelka12(26 let) (PO,dr.Reš) ponovno v boj januarja
  • pika74(LJ) zamrznjenčki
  • gold fish (33let)(LJ) ponovno v boj
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • sonček33 (1.IVF;LJ) 4.12. razgovor
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja

• user posted image  
    koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007, dolenjkauser posted image , mihi78, *ajetam*, micka zaloskauser posted image , gold fish, M.L.B.K, mandarinca, Pija76

user posted image
    user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
    GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image  , BETY UPA, žani4 (LJ),

user posted image user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image user posted image

user posted image MARTINŠČICA (32let),(LJ) user posted image user posted image
    user posted image _rebeca_ (28let),(PO) pregled  22.11.
    user posted image maja24 (24let),(PO) pregled 20.11.
    user posted image tita13 (PO) pregled 27.11.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 2701
    18.11.2007 9:49:40   
    sayuri
    Tiste, ki vam ni uspelo zagledat user posted image  in ste že v novem postopku ali vsaj razmišljate o njem in ste na modrem seznamu, sem dala dol iz roza objemkarskega seznama.

Tiste, ki set sedaj v postopku - na zelenem seznamu, sem dala dol iz navijačic. Naj bojo med navijačicami tidte, ki grejo v postopek ali pa so user posted image  ali imajo že user posted image . Vsaka, ki ji ne uspe, naj mi pove, če želi iti med navijačice.

Evo tolk glede seznama user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2702
    18.11.2007 9:50:30   
    sayuri
    Špelka čESTITKE za vajino princesko s prelepim imenom user posted image user posted image user posted image

Veliko crkljanja, malo jokanja in veliko smejanja vam želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2703
    18.11.2007 9:59:12   
    tassi1
    ŠPELKAuser posted image user posted image user posted image

uživajte skupaj in lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2704
    18.11.2007 10:15:31   
    Abra
    Zdaj bom pa še malo "jamrala", ker se mi ravno ne da nč počet. Gledat sneg skozi okno mogoče user posted image pa še ta bo zdaj nehal, kot zgleda. Torej, jaz sem zdaj že šesti dan na gonadotropinih, pa razen rahle napihnjenosti in občasnega špikanja, pa zategnjenosti po levi strani, ni nobenih stranskih učinkov. Nič pospešene prebave user posted image nobenega glavobola user posted image sem jaz že čista odvisnica in to nujno rabim al kaj? Prvič je vseeno blo mal drgač ... saj dobro se ravno ne spomnim, samo vem, da sem bla malo bolj zmatrana ... mogoče me je pa tudi prejšnji mesec estrofem tko zmučil, da se mi zdaj vse, kar je manj, zdi tko "normalno". Oh, kako že komi čakam, da bom delala test user posted image user posted image user posted image user posted image me prav zanima, do kdaj bom tokrat zdržala user posted image user posted image user posted image sem razmišlljala, da bom kar na krvne hodila, če bojo znaki tko, kot pri zamrznjenčkih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2705
    18.11.2007 10:23:22   
    DaisyE
    Arneja ne vem zakaj je Reško pesimističen. Pravi, da sva oba na nuli. Ne vem. Očitno sumi nekaj, česar se še ni odločil deliti z nama. Ko smo se pogovarjali, sem dobila občutek, da tale najina neplodnostna zgodba skriva še par neprijetnih presenečenj za naju. Lahko se pa seveda motim. Saj je tud Reško reku, da ne smem tolk komplicirat, da je situacija že sama po sebi dovolj komplicirana. Saj bo. Malo moram zdaj pri sebi premlet določene stvari, pol bom pa zbrala vse atome moči, ki jih imam in šla optimistično v tale postopek. "Naš se ne da!" user posted image user posted image user posted image  Lepo nedeljo vam želim, čim manj boleče punkcije in čimbolj uspešne ETje, ter čimveč eskimčkov.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2706
    18.11.2007 11:07:52   
    Abra
    Daisy, pa si ti imela kakšne preiskave, al vaju je zaradi spermiograma kar dal v postopek? Na krvne greš lahko kar sama, pa takoj vidiš, al hormončki štimajo. Mene skoz skrbi, če ni kaka imunološka zadeva, to pa ne morem ugotovit. Se mi zdi, da pri nas sploh ne delajo teh preiskav. Pri naju je pa pri obeh "kao" vse super, pa ravno tako nobenega uspeha. Saj zdaj bo. Računam na Miklavža, saj ga v prejšnjih letih nisem nč sekirala, bi mogla zdaj že met malo bonusa user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
    Neposredna povezava do sporočila: 2707
    18.11.2007 11:16:48   
    tita13
    Arneja,

jaz sem čaj pila samo v postopku (od začetka M do ET) in sicer po dve skodelici na dan. Držala sem se navodil Čarne, ki je pisala, da je na nekem tujem forumu brala, da to pomaga tistim, ki imamo tanko sluznico. Pil naj bi po 2 - 3 skodelice na dan. Kot sem že napisala, sem jaz pila po 2 na dan. V istem obdobju sem jedla tudi ananas. Po ET pa konec z obojim.

Srečno!

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2708
    18.11.2007 11:34:47   
    arneja
    Ne morem, da ne bi šla malo na RR pošpeglat - moj že kar pisano gleda user posted image .

Abra, bom tudi jaz uporabljeno municijo kar Reškotu nesla. Grem pa v torek k osebnemu zdravniku, pa bom, če ne pozabim, njega vprašala, kam bi to še lahko dala. Rdečo peso pa tudi jaz že kar nekaj časa pijem, pa nisem nič zaprta. Mene bolj sladkarije zaprejo, ampak se zdaj že kakšne štiri dni uspešno nazaj držim user posted image . Abra, a zaspan postaneš šele potem po Menopurju? Ker meni po tem Dipherelinu namreč prav nič ne manjka user posted image . Je pa verjetno bolj zdravo za postopek biti flegmatik kot panik user posted image . Jaz sem si pa tako pridno alarm na mobiju naštimala že 10 pred šesto, da ja ne bi zaspala user posted image . Jao, jaz, paničarka user posted image . Glede zamrznjenčkov se pa meni zdi bolj fino, da v Postojni podpišejo, kot da pošiljajo po pošti, pa potem cela pošta pa radovedni poštar vidijo od kod je pošta prišla. Še sploh, če je naslovljena na moškega - upam, da vsaj na ime ženske naslovijo. Pa upam, da ti Miklavž prinese, kar si želiš, ker si bila tako pridna user posted image .

Sayuri, Activio pa tudi jaz obožujem, najbolj jabolčno z žitaricami user posted image . S testkom pa kar počakaj - vem, sem zdaj pametna, ko bom pa sama na tem, pa ne bom več tako zelo pametna user posted image .
    Bravo, Špelka in Kaja in očka user posted image user posted image user posted image !

Daysie, nič vama Reško ni povedal, kaj sumi? Joj, jaz bi umrla, če bi me pustil takole ugibati. Vidva pa zadnje atomčke  moči na kup vržita, pa optimistično naprej user posted image .

Tita, hvala za info o čaju. Ti pa ponosno božaj svojega bušija user posted image . Jaz tudi komaj čakam na to user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2709
    18.11.2007 11:47:59   
    sayuri
    Hm, jst sem pa injekcije kar v smeti zmetala user posted image . Šprice pa oprala, pa se ta mali v banji z njimi igra user posted image . Edino tisto pero od Puregona sem nazaj nesla. Saj res - še zdaj ni dal  Reš nobeni drugi Puregona user posted image  Zglada, da sem res bila nek poskusni zajec user posted image

Moja dva pa delata user posted image , pa user posted image . Jst pa notri malo user posted image . Od kje se tolk cunj nabere user posted image

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2710
    18.11.2007 12:00:33   
    Pija76
    Sayuri hvala, da si me dala med navijačice, jaz sem skoz res premišljevala kako tja gor priti! No pa mi je uspelo user posted image . Iz katerega konca Slo pa si, da lahk že snežake delate? Pri nas še trava ni bela...sam mal drobno naletava.

Abra ja danes me je vzela, pa za mano je bila še ena punca, tako da zgleda da ene 2 tud v nedeljo zmasira. Kdaj greš pa ti k njej? Jutri vidim da imaš UZ, srečno, naj ti tokrat res uspe.

Špelka

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2711
    18.11.2007 12:01:36   
    Pija76
    .. no da nadaljujem, me je ven vrglo...

...Špelka čestitke staršema, mali Kaji pa vse najlepše na življenski poti!!

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2712
    18.11.2007 12:06:18   
    Abra
    Sayuri, a tolko snega mate za snežaka? Pr nas sicer spet sneži, pa je terasa kar mokra, se nič ne prijemlje. Sem pogledala, je komaj 2 stopinji, nč ne bo. user posted image user posted image Jutri zjutraj moram k Rešu, pa boljš da ne bo treba še prej kidat, že tko sem zmeri bolj med poznimi ...
    Arneja, meni tut budilka ne pomaga user posted image user posted image user posted image računam na user posted image ker se vedno prej zbudi, če pa še on zaspi pomeni, da kar oba user posted image user posted image jaz sem imela na mobiju tudi alarme za prometrium in estrofem, zdaj mi kar paše, da ne teži več tok user posted image user posted image
    Čaj iz malinovih listov sem si jaz tut kupla, pa do zdaj samo 2x skuhala user posted image kar pozabim ... imamo pa v stanovanju tko toplo, da mi čaj sploh ne paše, je bolj za sladoled scena. Včeraj sem pa celo pivo pila, brezalko seveda. Povsod imajo samo tavelike piksne, je kateri uspelo dobit tut tamale? Ker tavelik je zame čist preveč, jaz glih ene pol spijem, naslednji dan je pa to itak še bolj zanič, da ni za pit.
    Jaz bi tut mogla mal likat, me že kar neki časa čaka en mali kupček, tist kar je zares treba. Drugače ne likam preveč, ker takoj iz sušilca vzamem in lepo zložim in je kot zlikano, razen par malenkosti, ki se ne dajo prelisičit user posted image je precej bolj lušno za rač. sedet user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 2713
    18.11.2007 12:11:17   
    Abra
    Pija76 v torek grem spet. Bom vidla, kaj bo jutri Reš reku, kdaj bo stopka al se bom še en teden špikala user posted image user posted image po stopki ne smem več k Karmen (se mi zdi, da je rekla, da je tko bolš user posted image ) po punkciji pa spet.
    Ma mora nam ratat, veseli december ni kar tko vesel. user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2714
    18.11.2007 12:22:07   
    dajamaja
    Špelki in očku čestitke za punčko!
    Sayuri, sem prebrala pogoje, da me daš ven iz objemčkov - evo razmišljam o postopku v januarju. Reš me je celo naročil takrat. Je pa moj G na zadnjem UZ videl nekaj miomov, s katerimi ne smem v nov postopek. Tko, da se zdej s patrom Ašičem trudiva z rožcami, da bi bilo mal nebovzetja teh nekoristnih mišic in mal presenečenja na kontroli. Sem torej navijačica, ki se želi kvalificirati za januar in tko kar dva razloga, za umik iz "črne liste" user posted image .

Marjetica, ste mi itak manjkale. Zdej sem v glavnem že "prežvečla" svojo žalost in vidim, da imam nove zadolžitve, ko se mi tkole neki ovelo nosiš. Kje je zdej proleterski duh!? Ale gremo h Karmen, da te zmasira, če ne te bom jaz masirala user posted image .

Počas bom notr prnesla in še kateri kaj lepega napisala, zaenkrat mi nese bol na kratko. Srečno vsem!

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2715
    18.11.2007 12:39:41   
    Abra
    dajamaja, lepo, da greš tko optimistično naprej. Zaradi miomčkov se pa ne sekiraj, ti jih bo naslednja user posted image že odplaknila. To se najbrž velikokrat pojavi po stimuliranem postopku, zato pa je treba med njimi počakati vsaj 3 cikluse. Če ne greš akoj na uz, pa sploh ne veš, da so. Jaz sem jih tudi imela in sem celo paniko zagnala, ko mi je Reš rekel, da imam policistične jajčnike. Tisti ciklus mi je zaradi tega odpadel et z zamrznjenčki, naslednji mesec je blo pa že vse o.k. Sem si takrat prav oddahnila. Mi je blo pol tudi jasno, zakaj se Rešu takrat ni zdelo nič posebnega.
    A kakšne posebne čajčke piješ, si delaš obloge?

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2716
    18.11.2007 12:47:27   
    taraji
    Lep pozdrav vsem skupaj.

No, me je kar malo sram priznati, da sem "pri svojih letih" tako nevedna, ampak dokler nimaš problemov se z njimi pač ne ukvarjaš in od tu seveda moja nevednost.

Mislim, da je Abra napisala, da se po stimuleranem ciklusu lahko pojavijo miomi - glede na to, da grem k Rešu šele januarja me zanima, ali je pametno iti med tem na kakšen pregled k osebnemu G. ? Punce, kakšna je vaša praksa s tem?
    Vsem se že naprej zahvaljujem za odgovore in mnenja in seveda lepo nedeljo.

La vita e bella

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2717
    18.11.2007 13:00:55   
    Abra
    M.L.B.K. jaz odkar hodim k Rešu (10 mesecev) še nisem bila pri svoji G. Saj me je ona k njemu poslala, da "me porihta". Mi je tudi že takrat na napotnico napisala "za vse ivf postopke" in sem takrat skor skup padla ... sem bla tudi še bolj nevedna, user posted image pa sem mislila, da bodo samo kake tablete ala klomifen potrebne user posted image user posted image te sem šele pri njemu poskusla user posted image in mi je rekla, da je bolje, da to že na napotnici piše in je on čisto suveren v svojih odločitvah glede zdravljenja. Sicer sem pa itak vsak mesec (zadnje čase večkrat na mesec user posted image ) pri njemu, da res ne vidim razloga, zakaj bi še k moji G hodila. Tolkrat pa tut ne morem nog narazen dajat user posted image user posted image moj user posted image me že včasih heca, da se še samo za Reša rihtam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
    Neposredna povezava do sporočila: 2718
    18.11.2007 16:03:02   
    konina
    Evo mene. Moja punkcija je bila zelo uspešna, sem pridelala 14 jajčk. V petek pa ET! user posted image

Moram pa povedat, da me je G zelo namatrala, prva puncija ni bila tako boleča. G je bila malo tečna in čisto nič nežna. Kot, da me ni na mizi, edino za malo okregat, če sem zajamrala. Je bilo pa veliko za punktirat, pa še veliki folikli so bili in je baje zato bolj bolelo. NO, sedaj je za mano. Še vedno ni čisto o.k. Ampak sem doma in je že zato lepše. Sedaj pa lepo mislim na mojo ekipo, ki verjetno že žurira v LJ in upam, da bodo močni in ostanejo pri meni. user posted image

Špelka, čestitke za novo članico družine. Čim manj neprespanih noči in veliko lepih trenutkov ti želim.

LP, Nina

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 2719
    18.11.2007 16:10:54   
    maja24
    Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam!

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 2720
    18.11.2007 16:12:37   
    maja24
    Ja Konina si bla pa pridna putka.user posted image

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2721
    18.11.2007 16:38:55   
    citrončica
    Konina,
    super rezultat!!!user posted image user posted image
    zdaj pa lepo počivaj in misli na tvoje žurerje v Lj!!user posted image

(odgovor članu maja24)
    Neposredna povezava do sporočila: 2722
    18.11.2007 16:54:46   
    bilka
    Punce pozdravljene!

mi smo doma in grejo žal samo eno pikico, upajmo da se ta obdrži, test naj bi bil 3.12, upajmo na plusek, bomo skupaj navijali, drugače pa počivam, ker imam še vedno hiperstimulacijo.
    moram povedat da so mi zaradi tega tudi ustavili samo en zarodek, ker je kar močna hiperstimulacija pa so se mal bali, pa mi je bilo kar hudo ker mi niso dali dva sem kar mal zajokcala od razočaranja, upajmo no da bo ta eden pa tapravi, drugače pa pa me je transfer bolel bolj kot punkcija, že tako je vse razboleno pa ni našla materničnega vratu pa še mal je bila zdravnica slabe volje danes, se je prav videlo da ji ne štima glih vse, toliko od mene grem nazaj v pojstlo, ko bom boljša pa se javim, držitemi pestke, aja pa 4 zamrznjenčke imamo, no vsaj tako zgleda, rekli so da še po pošti dobimo če bodo se obdržali vsi štirje..lp

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 2723
    18.11.2007 16:57:49   
    bilka
    konina bravo za punkcijo, aja katera pa si bila, sem bila tudi jaz tam za transfer, če sem prav razumeli si bila v lj. zdravnici pa res danes ni vse štimalo, hmuser posted image

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2724
    18.11.2007 17:28:00   
    citrončica
    sulfinija, počivaš po punkciji??
    prav je tako, da boš v sredo pripravljena nauser posted image user posted image ,

jaz pa upam, da jutri na uz izvem, da pade stopka..po tako dolgem pikanju...bi bil že čas!!

to pomeni, da bi se videle v sredo, jaz na punkcijo, ti na ET!!user posted image

(odgovor članu bilka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2725
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.