|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
18.11.2007 17:30:06   
ANA_P
barbarela in soncke500, nista imeli danes UZja v MB? Kako je bilo. Bo padla stopka?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
18.11.2007 17:33:32   
konina
O, bilka, se te spomnim. Si malo dlje počivala, pa solzic se spomnim. Jaz sem bila pa v modri halji (moški, od možičkauser posted image ). Sem bila pa predzadnja na vrsti. Zdravnici pa danes res ni vse štimalo.

Držim pesti, da je tokrat uspelo. Potem pa še po zamrznjenčke.user posted image

Lp, Nina

Neposredna povezava do sporočila: 2727
18.11.2007 17:34:15   
konina
citrončica, držim pesti, da pade jutri stopka.user posted image

Lp, Nina

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
18.11.2007 17:36:21   
dajamaja
Konina, ti pa si znesla jajčk. Lepo počivaj!
Bilka ti tudi in saj veš da je že eden dovolj.

Mene je pa Abra v dobro voljo spravila. Do zdaj mi Reš ni rekel, da imam več miomov - za enega vemo, ker je že od začetka in z njim računajo tudi v matični bolnici. Morda je on res računal, da zginejo. Moj G je omenjal operativno odstranitev, jaz pa vsa "vesela" ko me že tako čas preganja. Zaenkrat pijem čaje - tavžentrožo, rman, belo omelo ter laneno seme in med. Sicer imam pa kontrolo 22.tega, misliš, da so male miome že z abrazijo odnesli al bo treba še en mesec počakat? Da me ne bi moj G prehitro na mizo spet poslal. Hvala, Abra, si mi res polepšala življenje!!!

(odgovor članu bilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
18.11.2007 17:38:23   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: konina

citrončica, držim pesti, da pade jutri stopka.user posted image

Lp, Nina

hvala!!!
zdaj pa tud že jaz,
računam, da se špikam od 15.10, da si danes dam 35.-eto špiko suprefacta in 14.-to gonala...
...in potem se čudim, da sem kot cedilouser posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
18.11.2007 17:51:44   
šemalo
čestitke Špelki in očku!!!

punce, sem čist out....čist rahlo krvavitev sem opazila pred dvema urama....preverjam stanje, ampak je skoz isto......

je čist preveč za tkole lepo snežno nedeljo user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

Neposredna povezava do sporočila: 2731
18.11.2007 17:57:44   
bilka
konina, se spomnim ja katera si, si se pogovarjala in bila v sobi z eno bjondo, če se ne motim, ja sem mogla malo dlje počivat ker sem krvavela, če je toliko šarla tam spodaj da je lahko ustavila, ja razočarana pa sem bila, vseeno sem upala na dva ker je le nekaj več možnosti, da se prime kot eden, no vseno upam, da bo ta eden dober, želim ti srečno pa kmalu tudi ti da zagledaš plusek..lp

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
18.11.2007 17:58:15   
soncek.djukelica
citrončica, tebi se pa res vleče, kot jara kača!user posted image  Sicer pa, važen je prideš do punkcije in transferja,enim pač vzame več časa!user posted image
Bosta moja dva otroka počakala še tolk,da ko ti prideš na krvni test, še mene na drugi strani ulice obiščeš!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
18.11.2007 18:15:17   
Amelia
Jaz sem pa pravkar dobila user posted image , tako da jutri šibam ob 6.00 k Rešu, da se zadanem še s tremi Menopuri:) SEE U!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
18.11.2007 18:15:57   
Abra
konina user posted image user posted image user posted image za jajčka, morajo pa zdej res žurat, ko jih tolko user posted image

Bilka user posted image user posted image user posted image za et. Saj je en čisto dovolj, boš raje čez par let šla po zamrznjene bratce in sestrice.
Kaj pa je mela vaša dohtarca, pms? user posted image user posted image Ker polna luna ni. user posted image Še dobro, da imam jaz moškega user posted image

Dajamaja, kako sem vesela tvojga posta. Zdej si pa še ti meni polepšala dan. Z operacijo raje še malo počakaj, vsaj en ciklus, da vidiš, al gre stran al ne. Z abrazijo ti najbž niso sčistili, ker ti takrat samo maternico user posted image razen, če bi se prej zmenili in ti to istočasno naredili, ko si že pod narkozo??? S tem pa res nimam izkušenj. Moja edina "operacija" je bila diagnostična laparoskopija. To me je Reš poslal "za vsak slučaj", če bi kaj našli, pa niso.

citrončica jaz navijam, da jutri dobiš stopko, ker po 35 dneh je pa res že cajt. Jaz se špikam komaj en teden, pa tut že računam na stopko v torek ali sredo ...

Šemalo, pa to je čisto prekmalu, da bi blo že konec, no user posted image user posted image user posted image počivaj, mogoče se bo pa ustavilo.

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
18.11.2007 18:33:19   
mlinčka
Helou, bejbe!

Zadnje čase ste tok pridne s pisanjem, da mi komaj znese vse prebrat, kaj šele kej napisat. No, sej bom kmalu bolj aktivna, ko se mi začne akcija. Sayuri, za seznamček osvežit, ob priliki, pa naslednji podatki: 3. 12. začnem z dolgim postopkom, za terapijo pa še ne vem, kaj mi bodo dali. Sem imela v zadnjem IUI menopur, samo ne vem, če ma to kej veze. Sem opazila, da bova s sonček75 skupi štartali. user posted image  Aja pa mlada sem 29 let.

Punce, pri Karmen je pa res fino. Citrončica, še enkrat hvala za info! Sem bla tam v petek in je blo prov fajn! Bolj konkretno začnem, ko grem v postopek. Punce, dejte še mal Dejzico spodbudit v tej smeri, očitno moja beseda ne zadostuje user posted image . Celo ponudila sem se, da jo peljem tja, pa vidim, da še kar nekaj cinca.
Špelka, iskrene čestitke za malo frajerko! user posted image
Objemčke vsem, ki vam usoda tako ali drugače ponovno ni bila naklonjena! user posted image
Pestke za vse trepetalke, navijačice smo z vami user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
18.11.2007 18:37:59   
jadrnica
hojla, da se pofočkam, grejem user posted image user posted image dve pikici, dve smo dali pa zmrznit

toliko na hitr, bolj ležim,

sem kar vesela, oba s srčkom sva user posted image user posted image user posted image
reško mi je dal 10 dni bolniške in reku, da sem napihnjena kot v 5 mesecu user posted image user posted image , ampak še bolj bomuser posted image user posted image

test 2.12.2007

lp
pr nas je snegec

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
18.11.2007 18:39:05   
maja24
Šemalo nočem te strašit ampak čimprej pejt do G,da nau kej narobe al pa saj dežurnga G poklič pa mu povej

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 18:48:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
18.11.2007 18:54:11   
maja24
Ja Rebeca pa kje si ti?Kako si, jest sm dones non stop lačna prej mi je moj naredu palačinke k sm si jih ful zaželela pa sm jih koj od šuba 6 kom.pojedla.

Jadrnica  lepo juuser posted image user posted image  grej,čestitam za uspešn transfer.Pa počivej to je ukazuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 19:04:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
18.11.2007 19:09:58   
maja24
Vidm da maš že prave nosečniške znake,ne pa jest mene tut zvija pa špika ne več edin kar mi je ostalo so občutljiv j..,pa 1ookrat na dan lulat to je vse kar mam od znakov.A že kej komi čakaš na UZ,mene je ful strah kaj mi bo pokazalo.Nazadne kar sm vidla na UZ je bla sam ena mejhna črna pika.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
18.11.2007 19:15:01   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

citrončica, tebi se pa res vleče, kot jara kača!user posted image  Sicer pa, važen je prideš do punkcije in transferja,enim pač vzame več časa!user posted image
Bosta moja dva otroka počakala še tolk,da ko ti prideš na krvni test, še mene na drugi strani ulice obiščeš!user posted image

te držim za besedo, pa te seveda tam obiščem!!!!user posted image

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
18.11.2007 19:18:04   
citrončica
Mlinčka,
super, da ti je bilo všeč, Dejzica se bo pa morala sama okorajžit, druge ni...jaz zdaj samo upam, da je niste tako zasule z delom, da jaz še kaj na vrsto pridem, ker že več kot en teden nisem bila!!!!!

Abra,
hvala, tud jaz si zdaj že počasi želim, da se tole pikanje konča in da grem naprej,a nimaš kaj, vsakič je drugače in enostavno ti ne preostane drugega, kot počakatuser posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
18.11.2007 19:40:29   
Sulfinija
Ojla!

Njaprej en lep včerni pozdravček vsem skupaj.Sem komaj sedaj prišla do te škatle,kajti meni cel dan ni delal net,ko sem klicala in se pošteno zbunila je začel delti.Mater so ene barabe no!

Pri nas je lepo celi dan počasi snežilo jaz pa cel dan počivala.Punce jaz sem ful napihnjena,da o bolečinah spodaj ne govorim,lulam zelo malo in tudi blato mam ful neke čudne blede barve,....Skratka nisme za nobeno rabo.Upam vsaj da se bom jutri lahko oblekla i šla do banke,kajti nujno imam en opravek in noben drug ne more narediti tole namesto mene.
Moj user posted image  jutri odhaja in pride komaj v petek domov.
KOmaj čakam,da bo jutro,da pokličem v laboltorij kaj je z najini user posted image ,sem nekako vikend prstala brez lai manj čnih mislih vendar čisti brez ni šlo no.Jutri bo pa prava žurka če mi pove lepo novičko se ga bom kar napila he,he in v sredo šla po nje jupi.

Arneja-jaz sem si ketonal svečko dala dan pred punkcijo ko sem zvečer pojdla apaurin in prden sma zjutraj krenila iz MS do LJ.Samo je po mojem mnenju tale scvečka do takrat ziher popustila dala sem si jo ob 4.30 in na vrsto prišla ob 10.30.Tkole,da nimma pojma kaj mi je bilo,da me niti malo ni bolelo.MOgoče me je tkole zdrmala misel na user posted image .

Konina,bravo za 14.jajčk in za prstano punkcijo.Jaz sem mela ful srečo,ker je bila zdravnica nežna in ful v redu ekipa zraven mene,upam da bo še tkole na ET.

Citrončica upam,da jutri pade stopka,ti v sredo na punkciji jaz na lepšem delu na ET.

Bilka saj sem ti rekla tudi ti si bila malo črnogleda vendar je bilo danes vse ok,sem ful mislila nate in hvala ti za poslani sms.Sedaj pridno počivaj,lepo pozitvno mislil in na koncu en debel +.Z testom ne boma nič kaj veliko narazen.

Špelka,četsitke ker si postala mamica in mali princeski želim lepo otroštvo in tudi ponosnemu očkotu iskreno četsitam.

Tkole grem sedaj še malo k svojemu,se ulečt kajti imam ful grozne bolečine tam spodaj mislim da mi bo kar vse ven padel no.

Lep včer še naprej se beremo in tipkamo.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
18.11.2007 19:49:09   
Abra
jadrnica user posted image user posted image user posted image za et. Hiperstimulacija je zoprna stvar, ima pa tudi en lušten stranski učinek, zarodki se lažje primejo user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
18.11.2007 19:53:23   
Sulfinija
Abra,kaj meniš ti tole moje počutje kaže na hiperstimulacijo mogoče?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 20:01:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2748
18.11.2007 20:06:39   
Sulfinija
Rebeca,takole pač je nekdo nima teh problemov kot me in si IVF le želi,da bi dobil user posted image user posted image ,akr je prava bedarija.Ne privoščim tega nikomur.Pol čakaš ko dobiš M,nato da se začneš pikati,nato ti ogromni UZ,ta vožnja nato cvikaš kok bo foliklov,če jih sploh bo,nato se pripravljaš psihično na punkcjio,cvikaš spet kok bo celic,nato če bo sploh ET in nato najtežji del celega postopka 14.dni čakanja in le čakaš če se bo vlilo ali boš zagledal +.Prava bedarija kdor take piše in si po vsej sili želi tega filanja z temi ogromnini hormoni.Po mojem nima tam noter vse na svojem mestu,žal.

LPuser posted image

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
   [Brisano sporočilo]
18.11.2007 20:10:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.