![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:30:06
|
|
|
|
ANA_P
|
barbarela in soncke500, nista imeli danes UZja v MB? Kako je bilo. Bo padla stopka?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:33:32
|
|
|
|
konina
|
O, bilka, se te spomnim. Si malo dlje počivala, pa solzic se spomnim. Jaz sem bila pa v modri halji (moški, od možička ). Sem bila pa predzadnja na vrsti. Zdravnici pa danes res ni vse štimalo. Držim pesti, da je tokrat uspelo. Potem pa še po zamrznjenčke. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:34:15
|
|
|
|
konina
|
citrončica, držim pesti, da pade jutri stopka. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:36:21
|
|
|
|
dajamaja
|
Konina, ti pa si znesla jajčk. Lepo počivaj! Bilka ti tudi in saj veš da je že eden dovolj. Mene je pa Abra v dobro voljo spravila. Do zdaj mi Reš ni rekel, da imam več miomov - za enega vemo, ker je že od začetka in z njim računajo tudi v matični bolnici. Morda je on res računal, da zginejo. Moj G je omenjal operativno odstranitev, jaz pa vsa "vesela" ko me že tako čas preganja. Zaenkrat pijem čaje - tavžentrožo, rman, belo omelo ter laneno seme in med. Sicer imam pa kontrolo 22.tega, misliš, da so male miome že z abrazijo odnesli al bo treba še en mesec počakat? Da me ne bi moj G prehitro na mizo spet poslal. Hvala, Abra, si mi res polepšala življenje!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:38:23
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: konina citrončica, držim pesti, da pade jutri stopka. Lp, Nina hvala!!! zdaj pa tud že jaz, računam, da se špikam od 15.10, da si danes dam 35.-eto špiko suprefacta in 14.-to gonala... ...in potem se čudim, da sem kot cedilo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:51:44
|
|
|
|
šemalo
|
čestitke Špelki in očku!!! punce, sem čist out....čist rahlo krvavitev sem opazila pred dvema urama....preverjam stanje, ampak je skoz isto...... je čist preveč za tkole lepo snežno nedeljo
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:57:44
|
|
|
|
bilka
|
konina, se spomnim ja katera si, si se pogovarjala in bila v sobi z eno bjondo, če se ne motim, ja sem mogla malo dlje počivat ker sem krvavela, če je toliko šarla tam spodaj da je lahko ustavila, ja razočarana pa sem bila, vseeno sem upala na dva ker je le nekaj več možnosti, da se prime kot eden, no vseno upam, da bo ta eden dober, želim ti srečno pa kmalu tudi ti da zagledaš plusek..lp
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 17:58:15
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
citrončica, tebi se pa res vleče, kot jara kača! Sicer pa, važen je prideš do punkcije in transferja,enim pač vzame več časa! Bosta moja dva otroka počakala še tolk,da ko ti prideš na krvni test, še mene na drugi strani ulice obiščeš!
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 18:15:17
|
|
|
|
Amelia
|
Jaz sem pa pravkar dobila , tako da jutri šibam ob 6.00 k Rešu, da se zadanem še s tremi Menopuri:) SEE U!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 18:15:57
|
|
|
|
Abra
|
konina za jajčka, morajo pa zdej res žurat, ko jih tolko Bilka za et. Saj je en čisto dovolj, boš raje čez par let šla po zamrznjene bratce in sestrice. Kaj pa je mela vaša dohtarca, pms? Ker polna luna ni. Še dobro, da imam jaz moškega Dajamaja, kako sem vesela tvojga posta. Zdej si pa še ti meni polepšala dan. Z operacijo raje še malo počakaj, vsaj en ciklus, da vidiš, al gre stran al ne. Z abrazijo ti najbž niso sčistili, ker ti takrat samo maternico razen, če bi se prej zmenili in ti to istočasno naredili, ko si že pod narkozo??? S tem pa res nimam izkušenj. Moja edina "operacija" je bila diagnostična laparoskopija. To me je Reš poslal "za vsak slučaj", če bi kaj našli, pa niso. citrončica jaz navijam, da jutri dobiš stopko, ker po 35 dneh je pa res že cajt. Jaz se špikam komaj en teden, pa tut že računam na stopko v torek ali sredo ... Šemalo, pa to je čisto prekmalu, da bi blo že konec, no počivaj, mogoče se bo pa ustavilo.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 18:33:19
|
|
|
|
mlinčka
|
Helou, bejbe! Zadnje čase ste tok pridne s pisanjem, da mi komaj znese vse prebrat, kaj šele kej napisat. No, sej bom kmalu bolj aktivna, ko se mi začne akcija. Sayuri, za seznamček osvežit, ob priliki, pa naslednji podatki: 3. 12. začnem z dolgim postopkom, za terapijo pa še ne vem, kaj mi bodo dali. Sem imela v zadnjem IUI menopur, samo ne vem, če ma to kej veze. Sem opazila, da bova s sonček75 skupi štartali. Aja pa mlada sem 29 let. Punce, pri Karmen je pa res fino. Citrončica, še enkrat hvala za info! Sem bla tam v petek in je blo prov fajn! Bolj konkretno začnem, ko grem v postopek. Punce, dejte še mal Dejzico spodbudit v tej smeri, očitno moja beseda ne zadostuje . Celo ponudila sem se, da jo peljem tja, pa vidim, da še kar nekaj cinca. Špelka, iskrene čestitke za malo frajerko! Objemčke vsem, ki vam usoda tako ali drugače ponovno ni bila naklonjena! Pestke za vse trepetalke, navijačice smo z vami !
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 18:37:59
|
|
|
|
jadrnica
|
hojla, da se pofočkam, grejem dve pikici, dve smo dali pa zmrznit toliko na hitr, bolj ležim, sem kar vesela, oba s srčkom sva reško mi je dal 10 dni bolniške in reku, da sem napihnjena kot v 5 mesecu , ampak še bolj bom test 2.12.2007 lp pr nas je snegec
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 18:39:05
|
|
|
|
maja24
|
Šemalo nočem te strašit ampak čimprej pejt do G,da nau kej narobe al pa saj dežurnga G poklič pa mu povej
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2007 18:48:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 18:54:11
|
|
|
|
maja24
|
Ja Rebeca pa kje si ti?Kako si, jest sm dones non stop lačna prej mi je moj naredu palačinke k sm si jih ful zaželela pa sm jih koj od šuba 6 kom.pojedla. Jadrnica lepo ju grej,čestitam za uspešn transfer.Pa počivej to je ukaz
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2007 19:04:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 19:09:58
|
|
|
|
maja24
|
Vidm da maš že prave nosečniške znake,ne pa jest mene tut zvija pa špika ne več edin kar mi je ostalo so občutljiv j..,pa 1ookrat na dan lulat to je vse kar mam od znakov.A že kej komi čakaš na UZ,mene je ful strah kaj mi bo pokazalo.Nazadne kar sm vidla na UZ je bla sam ena mejhna črna pika.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 19:15:01
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica citrončica, tebi se pa res vleče, kot jara kača! Sicer pa, važen je prideš do punkcije in transferja,enim pač vzame več časa! Bosta moja dva otroka počakala še tolk,da ko ti prideš na krvni test, še mene na drugi strani ulice obiščeš! te držim za besedo, pa te seveda tam obiščem!!!!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 19:18:04
|
|
|
|
citrončica
|
Mlinčka, super, da ti je bilo všeč, Dejzica se bo pa morala sama okorajžit, druge ni...jaz zdaj samo upam, da je niste tako zasule z delom, da jaz še kaj na vrsto pridem, ker že več kot en teden nisem bila!!!!! Abra, hvala, tud jaz si zdaj že počasi želim, da se tole pikanje konča in da grem naprej,a nimaš kaj, vsakič je drugače in enostavno ti ne preostane drugega, kot počakat
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 19:40:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Njaprej en lep včerni pozdravček vsem skupaj.Sem komaj sedaj prišla do te škatle,kajti meni cel dan ni delal net,ko sem klicala in se pošteno zbunila je začel delti.Mater so ene barabe no! Pri nas je lepo celi dan počasi snežilo jaz pa cel dan počivala.Punce jaz sem ful napihnjena,da o bolečinah spodaj ne govorim,lulam zelo malo in tudi blato mam ful neke čudne blede barve,....Skratka nisme za nobeno rabo.Upam vsaj da se bom jutri lahko oblekla i šla do banke,kajti nujno imam en opravek in noben drug ne more narediti tole namesto mene. Moj jutri odhaja in pride komaj v petek domov. KOmaj čakam,da bo jutro,da pokličem v laboltorij kaj je z najini ,sem nekako vikend prstala brez lai manj čnih mislih vendar čisti brez ni šlo no.Jutri bo pa prava žurka če mi pove lepo novičko se ga bom kar napila he,he in v sredo šla po nje jupi. Arneja-jaz sem si ketonal svečko dala dan pred punkcijo ko sem zvečer pojdla apaurin in prden sma zjutraj krenila iz MS do LJ.Samo je po mojem mnenju tale scvečka do takrat ziher popustila dala sem si jo ob 4.30 in na vrsto prišla ob 10.30.Tkole,da nimma pojma kaj mi je bilo,da me niti malo ni bolelo.MOgoče me je tkole zdrmala misel na . Konina,bravo za 14.jajčk in za prstano punkcijo.Jaz sem mela ful srečo,ker je bila zdravnica nežna in ful v redu ekipa zraven mene,upam da bo še tkole na ET. Citrončica upam,da jutri pade stopka,ti v sredo na punkciji jaz na lepšem delu na ET. Bilka saj sem ti rekla tudi ti si bila malo črnogleda vendar je bilo danes vse ok,sem ful mislila nate in hvala ti za poslani sms.Sedaj pridno počivaj,lepo pozitvno mislil in na koncu en debel +.Z testom ne boma nič kaj veliko narazen. Špelka,četsitke ker si postala mamica in mali princeski želim lepo otroštvo in tudi ponosnemu očkotu iskreno četsitam. Tkole grem sedaj še malo k svojemu,se ulečt kajti imam ful grozne bolečine tam spodaj mislim da mi bo kar vse ven padel no. Lep včer še naprej se beremo in tipkamo. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 19:49:09
|
|
|
|
Abra
|
jadrnica za et. Hiperstimulacija je zoprna stvar, ima pa tudi en lušten stranski učinek, zarodki se lažje primejo
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 19:53:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Abra,kaj meniš ti tole moje počutje kaže na hiperstimulacijo mogoče? LP
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2007 20:01:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 18.11.2007 20:06:39
|
|
|
|
Sulfinija
|
Rebeca,takole pač je nekdo nima teh problemov kot me in si IVF le želi,da bi dobil ,akr je prava bedarija.Ne privoščim tega nikomur.Pol čakaš ko dobiš M,nato da se začneš pikati,nato ti ogromni UZ,ta vožnja nato cvikaš kok bo foliklov,če jih sploh bo,nato se pripravljaš psihično na punkcjio,cvikaš spet kok bo celic,nato če bo sploh ET in nato najtežji del celega postopka 14.dni čakanja in le čakaš če se bo vlilo ali boš zagledal +.Prava bedarija kdor take piše in si po vsej sili želi tega filanja z temi ogromnini hormoni.Po mojem nima tam noter vse na svojem mestu,žal. LP
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2007 20:10:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.