arneja
|
Abra, sem jaz že pridno delala, ko si ti kavico ponujala . Ampak sem jaz že ob šestih pila svojo . Foliklčki bodo pa zrastli, ti samo kakšno pivo rukni, pa bo . Za špikico je pa potem bolje, da ne gre čisto pod kožo, pa potem malo manj boli?? Jao, kaj bo šele, ko Menopur dobim. Se spomniš, kakšne vrednosti prolaktina in FSH-ja si imela ti na 3. dan M? Da malo primerjam s svojimi vrednostmi. Ščitnico sem si pa tudi jaz že pred časom dala pregledati, in je bilo vse ok. Konina, a potem je normalno, da včasih malo bolj zaboli? Očitno je odvisno od tega, kam točno pičiš, in Reško očitno že ve, kje nič ne boli . O, Maja, imaš nov avatarček ? Mi je precej bolj všeč. Tisto prejšnji mi je deloval tako žalostno in prav nič vzpodbudno. Tale je pa zabaven, nasmešek na usta zvabi . Jaz se tudi proti jutru začnem full zbujati, bodo živčki verjetno krivi . Aja, Abra je bila pobudnica menjave slikce, sem šele zdajle prebrala . Tita, uživaj v svoji nosečnosti . Jaz sem si rekla, da si bom tistih 14 dni, ko ne bom vedela pri čem sem, enostavno ves čas govorila, da sem nosečka . Bi bilo res škoda ne uživati teh 14 dni. Šemalo, ti samo počivaj, pa pozitivno razmišljaj, pa bodo tudi izcedki vzeli pot pod noge . Rebeca, seveda si zdaj kot prerojena, dobre volje, polna energije - saj imaš veeelik razlog za to . A tudi v LJ si moraš Utrogestan sam kupovati, ti ga ne dajo? Amelia, če pa ne bi prišla, bi pa na lotu zadela . Upam, da mi ne bo preveč zamujala. Zdaj sem si že fino izračunala, kdaj bi se mi kaj dogajalo, pa prav lepo se mi izide. Če bo pa preveč zamujala, mi pa vse plane podre. Pa tako hitro sta obe z Abro pri Rešku opravili? KOliko punc vas je pa bilo vseh? UPam, da bo šlo tudi, ko bom jaz tam, tako hitro. Meni je pa zadnjič rekel, da naj vse, kar mi ostane, nazaj prinesem. Nas je pa res veliko, če mu je Menopura zmanjkalo. Kajsica in M. rudovic, vidve samo ostanita pozitivni naprej .