DaisyE
|
Drage punce, kolk ste prijazne. Sem kar boljše. Se že rahlo kremžim - kao nasmeh. Ne, ne, saj se hecam. Kar dobro se počutim. Hja, dajamaja, kaj pa naj delajo rožice pozimi? Bom malo substrala vase vrgla, pol bo pa menda tud ovelost šla stran. Razen, če sem zmrznjena. Mah, saj zarad Reša res malo preveč kompliciram. Saj nič takega ni reku, meni se pač zdi, da med vrsticami lahko kake stvari razberem. Saj veste kak je. Ko je v neki prepričan, te kar pred dejstvo postavi, jaz pa hočem bit takrat že malo pripravljena. Ne abra, mene ni nič preiskoval in me tud očitno nima namena. Vsaj zaenkrat še ni pokazal kakšne namere v tej smeri. Za tisto pregrado sem ga vprašala, sem se kar cedila, v stilu, če kdo to lahko vidi, pol ste to vi,... Pa ni reku ne da jo mam in ne da je nimam, samo to mi je povedal, da itak nima nobene veze z ničemer. Tako, da čez tole sem naredila križ in odkrito povedano, mi res ne bi moglo bit bolj vseeno za tole pregrado, pa če mam maternico kar v dveh kosih (malo pretiravam ). Če je z katerim od naju genetsko kaj narobe, pol pač itak nič ne morem, se bomo s tem ukvarjali, ko bo čas za to. Zdaj me pa čaka tretji postopek in če bom šla v njega čisto ovela, kot se je izrazila dajamaja, to pač nikomur ne bo pomagalo. Meni pa še najmanj. Karmen bom pa poklicala. Sem našmu povedala in se je strinjal. Upam, da se bo strinjal tudi, ko mu bom povedala, da sem ga predvidela kot sponzorja. Če ne drugega, bo pa za sprostitev, mar ne? Citrončica, bom pa posebej poudarila, da to nikakor ne sme it na tvoj račun. Čeprav mislim, da takrat ko bom jaz hodila, boš ti že med trepetalkami, takrat pa menda itak ne jemlje, no tako vsaj na sosednji temi, ki jo je blanč odprla piše. Takole zdaj sem pa naklamfala za celo stran. Aja _rebeca_ nič se sekirat zaradi unega posta, meni je že žal, da sem sploh kaj napisala, sploh pa v takšnem tonu. Saj je dejstvo, da nekdo, ki tega ni dal skozi pač ne more vedeti, kaj to potegne za sabo. Jaz sem tudi včasih, ko še nisem delala na naraščaju, romantično sanjala o dvojčkih in razmišljala, kako priti do njih. Zdaj pa mam .