Azzurra
|
Kar se poraščenosti tiče ste me kar presenetile, ker jaz namreč tega fenomena ne opažam, na srečo Tako v prvi kot v drugi nosečnosti opažam, da mi dlake počasneje rastejo (ali pa sploh ne) in sem zaradi tega prav zadovoljna. Je pa še ena reč glede odlakanosti...namreč...po porodu so mi začeli fuuuul izpadat lasje. Sem mislila, da bom ratala pleška, ob česanju in pranju so mi odpadali kar v šopih, tudi če jih nisem tikala, so mi odpadali. Ko sem nekega jutra odprla na stežaj vhodna vrata in je ful posijalo sonce notri me je skor kap, ko sem na sicer dan prej počiščenih ploščicah opazila šope svojih las...groza! Tako, da če se vam bo to zgodilo, brez panike. Pomoči ni, oz. tako mi je povedala tudi zdravnica, da pač to je hormonsko, da ene bolj prizadene kot druge in da se stanje čez čas popravi. in res se je. so mi začeli rast mladi lasje in sem bila še bolj obupana s tistimi mladimi, kratkimi poganjki na čelu san na i: Irvin, Ištvan, Ion, Ignac, Ian, Ikar, Italo, Ivor, Ive, Ilarij...I....I....in zdej se spet ustavlja.... Težko ste si vi to zastavili na I... Mi smo morfologijo že imeli v 19 tednu, v petek, 23.11. pa imam spet UZ. Upam, da bo vse v redu, tudi kri sem že dala, da mi spet pogledajo koncentracijo protiteles, tako da v petek bom imela spet komplet pregled in posvet in debato kako naprej. Okoli spola pa imam jaz svoje ideje Bi najraje, da bi mi dali glavo ven skozi vrata od ambulante, da bi pustila notri samo trebuh, tako da moj možek vidi spol, jaz pa ne. Samo ker to ni izvedljivo, naj se onadva zmenita, ko grem jaz ven, ali naj G napiše mojemu na listek, da jaz ne vidim
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|