Azzurra
|
Urši84 - na morfologiji je tudi meni z UZ ugotovil nizko ležečo posteljico, ki pokriva MV, pa je rekel, da se posteljica lahko še dvigne do 28. tedna, ni mi predpisal ali predlagal nobenih posebnih ukrepov, ve, da imam doma že sinčka, ki je star šele 16 mesecev (13 kg!!!) in da ga dvigujem in ve tudi, da imam tako službo, da nisem 8 ur na stolu pač pa je en del tak, da sem fizično obremenjena. Ker poznam nn število žensk, ki so bile na bolniški zaradi nizke posteljice, sem se normalno ustrašila, da bom morala ležat do konca, pa se je samo smejal in rekel, da je to lari fari in da počitek pri nizki posteljici nič ne pomaga. Da sta izbiri samo dve, ali se dvigne in je ok, ali ostane tam in je CR. In da nizka posteljica NE MORE povzročit prezgodnjih popadkov, poroda, itd. Pa še to je rekel, da če že od začetka ne pokriva MV, da se ne more zgodit, da se bi spustila, kvečjemu bi se lahko dvignila. Ne vem, kaj je tebi tvoj rekel, toda meni vse skupaj smrdi že od začetka - ene kar dajo ležat, druge počivat, tretje na 4urni delovnik, ene pa hodimo v službo čisto normalno. Po mojem mnenju delajo malo po občutku. Lucalu - vse najboljše! Dinki - da, tisto so fotografije izpred nosečnosti (no, nekatere že od veeeliko prej ), pa iz 1. nosečnosti in na 3D UZ je moj sin, ki je zdaj že cel fant.
11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam. 21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša. 7.7.2009, Milano...Bono&Co.
|