|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
20.11.2007 14:52:25   
jagoga
Marita, pri nas smo na istem glede stanovanja, z istimi navadami. Ne vem pa koliko je vaša navihanka stara. Pri nas je tako da živimo v dvosobnem stanovanju in sin je trenutno star 2,5 le. Ko se bo dojenček rodil, jih bo imel skoraj 3 in ti bom povedala, kako bomo mi začasno rešili to zadevo. Zaenkrat bomo vsi štirje v eni spalnici. Vzrok za to je predvsem zaradi navad, ki jih imamo glede tavelikega in zaradi vseh nočnih obveznosti, ki jih imaš z dojenčkom. Res da bomo imeli posle kot srdelce - otroška postelja širine 70cm za dojenčka, potem takoj zraven zakonska zame in za moža in zraven nam bo šla še klasična enojna postelja (širine 90 cm)za tavelikega. Tako bomo rešili za kakšne dve leti oz. najkasneje do vstopa tavelikega v šolo. Potem pa se bova z možem preselila v dnevno in spalnica bo postala otroška soba za dva fanta. Sem razmišljala tudi o pogradu v spalnici, da bi veliki spal navrhu dojenček pa spodaj in bi bila postelja postavljena takoj zraven moje (brez presledka), ampak se verjetno ne bomo odločili za to varianto.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
20.11.2007 15:19:40   
Dinki
živjo punce,
mater mamo norišnico danes v službi, zdej bom šla kmalu še v trgovino po hrano, potem pa domov, pa sem rekla da vas še malo pozdravim.

Vidim, da že planirate kam naseliti naše marčevske user posted image  oz. user posted image . Ker gre pri nama za 1.user posted image  imava že predviden prostor kjer bo njegova sobica, vendar to še kar nekaj časa ne bo aktualno, saj ga bova imela v posteljici poleg najine, torej v najini spalnici. Bova pa v njegovo bodočo sobico naselila previjano mizo, omaro ipd.

Še nekaj...ali vas prepoznajo ljudje, ki ne vejo, da ste user posted image  kot user posted image ? Meni se je začelo dogajati šele zdaj, da me ljudje sprašujejo če pričakujemo user posted image . Pa pri vas, je tudi tako al ste še bolj prikrite?
Glede črte po trebuhu, se tudi meni še nič ne pozna user posted image .

Toliko do mene,
lp

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
20.11.2007 15:26:19   
Azzurra
user posted image user posted image user posted image  no, jaz ne morem skrivat, sem imela trebuh še preden sem naredila test nosečnosti, pa je to bilo že konec junija user posted image user posted image user posted image  še predno sem prišla do ginekologa (so bili namreč dopusti) je moja mama že sama od sebe opazila.
zdaj sem že tako okrogla kot me vidite v mojem albumu.

no, pa kar se tiste črne črte tiče, jaz sem jo prvič dobila v zadnjih 2 mesecih nosečnosti, potem pa sem jo imela še več kot pol leta po porodu. in zanimivo, ravno ko smo bili na dopustu in jaz veselo v kopalkah, sem nekega jutra, ko sem se mazala s kremo za sončenje, opazila čisto bledo tole črto in sem rekla mojemu, da bo treba it iskat eno lekarno, ker sem noseča. in naslednji dan smo dobili + na CB.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
20.11.2007 16:08:22   
marita
jagoga: mi bi isto naredili, da bi bili vsi 4 skupaj, pa je ravno premalo prostora za otroško posteljico. Tko da bo treba delat spremembe. Naša punca bo takrat stara malo manj kot 4 leta. Je bla pa seveda do sedaj ta glavna, pa bi rada, tole selitev  "diplomatsko" rešila, že tko bo pomoje kr dost ljubosumja. No sej bomo vidl kako bo. Rada bi začela sobico urejat, pa mormo seveda naštudirat razporeditev. Drgač se ona dojenčka ful veseli, bomo pa videli marca kako bo v resnici.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
20.11.2007 16:34:17   
jagoga
Marita, kot kaže imaš še ožjo spalnico kot mi. Kaj pa če dojenčka, daš za nekaj mesecev v zibelko, taveliko pa ostane v postelji, ki jo ima zdaj. Mogoče, rabi tavelika samo malo časa, da se bo privadila na novega člana, pa bo mogoče čez nekaj mesecev gledala na to zadevo malo drugače. Tudi pograd ti ne gre notri. Mi bomo imeli vse štiri postelje eno zraven druge (brez prehodov), v posteljo se bomo splazili iz konca postelje, ampak za nekaj časa bo dobro, potem bomo pa kako drugače rešili. Če ima pa katera še kakšen drug predlog, pa kar na dan z njim.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
20.11.2007 16:41:10   
marita
jagoga: tud zibka ne gre notr.user posted image O pogradu nisem razmišljala mi nekak ne potegne. Nč bo treba kr konkretno selitev izvest, sej enkrat bi blo treba tko al tko. To imam plan izvest v decembru ali januarju, zdej se samo psihično pripravljam.user posted image Pa upam na najboljše.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
21.11.2007 7:16:01   
Katiandi
Dobro jutro!
Midva imava enosobno stanovanje, sva si pa kar v redu zruhtala ta majhen prostor. Imava posteljo dvignjeno - kot galerija, sva jo sama že v začetku tako planirala in tudi naredila. Tu gor bo še prostor za otroški jogi, da mi ne bo treba dol hodit ponoči, ker že zdaj komaj racam po stopmicah. Drugače bova imela pa na tleh še kinderpet, kjer bo lahko naš user posted image  spal čez dan. Bova morala kar nekaj stvari prestavit - pisalno mizo (naredit manjšo) in v ta kot potem pride previjala in kinderpet. Za nekaj let bo že dobro, potem se bomo pa upam selil v novo hiško.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
21.11.2007 7:30:07   
*medica*
dobro  jutro punce...
celo noč sem tako slabo spala ...mislila sem da bom znorela..pokonci sem pa že dobri dve uri..user posted image
vidim da imate ene res prostorsko stisko..to je ful bed..no jest jo na srečo nimam...mam drgač dvo sobno stanovanje..ampak je ful velko ...tko da mam kuhno pa dnevno v enem prostoru...spalnico in otroško sobo..ampak vse sobe so ful prostorne..tko da ne bo niti problem imet tamalga v spalnici..za nekaj časa seveda..bla same pa v najemu pred dvemi leti v enosobnem stanovanju ..pa si zj ne predstavljam kako bi tm zrihtala vse skup...bil bi ful problem...tko da punce..vrjamem da vam je teško zdej in mate malček problemčkov..ampak sej bote že nakak zrihtale ane..user posted image user posted image
danes bo menda lep sonček...no pri nas se nekaj vedri..upam da bo lepo ampak toplo pa mislim da ne bo ravno ..user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
21.11.2007 8:19:59   
Dinki
Dobro jutro user posted image ,
jaz sem še zmeraj v fazi ko spim odlično. Ne vem a je to od službe, ker me tolk zmatra ampak jaz zvečer ob 10.30 do 11h zaspim in se komaj dvignem ob 6.15 tako da zaenkrat se še ni nbič za pritoževat glede tega. Sem si pa včeraj zvečer pomojem prvič od kar sem user posted image  prav zaželela uležti se na trebuh...da bi lahko zaspala tko, da bi imela obe roki pod povštrom user posted image ...no pa sej bo...kmalu.....

Azzurra....imaš zelo lep albumček, sem si ga ogledala, sploh pa imaš posrečeno fotko iz 3D pregleda user posted image . Jaz trenutno z mojim bušijem zgleda, približno tako kot ti na tisti tvoji črno-beli fotki....So pa te slike iz tvoje 1.user posted image , če prav razumem, ne?

Ker sem hodila v srednjo fotografsko šolo in imam v decembru RD, mi je moja bivša sošolka ponudila, da me bo fotkala v 7. mesecu user posted image ....fotke bodo črno-bele in studijske...a ni dobr? Se mi zdi, da bo to zelo lepo darilo, sam upam, da se bom sprostila na fotkah user posted image ....mi je pa rekla, glede na to, da je ostala v tem "fohu", da so najlepše fotke user posted image v 7. mesecu (velik trebuh, me pa še kokr tok dobr zgledamo). Mogoče še katera razmišlja v tej smeri?

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
21.11.2007 8:30:57   
lucalu
Dobro jutro punce!
Evo, jaz se odpravljam na kontrolo... bom vprašala za spanje na hrbtu in se javim, ko pridem nazaj!
Pridne bodite in veliko čvekajte, da bom imela kaj za brat, ko pridem! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
21.11.2007 8:33:12   
lucalu
Ja, Dinki, jaz bi se definitivno slikala, ampak ne vem kje... user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
21.11.2007 8:44:46   
Dinki
Lucalu, srečno na pregledu! user posted image  Javi kako je bilo na pregledu, ki sledi morfologiji....

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
21.11.2007 9:45:55   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2 mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted image ; user posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 31 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
10.3.: sonček08 user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ;user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ;user posted image

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
14.3: roda17 user posted image ; user posted image
15.3:
PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; user posted image
16.3: meryy user posted image user posted image
16.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ; user posted image +user posted image
19.3.: nye user posted image ; user posted image
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje ; user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image ; user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana ; user posted image
29.3: tejca14 user posted image
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

65 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image  
(
Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Spol:

* user posted image : 18
* user posted image : 16

V vodstvu so FANTKI !!!!

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
21.11.2007 9:51:51   
ursi84
No tako punce po dolgem času se zopet javljam. Včeri sem imela kontrolo pri G.  Z user posted image je vse OK. Ugotovil pa je, da imam posteljico NIZKO (na prejšnjem pregledu ni bila) in me dal v bolniško. Moram počivat, nič dvigovat... Pa 3.12 moram dobiti injekcijo, ker sem Rh neg (-) in takrat imam spet UZ. Moje kile: +8 kg.
Sedaj bom imela več časa za klepet, ker sem doma.

Lep sončni pozdrav!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
21.11.2007 10:12:20   
Dinki
Ja Ursi84 živjo!
Sem vesela, da si se (poleg seznama) še malo oglasila....kaj si mela to kontrolo pri G drugo po morfologiji? in kako ti je odkril, da imaš nizko posteljico, ti je delal UZ? Si imela kakšne bolečine? Ne zamerit ampak ti kar mal zavidam, da si doma user posted image , sam upam, da se počutiš OK, da te kej ne boli.....si zdaj doma do konca user posted image  al sam za neki časa?
lepo se mej....

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
21.11.2007 10:22:38   
ursi84
Dinki hvala!

Ja to je bila kontrola po morfologiji, UZ. In na njem je ugotovil, da je posteljica na zadnji steni nizko. Posebnih bolečin nisem imela (oz. nimam), samo trebuh mi je nekoliko začel utrjevat (lažni popadki), kar je pa zelo nevarno. Bolniško imam sedaj 1 mesec, nato pa dopust, porodniška... in user posted image je tu. Drugače počutje OK, mali je full aktiven skozi ves dan. Je pa obrnjen z glavico dol (tud na prejšnem UZ je bil) in z nogicami me brca v desna rebra user posted image .

Ko ste prej govorile o tisti črti; meni se pa že nekaj časa pozna. Sicer ne na full, ampak vidna pa je: od sramne kosti do joškuser posted image .
Tudi midva bova imela user posted image na začetku pri sebi, potem pa gre v svojo sobo.

Čauči

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
21.11.2007 10:31:04   
jagoga
Zdravo
Ursi84, posteljica se ti je premaknila? Jaz sem pa mislila, da je ves čas na istem mestu. Pri nizki posteljici se pa res pazi, ker če ti zapre medenični vrat, bo potreben CR. Ampak nič se na boj do tam je še daleč in se ti lahko še večkrat premakne.
Zadnjič ste klepetale, da berete porodne izkušnje, kje jih pa najdete? A mi lahko katera pomaga, kako poiščeš določeno temo. Pri tem sem bolj slaba.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
21.11.2007 10:44:30   
marita
punce js pa ne vem kaj naj si mislim glede porodov: namreč v prvo sem šla ko en teliček v porodnišnico, tud nisem ne vem kaj pričakovala, pa se je vse lepo in hitro končalo. Zdej občasno pogledam kakšno oddajo po tv ko kažejo porode, al kaj preberem, pa me je kr strah kolk se lahko zakomplicira. Tako, da sem nehala to gledat in spremljat. Je pa v drugo drgač ko veš kaj pričakovat. Mene je najbolj strah, da bi mi voda odtekla. Pa pomoje to sploh ni noben bav bav, sam men je tko smotan občutek pri tem. No, pri meni je bilo tako, da so me poslali rodit iz pregleda 5 dni pred PDP, ker je blo vse spodaj naštimano za rodit, pa odprta 3 cm. So mi dal umetne in že čez 1,5h se je rodila moja punca. Upam, da bo drug scenarij podoben. Ker tisto čakanje na koncu je ubitačno, no meni je bilo v prvo prihranjeno, kako bo pa tokrat, pa ne vem.user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
21.11.2007 11:09:56   
lucalu
Punce, evo mene!
Pravkar nazaj... vse je pod kontrolo! Voda, pritisk - super. Maternični vrat zaprt, maternica tam, kjer mora bit (2 prsta nad popkom)... Drugače pa Dinki, na tem pregledu uradno ni UZ (ker ti na nosečnost pripadata dva in, če je vse vredu, ni potrebe po več), sem imela pa srečo, ker je na doplerju zmanjkalo baterij in je rekla, da bova na hitro naredili UZ. Bebica je hiperaktivna, je rekla G, da se ji zdi, da se igra z njo user posted image  in, ker imam danes slučajno rojstni dan, mi je za darilo naredila svetovno slikico - samo lulčeka - tako, da je DEFINITIVNO fantek!!!
ursi84, ko boš naslednjič urejala seznam, meni napiši 32 let, prosim! Pridne bodite punce in uživajte v krasnem dnevu!
Aja! Pa kar se tiče spanja na hrbtu... moja G je rekla, da je user posted image  trenutno še v dosti vode in ima veliko prostora tako, da, če mi paše, lahko spim na hrbtu, ker on se lahko še vedno zelo premika, in če se jaz uležem na hrbet, se bo on premaknil tako, da mu bo pasalo... se pa odsvetuje v zadnjem mesecu... to je vse od mene zaenkrat! user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
21.11.2007 11:16:04   
Dinki
Lucalu, vse najboljše !!!!! user posted image
    user posted image user posted image
To je pa res lepo darilo za rojstni dan user posted image .....mislim dobri rezultati pa še UZ.....
tudi jaz imam slikico, ko je moj user posted image  slikan v ritko in se mu vidi lulček....kar pokaži mu to slikico potem ko bo v puberteti user posted image  boš videla reakcijo....

Res lepo praznuj...tebi in tvojemu prihajajočemu novemu članu pa želim ogroooomno zdravja, ljubezni in nasmejanih trenutkov.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
21.11.2007 11:20:37   
lucalu
Dinki najlepša hvala!
Ja, res je lepo darilo... zdaj bom pa definitivno morala it kupit kako malenkost... zdaj vsaj vem kakšne barve! user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
21.11.2007 11:40:47   
Katy13
Lucalu - vse najboljše za tvoj rojstni dan, želim ti veliko veselih trenutkov z tvojim user posted imageuser posted image

Tudi midva bova imela user posted image  najprej pri sebi (v najini sobi). Previjalno mizo bova imela v sosednji sobi, ki pa je prehodna. Tako, da bo vse bolj skupaj.

Moj  user posted image  je tudi zmeraj bolj aktiven, prejšnji teden je tudi moj user posted image  čutil prve brcike. Bil je v user posted image . Saj ga razumem, ker sem tudi jaz bila.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
21.11.2007 12:07:54   
ursi84
MARČEVKE 2008  (pdp,ime, nosečnost...):

27.2: Nasy user posted image ; 30 let; Ljubljana
29.2 mala zelena user posted image +user posted image
29.2: Ursi10 user posted image

1.3: TENDAI user posted image +user posted imageuser posted image
1.3: marita user posted image +user posted image ; 30 let; Mojstrana;
1.3: sonček* user posted image +user posted image
2.3: valči3 user posted image +user posted image ; 30 let; Ljubljana;
2.3. Azzurauser posted image +user posted image ; 32 let ; Postojna;
2.3: Ursi84 user posted image ; 23 let; Brežice; user posted image
3.3: anyas user posted image
4.3: ječi12 user posted image ; 21 let; Ljubljana;
4.3: Arabela user posted image +user posted image ; 30 let; Maribor ; user posted image
4.3: rebeca user posted image ; user posted image
5.3: fržouček user posted image +user posted image ;
7.3: lucalu user posted image ; 32 let; Celje ; user posted image
8.3: krfjolca user posted image +user posted image  
8.3: mkonec user posted image ; 34 let; Koroška; 
8.3: sonca user posted image +user posted image ; 26 let; Maribor ; user posted image
9.3: WahooRR user posted image user posted image +user posted image ; Ljubljana;
10.3: soncek1997 user posted image +user posted image
10.3.: sonček08 user posted image ; 24 let; Šoštanj; user posted image
10.3: čakajoča user posted image ; 26 let; user posted image
11.3: *BellaLuna* user posted image ;
11.3: *medica* user posted image ; Jesenice ;user posted image
11.3: Pingvinčica user posted image +user posted image ; 25 let; Celje
11.3: eva78 user posted image ; 29 let; Celje ;user posted image

14.3: Svet user posted image +user posted image ; 30 let; ljubljana ; user posted image
14.3: Dadica user posted image +user posted image
14.3: roda17 user posted image ; user posted image
15.3:
PATRICIJA_22 user posted image ; user posted image
15.3: štručka user posted image +user posted image
15.3: majchika user posted image : 30 let; Celje; user posted image
16.3: meryy user posted image user posted image
16.3: ek76 user posted image ; 31 let; user posted image
17.3: regrat user posted image ; Postojna;
17.3: DIANA5 user posted image user posted image +user posted image ; 36 let; user posted image
18.3: ive user posted image
18.3: Metka 15 user posted image user posted image +user posted image ; 30 let
19.3: miska_32 user posted image +user posted image user posted image ; user posted image +user posted image
19.3.: nye user posted image ; user posted image
20.3: Špela100 user posted image user posted image
20.3: max81 user posted image ; 26 let; Jesenice;
20.3: jagoga user posted image +user posted image ; 30 let; primorska ; user posted image
21.3: nika29 user posted image +user posted image
21.3: lina10 user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image
21.3: hypo77user posted image
22.3: Balerina user posted image +user posted image
23.3: san user posted image user posted image +user posted image ; 29 let; Ljubljana; user posted image
23.3: T`rdeča user posted image
23.3: meridaub user posted image ;31 let; Ljubljana; user posted image
24.3: perp user posted image ; 26 let; Postojna
25.3: Lona76 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana, user posted image
26.3: Stigmata user posted image
26.3: Katiandi user posted image ; 28 let; Celje ; user posted image
27.3: Zofy user posted image ; 29 let; Ljubljana ; user posted image
27.3: Naša črtiva koraka user posted image
28.3: Dinki user posted image : 26 let; okoliva Ljubljane; user posted image
28.3: ribica85 user posted image ; user posted image
29.3: Vilma user posted image +user posted image ; 35 let ; user posted image
29.3: Katy13 user posted image ; 26 let; Koroška
29.3: Naja31 user posted image +user posted image ; 31 let; Ljubljana ; user posted image
29.3: tejca14 user posted image
30.3: hope77 user posted image ; 30 let ;
30.3: vtitag user posted image ; 30 let; Ljubljana ; user posted image

... Anya user posted image +user posted image ; 28 let; Ljubljana; user posted image

65 nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za vse marčevke, ki so nas zapustile user posted image user posted image  
(
Marija Po; puhica13; Ana Luna; kepica; Muca84; tvis; hmm; Frutka; biba12; tejka**; Milamay; najina pikica*)

Spol:

* user posted image : 18
* user posted image : 16

V vodstvu so FANTKI !!!!

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
21.11.2007 12:11:41   
Azzurra
Urši84 -  na morfologiji je tudi meni z UZ ugotovil nizko ležečo posteljico, ki pokriva MV, pa je rekel, da se posteljica lahko še dvigne do 28. tedna,  ni mi predpisal ali predlagal nobenih posebnih ukrepov, ve, da imam doma že sinčka, ki je star šele 16 mesecev (13 kg!!!) in da ga dvigujem in ve tudi, da imam tako službo, da nisem 8 ur na stolu pač pa je en del tak, da sem fizično obremenjena. Ker poznam nn število žensk, ki so bile na bolniški zaradi nizke posteljice, sem se normalno ustrašila, da bom morala ležat do konca, pa se je samo smejal in rekel, da je to lari fari in da počitek pri nizki posteljici nič ne pomaga. Da sta izbiri samo dve, ali se dvigne in je ok, ali ostane tam in je CR.  In da nizka posteljica NE MORE povzročit prezgodnjih popadkov, poroda, itd.
Pa še to je rekel, da če že od začetka ne pokriva MV, da se ne more zgodit, da se bi spustila, kvečjemu bi se lahko dvignila. Ne vem, kaj je tebi tvoj rekel, toda meni vse skupaj smrdi že od začetka - ene kar dajo ležat, druge počivat, tretje na 4urni delovnik, ene pa hodimo v službo čisto normalno. Po mojem mnenju delajo malo po občutku.

Lucalu - vse najboljše!

Dinki - da, tisto so fotografije izpred nosečnosti (no, nekatere že od veeeliko prej user posted image ), pa iz 1. nosečnosti in na 3D UZ je moj sin, ki je zdaj že cel fant.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
21.11.2007 12:25:23   
Nasy
lucaluuser posted image in vse najboljše

user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......