|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
19.11.2007 14:45:09   
san
seveda pa lahko pridemo do konca tudi brez teh posegov in upam, da se bo to zgodilo. obstaja pa po porodu možnost močnejše zlatenice (ker se čisti mojih protiteles), če pa je tega res preveč, pa pride do izmenjalne transfuzije (torej otroku zamenjajo kri v celoti).

no, jst tudi upam, da ne bo posegov že sedaj, ko je v trebuhu. s tole izmenjalno transfuzijo takoj po rojstvu se mi pa zdi, da imajo pri nas kar veliko izkušenj. ko sem bila v porodnišnici s hčero, so jo sinu od moje sosedi v sobi naredili, pa je bilo potem vse okuser posted image .

lucalu, dinki - jaz sem ga tako kupila za sina in sicer je bil qunny (športni voziček s košaro, zimsko vrečo, prevlekami za dež in proti komarjem, torba, tlačilka) znižan iz bivših 179 na 75 tisoč sit, je bilo pa to takrat konec januarja. in ta voziček, ki ga dobim od brata sta tudi kupila januarja, je bil znižan cel komplet z lupinco, torbo in prevlekami na 95 tisoč bivših sit.
jst bi tut mal prej vprašala prodajalce, če bodo kaj znižal stare modele, samo vprašanje če bojo povedal. je pa res, da ko so v akciji je treba takoj isti dan v akcijo ker s svetlobno hitrostjo zmanjkajo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
19.11.2007 14:49:44   
san
aja, še touser posted image

glede seznama... sem zadnjič prebrala na forumu Kaj potrebujem za novorojenčka, tam gor, kjer je tema o seznamu oblačilc, post od anebananeuser posted image - upam, da se nisem zmotila v niku (ena ana je v glavnem) in je prav fino napisan - tudi seznam se mi zdi ok. tko, da če katera še ni prebrala vam svetujem da gauser posted image . čeprav se mi zdi, da jaz pol stvari od tega nisem imelauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
19.11.2007 14:49:49   
Dinki
San, hvala....se bom pozanimala, sam mi pomojem res ne bodo povedali. Res me je strah, da ne bi čakala predolg in bi pol ostala še brez te (ugodnejše) cene, ki jo ponujajo do konca januarja.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
19.11.2007 15:09:31   
Azzurra
evo, jaz vam kopiram slikico od našega novega vozička, tako da če se bo katera od prvorodk odločala za majhno starostno razliko...user posted image user posted image user posted image    

user posted image

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
19.11.2007 15:23:11   
Anonimen
ojla!

Vsem marčevkam čestitam. user posted image user posted image user posted image  Tudi sama bi bila marčevka, če nebi prišel vmes ss (17T). Upam, da se držite in uživate.
Pa vsem srečno!

(odgovor članu Azzurra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
19.11.2007 15:23:53   
Čakajoča
user posted image

To je sobica za Nika iz Toysa! Čeprav izgleda previjalnamkomoda ozka ima 76 cm globine. Cena pa je 350,00€! Cena vsebuje posteljico 70x140 (se priredi potem v mladinsko posteljo); previjalno komodo 84x90x76 in omaro 113x190x50 (n levi strani je palica za obešalnike, na desni strani pa poličke). Kaj pravite, vam je všeč? Meni je bila v živo še bolj všeč! REsnično se splača iti v Toysa, kjub temu, da prišteješ potne stroške! 

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
19.11.2007 15:32:52   
Dinki
Čakajoča, meni je zelo všeč pa tudi cena je več kot super. Pri nas 200€ pride le previjalna, kje je pol še vse ostalo. Si bila to v Grazu?

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
19.11.2007 15:45:56   
Čakajoča
Dinki ja bila sem v Grazu. Polno stvari imajo za naše malčke. Pa kar je najbolj pomembno, je zelo ugodno. imajo na izbiro 13 različnih sobic. Najdete jih na internetu. Ja, pri nas pride previjalna 200€, pa posteljica 200€, pa omara 300€. Se splača njihovo internetno stran spremljat, saj izdajo vsakih 14 dni nov katalog, kjer so res super akcije. Če katero zanima, je tukaj naslov: http://www.toysrus.at/(treutno ni nobene akcije).
Če bo katera naročevala sobico, ne smete pozbiti, da se čaka na njo od 8-10 tednov. Splača se preštudirat.

Drugače sem OK! Dnes je bil zadnji dan varstva za mojega nečakeca, ki je včeraj dopolnil 18 mesecev. Kapo dol vsem vam mamicam, ki imate doma takšne razgrajače in pod srčkom nosite še enega.

Lp 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
19.11.2007 20:46:36   
Anonimen
anonimna, hudo mi je zate in za tvojega dojenčka, ampak boš videla, tudi ti boš dočakala tvojo srečo

držim pesti in ti pošiljam eno user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
19.11.2007 21:00:24   
Katy13
Ker ste nekatere spraševale glede te temne črte, vam posredujem kar piše v nosečniškem koledarčku (vem pa ne, če se to zgodi tudi kasneje):
V tem obdobju (14. teden) se pri nekaterih nosečnicah pojavi tako imenovana linea negra, temna navpična črta, ki poteka od vrha trebuha do sramne kosti. Nastane zaradi povečanga delovanja estrogena na melanocite, celice, ki izločajo kožni pigment-melatonin. Temna črta bo po porodu izginila.

Ne spomnm se katera je spraševala glede urejanja papirjev, to se dela največ 2 meseca pred PDP.

Anonimna - zelo mi je žal za tvojega user posted image , želim ti, da čimprej zagledaš user posted image  ali user posted image . user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
20.11.2007 8:15:31   
Nasy
Dobro jutro, čvekice! Pravijo, da bo danes celo nekaj soncauser posted image meni ne deluje, da bi bilo.  Ste že pokafetkale? Jaz bom glih zdejuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
20.11.2007 10:30:27   
*medica*
pozdravljene punce...
glede črte  na trebuhu, je jest nimam..no mam sam malo nad sramno kostrjo neko črto ampak ne seže niti do popka...user posted image no včeraj sem šla iskat posteljico..tko sem bla vesela ...svojmu koj rekla da bi že spedenala sobo pa on se kr neki sprot zmišljuje, da pa ne še zj da še mal počakava bova tam januarja al kdaj...pol sem mu pa lepo razložila da nočem jan. ker bom takrat mal več k zj pa mi bo težje za kej narest tko da bova zrihtala do dec.enkat ker zj je še dva tedna na dopustu.user posted image
azzurra upam da bo vse ok stabo in tvojim sončkom..držim pesti..
nasy upam tudi zate da bo vse ok..držim pesti..

uuu danes se kaže nekaj sonce..user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
20.11.2007 10:31:44   
san
dobro jutro vsem
jaz sem danes prav slabe volje, ker bi morala imeti zobarja, pa je spet niuser posted image . že četrtič me je prenaročila, da je spet na bolniški in bla bla blauser posted image user posted image user posted image . pa sem rekla, da naj dajo zamenjavo, tako kot je bilo do sedaj skoraj leto in pol, ko je ni bilo. pa nič - saj ji želim vse dobro, ampak če je ni, pa morjo dobit nekoga, ki bi jo lahko nadomeščal...

drugače pa sem hotela napisat, da se je meni ta linea negra vedno pojavila bolj na koncu nosečnosti, nekje v zadnjih dveh mesecih.

anonimna, hvala za lepe želje! upam da se kmalu zopet pridružiš user posted image .user posted image

danes je tak zaspan dan, me prav zanima kje je tisto sonce, ki so ga napovedovaliuser posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
20.11.2007 10:35:50   
san
oh azzura, šele zdele vidim, da boš mela res malo razliko med otrokoma. no, ta voziček je pol super variantauser posted image . moj bo sicer star 4 leta, ko se bo mali rodil, pa bi bil po moje čist zadovoljen, če bi tudi mi imeli tandemski vozičekuser posted image .

čakajoča user posted image za sobico.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
20.11.2007 10:37:59   
san
no včeraj sem šla iskat posteljico..

kakšno si pa nabavila? mene to tudi čaka, pa sploh ne vem kaj čem - al eno zelo majhno - da ne zasede preveč prostora, al kaj. všeč mi je tista stokkejeva, ampak je peklensko dragauser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
20.11.2007 10:41:09   
lucalu
Pozdravljene punce še z moje strani!
Sem pravkar iz laboratorija, kjer sem dala vodo (ker imam jutri kontrolo). Pri nas je kar solidno vreme... ni kaj dosti sonca, mrzlo pa tudi ni preveč! user posted image
Temne črte po trebuhu pa tudi jaz (še) nimam.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
20.11.2007 10:45:50   
*medica*
san kupila sem jo v BC..lip poljčane -frančeska..mere so 140*70 pol se da rastavit v navadno posteljo ..plačala sem pa skup z jogijem 260€...ta mi je bila nekako favorit posteljica..prvič k sm jo vidla mi je takoj padla v oči ..pol sem veliko gledala in iskala kako cenej pa saj maloo podobno pa nič ni bilo pol sva pa kj to..no dinarčke sva pa dobila od tašče tko da sva lohka kupla..hvala tašči ane..user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
20.11.2007 10:55:21   
Nasy
Kak obisk sem zdej dobila-sigurna sem bila, da je kontrola zarad bolniške-ena maljša gospa je prišla z aktovko..zaradi osteoporozeuser posted image in sva se obe debelo spogledali, ker je misnla, da ji bo pršla odpret vsaj 10 let starejša ženska. Mi je svetovala, naj delam vaje za hrbtenico in vrat, da zgleda, da me vleče na eno stran. No, svašta. Po včerajšnjem špikanju me res tole ni zanimalo, čez 10 let me morda že bo.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
20.11.2007 10:56:57   
jagoga
oj,
danes, ste pa bolj skromne s klepetanjem. No, saj meni se tudi nič ne da, pa kljub temu, da imamo sonce, pa tudi ni tako mrzlo, ampak sem kar doma. Takoj ko se kaj preveč gibljem, mi takoj škodi. Včeraj sem šibla še na šiht, da sem jim neke zadeve še pomagla naredit, ampak sem bila popoldan čisto uničena in trebuh ves čas zategnjen ter trd kot kamen.
Glede linea negra,jaz jo v prvo nisem imela in zdaj zaenkrat tudi še ne. V prvo se mi tudi popek ni izbočil, zdaj v drugo pa bo verjetno kar kmalu padel ven.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
20.11.2007 11:00:29   
jagoga
Nasy, pa le ni bila kontrola. Pa saj si bila doma, takrat lahko pridejo 10x če hočejo, le da te ne bodo lovili takrat, ko boš po faksu po izpitih hodila. Ali že imaš kakšne rezultate?

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
20.11.2007 12:15:20   
marita
jaz sem iz sprehoda, počutim se super, popila sem kapučino, zdj pa mal počivat predenj pride naša punca iz vrtca, ker je pol cel popoldan direndaj.user posted image

Počutje je res enkratno, sploh ne morem verjet, kot da ne bi bla noseča. Nič me ne boli, nič me ne špika. Trebuha sploh čutim ne, počutim se lahko kot perešček, ne vem al me je sprehod tolk naspidiral al kaj.user posted image

Punce, kako kaj kile? Jaz sem v 26t (25 3/7) in imam +5kg. Zdj se mi zdi, da bojo šle ful hiter gor, pa sploh nimam kakšnega hudega apetita. Baje, da do 33 tedna pridobimo največ kg.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
20.11.2007 12:50:47   
Katiandi
Jaz sem šla že ob 9h na en krajši sprehod, se mi ni dalo dolgo hodit. grem raje popoldan z user posted image  in se kaj pogovarjava pa hitreje mine, drugače se pa vleče.
Tudi jaz bi že kar začela pripravljat sobo, postavljat posteljico in previjalno, pa bom morala počakat do januarja, ko bova šla vse to kupit. Pa že mam kar nekaj listkov napisanih, kaj je vse treba nabavit - osnovne stvari, kaj šele bo, ko bom začela kupovat cotke in kozmetiko za našega user posted image .

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
20.11.2007 13:12:25   
marita
mene nakupi niso še nič premamili, kljub temu, da imamo eno navihanko doma, bom vseeno mogla pregledati seznam in kakšno stvar dokupiti. V prvo nisem imela recimo ležalnika, zdej pa ne vem če ga vseeno ne bi kupla. A ga je katera uporabljala in kako ste bile zadovoljne? Jaz sem gor prnesla košaro od vozička (globoki del) in je tam pol naša punčka spala čez dan. Zdej pa ne vem al ni boljš ležalnik. Drugače nisem tolk za to, da se kupi nepotrebna krama. Pa razmišljam o nakupu slinga (Maya wrap sling). Pa kaj še, aja zimsko vrečo al zimski kombinezon, tega tud nimam. No take stvari mi hodjo po glavi. Se bojim, da ne bom predolgo odlašala z nakupi, pol bo pa en, dva, tri cajt okrog in se bo že mudilo.user posted image

Pa prostorsko stisko mamo z otroško sobico. Do sedaj smo bili vsi trije v skupni spalnici, zdej pa ne bo več dost placa. Najboljša varianta je, da ta soba postane otroška, midva se pa seliva v dnevno. Sam naša punca to nč noče slišat, je pač navajena, da spimo v istem prostoru. To gruntam in gruntam kako naj obrnem, da bo vsem prov, pa ne vem. Fajn mi je, da imata otroka svojo sobo, midva pa svojo zasebnost. Samo, da bi že takoj od začetka imela dojenčka v drugi sobi, mi je tud čudno.user posted image Sploh, ker vem kako to ponoči zgleda, ko skoz z enim ušesom poslušaš dihanje, pa če je vse ok, pa dojenje nekakrat na noč, pa dudo pobirat. mah ne vem. A ma katera pametne predloge??? Da bi bla pa ta velika v svoji sobi, dojenček pa pri nama v dnevni, pa tud slišat noče, men pa tud ni všeč, da bi jo takole izločili, je le navajena, da sva skoz zraven. Pa name se je sploh navadla zdj, ko sem na bolniški, je prov nalimana name. Skupaj greva spat, ji preberem pravljico, zapojeva pesmico dojenčku in pol pri meni zaspi. Moj jo potem prestavi v njeno posteljo in tam spi celo noč. Se pa včasih zbudi, da jo lulat ali da je žejna in je navajena, da samo pokliče mami ali ati in sva takoj pri njej. 

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
20.11.2007 13:35:07   
lucalu
marita jaz nimam nobenega pametnega predloga, ker bo to naša prva pikica... bo pa na začetku zagotovo spala zraven naju v spalnici... v svoji posteljici seveda. user posted image

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
20.11.2007 14:21:20   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: marita

V prvo nisem imela recimo ležalnika, zdej pa ne vem če ga vseeno ne bi kupla. A ga je katera uporabljala in kako ste bile zadovoljne?

Mi sicer nismo imeli klasičnega ležalnika, pač pa neke sorte ležalnik - gugalnik od Fisher Price, prilagam link, če si želiš ogledat stvar:
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=32833

Nam se je ta gugalnik super obnesel. Sinko je rad ležal v njem in se igral, pa tudi zaspal je v njem svoje pol urice. ta gugalnik ima glasbo in guganje, a kaj dosti ju nismo uporabljali, ker se je že z igračkami zamotil. kupila sem ga na bolhi in mi ni žal. Jaz novega nisem nikjer našla, me pa taka reč "iz druge roke" niti malo ne moti.

Tudi mi se še moramo prostorsko organizirat. sicer sinček spi v svoji sobici od 5. meseca starosti, ker je že prej spal celo noč v kosu in smo ugotovili, da MI njega motimo ponoči in smo ga tako preselili. Upam, da bo naslednje dete tudi tako mirno spalo, potem bi ju pa kar skupaj dala.

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......