|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
10.11.2007 13:11:09   
cv105
evo mene ... bom tudi jaz prakticirala makarone in rio mare za kosilo pa sendivč s šunko in majonezo ... mater vola ... kuham in kuham in vmes sem bla še na sprehodu ... pa nič zato ... v glavnem kuham ... mož ni lačen user posted image  ... Maks pa skor bruha, ko sem mu govedino (prvič sicer) dala ... no, takle mamo

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
10.11.2007 13:12:00   
cv105
mami Naomi se nekaj skriva ... bom pa jaz ... še deset strani user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
10.11.2007 13:25:44   
tinaaja
No tko.. obdelali smo roznik user posted image user posted image Noro lep dan! Goveja zupca se kuha, racka kupljena, brini bom dala prvic za probat rumenjak user posted image Sem hotla dat govedino,ampak ce dam oboje pol ne bomvedla, od cesa je morebitna reakcija... Saj itak ne bo nic user posted image

Pa se mi zdi, da je iz dneva v dan nora razlika v fizicnih sposobnosti teh nasi gosenic.. a ni? ker danes se ji cist mesa in kruza okol, po meni, ...pravi firbec babji :=)

CV105 - a pol ne bo musaka - bi prisla jaz malo testat user posted image user posted image

ahh sibam malo krotit user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
10.11.2007 14:37:11   
Pikca
ojla,
jaz pa ne upam Jernejčka ven peljat, ker ima spet uček prehlajen in tko pihauser posted image

sem čist nesrečna noter, zunaj pa tak sonček...

drugač zdele otroka spita, moj kuha (bodo krvavice s kislo repo), jaz pa sem mislila pospravljat, pa sem šla raje malo na RR, da ne bom z ropotanjem otrok zbudilauser posted image

včerajšnji Jernejčkov jedilnik
rižolino
hipp slivova kašica (par žličk)
polenta z malo purančka in zelenjavco
banana (par žličk)
rižolino z malo slivove kašice

aha, alarm, kmal bo kosilo...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
10.11.2007 14:53:04   
erna14
helllllllllllllooooooooouuuuuuuuu

u sm se vedno brez racunalnika,trenutno sem pri tasci in sem vse nasibala stran od racunalnikauser posted image .no neki sem brala bl tako na hitr in tole so moji komentarjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skacica-upam da se vse uredi,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
thaiss-joj sej jaz sm te tud pogresala ves.user posted image user posted image user posted image

no pr nas smo tollllllllko naredili vse sm pospravla celo vse cune sem iz omar pregledala posortirala,skratka bila sem idealna gospodinja te dni,pa full sem se vec ukvarjala z tamalmu in nama je blo res super,ceprav sem pa tud vas pogresalauser posted image .no uglavnem ja mojmu racunalniku se je zastekala neki  leva tipka na miski ,tako da sem ga odneskla na servis naj bi bil pa popravlčjen v parih dneh.upamuser posted image uzivajte
o danes zjutraj sem se zigatu skrila pod kovter in tamal je dvignil kovtem in se je cist dol sklonu in kukal pod kovter kje sem,joj sem se do solz nasmejalauser posted image user posted image

bodite pridne papapapap

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
10.11.2007 15:57:04   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
se čist strinjam s tvojo mami... Za začetek si ne predstavljam našega škrata, da bo ostal buden od 7h do kosila

Jst sm delala 2 leti v jaslih in mi smo se kar prilagajali otročkom. Itak je tam zjutraj zajtrk, pa pol sadna malica, pa šele po kosilo, pa pol še ena malica. Prvo leto so bili vsi otroci tam tam stari in smo lahko celo šli na sprehod - okrog vrtca user posted image . Drugo leto, ko smo imeli punčko z 10imi meseci in potem najstarejšega z 2mi leti+, pa smo bili žal samo v vrtcu in pred njim (zunanji atrij, peskovniki, igrala), pa nobenih pohodov, ker je bila prevelika razlika v zmožnostih otrok + 2 sta šla spat po malci (pred kosilom) in sta imela svoj počitek, ko so se drugi zunaj igrali. Zdej, če sta se zbudila za kosilo, sta jedla, če ne smo pa prišparali in pogreli (vsaj tisto, kar je bilo na žlico: juho ali mineštrico).

Mislim, da vam otrok le ne bodo pustili lačnih v jaslih. Vsaj midve sva vsem dale jest tisto, kar je bilo na žlico enemu po enemu, da so vsaj to res pojedli, pol so pa prilogo sami packali, so jo dobili vsi skupaj in smo pomagali zdaj enmu zdej drugmu. Ker, vsaj meni no, je bilo strašno hudo, če kdo od otrok ni jedel. Smo imeli 1ga fantka, ki ene pol leta ni spravil v sebe nič, samo mlekca, ki ga je mamica prinesla. Ampak je doma vse nadoknadil, je bil pravi bucko. Ampak jaz sem mamici s takim cmokom vsak dan poročala, da kako ni hotel ničesar user posted image . Mi je blo tko hudo, še huje, kot če bi se to dogajalo mojemu otroku (no, takrat ju še nisem imela), ampak vseeno, mi je bilo veliko huje, ko je kdo v vrtcu staknil kako buškico, kot zdej, ko se to dogaja mojim otrokom.

Pa meni tudi ni blo slabo v vrtcu za jest, niti otroci niti starši se niso ne vem kaj pritoževali, vsj da bi jaz vedla ne. No ja, včasih je šefica kuhinje res udarla čisto mimo s kako kombinacijo, ampak kaj hujšega pa ni blo. aja, pa prav posebej so za jaslične skuhali kako stvar, naprimer paštico uno tamalo, da nam ni blo treba rezat, pa majhne koške mesa, pa tko. Kaj pa vem, mogoče je na vasi drugače user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 10.11.2007 16:32:17 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
10.11.2007 16:46:14   
Barči78
Čeer, no ja, ni še čist, je pa skor tema user posted image

Spanje - se mi zdi, da je blo malo boljše kot prejšnja dva tedna, zaspal je ob 18.30 in spal do 5.45, vmes pa sem ga mogla samo ene 2x popravit in mu dat dudo. Moram rečt, da že lep cajt nismo tko spali user posted image

Se je pa danes ves čas sam igral, medtem, ko sem kuhala kosilo, kakno urco, pridno plazi po sobi in kuhinji, stika, išče igrače, cvili, skratka me ornk zabava.

Kaj smo jedli:
- mleko
- medolino
- sadje - banana+pomarančin sok + riževi kosmiči ........mleko
- kosilo - riž z korenčkom in brokolijem, pa pol še 2 piškota čez, ne vem a je še lačen, pa je pojedel 250 ml. user posted image . Kakšna mat, strada otroka.
večerja - pomojem mu bom dala za probat kupljeno kašico za lahko noč (gres + keks)
pa mleko, če bo še buden, ker zgodaj zaspi.

No tko, zdej me je pa Neja pokrila, pa pravi, da moram spat, ker bi ona rada mene gledala kako spim.user posted image  O fino. Žan se pa itak po svoje zabava, si misli nezanimive babnice user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
10.11.2007 16:55:39   
draja
Vrtec čim manj bomo razmišljal lažje bo. Otroci se bodo hitro navadili novega ritma. V to sem prepričana oz. se vsak dan prepričujemuser posted image . Ne vem, jaz vrtcem zeeeeeeloooooo zaupam in verjamem, da bo za Živo ok poskrbljeno tam. Bolj me skrbi to, da ne bo smela vse hrane jesti in pa to, da ne bo še dovolj stara, da bi razumela, da pridemo ponjo. No, od vsega mi je pa naaaaaajbolj bad, da nikoli ne bom mogla iti sama ponjo, saj bom vsak dan delala do minimalno 16-ih, oziroma večinoma do 16:30, 17-ih. In to od 7-ih, najkasneje 7:30 zjutrajuser posted image user posted image .

Pikca bogi Jernejček spet z učkomuser posted image .

Kaj je Živa danes ušpičila - sem jo dala v fliperja kar na tla v sobi zraven mene, ko sem obešala cunje. Se mi je zdela 100 % varna, ampak sem jo vseeno imela skoz pod nadzorom. Ko sem skočila po še cunj v stroj slišim, da je nekaj zaropotalo, ampak ker ni nič jokala, sem si mislila, da samo udarja po fliperju. No, pa pridem v sobo in me je skoraj kap- je ležala na trebuhu, s fliperjem okrog pasu in riti in se plazilauser posted image user posted image . Je bila ko en polžek. Še dobro da nisem videla, kako se je zrušilauser posted image . Jaz pa sem jo od samega šoka pozabila slikatiuser posted image . Jah, neodgovorna mati sem res. Še dobro da je otrok tako "trpežen"user posted image user posted image .

Naš jedilnik danes:

ponoči in zgodaj zjutraj ziza
malica: kuhano jabolko, kuhane rozine, banana in riž, jabolko in hruška kosmiči od alnature
pred spanjem ziza (jeeeee, končno se je tudi čez dan malo dojila)
kosilo: malo gostejša juhica iz korenčka, koromača, malo kolerabice, enega cvetka cvetače in kosmičev 4 žita od alnature
pozno popoldne bo še malo rižolinota z mojim mlekom in zvečer ziza pred spanjem.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
10.11.2007 17:14:25   
Sibil_
Draja-koleraba, cvetača in polnozrnati izdelki napenjajo.Samo v vednost.user posted image

Drugače je pa že kar tečno, ko je tako hitro tema, pa še mraz pritisne pol.

Zjutraj sem zabila 2,5 ure v šopingu-grrr.Sem komaj čakala domov pridet pa se malo dol vsest.Gužva pa taka da ni za verjet.user posted image

Lukas še vedno smrka, tej hudičevi smrklji ne grejo stran, pa jih dosledno preganjamo.Grrr.Pa Patrik tut še ni čist ok, ma jaz ne vem kaj za en hudič je tole zdej se nas prijelo.KAr ne neha težit no.

Drugače pa sem danes srečala glih eno kolegico z enoletno punčko-so bili en teden v bolnici, ker se je tamala nalezla neke virusne angine (no ja, zdej vem kaj se je mene prijelo) in je dolbila še psevdokrup.In je bila baje bolnica polna zaradi te viroze, ki je razsajala po vrtcih.Ma šit pa tej virusi, tega me je najbolj groza.Bakterije pač pobiješ in je, tej virusi so pa drek in grenijo life.A sem že povedala, da komaj čakam konec vrtca mojih otrok???user posted image

Šibam naprej juho kuhat, LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
10.11.2007 17:39:10   
Barči78
Punce, ali mogoče katera ve, kako sta kaj mooneve in dolgolaska. Sem se ravno spomnila nanju, ker sta se kar velikokrat javili, ko smo čvekale v pričakovanju.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
10.11.2007 18:04:29   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Draja-koleraba, cvetača in polnozrnati izdelki napenjajo.Samo v vednost.user posted image

Hvala. ja, vem da napejajo, ampak po cvetači do zdaj ni imela težav, pa je je kar precej pojedla, danes pa sem ji vseeno dala raje samo eno cvetko notri, kolerabice je bil pa tudi en košček, pa jo imava tudi že kar nekaj časa uvedeno in je v manjših količinah do zdaj ni napenjala preveč. Gre res za minimalne količine, se pravi 1krat2 cm velike koščke, glih za okus. Tisto kašico 4 žita pa dobro prenaša, je itak 60 % riž, ostalo pa koruzna moka, pšenica in pira (odstranjen gluten seveda).

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
10.11.2007 18:06:14   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

.A sem že povedala, da komaj čakam konec vrtca mojih otrok???user posted image

Čaki no,prej morate še eno punčko zrihtat in jo čez vrtec spravitiuser posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
10.11.2007 18:12:40   
Barči78
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Barči od dr. Oetker mlečni riž ne vsebuje jajca. Jaz imam doma tistega z jabolkom in cimetom in ni jajca gor napisanega.

O hvala, ga bom poiskala. Sej v bistvu mu ga jaz tudi kuham, ker ima zelo rad riž, tistega sem kupila zase, pa ga je tako pojedel, da mi nista ostali dve žlički. Za včasih je pa le fino, da imaš kaj takega za na pot doma. Samo, a je to ta mlečni riž v škatli, ki ga moraš še nekaj kuhat?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
10.11.2007 18:27:01   
draja
Barči ja to ji tist riž v vrečki, ki ga moraš zaliti z vročim mlekom in pol pustiti pokrito 10 minut. Aja, ti si imela tistega že v lončku. Sorry ja, sem mislila, da si imela tudi takega iz vrečke. Za tistega pa ne vem kateri je brez jajca.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
10.11.2007 18:32:55   
m a j c i k a
Evo vam obljubljenih par slikic našega sončka:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
10.11.2007 18:54:30   
tinaaja
Dskubin - daj pol mal iz prve roke povej. V kolikor gremo v vrtec, bo brina ziher od enih tud po dobro leto, minimalno pa 3-4 mesece mlajsa kot ostali in mene to ful mori, kako bo.. Skoz se tolazim, da bo zato ful bolje in hitreje napredovala, ampak po drugi strani me skrbi, da pa je lahko revcka zatirana od vseh user posted image Zato se kar nekaj razmisljam o privat varstvu do septembra, po drugi strani pa je lazje enkrat uvest in mir..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
10.11.2007 18:55:49   
tinaaja
lusten clanek za rast zobkov ... c,c,c kok nekateri prehitevajo user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/rast-zob.html

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
10.11.2007 18:59:17   
Barči78
Za tistega pa ne vem kateri je brez jajca.

za Lumpija nisem zihr, sam me ful moti, ker sem ene parkrat še pri Neji dobila Lumpijev gres s čokolado, še krepko pred pretekom roka, pokvarjen. In mi kar ni glih do Lumpijevih izdelkov. user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
10.11.2007 19:12:17   
tinaaja
Rdeca ritka - ko to napisete, kater del oz kaksen obseg ritke mislite? Brina ima rdeco ene 1,5cm okrog zadnjicne odprtine.. A je to lahko od plenic? Ker testiramo fixes user posted image   Kako je s to rdecino, v kolikem casu naj bi izginila? Sem ji dala nazaj pamperske gor.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
10.11.2007 19:13:15   
dskubin
Ma kaj pa vem, jaz sem delala v manjšem vrtcu in je bila skupina od 1-3. So res velike razlike, ampak mislim, da je tle slabše za tavečje, ker se morajo pač prilagajat mlajšim (avtomatsko ne greš na večja igrala al pa na sprehod ipd. ostalo se pač dela po programu in tle so mlajši v plusu, ker to samo vpijajo, kot spužve. Najprej samo opazujejo in pol kr naenkrat prinesejo domov vse živo, si vse zapomnijo, sam ne znajo še povedat al pa narest. Pa navadno (no, vsaj večina) otrok postane hitreje samostojna, zna bolj poskrbet zase, kot pa, če so doma. Naučijo se določenega reda, starši smo pri veliko stvareh preveč popustljivi in delamo namesto naših otrok stvari, ki jih sami že zmorejo, pa se nam niti ne sanja. V tem vidim največje pluse vrtca, za minus pa bi dala bolezni. Jaz se ne spomnim, da bi imeli v jaslih veliko teh nalezljivih otroških (samo škrlatinka, se mi zdi), ampak so pa celo leto šmrcavi, to pa ja. Ampak to moraš vzet v zakup, če taš tko majhnega v vrtec, če ti to ni sprejemljivo, je boljš, da je malo dalj doma ali v privat varstvu. Jaz imam Draža še vedno doma, vem, da bi mi bilo veliko lažje, če bi bil v vrtcu, ampak Ditki pa še ni pritekel niti smrkeljček iz noska, to mi pa tudi veliko pomeni. Tko da bomo doma, kolikor dolgo se bo dalo, verjetno bo Draž šel v vrtec septembra, Diti pa mogoče še ne, bomo vidli, kako in koko dolgo bo nona (tašča, ki pa je tudi delala v vrtcu) pripravljena imet doma 2 babnici letnika 2007. Ona bi, zdej tko pravi, imela zraven tudi Draža, ampak ji ne privoščim tolk težav, pa še doma bi mogli bit, ker s 3 si ne predstavljam it nekam daleč (tko majhnimi mislim). Razen, če bi se dogovorili, da mi prej vse skuhamo in to, ona pa res samo mirka otroke. Vse je še stvar dogovora. Ja IMAM SREČO, da so lahko doma. Ko pa bodo šli v vrtec, bom verjela, da jih čuva najboljša vzgojiteljica, kar je možno, oz. se bom skušala prepričat v to.)So pa vedno tanajtamlajši še bolj pogledani, ker so pač najbolj nemočni in so navadno ljubljenčki vseh. Ampak mislim, da imajo v večjih vrtcih več skupin in so potem letniki skupaj, valda, da so razlike od jan. pa do dec. Ampak v jaslih itak celo leto not kapajo in pol hmal ne bo več tamlajša, glede na to, da smo marčki, bomo na koncu med tastarejšimi.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
10.11.2007 19:27:58   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: cv105
mami Naomi se nekaj skriva ... bom pa jaz ... še deset strani user posted image

Mogoče še uživa v Portorožu user posted image user posted image

barči - user posted image  za tako spanje

Današnji jedilnik:
M: kaki s piškotom
K: koleraba, cvetača, brokoli, riž in malo masla
V: hipova kašica jabolko s komarčkom

Mi pa smo jedli makarone v paradižnikovi omaki s tuno in radič s fižolom

Zdele smo pa spet sami user posted image user posted image user posted image . Je ati šel spet feštat user posted image user posted image  - kolega ima RD. Matr sem jezna. In to pove 1 uro, preden gre. Čist sam na svojo rit gleda user posted image user posted image user posted image  Zdej je že 2 dni zvečer pršel dam, ker je mogel na pijačo. Potem pa namest, da bi se kaj z otroki ukvarjal, se pa za PC usede user posted image  Včasih ga mam tolk poln kufer, da bi najraje spokala, pa naj žura sam user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
10.11.2007 19:48:32   
pocka
najprej bi rada pozdravila hempico user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
10.11.2007 19:59:55   
pocka
no tako, čeeer

mi smo spet pohajali cel dan,sva prišli samo na kosilo domov, pa še to je moja mami skuhala user posted image .

draja,barči - user posted image čestitam za super noč, kar tako naprej

sezam  - ma ne se jezit, to škodi lepoti user posted image , nima smisla, moški so moški, jim ni pomoči user posted image .Sicer pa jaz v takih primerih tako zaropotam,da je joj.user posted image

tinaaja - pri nas je rdeča ritka zaradi plenic bila veliko bolj rdeča kot pa ti opisuješ in je kar nekaj časa trajalo,da je prišla spet k sebi. Namaži z Bepanthenom. To kar ti opisuješ je lahko samo začetek ali pa je od česa drugega.

naša papica danes:
Z - ziza
M - kašica Alete (jabolko, hruška, breskev... nekaj takega)
K - na poru popražena bučka, cvetača, korenček in malancana z rižem+peteršilj
M-ziza
V-prosena kašica od Alnature z mojim mlekom

ta veliki pa smo jedli vampe in polento, motovilec...so bili pa vampi malo bolj pikantni in je malo popoldne nekaj zvijalo, je možno,da od tega?user posted image

naomi - a ste vi res še v Portorožu, ste malo produžili ?user posted image user posted image user posted image

anja - a ste bili pol na obali danes?

...ne vem kaj sem še hotela pokomentirati...ah ja me že skleroza dajeuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
10.11.2007 20:08:04   
pocka
aja vidim,da ste debatirale o lazanjah pa musaki, njami....z musako je kar nekaj dela,ampak z lazanjo pa res ne, jaz jo kar pogosto naredim.

pa še to...tudi jaz zadnje dni opažam kako Taja vidno napreduje kar se mobilnosti tiče. Na puzamo še,ampak ji pa uspe prez težav priti kamor hoče, pleza po predalih in jih odpira, se obrača, pada in potem joka,ker nabije ob ploščice...ja naš naslednji nakup je stajica user posted image , pa se dviga na nogice, se usede z ležečega položaja...to pomeni,da je previjanje dobilo prav poseben čaruser posted image ...pa mahat je začela in vedno ko je prilika maha in maaahaaa...user posted image user posted image user posted image ...ma prava faca je postala

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
10.11.2007 20:34:15   
Dajadada
Ojej, kaj se men dogajauser posted image user posted image user posted image

Danes sva se z nejcem odpravljala od doma, iščem denarnico in je ni bilo nikjer...ful čudn. Pol začnem tuhtat, kje sem jo nazadnje rabila in anenkrat mi klikne, da sem jo verjetno vrgla v smetiuser posted image . Včer sem nejca previla v avtu pred enim mercatorjem v lj, pred tem sem bila v štacuni, kupla eno kašico za njega in roladice zame. In sem denarnico kar v vrečko vrgla. Potem je popapal kašico, bil previt in jaz sem smeti metala v vrečko, ker sem mislila, da ni nič več not, rolade so se že topile v mojih ustih, kašica je bila prazna. Tko jaz vse papirčke, prazen kozarček, plenice in umazane robčke zmečem not, vse skupaj zapakiram in vržem v koš pred mercatorjem. No, danes šibava midva tja, vidm, da so ene smeti v košu, grem not in vprašam eno prodajalko kdaj so koš praznl in je rekla, da včeraj oz. danes verjetno še ne. Je šla z mano ven in ona vzela ven vrečko in najdla mojo vrečkouser posted image in poglej poglej...več sreče kot pametiuser posted image ...denarnica je bila zares not. Uh, not pa kartice, vozniška, 60€. Kok sem bila happy.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.