|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
11.11.2007 8:31:35   
dskubin
tejčica - vidiš, kako je šlo hitro mimo. Še pikič, pa boste na svojem.

Mi smo pa bli včeraj v Trstu v gledališču. Kako je pasalo. Otroke sta čuvala tašča in tast. Baje, da ni bilo problemov, ampak jima ne verjamem, onadva itak vedno tko rečeta. Sem 100% prepričana, da je bilo res pestro, ker je bla predstava ful dolga, sva bla z doma 4 ure pa pol, Diti pa je medtem doma gladovno štrajkala - izpustila 2 obroka - ni hotla pit po flaši in ko sem stopila v sobo je samo še malo pojamrala, sploh ni mela več moči za gor vstat.

Grem tuhtat, kaj bom kuhala, moška mi še spita, se bomo babe sdami v kuhinji zgovarjale.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
11.11.2007 8:40:19   
draja
Jutro!

O naši noči ne bi, povem vam samo to, da gremo mi z uvajanjem GH spet nazaj na začetek in po eno "sumljivo" živilo na dan, pa da pol vidimo kaj je krivo. Pa zelenjavo bomo zdaj jedli dopoldne, okrog 15-ih pa sadje, ker gre hitreje skozi prebavila kot pa zelenjava, polenta,...

Sezam moški ja. Znajo presenetiti v pozitivno smer in razočarati v negativno tako da samo gledašuser posted image . Jaz bi tudi sigurno znorela, če bi mi to naredil. Sam jaz itak prehitro znorimuser posted image .

Pocka aha, pa imate žurerko doma. Valjda no, pa ne more prespati martinovegauser posted image . Pa držim pesti, da naslednjo noč nadoknadi ves zamujeni spanec.

Tejčica Vid je pa res lep in velik fantek. Pa se mu prav vidi, da je zeeeeelo pridenuser posted image .

Pikca upam, da je  z Jernejevim učkom že bolje in boste šli malo na sončka.

Žabika zdaj vem, zakaj meni ni in ni šlo črpanje mleka, saj sem si ponavadi dopoldne, po tem ko je celo noč visela na zizah. Zdaj zadnje dni tudi jaz prakticiram, da si bolj popoldne in ni več problemov. Drugače pa če si par ur pred obrokom, dam pač v hladilnik.

Danes pa ima tašča rojstni dan in gremo seveda na praznovanje. Ah ja, bi takoooo zelo raje šla kam na sončka, ampak tko pač je.
Lepo martinovo nedeljo želim vsem!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
11.11.2007 10:03:28   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  za začetek selitve. Naj ti kar najhitreje in najprijetneje mine tale teden, potem si pa zaslužiš en veliiiik oddih user posted image  Pa faca je tale vaš Vid. Ful zgleda starejši. Ni kaj, je res ornk dedec user posted image

Tudi naša noč ni bila bogve kaj. Sta se kar dosti zbujala user posted image

Zuni je pa spet lep sonček. Upam, da ne bo začelo spet pihat.

Lepo martinovanje tudi vam

user posted image   user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
11.11.2007 10:31:56   
tinaaja
Zabika user posted image user posted image user posted image za zmagovalno idejo - burbonska vanilija.. brina ze dolgo ni pojedla 200ml... sem dala jabcko in malo hruske in not vanilijo... papala kot pticka user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
11.11.2007 10:53:01   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Zabika user posted image user posted image user posted image za zmagovalno idejo - burbonska vanilija.. brina ze dolgo ni pojedla 200ml... sem dala jabcko in malo hruske in not vanilijo... papala kot pticka user posted image

No super! Kako si lepo pomagamo, a ne? Enkrat pa poskusi še cimet. Enako daš celega kuhat zraven in potem, ko to probaš je, kot da bi štrudel jedla. Mnjami.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
11.11.2007 12:03:53   
Anonimen
punce katera banana je ok proti driski, takoj spasirana al malo postana???

uzivamo pr babici pa dedku pa sm zato expresnauser posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2281
11.11.2007 12:43:17   
K_a_t_i
Preden preberem in komentiram sam tole, k je nujno user posted image ...

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Ko se Žiga ponoči prvič zbudi, jih obrni.

Ob 22h se mi je zdel prehmal...
Ob 23h tud...
Ma tud ob 00:30 mi še ni blo za obračat.
Ob 2h sem že razmišljala o zasuku...
...ob 3:30 sem jih pol dala na hrbet.
Pol pa ob 5h in 6:30 nisem vedla al jih naj spet mal roštiljam, al kwa naj user posted image H sreč se mi pol do 9:30 ni sanjal o konjih in sem dala zrezkom mir.
Upam, da bojo izpadel ok user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
11.11.2007 12:52:12   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

Men se zdi, da mora bit čimbolj zrela. Ne bom pa pametovala, ker se mi samo zdi user posted image .
Postana jabolka baje tudi zapirajo...

Naomi, BU!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
11.11.2007 12:57:54   
tinaaja

postana, rjava, zrela user posted image

Racka se pece.. sem sla v leclerc po zelje in kasice za brino INNNN ... folku se je snelo... Tooook folka, da verjet nisem mogla.. Ma ce ne bi imela godu in kosila zato, ziher ne bi bila notri,ampak kje na soncku.. Res, tok folka kot da zastonj dajejo.. user posted image hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Mimogrede ... v lecleru imajo igrace od Funtime toys in sem brini kupla za 10€!! igraco spodaj .. mi je cist hudo,ker je tok igrac in nacinov za igrat v eni igraci.

user posted image
user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
11.11.2007 13:23:56   
skačica
tinaaja, kok mi je pa všeč ta igrača, k si jo kupila Brini. A sam v Leclerku jih imajo al kaj? Sicer pa vse najboljše za god!

Mi smo spali spet dobro, zdej je že nekaj časa tako. Ko smo se vstali, se je mami spravila k maši, ati pa je prevzel Izo, ki je bila ves ta čas, ko me ni bilo full pridna.
Je pojedla kosilo in zdaj spančka.

Njen jedilnik danes:
-zajtrk: dojenje
-malica: jabolčna čežana in 2 piškotka
-kosilo:goveja juhica s korenčkom in rezanci, riž in govedina (je full jedla)
-malica: verjetno bo ena sadna skuta
-večerja: mlečna kašica

Zdej bomo prešle na 4 obroke GH, mislim, da bo tako res bolje zanjo pa tud v kilaži sva bolj švoh(no, mami ni!) in jo treba malo poredituser posted image .
Zadnji podatki so namreč: 69 cm in 7.650g, ja prava manekenka z dvema šlaufkoma na vsaki nogiciuser posted image .

Od danes naprej se Iza lepo postavi na vse štiri(včeraj je še rabila malo pomoči) in sicer iz sedečega položaja pol se pa guga, drugega ne zna. Sicer je danes hotela malo še nogice prestavljat pa ji je zgleda še pretežko. Ma, jaz sem že itak čist presrečna, glede na to, da jih tle skor polovica marčevskih otrok že skor hodi. user posted image

Grem v horizontalo.

draja- tebi pa sploh ne vem več kaj naj napišem, razen tega, da se mi že ornk smilite. Ves čas samo študirati in razmišljati kaj otroka napenja in kaj mu lahko sploh kuhaš, pri tem pa en kup stvari ne pride v poštev zaradi morebitne alergije- joj, joj, joj. Resnično upam, da dobite negativne rezultate s testov.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
11.11.2007 13:26:14   
Barči78
kako pa moj možek pazi in zabava otroka - se vsede za PC, mu da 5 igrač, pol pa moj otrok sam menja igrače, no kdo je zdej tle pameten, mož ali otrok user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
11.11.2007 16:09:20   
Žabika
Kati: uf, to si pa la res celo noč v dilemi, kaj s konjem. Mogoče, bi bilo bolje, da bi si drugič za martinovo raco omislila. No pa brez heca; kaj pa je dajalo Žiga?

No sej drugač pa je bilo tudi pri nas kar pestro. Spet se je Hana zbujala z jokom, dvakrat takoj sama nazaj zaspala, dvakrat pa sva se podojili. No pa tudi vročina jo je spet obiskala, tako da jaz kar ne vem več kaj je to. Dopoldne jo je imela komaj za vzorec, potem ko smo pa hoteli jit na kosilo, je imela pa 38,7 v ritki, kar pomeni, da zdele doma pečemo pizzo. K vragu pa tak Martin. Ampak upam, da se bo stanje umirilo. Najhuje je pa spet to, ker ne vem kje je zvrok za vročino. Načeloma je Hana nespremenjena, no malo sitkana, nosek skoraj b.p., zobkov pa tudi ni. Najbolj pomembno je, da imamo jutri zobarja. user posted image Dobro da piše na vabilu, da je to pregled zob in ustne votline, ker drugače ne vem če bi imelo smisel jit.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
11.11.2007 16:41:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Kati: uf, to si pa la res celo noč v dilemi, kaj s konjem. Mogoče, bi bilo bolje, da bi si drugič za martinovo raco omislila. No pa brez heca; kaj pa je dajalo Žiga?

Veter je narobe pihal user posted image . Prdel je ko zmešan. Seveda samo z joško v ustah.

Danes  zvečer bom pa cela mlekarna - cela noč zizanja pa še ihahaa smo jedli (nej omenim, da je to kljuse verjeten direkt z dirkališča bil... sama kita nabita. Sem mojga user posted image  kr mal od daleč gledala k je ves živčen žveču revež s predpardnevi izruvanim zobom user posted image . Včeri namreč niti kruha s salamo ni mogu odgrizent, dons pa tale konju jedan v njegovih ustah... user posted image )

Ja, z raco bi bil pa podoben problem kt z rukolo. Race zarukane user posted image ...

Drgač pa Hana ma ziher zato vročino, k ma slabo vest, da ga je zadnjič z Maxom srala... Zdej pa kuha pa kuha. Eno user posted image  pa naj že predre tist zobi.

Aja, pozabla najvažnejše... Taščica leti leti, leti vse bliže in bliže... Bom šla lahko spat user posted image  (aja, mater.... Kati, nehi sanjat user posted image ). Draja, bova zvečer kero rekle user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 11.11.2007 16:42:23 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
11.11.2007 17:10:50   
tinaaja
tinaaja, kok mi je pa všeč ta igrača, k si jo kupila Brini. A sam v Leclerku jih imajo al kaj? Sicer pa vse najboljše za god!

pojma nimam za drugod, ampak tukaj sem jih danes nasla.. http://www.funtimetoys.com/ se za druge igrace, ki so mi res kul user posted image tale moja pa je bila v lecleru zadnja..  hvala za cestitke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kati za 1000-ko.. sem mal pogresala Naomi, da bi odstevala user posted image user posted image user posted image

Hana - pocajtaj se user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
11.11.2007 17:14:04   
Žabika
Kati: narežala sem se do solz! Hvala ti, ker sem bila malo prej bolj na meji, da zajokam. Uf, pa kr 1000 si jih že nabila. user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
11.11.2007 18:16:34   
Dajadada
Kati, lepo, da nas v dobro voljo spravljašuser posted image . Te že pogrešam v živouser posted image .

Brezplačen otroški časopis http://bomi.afnegunca.com/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
11.11.2007 18:25:30   
K_a_t_i
Preživeli, bilo fino (še je upanje user posted image ), Dajadada hvala user posted image  - kdaj in kje?!!. 1000ka user posted image user posted image user posted image  - hvala za opozorilo. Opaaaaaaaaaaa, ode kabel. čav

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
11.11.2007 18:55:52   
draja
Tudi mi preživeli obisk pri tašči - je bilo bpuser posted image . Vseeno ni za prehvalituser posted image .

Kati tudi pri vas ste torej imeli vetrovno noč. Ajej ajej. Ni fajn ne. Res ne.

Tinaaja vse najboljše za god!!!!

Žabika upam, da bo Hani padla vročina in se ne vrne več. Pa ne bit žalostna, gotovo ni kaj hujšega user posted image .

Skačica bravo za Izin napredek!!!! Prav nič ne zaostaja za ostalimi marčki (no, pustimo Ditiuser posted image ).

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
11.11.2007 19:10:45   
tinaaja
evo pa ga imamo ... predsednika namrec ... kot apoliticen clovek se ne opredeljujem glede izida user posted image ampak drnovsek ga pa res seka mimo zadnje case.. to je pa pod nivojemuser posted image

no draja super, da nisi prevec trpela. user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   [Brisano sporočilo]
11.11.2007 19:39:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2295
11.11.2007 19:52:04   
draja
Kr_enamami držim pesti, da ti znese vse uredit in oddat!!!Pa bravo Maksu za JAAAAAAA!

Baby Legs no mi smo jih včeraj dobili in danes že sprobali - enkratno!!!! Je imela Živa lahko oblečeno žametno oblekico, ker smo ji lepo za v avto in iz avta, samo legice čez žabice potegnili, pri tašči pa samo dol in je bila stvar rešena. Sploh za punčke je to super stavr, ker Živa je ful eih oblekic dobila, ki pajih nikoli ne nosi, ker je za ven premalo samo žabice imet, so pa vse oblekice take, da kakšna trenirka ali hlače spodaj ne izpadejo glih kul. No jaz sem navdušena.
Pa še shoo shoos žirafo smo kupili!!!

Predsednik - vse je boljš kot pa Drnovšekuser posted image   - aja, pa da ne bo pomote - ni zmagal moj kandidat. Ampak to je bilo itak pričakovano!

< Sporočilo je popravil draja -- 11.11.2007 19:59:40 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
11.11.2007 20:16:23   
malička
Čer, pa ga imamo...............prvega zobekauser posted image user posted image
Včeraj je bila cel dan sitna, kot ni bila še nikoli, nonstop je jokala cmivkala, skoz se je samo cartala, in bla nasploh slabe volje, zvečer je imela vročino in glej ga danes zjutraj je pokukal ven zobek, mi smo pa že misli da jo bo kaka viroza zahaklala, no hvalabogu da je ni, zdaj pa me zanima zakaj so te tabletke, ki smo jih dobili oz recept/(še jih nismo dvignili) in kako se dajajo te tabletke, hvala

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
11.11.2007 20:24:05   
tinaaja
Nasa prehrana danes:

zajtrk: jabolko + hruska z vanilijo
kosilo: v pecici pecen krompircek, bucka in piscancek na olivcu + keks
vecerja: humana jabolcna kasica s polento
ziza pred, med, po, z, brez, pri, ob... biraj...

mi smo jedli raco na rdecem zelju, mlince, motolilc in rukolo, dunajske poljubcke in crni gozdicek user posted image ja, kar ornk sem sita user posted image jut3 pa juha in solata...

sem cist srecna, ker mi je moj ze napovedal, da pride pozno iz sluzbe pol bo pa itak sel na poker user posted image user posted image user posted image  

kr_enamami - ja iz Toysa sem se jaz teko sla user posted image super za diplomsko user posted image user posted image upam, da se vse uredi glede sluzbe!

Brina je polna presenecenj ... danes je parkat se dvignila na nogice ob sedezni.. naredila je par "korakov" kobacanja user posted image ene  parkrat, pa ko je dedi odhajal domov, se oblece in rece da gre, ona ga pogleda in prijavi: papa.. mi smo dol padli.. zglda da je zapopadla idejo Papa user posted image ja noroooo je gledat te napredke user posted image se vse ful veselimo tega, ko nasi soncki tako lepo napredujejo...

malicka super za zobka.. katere tabletke? fluonatril?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
11.11.2007 20:46:13   
Barči78
malicka - user posted image  za zobek

Brina - user posted image , je bolš fajn v stoje bit na mestu, kot pa po štirih naokrog, a ne  user posted image    

Hana user posted image user posted image , da vročina pade         

tejčica - a že spiš user posted image , boga si kar predstavljam kolk maš dela, mene že zdej skrbi k bova prizidek delala. 

skačica - a ti povem Žanove mere pri 8 m, 1 t - 7350 g, okoli 72 cm, pa se mi sploh ne zdi tko suh, no ja, če bi kakšen ornk marček zraven stopil, bi se verjetno poznalo user posted image

Kaj smo jedli:
- 200 ml mleka
- 150 ml medolina
- 150 ml banana+sadni jogurt+kosmiči alnatura jabolko- hruška
- 200 ml juha (piščančje meso, korenje, koleraba, čebula, česen, brokoli, brstični ohrot, cvetača, bučke, stročji fižol, zelena paprika, paradižnik) - sem mogla mal zelenjave ponucat user posted image
- 190 ml - gres + vanilija
- 200 ml mleka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
11.11.2007 20:51:17   
Barči78
Draja - a so vas dali na teste za alergijo zaradi krčev. Ker našega tudi vedno napenja, ampak kar po vsaki hrani in sploh ne morem izločit neke hrane sama od sebe, ker nič ne spremeni, ga pomojem že po mleku zvija, kot na začetku. Pomojem bolš da to omenim P, če je možno nardit kakšne dodatne teste. Za katera živila pa so vas testirali in kako? Nam so eno tekočino na rokico kapljali, za mleko so mu pa vzeli kri.

Predsednik - kdo je zmagal?

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.