![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 19:18:16
|
|
|
|
Žabika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Prosim, prosim, prosim! Ja na znamki je Hana - stara 3 dni. Hej Zabika, kako ste anredili svoje znamke? Mi bi jih tudi imeli.... http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=731 Midva sva s to znamko opremila zahvale za čestitke in darila. Zdej bova pa še novoletne čestitke. IZVIRNO SPOROČILO: cv105 ojla a je mogoče katera še kje razen v BD zasledila to blazinico ... mal mi je draga sicer ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159888 Žal ne, in smo kar to kupili. Odlično pa sedi tudi v stolčku, ki je brez teh blazinic, tako da kaj pa vem no, če se jih sploh rabi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 19:40:32
|
|
|
|
Dajadada
|
Draja, kaj pa blitva? Al to tudi napenja? Naš je pa postal ful dober jedec. Poje 150-250g na obrok, kokr ga prime. Ponoči in zjutraj imamo joškanje, ob 12 sadna malica - ponavadi jabolko, hruška, breskva, banana - kombinacije, danes sem mu poleg jabčka skuhala slive pa mu je bilo , če sem pa dala eno žličko banane pa eno žličko jabčka s slivo je bilo pa o.k. popoldan kosilo - danes krompirjev pire s korenčkom, drugače pa vsi možni miksi zelenjave: korenček, koleraba, blitva, brokoli, cvetača, bučke, grah, koruza, zelje, zraven pa ponavadi krompir ali polenta in 2-3 na teden malo mesa zvečer riževa kašica z mojim mlekcom pa še vmes čez dan kakšno joškanje Danes zvečer je pa prvič jedel govejo juhico in notri malo korenčka in čisto malo meska. A govedino sploh že lahko jejo naši pikci Zajčka in piščančka je že probal in mu je kar všeč meso. *Sonchek* bravo za vrtec. A so ble veze v igri?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 19:45:21
|
|
|
|
tinaaja
|
Nova sporočila Žabika Objave: 839 Status: odsoten IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34 IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Prosim, prosim, prosim! Ja na znamki je Hana - stara 3 dni. Hej Zabika, kako ste anredili svoje znamke? Mi bi jih tudi imeli.... http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=731 Hudoooooooooooo Evo imam darilo za god za mami Hudo!
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 19:46:07
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 ojla a je mogoče katera še kje razen v BD zasledila to blazinico ... mal mi je draga sicer ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159888 Žal ne, in smo kar to kupili. Odlično pa sedi tudi v stolčku, ki je brez teh blazinic, tako da kaj pa vem no, če se jih sploh rabi. mi bi jo pa rabili ... ker se sicer svaljka po riti in tiktak zleze na hrbet ... če bu dam karkoli drugega pod rito ni ok, ker se spelje dol ... ma po moje bom kar en navaden poušter probala privezat ... ker skoraj 7000 mi je pa res preveč ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.11.2007 19:46:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 19:47:36
|
|
|
|
tinaaja
|
A govedino sploh že lahko jejo naši pikci ce je dobr skuhana, je meni patronazka rekla, da ja... zabika, katero vanilijo das ti v jabolcka, ko ga kuhas?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 19:51:31
|
|
|
|
Pikca
|
Živa se je odločila, da bo danes spala pri babici... je kr mal dolgčas pri hiši... moj pripravlja romantično večerjo , zdej pa zihr tamal ne bo hotel zaspat... ups, pravkar je tipko spulu...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 20:18:21
|
|
|
|
draja
|
Aja, erna vas pozdravlja - je ostala brez računalnika za par dni . Dajadada evo blitve tud še nismo sprobal. Jutri grem po koromač, blitvo in por,pa da vidimo, kaj od tega ji bo ugajalo in kaj ne. Pikca držim pesti, da romantični večer v dvoje uspe!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 20:21:44
|
|
|
|
pocka
|
draja - por zna tudi napenjati se mi zdi,tako,da ga daj čisto malo, kao namesto čebule
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 20:32:49
|
|
|
|
m a j c i k a
|
Dober večer! Najprej najlepša hvala vsem za čestitke, sicer malo pozno, pa kaj ko računalnik štrajka na obroke...., se vam bom oddolžila s slikico od praznovanja... Tudi pri nas še vedno prevladuje zizanje, jedilnik pa izgleda nekako takole: Ponoči: ziza 2 krat Z: ziza M: domače grozde, jabolka, riževi kosmički in dva plazma keksa okrog 10.30, pol urce za tem ziza in pol urni spanec K: šinača, majhen kropmpirček, žlička olivnega olja okrog 13.30. pol urce ali urco za tem spet ziza in pol urni spanec M: ziza okrog 16.00 V: mlečna kašica Milupa mešano sadje brez zize..jeeeeeeeeeeee... ob 18.00, sledi obvezno kopanje ob 19.00 V: ZIZA takoj po kopanju to je okrog 19.30 in spanje Ponavadi se zbudi takoj po pol urce in izpraznima še drugo zizo, potem pa spančka tam nekje do 2h, se pozizama in spimo nekje do 4.30 ali 5.00, spet zizamo in potegnemo še kakšno urco.... Drugače pa podnevi spimo samo v vozičku in samo pol urce...........
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 20:38:11
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka draja - por zna tudi napenjati se mi zdi,tako,da ga daj čisto malo, kao namesto čebule hvala, ja , saj se mi je zdelo. Bomo enkrat poskusili ga dati malo zraven za okus. Jaz namreč po porovi juhi nikoli nisem imela težav, tko da za probat je, pol bomo pa videli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 20:57:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv105 ojla a je mogoče katera še kje razen v BD zasledila to blazinico ... mal mi je draga sicer ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159888 Nisem sicer zasledila nikjer drugje, ti pa s prve roke povem, da je ne rabiš. Mamo doma, bila super pretekle 3 mesece. Zdaj, ko zelooo stabilno sedimo, je pa samo težko svinjarijo dol pucat .
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:02:00
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada A govedino sploh že lahko jejo naši pikci Zajčka in piščančka je že probal in mu je kar všeč meso. A, seveda! Boljš je seveda teletina (predvsem prej kuhana ). Pa žrebička, konjička, purana... Počasi bojo vse jedli. Jst sem glih razmišljala, ko sem gledala jedilnik vrtca - je vsak dan nekaj čokoladnega za jest - pri 11m mi tega sploh še ne bom uvajali Ma sem bla jezna...
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:06:34
|
|
|
|
draja
|
Ja Kati, zdaj si pa predstavljaj Živo v vrtcu pri 11-ih mesecih . Meni ni nič jasno kako bomo to izpeljali, ko pol stvari ne bomo še jedli takrat .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:08:45
|
|
|
|
draja
|
cv105 glej kaj sem našla zate: izdelujem blazine za stolčke trip trap (19.7.2007) Če kdo rabi,izdelam blazinice za trip trap stol(naslonjalo in sedež),različni vzorci... Pošljem po pošti CENA 11 EUR > Ime in priimek: Mateja Naslov: / Telefon: / E-pošta: mateja.ursnik@gmail.com Cena: 11
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:14:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Ja Kati, zdaj si pa predstavljaj Živo v vrtcu pri 11-ih mesecih . Meni ni nič jasno kako bomo to izpeljali, ko pol stvari ne bomo še jedli takrat . Če maš potrdilo od zdravnika, da je na kej alergična, pol tistega ne dobi. Sam če ni, pol je pa sranje! Pa če je MISLIM DA na 3 osnovna živila alergična, ti za 3 mesece podaljšajo porodniško.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:16:20
|
|
|
|
cv105
|
cv105 glej kaj sem našla zate: draja, zlata si, saj veš, a ne? pa čist zares ti želim, da bi se kmalu fejst naspala za nazaj in naprej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:19:56
|
|
|
|
cv105
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja Ja Kati, zdaj si pa predstavljaj Živo v vrtcu pri 11-ih mesecih . Meni ni nič jasno kako bomo to izpeljali, ko pol stvari ne bomo še jedli takrat . Če maš potrdilo od zdravnika, da je na kej alergična, pol tistega ne dobi. Sam če ni, pol je pa sranje! Pa če je MISLIM DA na 3 osnovna živila alergična, ti za 3 mesece podaljšajo porodniško. čokolada ... zadnjič je brat kupoval hippove sadne kašice za Maksa in je kupil eno za lahko noč ... zdrob in čokolado ... je od 6. meseca dalje ... sem mu prej dala za probat dve žlički ... pa ni bil za sicer pa ... mami iz izkušnje pravi, da je prva napaka ta, da je juha vsak dan za kosilo in prva na vrsti ... potem se pa pikci juhe najejo in nič drugega v trebušček ne spravijo ... al pa naslednja napaka ... da je kosilo prezgodaj (beri okrog 11.30), da so otroci preutrujeni, da bi jedli ... ne pojejo dosti, gredo spat in se zbudijo lačni ... in tisti, ki imajo ta dolg šiht - 16.00, 17.00 - popoldne preživijo ob kruhu od zjutraj ...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:20:36
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: draja Ja Kati, zdaj si pa predstavljaj Živo v vrtcu pri 11-ih mesecih . Meni ni nič jasno kako bomo to izpeljali, ko pol stvari ne bomo še jedli takrat . Če maš potrdilo od zdravnika, da je na kej alergična, pol tistega ne dobi. Sam če ni, pol je pa sranje! Pa če je MISLIM DA na 3 osnovna živila alergična, ti za 3 mesece podaljšajo porodniško. Ja to je res. Najbolj sranje je, če dobiš negativne izvide, otrok pa ima vseeno težave. Še vedno pa upamo na najbolje - torej negativni izvidi in konec težav!!!! Pol bomo pa že postopoma uvedli vse potrebno do vrtca. Edino pri jajcu se zatakne - mi je alergologinja resno položila na srce, da nikar pred 1 letom starosti. Barči od dr. Oetker mlečni riž ne vsebuje jajca. Jaz imam doma tistega z jabolkom in cimetom in ni jajca gor napisanega. Tko da to komot ponudiš Žanu, če mu je bilo zadnjič tako zelo všeč. v bistvu bi kaj takega lahko tudi mi jedli, saj ni ne jajca ne mleka notri, samo ne vem s kakšnim mlekom bi ji to pripravila - z riževim morda. No, zaenkrat bomo kar sami še kuhali rižek, s časoma pa tudi kaj takega poskusili.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:25:41
|
|
|
|
A-N-J-A
|
Evo zdaj sem vse prebrala,zdaj pa ne vem kaj naj napišem???,ker je preveč vsega. žabika-moj mi sploh ni verjel da je Hana gor,je reku da to ni mogoče .Pa lepo da ti je bla naša kombinacija všeč tinaaja-super da si se mela tko fajn,v takem turobnem dnevu.Una koka mi pa ni predračuna poslala draja-teb pa sploh ne vem kaj naj napišem,se mi kr smiliš.lohk ti pa rečem da tok hitr zrastejo,da se ti bo še kolcal pa teh nočeh .A je dobra tolažba? pikca-pri nas si Ela ni nič zbrala je kr mami .Če njo vprašaš pravi da bi rada darilo .Pralni stroj smo pa mi kupil v Toysu,mislim pa da itak vsak "dela". med v piškotih-mislim da ni panike.Otroci do 3 let ne smejo jest svežega medu,ker so lahko not ene bakterije,ki pol neki plučam škodujejo. tinaaja-noup nisem prišla z Buggsterjem domov.Ne vem kako naj mojga prepričam,ker če zčnem kaj govort takoj reče:če je kaj o vozičkih se ne bom pogovarju kati -mislim da mora bit celo na 4 živila alergična Pa da še mal Borčka pohvalim.Znamo bravo,bravo najbolj je pa hecen,ko ga dam v Antilopo in ko me vidi da nesem šalčko začne ploskat .Včasih mu rata tud velik,velik. Danes v Sparu stojim pred jogurti in zbiram pa začne mali mahat z rokami in kričat ama,ama zdaj pa ne vem al slučajno al je res hotu jest. Pa zadnjič je bil ful tečko ,ko sva šla s trgovine,pa mu dam žemlo za glodat,itak ni vedu kaj z njo.No pol do doma je pogruntu in pol ga nesem po štengah gor pa da seb v usta,pa men,pa seb pa men....svašta . Aja pa ko je na vse h štirih eno roko že dviguje in ga nič ne zanaša.Zdaj zdaj bo šel . Moj že spi,jaz sem pa hotla mal da bi se pol lohk mal o vozičkih pogovarjala.Saj veste kakšni so deci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:28:12
|
|
|
|
K_a_t_i
|
cv105 - se čist strinjam s tvojo mami... Za začetek si ne predstavljam našega škrata, da bo ostal buden od 7h do kosila (ker trenutno vstaja med 8 in 9 pa do 2h vsaj 20 minut odspi), kje šele, da bo tok zmatran kej vase spravu. Tam pa si verjetno tud ne bodo vzeli pol ure ali več časa za to, da bo kej pojedu . Joooooooooj, raj neham tuhtat k sem kr žalostna... IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-AMoj že spi,jaz sem pa hotla mal da bi se pol lohk mal o vozičkih pogovarjala.Saj veste kakšni so deci
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:36:50
|
|
|
|
tinaaja
|
tinaaja-noup nisem prišla z Buggsterjem domov.Ne vem kako naj mojga prepričam,ker če zčnem kaj govort takoj reče:če je kaj o vozičkih se ne bom pogovarju pa saj se ne rabi pogovarjat sam poslusa naj in izkaslja €
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
draja- men pa niso dal miru tvoji piskoti in sem sla pogledat knjigo. Ce jih hoces sama narest je noter en recept z brezglutenskimi piskoti... uporaba brezglutenske moke (dobi v Kalcku, BTC ali Trubarjeva)...glede na to, da bolj malo spite verjetno tale varianta odpade.... Sem se pa se spomnila, da bi verjetno imeli tudi kaksne piskote ze narejene v tem Kalcku... od zelenjave bi pa jaz probala se avokado... je fino, ker ima mascobo pa se tak blag okus... nasa ima kar rada... Moj že spi,jaz sem pa hotla mal da bi se pol lohk mal o vozičkih pogovarjala.Saj veste kakšni so deci
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:41:25
|
|
|
|
Pikca
|
se mi je kr zdel... še zdej ne spi a sestrco pogreša al kaj Večerjo sva pojedla tako, da sva izmenično zabavala tamalga... tok o romantičnem večeru...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 21:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
pri nas pa babyfon govori "babababababababa.." ali pa "mpampampampa"...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.