|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
9.11.2007 21:45:55   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

draja-teb pa sploh ne vem kaj naj napišem,se mi kr smiliš.lohk ti pa rečem da tok hitr zrastejo,da se ti bo še kolcal pa teh nočehuser posted image .A je dobra tolažba?

odlična!!! Bom vsakič ponoči na to pomislila, da bom pol še žalostna kolk hitro raste in ne bom mogla nazaj zaspat user posted image user posted image . Hecam se. Je točno res kar si napisala!
Pa bravo za Borauser posted image user posted image user posted image .

Pikapola joj ti si res eno prijazno bitje. Jaz sem danes spet mal brala to knjigo. Se kar držim njihovih priporočil. Enkrat ko bom naspana in spočita bom šla pa res peči te piškoteuser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
9.11.2007 21:46:59   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

pri nas pa babyfon govori "babababababababa.." ali pa "mpampampampa"... user posted image user posted image

uf sigurno se je pokvaru in pupa že doooolgo sladko spančkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
9.11.2007 21:49:20   
thaiss
Matia se šele sedaj zaspal, danes je bil priden pa apetit se mu je po enem tednu vrniluser posted image
naš jedilnik danes:
5h- mleko
8h- rižolino/stracciatella
12h- sadje ( čežana, sliva, hruška, skuta, biškot)
16h- zelenjava ( bučka, hrenovka, polenta)
19.30- grisolino

Žabika - hvala, hvala!!! user posted image tanajtaboljša znamkauser posted image

cv105 - jaz sem blazino za trip trapa kupila v BC, neoriginal za 13€

draja in tinaaja upam, da boste imele malček boljšo noč

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tale tragedija na hrvaskem je pa samo za user posted image 2mesecni fantek in 7 letna puncka - ubil ji je stric, pol ostale familije user posted image

ja,sem včeraj zvečer gledala poročila na hrvaškem RTL-u, graveuser posted image

nas je včeraj teta klicala, to se je zgodilo v njihovi ulici, grozno, kot v tanajveči kriminalkiuser posted image  Naj počivajo v miru user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
9.11.2007 22:01:01   
cv105
evo, dete spi, mož tudi ... kuhinja pospravljena, moram zdaj še posesavcat in pomit po tleh ... z Maksom sva bla pri sestrični ... dva marčevska cukra na kupu ... prav fletna sta bila ... user posted image

thaiss: hvala user posted image

nočko

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
9.11.2007 22:27:02   
Pikca
je šel oči uspavat Jerneja, pa je Jernej uspaval očijauser posted image  v glavnem, zdaj oba spita in jaz sem spet tle gor... sem nekam utrujena, mislim, da bom šla spat.

u cv105 si pridna, men se pa ne da zdele po tleh pomivat... se šparam za takrat, ko se bo začel plazituser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
9.11.2007 23:12:27   
Encijan
Punce, malo vas moram pozdravit, sem pa čist aut, sem mislila, da bom dons prišla na čisto ker sem včeraj prebrala celih 10 strani, pa ste jih danes spet 10 naklofale, tako da mission impossible zame.

Sem malo po diagonali počekirala zadnje strani in opazila, da pišete, kaj vaši pikci jejo (Anja, super ideja), zato bom najbrž vseeno vse poskušala prebrat, pa da je Žabika nekaj pošiljala in da ima Hana svojo znamko, sem tudi videla, nisem pa uspela ugotoviti, kaj je bilo v pismih (bom mogoče jutri uspela prebrat). Za znamko sem šla gledat, pa se mi  zdi precej drago, pa še kreditno kartico moraš imeti, tako da zgleda za nas ne bo možno, se mi zdi pa ful posrečeno. Me pa ful zanima, kako je to izpadlo.

Špela je ful živahna in že kar hitro kobaca in se vzpenja, kjer je le mogoče, postavi se na kolena in eno nogo potem steguje, stopi pa še ne, ni pa še stabilna, zato sem ji skoz za petami. Boga revčka, upam da ne bo kake preganjavice imela kasneje... Mi je parkrat padla pri kotaljenju in sedenju in malo z glavo butnila ob tla, zato me malo skrbi in probam to spravit res na minimum. Usede se pa tako, da ima eno nogo pokrčeno in je ne stegne, če jo jaz posadim s stegnjenima nogama, pa tudi sedi, samo je tako kot se sama usede bolj stabilna. Pa ful se igra z igračami, jih premetava, imamo en na pol polomljen avto, ki ropota, ko suče volan in ga je pogruntala in ful uživa to delat. Meni se je na začetku ful luštno zdelo, samo upam, da ne bo tega delala po cele ure, zaenkrat jo drži le po par minut...

Ker moram spat, da se Špela prej ne zbudi (se ful zbuja ponoči, enkrat že pred polnočjo, samo potem ponavadi malo poziza in hitro zaspi nazaj), le še to, da se še vedno bolj počasi redi in ker po 1 mesecu še nimamo izvidov glede alergij (doklicat jih pa v MB nikakor ne morem), ji ne upam ne vem kaj novega uvajati, pa sem se odločila, da ji bom morala, vsaj kaj bolj kaloričnega. Če imate kako idejo, prosim. Kaj od maščob jim ve dajete (olje, sladka, kisla smetana, a to že vse prakticirate?). Prejšnji teden sem ji dala meska (piščančka), pa je potem bruhala, zdaj bom pa spet probala... A mi lahko ena napiše, katera polenta je brez glutena, jaz mam doma tako, kjer piše, da lahko vsebuje G, pa drugačne nisem našla. Saj vem, da ste vse to že predebatirale, bom zelo vesela, če mi samo ena napiše... Saj drugač vas pa čez par dni ujamem. Mogoče!

Aja, pa še naš jedilnik danes:
Z: sveže naribano jabolko
K: kuhano jabolko z rižem (riž in krompir ima ful rada)
V:riževa kašica od Alete,
pa kar nekaj dojenja je bilo še danes, predvsem za uspavanje.

Naša pa količinsko poje med 150 in 250ml, največkrat okolii 190 za kosilo, za ostale obroke pa manj (50 do 100 ml). Zdaj pa res šibam, če ne bo prej jutri! Lajko noč!

Encijan

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
9.11.2007 23:51:24   
skačica
čer!

Evo, mi smo preživeli krasen večer z mojimi sodelavci in njihovimi partnerji, prišli kar malo pozno domov, seveda zdej že oba otroka( mož in Iza) spita, jaz pa sem vas mogla prit še prebrat. Sem pa za darilo dobila darilne bone od CP in bom lahko spet zapravljala pa še nekaj eurov od sestre in še darilne bone imam od moža tako da komaj čakam, da si vzamem čas in grem mal zapravljat brez eurov v denarniciuser posted image

naš jedilnik danes:
zajtrk:zizanje
malica: kuhano jabolko in 2 piškota
kosilo: puran, cvetača, korenje, bučka in polenta
večerja: hippova kašica za lahko noč

draja pri vas ste pa res v krizi kaj mali skuhat, če revico vse napenja. Ajoj, upam, da dobite kmalu negativne izvide in ji boš lahko kaj mlečnega kuhala.

Stanovanje je poglancano, je full fajn občutek, ko mi jutri ne bo treba nič delat. Gremo k moji mami na kosilo, ob petih pa imava z možem skupaj masažo(Iza bo v varstvu pri svoji botriuser posted image ). Mož ima klasično masažo telesa, jaz pa masažo telesa z eteričnimi olji Sladke sanjeuser posted image . Mi je bon podaril enkrat svak, ker sem mu avto posodila za en teden, ko je imel svojega v popravilu. A ni fajn dec?user posted image

vrtec- mene je že zdej groza, ko razmišljam o tem. Moja mami pravi, da bi jo ona kakšno leto ali pa vsaj do jeseni čuvala, ampak jaz res ne vem. Ima svojega dela toliko(na kmetiji) pa še enega vnučka čuva in se mi zdi, da bi jo preveč obremenjevala. Ona pravi, da ne in da si itak želi bit počasi samo babica in varuška in ne več tok delat. Kaj pa vemuser posted image

Grem spat, sem čist preveč utrujena.

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
10.11.2007 7:30:10   
A-N-J-A
Jutro!

Naša noč je bla kr ok,vstali smo 3x.
Včerajšnje papanje:
Z-Jabolčna čežana z malo riž kosmičev od Milupe
K-polenta s sirčkom
V-Milupina riževo bananina kašica Milupa

Naše kosilo:
-krompirjevi ocvrtki s haše omako in z.solato s fižolom

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
10.11.2007 7:40:34   
pocka
jutro

mi smo tudi spali super, zizali samo 1x in celo do 7 nam je uspelo potegnit user posted image .

vrtec - moja mami se je javila, da bo čuvala Tajo, kako dolgo se še nismo zmenili, ampak mislim,da kako leto. Še dobro,ker jaz grem delat, ko bo stara šele 10,5 mesecev user posted image in si je na predstavljam že takrat dat v vrtec.

anja - vidim,da imava isti sistem, kako prepričat user posted image ,da je treba kaj kupit user posted image user posted image user posted image

skačica - sem ti malo fouš teh tvojih masaž, jaz bi tudi...no mene moj tu pa tam zmasira, pa je tudi fajn user posted image

Moj dela spet cel dan (je že včeraj) in sem prav vesela, da je zunaj sonček, da bova lahko spet šle pohajat
user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
10.11.2007 7:53:19   
tinaaja
Nasa noc je bila standard, 2x jo je fotrcek uspaval, pol je prisla k nama.. res ne vem, kaj jo zbuja, ker je do 22 se 2x zbudila +pol se 2x... Ko sem jo vzela k sebi, pa je tud vandrala po pojstli,tko da je bila vmes pravokotno na naju ene parkrat, pa diagonalo.. tole plazenje se ornk stopnjuje.. ze poskusa s kobacanjem, se dvine na kolena, vceraj ji je ratalo se celo dvignit na noge user posted image ja, ja akcija bouser posted image imam novo pronto metlico user posted image user posted image user posted image jao, vse smeti s tal pobere - no pasje dlake... 3x na dan res ne mislim sesat. pa najde une mikroskopske smetke, ki ji jaz splo ne vidim drugace user posted image

pojedla je malo kakija zdajle, kar me cudi, ker zjutraj noce nic jest drugace... bo pa goveja juhica na sporedu za vse za kosilo user posted image jutri pa valdaaaaaaa goska/racka z mlinci in rdecim zeljem-njama...

Vrtec - jaz sem ravno vceraj zvedela, da ena sestricna ni naredila letnika in da pavzira in valda mi je padlo na pamet, da bi morda ona do sept cuvala brino. namrec, njo sem imela ze prej v mislih. ampak si je nasla eno sluzbo kot prodajalka in ne vem, ce lahko financno konkuriram.. a morda katera ve, kok imajo place kot prodajalke v trgovini s tekstolom v btc - cirka...

sem danes cist ponosno ugotovila, da sem zgubila 1kg user posted image samo s tem, da po 6 nisem jedla, ostalo pa normalno user posted image juhuhu

encijan, lepo,d a se javis

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
10.11.2007 8:00:35   
Žabika
tinaaja: kakšna čudežna metlica je to???? Jst bi tut!user posted image Ker moja je skoz dlakasta!user posted image

Si me spraševala za vanilijo! Jaz prepolovim bourbon strok vanilije, izdolbm semena in jih dam kuhat med sadje, pa kar še strok dam tudi zraven. Dam pa v čežano za 2x pol tako obdelenega stroka.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
10.11.2007 8:23:13   
tinaaja
Zabika - se mi zdi, da imava enako pronto cudezno metlico user posted image user posted image jao, jao, jao... druga opcija je, da ajo spremenim v kitajskega golega psa user posted image user posted image user posted image  user posted image pa da ji dam gor une oblekce za pudle user posted image user posted image o grooozaaaaaaa, kaksne mi gredo po glavi..

thx za vanilijo, bom danes nabavila

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
10.11.2007 8:28:23   
A-N-J-A
primorke nujno-kakšno je vreme dol?????

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
10.11.2007 8:42:19   
Gio
vreme je na primorskem pravljično, kolikor jaz vidim nebo proti morju...malo še zebe, ampak po moje ne bo dolgo

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
10.11.2007 8:45:30   
draja
Jutrooooooooo!
sem imela slabo vest, ker sem vas včeraj cel dan gnjavila z našimi problemi, ampak je pomagalouser posted image user posted image . Smo občutno bolje spali, tko da vas zdaj vse poljubčkam in objamem in se vam zahvalim za vse nasvete!
Živa je bila sicer budna od 22:30 do 00, samo je potem lepo spala in se zbudila le ob 3-eh in 6-ih,pol pa s par prekinitvami potegnila do 8-ih!!!!!!

Se mi pa moj mal smili, ker je imel danes on namen z Živo vstati, da se jaz malo naspim in je res ob 6-ih vstal, samo pol je pa mala nazaj zaspala on pa ni več mogeluser posted image .

Encijan polento brez glutena prodajajo v vseh malo bolje založenih Mercatorjih, in sicer na oddelku s hrano za diabetike, bio izdelki,... Mi jo imamo od MolinodiFerro.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
10.11.2007 8:51:50   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Gio

vreme je na primorskem pravljično, kolikor jaz vidim nebo proti morju...malo še zebe, ampak po moje ne bo dolgo

Ok,pol pa šibamo mal morčka pogledatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
10.11.2007 9:07:00   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

primorke nujno-kakšno je vreme dol?????

lepouser posted image user posted image
sonček vas čakauser posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
10.11.2007 9:23:26   
cv105
ojla,

draja&Živa: user posted image

Anja: lep potep user posted image

študiram, kaj na skuham ... lasanjo ... musako ... makarone ... nič user posted image

Maks spi drugi krog ... ponoči spal user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
10.11.2007 9:25:17   
Dajadada
Anja, super, zgleda lep dan za izletuser posted image .

Žabika, a pokažeš še nam znamkicouser posted image . Dej eno fotko prilepi.

Thaiss, a vi pa tud hrenovke že jeste? Kakšne pa?

Draja, Tinaaja, kako fajn, da so vama možeki pomagali pri uspavanju in daljšem spanju. Jaz sem pa sama vstajala ponoči in se zbudila že ob 5ih (tamau je bil očitno že čist naspan, jst ne vem kaj njemu dogaja, da rabi tako malo spancauser posted image  - spi cca12-13 ur dnevno, jst sm včasih tud po 10, 11 ur spala, zdej pa 7user posted image , škoda, da nima zaspanosti po menuser posted image ). Ob 7ih sva zaspala nazaj še za 2 urci. Še dobr, če ne bi jaz stoje zaspala. Jah, moj možek je bil čist sesut, revežuser posted image , od alkoholauser posted image . Je šel včer po službi na pir in prišel ob 23ih dam z ornk dozo v riti. Sta se dobila s kolegom, ki ima tudi dojenčico in sta imela baje ful za predebatiratuser posted image  (križi in težaveuser posted image  s spanjem ipd.). Ah, saj mu privoščim, jaaaaaz bi tuuuuud. Prav sanjam nekaj podobnegauser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
10.11.2007 9:29:46   
Dajadada

študiram, kaj na skuham ... lasanjo ... musako ... makarone ... nič
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

A ti že zdej študiraš? Jaz sem šele v fazi, kaj bi jedla za zajtrkuser posted image . Lasanja, musaka, a se ne dela to ful dolgo? Pri nas tega ni na jedilnikuuser posted image . Predlagam makaroneuser posted image , 20 min pa je kosilo ready. 

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
10.11.2007 9:54:19   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Sta se dobila s kolegom, ki ima tudi dojenčico in sta imela baje ful za predebatiratuser posted image  (križi in težaveuser posted image  s spanjem ipd.).

moj je isti - ga dostkrat slišim po telefonu jamrat, da je težko, da otrok ne spi ponoči, da smo neprespani,... jaz pa kar piham od jeze zraven, ko itak da samo jaz vstajam ponočiuser posted image . No, zdaj je do te mere bolje, da se vsake toliko ponudi in zjutraj z njo vstane. Približno 1-krat na teden. Je pa tudi res, da ga ponoči ne pustim zraven Žive, ker mi je še vsakič naredil več škode kot koristiuser posted image , ker Živa čim ga zagleda je nasmeh in vriskanje in se čist zbudi in pol smo dobri kakšni 2 uri preden nazaj zaspi. Če jo jaz vzamem na zizo praviloma po 3-eh minutah že spet sladko spi.

cv105 jaz bi lazanjouser posted image . Ampak ne kuhala, ampak jedlauser posted image . Aja, pa jaz se tudi izogibam takim kosilom, ki vzamejo več kot pol urce, max urco pripravuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
10.11.2007 10:10:20   
*sonchek*
Jutro še od nas!

Končno smo dočakali zgornje enke, spodnje dvojke pa so tudi že na pohodu.
Naš včerajšnji jedilnik:

zjutraj: dojenje
malica: skuta, dva piškotka, banana
kosilo: na poru prepražena zelenjava (cvetača, paprika, paradižnik, korenje, bučke), pečen piščanček in pire krompir
malica: vanilijev puding + dojenje
večerja: rižolino
pred spanjem: dojenje

dajadada - vrtec smo dobili brez vez - bomo pa vseeno koristili veze in ga poskusili vključit v vrtec, ki smo ga prvotno želeli

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
10.11.2007 12:01:53   
Encijan
Draja, hvala za odgovor, grem še danes pogledat. Mi smo pa danes presenetljivo dobro spali, se je prvič zbudila šele ob 2h in nato okoli 5ih, ob 7-ih sva pa morali vstati, tako da sem se celo malo naspala, če ne bi šla tako pozno spat, bi se pa pošteno naspala. Mogoče mi pa rata nocoj. Danes pa mi je šele zdajle zaspala, sem bila že čist hin, ker sem spet sama, energije mi pa zmanjkuje, pa še tetko (M) imam na obisku (ups, pa le nisem sama, kar 3 babnce smo doma!).

Zunaj pri nas ful sveti sonce, tako da odznotraj krasno izgleda, ampak piha precej močan veter, zato še ne vem, kako se bomo oblekli za ven...

Kosila se meni tudi velikokrat kar ne da iti kuhat, tudi danes nimam nobene prave volje. Se moram enkrat spravit, pa malo napolnit skrinjo, da bom imela malo rezerve za take dneve (obare, zelenjavne juhe ipd...) Ah, danes bom mogoče kar telečjo rižoto naredila, je bila zadnjič ful dobra.

Grem malo za nazaj brat, če le ...

L.p. Encijan

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
10.11.2007 12:44:12   
K_a_t_i
Kosilo: zajčja obara (neki KAO) - zajec, brokoli, korenček, paradižnik, gres, kisla smetana

Naša noč: Žiga zgleden, zgornji sosedi za user posted image . Do 5:30 so trenirali za planiške skoke (prej so pa ob kitari ogrevali svoje glasilke). Sem misla, da se bo blok podrl. No, takrat smo zaspali, zbudili smo se ob 6:00 pa do 7:00 smo bili budni, potem pa spanje do 8:30. BRAVO MI!!!!

Gremo jest....

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
10.11.2007 12:50:56   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Danes sem jih videla tudi v Direndajevem katalogu (na tej strani nato odpri Ugodnosti november 2007.pdf) - upam, da misliš te. Zgledajo res zanimive.

Evo, točno te knjigice so to, jaz se odločam med levo in desno, to na sredi že ima, pa je tko tko no.

Ja, sej za to srednjo je že bla tu gor debata, da ni kaj kaj. Me zanima, kako sta pa te drugi dve.

Hrvaška - tale tragedija je res lahko le za user posted image user posted image user posted image  Sploh ne razumem, kako en človek tako hladno pobije toliko ljudi, med drugim tudi otroke user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv105
a je mogoče katera še kje razen v BD zasledila to blazinico ... mal mi je draga sicer ...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159888

Jaz sem 2 leti nazaj kupila eno v BC, ki pa ni original za Trip trap stolček, ampak se isto lahko uporablja. Je pa v enem kosu in je bila dosti ceneje. Sem pa bila zadovoljna z njo.

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
cv105 - se čist strinjam s tvojo mami

Se jaz tud strinjam. Naša pride ob 2h ful lačna domov. ne vem kaj bo, ko bom šla v službo user posted image  Zdaj pride dam in samo gleda kaj bo pojedla in jo moram ful pazit, da se mi preveč ne naje, ker je itak potem kmalu kosilo.

IZVIRNO SPOROČILO: pocka
skačica - sem ti malo fouš teh tvojih masaž, jaz bi tudi...

Jaz tuuudddddd user posted image user posted image

Driskica se je zaenkrat pri nas umirila user posted image  Upam, da tako tudi ostane.

Naš včerajšnji jedilnik:
M: banana, kaki
K: korenčke, bučka, krompir, 1/2 rumenjaka
V: riževa kašica od Milupe

Mi pa smo jedli fižolovo juho in rižev narastek z jabolki in rozinam user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.