|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
9.11.2007 19:18:16   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Prosim, prosim, prosim!
Ja na znamki je Hana - stara 3 dni.

Hej Zabika, kako ste anredili svoje znamke? Mi bi jih tudi imeli.... user posted image

http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=731

Midva sva s to znamko opremila zahvale za čestitke in darila. Zdej bova pa še novoletne čestitke.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cv105

ojla

a je mogoče katera še kje razen v BD zasledila to blazinico ... mal mi je draga sicer ...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159888

Žal ne, in smo kar to kupili. Odlično pa sedi tudi v stolčku, ki je brez teh blazinic, tako da kaj pa vem no, če se jih sploh rabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
9.11.2007 19:40:32   
Dajadada
Draja, kaj pa blitva? Al to tudi napenja?

Naš je pa postal ful dober jedec. Poje 150-250g na obrok, kokr ga prime.

Ponoči in zjutraj imamo joškanje,
ob 12 sadna malica - ponavadi jabolko, hruška, breskva, banana - kombinacije, danes sem mu poleg jabčka skuhala slive pa mu je bilo user posted image , če sem pa dala eno žličko banane pa eno žličko jabčka s slivo je bilo pa o.k.
popoldan kosilo - danes krompirjev pire s korenčkom, drugače pa vsi možni miksi zelenjave: korenček, koleraba, blitva, brokoli, cvetača, bučke, grah, koruza, zelje, zraven pa ponavadi krompir ali polenta in 2-3 na teden malo mesa
zvečer riževa kašica z mojim mlekcom
pa še vmes čez dan kakšno joškanje

Danes zvečer je pa prvič jedel govejo juhico in notri malo korenčka in čisto malo meska. A govedino sploh že lahko jejo naši pikciuser posted image  Zajčka in piščančka je že probal in mu je kar všeč meso.

*Sonchek* bravo za vrtec. A so ble veze v igri?  

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
9.11.2007 19:45:21   
tinaaja
Nova sporočila
Žabika

Objave: 839
Status: odsoten

IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Prosim, prosim, prosim!
Ja na znamki je Hana - stara 3 dni.

Hej Zabika, kako ste anredili svoje znamke? Mi bi jih tudi imeli....

http://www.posta.si/Namizje.aspx?tabid=731

Hudoooooooooooo user posted image user posted image user posted image Evo imam darilo za god za mami user posted image user posted image user posted image user posted image Hudo!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
9.11.2007 19:46:07   
cv105

ojla

a je mogoče katera še kje razen v BD zasledila to blazinico ... mal mi je draga sicer ...

Žal ne, in smo kar to kupili. Odlično pa sedi tudi v stolčku, ki je brez teh blazinic, tako da kaj pa vem no, če se jih sploh rabi.

mi bi jo pa rabili ... ker se sicer svaljka po riti in tiktak zleze na hrbet ... če bu dam karkoli drugega pod rito ni ok, ker se spelje dol ... ma po moje bom kar en navaden poušter probala privezat ... ker skoraj 7000 mi je pa res preveč ...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 19:46:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
9.11.2007 19:47:36   
tinaaja
A govedino sploh že lahko jejo naši pikci

ce je dobr skuhana, je meni patronazka rekla, da ja...

zabika, katero vanilijo das ti v jabolcka, ko ga kuhas?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
9.11.2007 19:51:31   
Pikca
Živa se je odločila, da bo danes spala pri babici... je kr mal dolgčas pri hiši...
moj pripravlja romantično večerjouser posted image , zdej pa zihr tamal ne bo hotel zaspat... ups, pravkar je tipko spulu...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
9.11.2007 20:18:21   
draja
Aja, erna vas pozdravlja - je ostala brez računalnika za par dniuser posted image .

Dajadada evo blitve tud še nismo sprobal. Jutri grem po koromač, blitvo in por,pa da vidimo, kaj od tega ji bo ugajalo in kaj ne.

Pikca držim pesti, da romantični večer v dvoje uspe!!!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
9.11.2007 20:21:44   
pocka
draja - por zna tudi napenjati se mi zdi,tako,da ga daj čisto malo, kao namesto čebule

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
9.11.2007 20:32:49   
m a j c i k a
Dober večer!
Najprej najlepša hvala vsem za čestitke, sicer malo pozno, pa kaj ko računalnik štrajka na obroke...., se vam bom oddolžila s slikico od praznovanja...

Tudi pri nas še vedno prevladuje zizanje, jedilnik pa izgleda nekako takole:
Ponoči: ziza 2 krat
Z: ziza
M: domače grozde, jabolka, riževi kosmički in dva plazma keksa okrog 10.30, pol urce za tem ziza in pol urni spanec
K: šinača, majhen kropmpirček, žlička olivnega olja okrog 13.30. pol urce  ali urco za tem spet ziza in pol urni spanec
M: ziza okrog 16.00
V: mlečna kašica Milupa mešano sadje brez zize..jeeeeeeeeeeee... ob 18.00, sledi obvezno kopanje ob 19.00
V: ZIZA takoj po kopanju to je okrog 19.30 in spanje

Ponavadi se zbudi takoj po pol urce in izpraznima še drugo zizo, potem pa spančka tam nekje do 2h, se pozizama in spimo nekje do 4.30 ali 5.00, spet zizamo in potegnemo še kakšno urco....

Drugače pa podnevi spimo samo v vozičku in samo pol urce...........user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
9.11.2007 20:38:11   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

draja - por zna tudi napenjati se mi zdi,tako,da ga daj čisto malo, kao namesto čebule

hvala, ja , saj se mi je zdelo. Bomo enkrat poskusili ga dati malo zraven za okus. Jaz namreč po porovi juhi nikoli nisem imela težav, tko da za probat je, pol bomo pa videli.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
9.11.2007 20:57:35   
K_a_t_i

ojla

Nisem sicer zasledila nikjer drugje, ti pa s prve roke povem, da je ne rabiš. Mamo doma, bila super pretekle 3 mesece. Zdaj, ko zelooo stabilno sedimo, je pa samo težko svinjarijo dol pucat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
9.11.2007 21:02:00   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
A govedino sploh že lahko jejo naši pikciuser posted image  Zajčka in piščančka je že probal in mu je kar všeč meso.

A, seveda! Boljš je seveda teletina (predvsem prej kuhana user posted image ). Pa žrebička, konjička, purana... Počasi bojo vse jedli.
Jst sem glih razmišljala, ko sem gledala jedilnik vrtca - je vsak dan nekaj čokoladnega za jest - pri 11m mi tega sploh še ne bom uvajali user posted image  Ma sem bla jezna...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
9.11.2007 21:06:34   
draja
Ja Kati, zdaj si pa predstavljaj Živo v vrtcu pri 11-ih mesecihuser posted image . Meni ni nič jasno kako bomo to izpeljali, ko pol stvari ne bomo še jedli takratuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
9.11.2007 21:08:45   
draja
cv105 glej kaj sem našla zate:

izdelujem blazine za stolčke trip trap (19.7.2007)

Če kdo rabi,izdelam blazinice za trip trap stol(naslonjalo in sedež),različni vzorci... Pošljem po pošti CENA 11 EUR >

Ime in priimek:
Mateja

Naslov:
/

Telefon:
/

E-pošta:
mateja.ursnik@gmail.com

Cena:
11

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
9.11.2007 21:14:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Ja Kati, zdaj si pa predstavljaj Živo v vrtcu pri 11-ih mesecihuser posted image . Meni ni nič jasno kako bomo to izpeljali, ko pol stvari ne bomo še jedli takratuser posted image .

Če maš potrdilo od zdravnika, da je na kej alergična, pol tistega ne dobi. Sam če ni, pol je pa sranje! Pa če je MISLIM DA na 3 osnovna živila alergična, ti za 3 mesece podaljšajo porodniško.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
9.11.2007 21:16:20   
cv105
cv105 glej kaj sem našla zate:

draja, zlata si, saj veš, a ne? user posted image  pa čist zares ti želim, da bi se kmalu fejst naspala za nazaj in naprej user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
9.11.2007 21:19:56   
cv105

Ja Kati, zdaj si pa predstavljaj Živo v vrtcu pri 11-ih mesecih . Meni ni nič jasno kako bomo to izpeljali, ko pol stvari ne bomo še jedli takrat .

Če maš potrdilo od zdravnika, da je na kej alergična, pol tistega ne dobi. Sam če ni, pol je pa sranje! Pa če je MISLIM DA na 3 osnovna živila alergična, ti za 3 mesece podaljšajo porodniško.

čokolada ... zadnjič je brat kupoval hippove sadne kašice za Maksa in je kupil eno za lahko noč ... zdrob in čokolado ... je od 6. meseca dalje ... sem mu prej dala za probat dve žlički ... pa ni bil za user posted image

sicer pa ... mami iz izkušnje pravi, da je prva napaka ta, da je juha vsak dan za kosilo in prva na vrsti ... potem se pa pikci juhe najejo in nič drugega v trebušček ne spravijo ... al pa naslednja napaka ... da je kosilo prezgodaj (beri okrog 11.30), da so otroci preutrujeni, da bi jedli ... ne pojejo dosti, gredo spat in se zbudijo lačni ... in tisti, ki imajo ta dolg šiht - 16.00, 17.00 - popoldne preživijo ob kruhu od zjutraj ... user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
9.11.2007 21:20:36   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Ja to je res. Najbolj sranje je, če dobiš negativne izvide, otrok pa ima vseeno težave. Še vedno pa upamo na najbolje - torej negativni izvidi in konec težav!!!! Pol bomo pa že postopoma uvedli vse potrebno do vrtca. Edino pri jajcu se zatakne - mi je alergologinja resno položila na srce, da nikar pred 1 letom starosti.

Barči od dr. Oetker mlečni riž ne vsebuje jajca. Jaz imam doma tistega z jabolkom in cimetom in ni jajca gor napisanega. Tko da to komot ponudiš Žanu, če mu je bilo zadnjič tako zelo všeč. v bistvu bi kaj takega lahko tudi mi jedli, saj ni ne jajca ne mleka notri, samo ne vem s kakšnim mlekom bi ji to pripravila - z riževim morda. No, zaenkrat bomo kar sami še kuhali rižek, s časoma pa tudi kaj takega poskusili.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
9.11.2007 21:25:41   
A-N-J-A
Evo zdaj sem vse prebrala,zdaj pa ne vem kaj naj napišem???,ker je preveč vsega.

žabika-moj mi sploh ni verjel da je Hana gor,je reku da to ni mogočeuser posted image .Pa lepo da ti je bla naša kombinacija všečuser posted image

tinaaja-super da si se mela tko fajn,v takem turobnem dnevu.Una koka mi pa ni predračuna poslalauser posted image

draja-teb pa sploh ne vem kaj naj napišem,se mi kr smiliš.lohk ti pa rečem da tok hitr zrastejo,da se ti bo še kolcal pa teh nočehuser posted image .A je dobra tolažba?

pikca-pri nas si Ela ni nič zbrala je kr mamiuser posted image .Če njo vprašaš pravi da bi rada darilouser posted image .Pralni stroj smo pa mi kupil v Toysu,mislim pa da itak vsak "dela".

med v piškotih-mislim da ni panike.Otroci do 3 let ne smejo jest svežega medu,ker so lahko not ene bakterije,ki pol neki plučam škodujejo.

tinaaja-noup nisem prišla z Buggsterjem domov.Ne vem kako naj mojga prepričam,ker če zčnem kaj govort takoj reče:če je kaj o vozičkih se ne bom pogovarjuuser posted image

kati -mislim da mora bit celo na 4 živila alergičnauser posted image

Pa da še mal Borčka pohvalim.Znamo bravo,bravo najbolj je pa hecen,ko ga dam v Antilopo in ko me vidi da nesem šalčko začne ploskatuser posted image .Včasih mu rata  tud velik,velik.
Danes v Sparu stojim pred jogurti in zbiram pa začne mali mahat z rokami in kričat ama,amauser posted image  zdaj pa ne vem al slučajno al je res hotu jest.
Pa zadnjič je bil ful tečko ,ko sva šla s trgovine,pa mu dam žemlo za glodat,itak ni vedu kaj z njo.No pol do doma je pogruntu in pol ga nesem po štengah gor pa da seb v usta,pa men,pa seb pa men....svaštauser posted image .
Aja pa ko je na vse h štirih eno roko že dviguje in ga nič ne zanaša.Zdaj zdaj bo šeluser posted image .

Moj že spi,jaz sem pa hotla maluser posted image da bi se pol lohk mal o vozičkih pogovarjala.Saj veste kakšni so deciuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
9.11.2007 21:28:12   
K_a_t_i
cv105 - se čist strinjam s tvojo mami... Za začetek si ne predstavljam našega škrata, da bo ostal buden od 7h do kosila (ker trenutno vstaja med 8 in 9 pa do 2h vsaj 20 minut odspi), kje šele, da bo tok zmatran kej vase spravu. Tam pa si verjetno tud ne bodo vzeli pol ure ali več časa za to, da bo kej pojedu user posted image . Joooooooooj, raj neham tuhtat k sem kr žalostna...

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-AMoj že spi,jaz sem pa hotla maluser posted image da bi se pol lohk mal o vozičkih pogovarjala.Saj veste kakšni so deciuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
9.11.2007 21:36:50   
tinaaja
tinaaja-noup nisem prišla z Buggsterjem domov.Ne vem kako naj mojga prepričam,ker če zčnem kaj govort takoj reče:če je kaj o vozičkih se ne bom pogovarju

pa saj se ne rabi pogovarjat user posted image user posted image sam poslusa naj in izkaslja €

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
9.11.2007 21:39:55   
Anonimen
draja- men pa niso dal miru tvoji piskoti in sem sla pogledat knjigo. Ce jih hoces sama narest je noter en recept z brezglutenskimi piskoti... uporaba brezglutenske moke (dobi v Kalcku, BTC ali Trubarjeva)...glede na to, da bolj malo spite verjetno tale varianta odpade.... Sem se pa se spomnila, da bi verjetno imeli tudi kaksne piskote ze narejene v tem Kalcku...
od zelenjave bi pa jaz probala se avokado... je fino, ker ima mascobo pa se tak blag okus... nasa ima kar rada...

Moj že spi,jaz sem pa hotla maluser posted image da bi se pol lohk mal o vozičkih pogovarjala.Saj veste kakšni so deciuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
9.11.2007 21:41:25   
Pikca
se mi je kr zdel... še zdej ne spiuser posted image  a sestrco pogreša al kajuser posted image   Večerjo sva pojedla tako, da sva izmenično zabavala tamalga... tok o romantičnem večeru...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
9.11.2007 21:43:41   
Anonimen
pri nas pa babyfon govori "babababababababa.." ali pa "mpampampampa"... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.