|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
9.11.2007 16:52:16   
Pikca
keksi - a obstajajo kaki keksi, ki so brez jajc in brez mleka oz. česarkoli mlečnega?
jaz tudi take iščem, pa ne najdem...vsi imajo vsaj mleko. menda jih imajo v šparu, ampak jaz jih nisem našlauser posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
9.11.2007 16:57:34   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

keksi - a obstajajo kaki keksi, ki so brez jajc in brez mleka oz. česarkoli mlečnega?
jaz tudi take iščem, pa ne najdem...vsi imajo vsaj mleko. menda jih imajo v šparu, ampak jaz jih nisem našlauser posted image

sem gledala v šparu, pa nič nimajo,vsaj pri nas ne,kjer je itak pol manj izbire kot v LJuser posted image .

Kaj bi lahko dali našim malim za grickat,razen korenja in in takih zadev, da ni mleka not? Da ji kupim en kos Krjavla, al kaj?user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
9.11.2007 16:58:35   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
kolerabice

Indijanci so barabe, jejo same kolerabe.
Kolerabe pa smrdijo, Indijanci pa prdijo user posted image
Sej si skapirala, a ne? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
9.11.2007 17:02:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: pocka
Kaj bi lahko dali našim malim za grickat,razen korenja in in takih zadev, da ni mleka not? Da ji kupim en kos Krjavla, al kaj?user posted image

riževe ploščice
korenček so men svetovali da ne, ker je še prevelika nevarnost zadušitve
lahko pa daš tudi banano, krhelj jabolka, pomarančo,.. - če maš veselje pucat user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
9.11.2007 17:02:52   
tinaaja
tinaaja, zjutraj si napisala, da je v Plasmon piškotih med, me je kar na rit vrglo, pa sem šla gledat, na moji škatli nikjer ne piše, da je med notri (al si mislila Plazma)?

sori, sori, sori - plazma user posted image
user posted image

Glede medu ne vem, ampak ga raje ne bom dajala..

Kati pesnica user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
9.11.2007 17:05:15   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

riževe ploščice
korenček so men svetovali da ne, ker je še prevelika nevarnost zadušitve
lahko pa daš tudi banano, krhelj jabolka, pomarančo,.. - če maš veselje pucat user posted image

men se zdi korencek velik boljs kot krelj jabolka. jaz ji dam tak ene slama 2 cm premera debel korencek za grickat in ni sanse, da ga odgrizne vecji konc. skoz nadzorujem, da ga prevec ne stanjsa, da bi lahko odgroznila konc. je vseeno korencek ornk trsi kot jabolko. ja, po korencku je ornk za pucat

men pa moj palacinke pece user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
9.11.2007 17:06:22   
K_a_t_i
Draja, korenčkova juha z rižem, ajdovi žganci, lumpi testenine v goveji ali kateri drugi juhici, samo lumpi testenine (so navadne, korenčkove in špinačne), blitva, testenine ali riž z meskom (zmiksaj, dodaj vodo, naredi omako),... Think!!! Sej ni nujno, da je teb kombinacija všeč.

Barilla - jp, modra! Pol je ales oK.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
9.11.2007 17:07:43   
pocka
bomo riževe ploščice probali user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
9.11.2007 17:08:13   
Žabika
Prosim, prosim, prosim!
Ja na znamki je Hana - stara 3 dni.

Joj moja mama bi se križala, če bi brala tele dizertacije, kaj je kje in koliko in a lahko, a ne sme jest. Ona pravi, da smo mi vse jedli in naj neham komplicirat. Pa sploh ne kompliciram, ampak jajc pa glutena pa še ne jemo.

Sem pa danes v DM-u kupila en kruh, ki je brez glutena. Za probo.

ANJA: hvala ti za idejo, da malo pišemo kaj pripravljamo našim sončkom. Mislim, da si ravno ti napisala da si dala Boru kašico: borovnice, kaki, jabolko in pri nas je bila ta do sedaj zmagovalna. Mislim, da smo šli prvič čez 100ml! Hvala, pa se priporočam še za kakšno idejo. Jaz sem res slaba v kuhanju, sploh mi pa manjka idej, ker sama jem zelo zelo specifično hrano. Pa jem skoraj vse, samo najbolj pa sovražim stvari, kjer je vse skupaj zmiksano, pa ne vem kaj jem. Tako da takšne kombinacije mi niti na kraj riti ne padejo.
Da se še malo opišem!user posted image Jem posebej salamo, sir in kisle kumarice, ampak če dobim vse skupaj napakirano v žemljo, ne bom pojedla nič. Tako kot do sedaj še nisem pojedla niti enega samega hamburgerja. Sem čudna, a ne? Sem že vajena teh komplimentov.

skačica: Hana je bila (vsaj jaz mislim tako, ker se mi zdi zdaj čisto ok) hipertona. Predvsem povišan tonus je imela v stopalčkih. Zadeva je zdaj že skoraj izvenela in tudi z osvojenim gibanjem sem za njeno starost zelo zadovoljna.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
9.11.2007 17:10:24   
Žabika
grickanje: riževe ploščice, stržen od zelja

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
9.11.2007 17:21:13   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Kati pesnica user posted image

E, tokrat nisem jaz avtor user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
9.11.2007 17:23:43   
draja

Draja, korenčkova juha z rižem, ajdovi žganci, lumpi testenine v goveji ali kateri drugi juhici, samo lumpi testenine (so navadne, korenčkove in špinačne), blitva, testenine ali riž z meskom (zmiksaj, dodaj vodo, naredi omako),... Think!!! Sej ni nujno, da je teb kombinacija všeč.

Barilla - jp, modra! Pol je ales oK.

hvala, hvala. Ampak vse že preštudirano - korenček jo zapira, zato ga damo samo pikico notri, testenine odpadejo, ker ne jemo glutena. Zato smo danes poskusili z riževimi testeninami, ki pa so res zanič. Jutri bomo poskusili kar z rižem.

Pocka dobila v Hipermarketu merctor v LJ. Sem gledala zdaj na njihovi spletni strani pa nimajo teh tamalih školjkic v spletni trgovini ampak samo peresnike. So pa to italijanske riževe testenine, in sicer Felicia Bio - Pasta di Riso Biologico (Molino Andriani). Sem ji pa glih tko zmiksala kot bi ji po moje tudi ta velike. Samo ko se je kuhalo, je vsa voda zginjala, ne glede na to koliko sem jo dodala in na koncu je bilo vse skupaj ena gosta lepljiva zmesuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
9.11.2007 17:30:51   
draja

kolerabice

Indijanci so barabe, jejo same kolerabe.
Kolerabe pa smrdijo, Indijanci pa prdijo user posted image
Sej si skapirala, a ne? user posted image

tud to vem ja, da koleraba ŽAL napenja, zato pa jo je bil samo en košček za okus. no itak ni pomagalo - je šlo vse skupi v smeti.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
9.11.2007 17:32:48   
K_a_t_i
Kwa pa na forumu od alergikov ni nobenih jedilnikov user posted image

Evo - sadje in zelenjava od a-ž. Skupaj z opisi... http://www.tus.si/index.php?NivoId=232

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.11.2007 17:34:22 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
9.11.2007 17:37:32   
draja
mogoče tukaj najdete kakšne piškotke brez jajc in mleka, je pa gluten seveda:

http://www.mercator.si/trgovina/seznam_izdelkov.asp

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
9.11.2007 17:40:11   
draja

Kwa pa na forumu od alergikov ni nobenih jedilnikov user posted image

Evo - sadje in zelenjava od a-ž. Skupaj z opisi... http://www.tus.si/index.php?NivoId=232

user posted image user posted image user posted image  evo, tole je pa super. jaz namreč jem par najbolj klasičnih sadežev in zelenjave, ostalo mi je tuje. super siuser posted image user posted image user posted image

Drugače mi je Pikapola enkrat našla na MO-u vse o hrani za alergike, ampak dokler ne smemo ne mleka, ne jajc, ne glutena, ne krompirja, bučk,... smo zelo omejeni.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
9.11.2007 18:05:55   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
sezam - mi smo driskali ornk 8 dni, upam, da čimprej mine user posted image user posted image

Upam, da res. Ker kot sem že rekla driska glavnino takoj zjutraj in nato dopoldan, potem pa se umiri user posted image  Apetit mu je sicer malo padel, ampak mi še vedno kar nekaj poje in tudi popije mi kar (drugače težko kaj dol spravimo)

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Sem pa gledala v reklamni knjižici Pikapolonice ene knjige, ki s pritiskom nanje govorijo, ena pravljice, druga pove vse živali, med drugim knjigici postavljata vprašanja, nisem ju še videla ampak zgledata zanimivi.

Danes sem jih videla tudi v Direndajevem katalogu (na tej strani nato odpri Ugodnosti november 2007.pdf) - upam, da misliš te. Zgledajo res zanimive.

med - jaz tudi mislim, da ni problem med v piškotih. Saj je tudi za medolino že mislim da po 6. mesecu. Kot vem je problem le v svežem medu, ker vsebuje nekaj, kar user posted image  telo še ne more predelati user posted image

pocka - te riževe školjkice je kar težko dobit. jaz sem jih kupila poleti, ko sem bila sama na dieta v Mercatorju (hiperju). Sedaj, ko mi jih je zmanjkalo, jih pa ne dobim več. So samo taveliki makaroni user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
9.11.2007 18:08:57   
tinaaja
Tale tragedija na hrvaskem je pa samo za user posted image 2mesecni fantek in 7 letna puncka - ubil ji je stric, pol ostale familije user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
9.11.2007 18:30:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Prosim, prosim, prosim!
Ja na znamki je Hana - stara 3 dni.

Hej Zabika, kako ste anredili svoje znamke? Mi bi jih tudi imeli.... user posted image

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2169
9.11.2007 18:32:10   
Anonimen

mogoče tukaj najdete kakšne piškotke brez jajc in mleka, je pa gluten seveda:

hej draja, jaz bi pogledala v uno knjigico, kisem ti jo poslala.. spomnim se, da se je avtorica hvalila, da je spekla potico brez melak, jajc in glutena..... (mislim, da je spekla z rozicevo moko)...

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
9.11.2007 18:33:20   
Barči78
Danes sem jih videla tudi v Direndajevem katalogu (na tej strani nato odpri Ugodnosti november 2007.pdf) - upam, da misliš te. Zgledajo res zanimive.

Evo, točno te knjigice so to, jaz se odločam med levo in desno, to na sredi že ima, pa je tko tko no.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
9.11.2007 18:47:41   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tale tragedija na hrvaskem je pa samo za user posted image 2mesecni fantek in 7 letna puncka - ubil ji je stric, pol ostale familije user posted image

ja,sem včeraj zvečer gledala poročila na hrvaškem RTL-u, graveuser posted image

kati,draja - hvala za linke,bom naštudirala,ko bo cajt, upam,da kaj najdem.

IZVIRNO SPOROČILO: sezam
pocka - te riževe školjkice je kar težko dobit. jaz sem jih kupila poleti, ko sem bila sama na dieta v Mercatorju (hiperju). Sedaj, ko mi jih je zmanjkalo, jih pa ne dobim več. So samo taveliki makaroni

bom šla pogledat v hiperja v KP,hvala

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
9.11.2007 18:51:12   
cv105
Žabika: Hvala, zlata si ... Hana pa lepa lepa punčka ... Maks jo je najprej poljubčkal ... zdej sva pa kuvertico v albumček pospravila za spomin user posted image

grem plenice iz koša pospravt ... pridem poznej nazaj user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
9.11.2007 18:53:46   
pocka
Midve sva se pa skopale, pa je ratala fuuulll zaspana in posledično ful sitna, pa sem jo dala kar na zizo, da bo zaspala. In valda bi bilo prelepo.če bi zaspala.Zdaj je najbolj buden otrok daleč naokoli. Sem jo dala v posteljico in tako debatira, da se ji samo smejem lahko. Aha, zdaj pa postajamo sitni.....grem...

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
9.11.2007 19:05:01   
cv105
ojla

a je mogoče katera še kje razen v BD zasledila to blazinico ... mal mi je draga sicer ...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159888

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.