|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
9.11.2007 8:04:59   
A-N-J-A
a imaš ti baby legs? glih naročam pa me zanima če so res tolk kul, ne lezejo dol itd.

Hana jih mauser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.11.2007 8:26:18   
tinaaja
a imaš ti baby legs? glih naročam pa me zanima če so res tolk kul, ne lezejo dol itd.

nimam, smo skoz v navadnih zabicah doma, tko da ne vidim potrebe.. pa se z nogavicami bi se mogla pol ukvarjat..

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.11.2007 8:26:21   
dskubin
Jutro, mi smo tudi že dolgooo pokonci. Noč še zdaleč ni za se hvalit, ma je kr je. Bo že.

Katja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Jaz samo še o tem razmišljam kaj ji lahko dam za jest, da je ne bo napenjalo

A ste sprobale vetrovne kapljice od Koroških lekarn? Jaz sem prd vsako jedjo to dala Dražu (no, ko je bil še manjši), pol se je pa fejst sprdkal pa pokakal => je blo občutno (mislim, slišno in vidno) manj napenjanja. Druzga ti ne znam svetovat, ker je vsak otroček drugačen, enga napenja, druzga spet ne. Diti se ima za raupočit, če jaz slučajno kak fižolček

Si res ne predstavljam, da bi imela dva sočka, ki bi se izmenično zbujala.

A veš, da se pri nas redko redko zgodi, da bi bla v izmenah. Oba hkrati se zbudita (no, na srečo Draž redkokdaj, skrbi pa tamala, da mi ni slučajno dolgčas), pol je to hudič, ker moj ga ne sliši, dokler se ne začne dret, jaz pa ne morem it s pijavko na joški user posted image pojem user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
9.11.2007 8:28:58   
Žabika
draja: kaj pa če jo napenja sadje? Ji ga ti skuhaš? Ker Hana tudi zelo zelo veliko prdka, ampak sva z Kr_enomami ugotovile, da njen Maks tudi (upam, da mi Maks, ne bo zameriluser posted image ). No ne vem, ne morem bit pametna, ampak po moje ni fora v napenjanju, da ne spi.

legiske: meni so super. So ji zdaj še malo dolge, tko, da so malo zgužvane, ampak stojijo tam, kjer jih daš.
Jih pa nimam za doma, ampak predvsem, ko greva ven še ko je bolj toplo, pa se potem shladi, pa ji dam še tisto po nogicah. Čeprav zdej smo že par dni na žabicah, tako da jih potem ne dam gor. Doma imamo pa kar trenerkico in nogavičke, dokler jih pač ima gor.

< Sporočilo je popravil Žabika -- 9.11.2007 8:30:08 >

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.11.2007 8:47:40   
tinaaja
KAti - od Alete piskoti se manj drobijo kot Hipp...

Legiske, sem tud jaz imela ogledane,ampak zdaj jo imam pa res doma skoz samo v zabicah in shooshoos cez, za ven se hlace dam gor in bi bile samo se ena stvar vec v predalu. definitivno pa jim bom nabavila naslednje leto - za prehod pomlad poletje, za navajanje na kahlico,...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
9.11.2007 8:52:45   
sezam
Čestike veliki punci Katji za 9. mini svečko

user posted image

draja - se mi prav smiliš, kok mate problemov s hrano. božco vse tako matra user posted image user posted image  Pa hvala za kavo.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
9.11.2007 8:54:22   
draja
Dskubin ja smo probali tudi z vetrovnimi kapljicami, pa s sap simplex + še ene zeliščne proti krčem imamo. Ji damo vsak večer. Bom pa zdaj poskusila ji dati že čez dan pred vsakim obrokom. Verjetno bo to res bolj pametno. Hvala.

Žabika sem 100 % da se zbuja zaradi napenjanja, ker vedno zajokca, jo vzamem ven, dam na zizo, se priklopi ampak sploh ne pije, samo malo duda, se sprdka in zaspi brez da bi začela piti mleko.
Sadje ji dajem dopoldne, najkasneje okrog 10:30 in vedno ji ga skuham (razen banane).

Legiske pa mi zdaj rabimo, ker se plazi po celem stanovanju in imamo kar hladno - največ 22,5 stopinj, kvečjemu manj, tako da ima čist ledene nogice že po minutki na tleh. Puzzli pa itak niso več zanimivi zanjouser posted image . Tko da ji bom dala legiske čez žabice, ko bo na tleh. No, hvala Žabika, si me prepričala, da jih nabavim. Ko bo res hladno jih mislim dati čez žabice pod kombinezon pa bo.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
9.11.2007 8:55:32   
amy26
naša nočka je bila kar ok, ok pomeni če se zbudi in zaspi nazaj v roku pol ure, ker zadnje čase ko se zbudi drugo rundo ki je okoli 2.00 noče nazaj zaspat, pol se pa matramo včasih tudi do 4.00

Draja, kot je že tejčica predlagala probaj dati brokoli, pa zraven mogoče riž (če jo le ta napenja pol odpade)
si pa res več ne predstavljam da bi vstajala tokrat na noč kot ti, tako da en košuser posted image user posted image  zate in za Živo in res upam da bosta od hrane našli kar ji bo ustrezalo

naš jedilnik ki je že par dni isti
ponoči 2x dojenje
8.00        dojenje
11.00      100-150ml goveja juhica+riž oz.gres od milupe, da se juhica zgosti + dojenje
14-14.30 dojenje
16.30-17 dojenje
19.00      100-150ml goveja juhica+riž oz.gres od milupe, da se juhica zgosti
dojenje pred spanjem

včeraj sem ji skuhala piščančjo juhico in notri zmiksala malo skuhanega riža, pa ni marala, pol sem ji dala samo čisto juhico in notri vmešan gres spet upiranje, jokanje,...
pa dam takoj zatem ostanke goveje juhe in gres, to je pa valjda jedla k ta velika sem jo komaj dohajala.

ji pa seveda ponujam dopoldne namesto juhe najprej banano oz. kakšno sadno kašico pa po prvi žlički je jok in stok tako da jo več ne bom silila in ji bom pač dajala tisto kar ima rada

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.11.2007 8:56:45   
amy26
Bom pa zdaj poskusila ji dati že čez dan pred vsakim obrokom. Verjetno bo to res bolj pametno. Hvala.

Draja jaz sem tudi slišala, da kapljice najbolje delujejo če ji jih daješ predpisano količino čez cel dan in ne samo pred spanjem.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.11.2007 8:56:48   
Barči78
sm mislila mal brat pa pisat, pa je spal celih pol urce user posted image . Ponoči smo spali od 18.30 - 6.00, vmes pa smo se 100x zbudili user posted image .

zdej mu grem pa za jest dat, če bo pol še kakšno minuto odspal

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.11.2007 9:01:42   
Žabika
draja: pa ponudi ji čaj za pit; npr. bebe brez okusa, ali pa še raje kar sama naredi janeževega.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.11.2007 9:04:55   
A-N-J-A
tinaaja maš mailuser posted image

Naše papanje:
-Z jabolčna čežana s 1/4 nav.jogurta
-K zelenjavna juhica z meskom(ol.olje,bučka,korenje,cvetača,česen,puran,majaron)zmiksano z večjimi kosi
-V isto kot kosilouser posted image

Naše kosilo:
naravno pečeni zrezki purana z rižem in z.solato s fižolom

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.11.2007 9:09:30   
K_a_t_i
Draja, tudi brokoli napenja (stročnice, brokoli, cvetača, ohrovt, zelje, sveže sadje, stepena smetana (no, ok ta ni kriva),...). Kar vprašaj, če te še kaj zanima, ker če kaj napenja, pol jst ziher vem user posted image . Pa ne pozabi na koruzo (polenta, nočne koruzine kašice od millupe,...).

Naš sonček se je pa zjutraj zbudil z vročino user posted image . Čelni termometer kaže nekje okrog 38C. Smo ga dali še nazaj spat, tako da ne vem al je bolj proti 38,5 ali bolj proti 38. Pa kašlja. Pol pa vedi - al je prehlad al zobki. Bomo vidli, upam, da ne bo narastla vročina.

Anja, revca brez vozička... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.11.2007 9:20:49   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Pa ne pozabi na koruzo (polenta, nočne koruzine kašice od millupe,...).

kaaaaaaj? A tudi koruza napenja? Jaz ji pa vsak dan za kosilo turim polento, pozno popoldne pa riž+koruza od milupe! ajooooj!!!!

Pa držim pesti, da Žigu vročina pade in ne zboli revček mali!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.11.2007 9:29:10   
tinaaja
draja, morda imas resitev user posted image user posted image user posted image poleg tega pa se eno omejitev user posted image
ziga, vrcino nazaj poslat od koder je prisla

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.11.2007 9:34:42   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
kaaaaaaj? A tudi koruza napenja?

O, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. ZELO. Zdej kok zmleta, ne vem, sam cela prav gotovo.
Ja pa čebula tudi, če ma še kera težave.

Žiga ma 38C točno. Ni panike. Upam, da tko ostane...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.11.2007 9:37:20   
skačica
jutro!

Naša noč je bila ok, včeraj sva imele 3. cepljenje in zaenkrat ni reakcije. Iza je bila pogumna in se je medtem. ko jo je P piknila ukvarjala s prašičkom.

Je pa P med poslušanjem srčka slišala čisto rahel šum na srčku, me je skoraj kap, ampak me je pomirila, da je to pogosta zadeva pri otročkih in da samo izveni.. Preventivno pa greva vseeno na UZ srčka v Celje, seveda ko dobiva datum.
Pa bezgavke na vratu ima rahlo zatečene že kar nekaj časa. Nikjer drugje, samo na vratu. Pojma nimam zakaj, P tud ne.
No, naslednja posvetovalnica po dopolnjenem 9. mesecu.

Naš jedilnik včeraj:
-zajtrk: dojenje
-sadna malica: bananina skutka in kašica iz banane in jabolka
-kosilo: dušen rižek s korenčkom in pečen piščanček (sem dala kar tisto kar je mami skuhalauser posted image )
-večerja:mlečna milupina kašica
-nočne malice: dojenjeuser posted image

Danes kuham zelenjavno juhico s purančkom. Bom še jaz jedla.

draja: pa tole je pa res že grozno. Boga revica Živa, ker ne more spančkat in boga ti, ker takole dežuraš ponoči.

žabika- je tvoja Hana hipotonček ali hiper? Moja je malo hipotona v trebuščku in me zanima kake vaje bi bilo fino delat? Sicer vzorcev nima nobenih napačnih, le malo mehka je v trebuhu.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.11.2007 9:40:56   
A-N-J-A
Anja, revca brez vozička...

Ja ti se kr norca deliuser posted image .Uno ta velko gorilo se mi ne da v avto tlačit,Loolo mi je G. odpelu ostane Zappuser posted image .Kwa naj zdaj,najboljš da ga v Zappa namontiram,in upam da ne bo ratu zaspanuser posted image .

Žigi pozdravi se,pa pust kakšnga zobka še za druge marčkeuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.11.2007 9:46:03   
pocka
skačicauser posted image user posted image user posted image ,da bo samo izzvenelo,pa da ne bo reakcije po cepljenju

no jaz sem bila pa že pridna,sem vse posesala,pa pomila po tleh, pa cunje zložila,za likanje pa še nimam volje user posted image Še dobro,da je kdaj pa kdaj dež,da spravim stanovanje v red.user posted image

kaj bomo jedli:
Z-ziza
M-jabolčna čežana s cimetom
K-polenta z zelenjavo (bučke,cvetača,nevem kaj še)
V- milupa kašica z mojim mlekcem

mami bo pa jedla špagete s suhimi paradižniki,česnom in rožmarinom

tejčica - user posted image za izboljšano spanje

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.11.2007 9:47:35   
pocka
kati - eno veliko pikapoko za Žigeca, da ne bo zbolel

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.11.2007 9:49:24   
A-N-J-A
Pa bezgavke na vratu ima rahlo zatečene že kar nekaj časa. Nikjer drugje, samo na vratu. Pojma nimam zakaj, P tud ne.

Naša Ela ima že od rojstva desno bezgavko zadaj na vratu povečano.Je kot en grahek,ki skos vn štrli,če je pa kaj bolana jih pa še ene par vn pogledauser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.11.2007 10:16:36   
skačica
evo, anja- tud jaz mislim, da zna bit kaj takega. Tud jaz sem imela vedno eno bezgavko na vratu ves čas otroštva povečano, zdej je pa niuser posted image user posted image ne vem kam je šla.

Šum na srčku pa naj ne bi bil nič kaj takega, ampak naša P kar napotnice piše, da se res prepriča. Je rekla, da je res minimalen in da je to pogost pojav pri dojenčkih, ker se še neke luknjice zaraščajo al kajuser posted image

Iza je že v stajici, trenutno se ukvarja z balonom.

Jaz pa upam, da jo bo tašča prevzela za dve urci, da dokončam dnevno sobo, pobrišem okna, očistim kopalnico. Nič luštnega.
Popoldne pa gremo v LJ na večerjo, ker moram častiti še za moj RD, ki sem ga imela v oktobru.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.11.2007 10:28:20   
sezam
skačica - user posted image user posted image  tudi jaz upam, da bo samo izvenelo. Je pa res bolje, da naredita pregled in ste nato vsi pomirjeni, da je vse OK user posted image

kati - user posted image  za Žiga, da mu hitro pade vrožina

Kaj smo včeraj jedli:
M: naribano jabolko
K: goveja juha, brokoli, cvetača, korenček, riževo-koruzni obročki
V: Hippova mlečna kašica breskev-marelica
Ostalo ziza (ponoči, zjutraj, 1x čez dan in zvečer)

Mi smo pa jedli govejo juho s tortelini in naribanim korenčkom, pečen krompir, osločev file in radič.

Žiga še kar malo driska. Je pa zanimivo, da v glavnem takoj zjutraj in dopoldan, potem se pa umiri user posted image . Tako, da upam, da je res vse skupaj povezano s kako virozo. Upam, da kmalu izgine. Mi je pa P že enkrat rekla, da lahkop traja do 1 tedna user posted image

Moje stanje je pa že OK.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.11.2007 10:29:39   
Pikca
jutro (oz. ni več jutrouser posted image )
Živa je šla danes k babi, midva z Jernejčkom sva pa mal potegnila (in on zdaj spet spiuser posted image ). Pašeuser posted image .

Draja, našega tudi vse napenja, tisto, kar ga ne napenja, pa zapirauser posted image . Jaz mu kar po malem vso zelenjavo dajem... sadja itak bolj malo je, ker ga ne mara. vendar pa prdka v glavnem čez dan, ponoči pa še kar spi (le zvečer se včasih zbuja). Sem pa tud jaz pogruntala, da ga najbrž polenta napenja (njegova najljubša jed, šmrcuser posted image ), tako, da smo malo zmanjšali... problem je, ker ne mara riža, krompirja, prosene kaše tudi ne preveč, tako, da sem mu začela dajat gres (gluten).

Anja, pol bo pa treba res bugsterja nabavtuser posted image

alarm...kasneje...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.11.2007 10:41:56   
cv105
bezgavke: Maks ima povečane bezgavke na vratu od vnetja popka v 6. tednu ... pa jaz imam tudi polno teh vozličev ... baje ni nič hudega user posted image

noč: user posted image  sine

včerajšnji jedilnik:
Z - mleko, kosmiči, piškot
M - banana, K - makarončki z zelenjavno omakco in sirom
M - Hipp viljamovka in danes je ves pikast !!
V - mleko, kosmiči
Nočna malca: mleko

danes:
Z - Hipp koktajl sadna kašica
M - predlagala bom skutko LM s podloženim sadjem, pa bomo videli user posted image
K - korenje, bučke, cvetača in polenta s skuto
za naprej pa še ne vem

Mali spi že uro in pol ... cuker je ... pa ne samo zato, ker pridno spi user posted image

Popoldne se bova povabila h sestrični na obisk, da se malo socializiramo, naučimo delit igrače in take fore user posted image . Zdaj moram počakat, da pride ati in prevzame Maksa, jaz pa grem maminega user posted image  ven peljat ...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.