Barči78
|
No tko, se je že zbudil ob 12.00, s hudim jokom. Komaj sem ga pomirila, sedaj pa je nazaj zaspal. Ja, res imamo super spanec. draja - Žana tud skoz nekaj napenja, pa ne vem po kateri hrani, ker ga res koz. Ga kar slišim kako diha, ko kar sapo zadrži med spanjem, pa vetrovi ga mučijo, vse je na kupu. Sej ni čudno, da revež ne spi. legiske - kako pa zgledajo, nimam pojma. Jaz imamo Žana doma kar v bremzicah, še najlepše stojijo na nogicah, tiste balerinke se mu skoz nekaj sukajo. poganjalci - mi ga že pri Neji nismo imeli, ker se mi zdi čist brez veze, prvič ni glih primeren za razvoj nogic, ker se skoz poganjajo z notranjimi deli stopal, drugič ne za medenico, ker je blokirana na poganjalcu, ne miga, tko da mi smo absolutno za kolo, ko otroček tolk zraste, da lahko doseže pedala, je to veliko bolj za njegovo medenico, ker dela z njo. sezam - mi smo driskali ornk 8 dni, upam, da čimprej mine tinaaja - vidim, da ima Brina svoj kotiček, kamor se lahko skrije, ko sta ati in mami sitna trije možje - pri nas vsako leto pride Miklavž, ostalo pa že kot otroci nismo bili vajeni. Sem pa gledala v reklamni knjižici Pikapolonice ene knjige, ki s pritiskom nanje govorijo, ena pravljice, druga pove vse živali, med drugim knjigici postavljata vprašanja, nisem ju še videla ampak zgledata zanimivi. Neji moram itak eno kupit, ker je dala dudo miklavžu, in seveda se v zameno za dudo nekaj da, a ne mami. ANJA - joj, kolk sta cortkana, je pa res neverjetno, kolk se lahko mali otroček nasmeji starejšemu klovenčku. *sonchek* - bravo za vrtec, upam, da bo pri vas bolše z zdavjem, kot pri naši Neji v vrtcu a gre toča, a mi spanca manjka