|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
9.11.2007 11:38:46   
Pikca
skačica, tudi jaz pošiljamuser posted image , čeprav blag šum res ni nič takega, ga imam baje tudi jaz, pa moja babica ga je imela celih 94let...

kati, user posted image  za Žiga, da pade vročina.

sezam, zgleda, da imate res en virus, user posted image  da čimprej mine driskica pri Žigu.

hrana včeraj
rižolino z banano
hipp slivova kašica
polenta s purančkom in zelenjavo (koreček, por, cvetačka, brstični ohrovtki)
rižolino z mojim mlekom

taveliki: puranji zrezki z zelenjavo in pečen krompirček

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
9.11.2007 11:47:57   
Barči78
No tko, zdej sem se vsedla za računalnik, mali je ravno zaspal, pa da ga vidimo, kolk bo zdržal. Kosilo sem skuhala medtem, ko je Žan raziskoval dnevno in kuhinjo, res priden drugače, sam spat noče.

Trenutno se nažiram s čokolado in se pripravljam, da grem po Nejo v vrtec. Spet ima vneta ušeska, tko da se mi blede. Ni blo še tko hudo, ampak vseeno je dobila antibiotik.

Ponoči ne spim več nič, mogoče mi uspe naklepat eno urco spanja čez noč in to že ves čas, odkar mu rastejo zobki. Zjutraj komej gledam, ko peljem Nejo v vrtec, pol pa doza kofeta, pa čokolada, pa mine čas.

Kaj smo včeraj jedli:
mleko
sadje (kaki, grozdje, marelica, mal banane) + riževi kosmiči
mleko
goveja juhica+korenje+meso
mlečni riž
mleko

ne vem, a sem ga pravilno danes stehtala, a mi manjka spanec user posted image  (sam sem ga 3x vagala), tehta 8300 g, mal mi je čudno, ker je imel zadnjič v bolnici (10 dni nazaj) 7250 g. Bajsi user posted image  Ti sam jej srček moj.

Grem še malo prebrat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
9.11.2007 11:49:40   
Barči78
makaroni - ali dajete tiste z jajci, ali brez, pa ali jih miksate, ali z vilico zdrobite, ali že tolk fajn grizejo?

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
9.11.2007 11:51:22   
Anonimen
Žabika najlepsa ti hvala user posted image Znamka je pa res najlepsa,a to je Hana gor?

Mi pa imamo nekaj pa ne vem kajuser posted image vceraj je potem vrocina naralsa se na 39,sem mu dala calpol je samo trenutno pomagal pol pa je zacelo spet narascat,pred spanjem je dobil svecko..Spali smo super glede na razmere,mali kar zraven mene,da je lahko zizal kadarkoli.Ob petih sma se zbudila,ko je jokal,pozizal,se podriskal.Vrocina je bila 38,2.Zjutraj se tudi toliko.Zdaj pa je malo zacelo pouscati.Pojma nimam kaj bi ga lahko  lovilouser posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
9.11.2007 12:21:26   
Barči78
No tko, se je že zbudil ob 12.00, s hudim jokom. Komaj sem ga pomirila, sedaj pa je nazaj zaspal. Ja, res imamo super spanec.

draja - Žana tud skoz nekaj napenja, pa ne vem po kateri hrani, ker ga res koz. Ga kar slišim kako diha, ko kar sapo zadrži med spanjem, pa vetrovi ga mučijo, vse je na kupu. Sej ni čudno, da revež ne spi.

legiske - kako pa zgledajo, nimam pojma. Jaz imamo Žana doma kar v bremzicah, še najlepše stojijo na nogicah, tiste balerinke se mu skoz nekaj sukajo.

poganjalci - mi ga že pri Neji nismo imeli, ker se mi zdi čist brez veze, prvič ni glih primeren za razvoj nogic, ker se skoz poganjajo z notranjimi deli stopal, drugič ne za medenico, ker je blokirana na poganjalcu, ne miga, tko da mi smo absolutno za kolo, ko otroček tolk zraste, da lahko doseže pedala, je to veliko bolj za njegovo medenico, ker dela z njo.

sezam - mi smo driskali ornk 8 dni, upam, da čimprej mine user posted image user posted image

tinaaja - vidim, da ima Brina svoj kotiček, kamor se lahko skrije, ko sta ati in mami sitna user posted image

trije možje - pri nas vsako leto pride Miklavž, ostalo pa že kot otroci nismo bili vajeni. Sem pa gledala v reklamni knjižici Pikapolonice ene knjige, ki s pritiskom nanje govorijo, ena pravljice, druga pove vse živali, med drugim knjigici postavljata vprašanja, nisem ju še videla ampak zgledata zanimivi. Neji moram itak eno kupit, ker je dala dudo miklavžu, in seveda se v zameno za dudo nekaj da, a ne mami.user posted image

ANJA - joj, kolk sta cortkana, je pa res neverjetno, kolk se lahko mali otroček nasmeji starejšemu klovenčku. user posted image

*sonchek* - bravo za vrtec, upam, da bo pri vas bolše z zdavjem, kot pri naši Neji v vrtcu

a gre toča, a mi spanca manjka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
9.11.2007 12:50:24   
pocka
žabika - najlepša hvala za pismo,zlata si! Si se pa res potrudila,lep znamka. Tudi jaz sem se spraševala,če je to Hana?

Taja spi,verjetno ne za dolgo. GH danes nič sploh pri nas. Bom videla,če ji bo kosilo kaj bolj teknilo.user posted image

sezam - user posted image user posted image user posted image , pozdravite se

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
9.11.2007 12:51:59   
A-N-J-A
žabika-hvala,znamka je pa res najlepšauser posted image

pikca-ja ane najbolj da baggsterja nabavim,pol bom vsaj lahko ven hodilauser posted image

Drugač pa sem šla v cp kupila nisem nič razen v Sparu neki za kosilatuser posted image .Ta mal je v Zappu skor znoru,ker je bil privezan pa še dol je lezu.Katastrofa,kaj mi je blo da sem šla to čudo kupovat????

Trije možje-pri nas je sam en in to ta glavn-Dedek mraz.Ta mala bo dobila Baby borna,mali pa kakšno igračo,ki nam bo padla v očiuser posted image .

makaroni-kako pa vaši mali jedo makaroneuser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
9.11.2007 13:19:07   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
makaroni-kako pa vaši mali jedo makaroneuser posted image

Po žlici user posted image .
Mi mamo barillo brez jajc (UPAM! nimam več škatle user posted image ). Drugač pa pr nas so makaroni uglavnem kot gostilo juham in jih zmiksam skupaj z ostalim s paličnim mešalnikom.

Današnja hrana:
M: poskus zmiksanega breskovega kompota - o đizus, mali koščki user posted image  user posted image , popravek s Hipp kašico
K: juhica s korenčkom in rižkom mini skutice noter + 2 koščka pomaranče

Sem danes ugotovila, da sem čist prelena za pomivat po tleh. Sem nardila skrajni ukrep - Žigu sem dala košček pomaranče, da ga sam poje. Zdej pa sem pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem najprej njega nesla pod pipo, spreoblekla kompletno, zdej grem pa še spucat, preden se zbudi...

Aja - kje gre toča? user posted image  Še dober, da smo včeri dali zimske gume user posted image . Pohvaljena pa ekspeditivnost nebomomenjalakateregaservisa - 2 uri so rabli, s tem da je bil EN avto pred mano user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
9.11.2007 13:32:27   
tinaaja
tko, nisem se dala prestrasit vremenu, kar je pomenilo super dopoldne.. kofe s prijatljico, kosilo z drugo, pa se vso zelenjavo sem kupila na trgu user posted image user posted image user posted image

v avto prisla ravno, ko se je spustil mrk in je zacelo padat..
ja toca je bila... doma pa lift ni delal, jaz pa brino v narocju, vozicek pol hrane user posted image in 5 stukov pes z brino, kjer najdem majstra na delu.. in tipcek mi je sam pol od sebe pripeljal vozicek iz kleti user posted image

men je tok fino, ko zdaj brina lahko z mano kaj poje v restavraciji.. sem jedla cesarjevo solato s piscencem in je malo meska dobila user posted image je jedla ko ta velika... sem ful happy ker tako lepo tudi koscke papa..

jaz imam tud ze zimske gume gor od servisa... vsaj enkrat tocno!

anja, a pol nisi z buggsterjem domov prisla... user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
9.11.2007 13:33:21   
cv105
makaroni - ali dajete tiste z jajci, ali brez, pa ali jih miksate, ali z vilico zdrobite, ali že tolk fajn grizejo?

barilla brez jajc, miksam ali sesekljam na drobno ...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
9.11.2007 13:36:40   
Pikca
.Ta mala bo dobila Baby borna...
men se zdi, da je naša Živa edina med vrstnicami, ki noče imet baby bornauser posted image  Miklavžu je naročila ribice, ki se jih s trnkom lovi, za bratca pa delfinčka, dedku Mrazu hišico za tamale igračke (videla v katalogu) in sintesajzerček za Jernejčka, da ne bo njenega jemal, Božičku pa DVD Piko Nogavičko. Pri babici pa je dedku Mrazu naročila igračo-pralni stroj, ki zares pere (boga babi, kje bo to najdlauser posted image )

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
9.11.2007 13:38:27   
cv105
nebomomenjalakateregaservisa - 2 uri so rabli, s tem da je bil EN avto pred mano .

moj včerajšnji servis naj bi trajal uro in pol ... glih fajn, da sem se šla vmes sfrizirat ... je reku tip, da me bo poklical, ko bo fertik ... jaja ... in se sfriziram, grem čez celo mesto peš do servisa, na poti srečam moža, greva na kavo in kosilo ... greva skupaj na servis ... še dobro, sem imela naslednjo uro vsaj družbo ... torej user posted image  ... aja, pa naj bi bil HITRI servis user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
9.11.2007 14:08:03   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Pri babici pa je dedku Mrazu naročila igračo-pralni stroj, ki zares pere (boga babi, kje bo to najdlauser posted image )

Mercator Šiška - preverjeno! Sva se zadnjič z Žabiko (se mi zdi user posted image ) igrali z njim user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
9.11.2007 14:14:55   
Pikca
u Kati hvala! user posted image kaj bi mi brez RRuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 14:24:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
9.11.2007 14:39:54   
Barči78
a bi mi lahko prosim pogledala če so v Alete piškotih jajca?

Piškoti so brez jajc, naš jih ful rad je

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
9.11.2007 14:46:33   
Barči78
user posted image

a so to kao babylegs, a mate take? No, našga Žana sigurno ne bi ožulile po stegenčkih user posted image .
Sam mu dam rajš kar cele žabice, vsaj s stopalčki nimamo težav, ker nogavice hitro dol potegne.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
   [Brisano sporočilo]
9.11.2007 14:56:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
9.11.2007 16:14:08   
draja
Barči ja to so legiske ja. Jaz sem jih danes naročila, imeli jih bomo pa za čez žabic ko se igra na tleh, ker se plazi po celem stanovanju. Pa ko bo hud mraz za čez žabice pod kombinezon.

Meaa joj, zdaj pa sploh držim pesti, da nismo alergični na mleko in bomo kamlu lahko kakše jogurt poskusili. Smo že dane sklicali za izvide, ap moramo v pon. poklicat. Me prav zanima, če nam jih bodo povedali po tel.

Skačica držim pesti, da bo šum sam od sebe izzvenel. Čeprav ni nič hudega, verjamem, da te je kar zvilo na pregledu.

No, danes pa jaz že cel dan kuham za Živo, pa ne gre nič v kljunček. Do zdaj je pojedla vedno od 160 do 200 ml polente z zelenjavo za kosilo, danes pa sem ji namesto polente prvič skuhala riževe školjkice + purana, korenček in malo kolerabice, pa ji ni šlo več kot dve žlički. Moram pa priznati da je bilo res ogabno in da jaz še dve žlički nisem mogla pojest. Sem ji potem vseeno polento ponudila pa ji tudi ni šlo, tako da od 9:30, ko je jedla sadje ni jedla praktično ničuser posted image .
Upam, da pri nas ni polenta kriva za težave,ker potem nimamo kaj jesti, glede na to, da tudi krompirja še nismo uvedli, saj jo napenja že samo če ga jaz jemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2144
9.11.2007 16:15:49   
dskubin
žabika user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Mi mamo barillo brez jajc (UPAM!

Če je bla v plavi škatli, je brez, če v tarumeni, so jajca not.

tinaaja, zjutraj si napisala, da je v Plasmon piškotih med, me je kar na rit vrglo, pa sem šla gledat, na moji škatli nikjer ne piše, da je med notri (al si mislila Plazma)?
Čeprav, a kera ve, al se ne sme samo frišnega meda jest al tudi v izdelkih ne?

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
9.11.2007 16:16:48   
Barči78
Ja, sej vidim pri temu fantku na sliki, ga tud fajn stiska na stegnih user posted image

Alete po 6. mesecu (te imam jaz)
sestavine: pšenična moka, sladkor, rastlinsko olje, posneto mleko v prahu, ekstrakt sladu, sredstva za vzhajanje (E503,E500, E336), kalcijev karbonat, vitamini, (B1,B2,B6, niacin), arome vanilije, železov fumarat, vsebuje gluten.

To je to

Neposredna povezava do sporočila: 2146
9.11.2007 16:20:03   
Barči78
tinaaja, zjutraj si napisala, da je v Plasmon piškotih med, me je kar na rit vrglo, pa sem šla gledat, na moji škatli nikjer ne piše, da je med notri (al si mislila Plazma)?

N mojih Plazma mlevenih user posted image  piše, da je notri med. Pomojem je problem pri otrocih samo svež med, tukaj ga verjetno ni veliko notri.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
9.11.2007 16:23:55   
Pikca
Draja, naš tudi danes nič ne jeuser posted image , mogoče je vremeuser posted image al pa luna, kdo bi vedu... upajmo, da bo jutri boljš.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
9.11.2007 16:42:36   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Čeprav, a kera ve, al se ne sme samo frišnega meda jest al tudi v izdelkih ne?

jaz sem zadnjič videla v piškotih Plazma,da je med notri

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
9.11.2007 16:48:34   
pocka
aja,draja pri nas je tudi GH štrajk danes,je zgleda nekaj v zraku,da jih toliko štrajka. Pa še nekaj - kje si dobila te riževe školjkice? Sem zadnjič v Tušu iskala kako manjšo paštico za Tajo, pa so imeli samo ful velike riževe makarone.user posted image   Sem pa kupila ene koruzne rezance, jih bomo probali zdaj en dan.

keksi - a obstajajo kaki keksi, ki so brez jajc in brez mleka oz. česarkoli mlečnega?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.