![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 16:52:16
|
|
|
|
Pikca
|
keksi - a obstajajo kaki keksi, ki so brez jajc in brez mleka oz. česarkoli mlečnega? jaz tudi take iščem, pa ne najdem...vsi imajo vsaj mleko. menda jih imajo v šparu, ampak jaz jih nisem našla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 16:57:34
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca keksi - a obstajajo kaki keksi, ki so brez jajc in brez mleka oz. česarkoli mlečnega? jaz tudi take iščem, pa ne najdem...vsi imajo vsaj mleko. menda jih imajo v šparu, ampak jaz jih nisem našla sem gledala v šparu, pa nič nimajo,vsaj pri nas ne,kjer je itak pol manj izbire kot v LJ . Kaj bi lahko dali našim malim za grickat,razen korenja in in takih zadev, da ni mleka not? Da ji kupim en kos Krjavla, al kaj?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 16:58:35
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja kolerabice Indijanci so barabe, jejo same kolerabe. Kolerabe pa smrdijo, Indijanci pa prdijo Sej si skapirala, a ne?
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:02:10
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka Kaj bi lahko dali našim malim za grickat,razen korenja in in takih zadev, da ni mleka not? Da ji kupim en kos Krjavla, al kaj? riževe ploščice korenček so men svetovali da ne, ker je še prevelika nevarnost zadušitve lahko pa daš tudi banano, krhelj jabolka, pomarančo,.. - če maš veselje pucat
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:02:52
|
|
|
|
tinaaja
|
tinaaja, zjutraj si napisala, da je v Plasmon piškotih med, me je kar na rit vrglo, pa sem šla gledat, na moji škatli nikjer ne piše, da je med notri (al si mislila Plazma)? sori, sori, sori - plazma Glede medu ne vem, ampak ga raje ne bom dajala.. Kati pesnica
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:05:15
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: pocka Kaj bi lahko dali našim malim za grickat,razen korenja in in takih zadev, da ni mleka not? Da ji kupim en kos Krjavla, al kaj? riževe ploščice korenček so men svetovali da ne, ker je še prevelika nevarnost zadušitve lahko pa daš tudi banano, krhelj jabolka, pomarančo,.. - če maš veselje pucat men se zdi korencek velik boljs kot krelj jabolka. jaz ji dam tak ene slama 2 cm premera debel korencek za grickat in ni sanse, da ga odgrizne vecji konc. skoz nadzorujem, da ga prevec ne stanjsa, da bi lahko odgroznila konc. je vseeno korencek ornk trsi kot jabolko. ja, po korencku je ornk za pucat men pa moj palacinke pece
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:06:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Draja, korenčkova juha z rižem, ajdovi žganci, lumpi testenine v goveji ali kateri drugi juhici, samo lumpi testenine (so navadne, korenčkove in špinačne), blitva, testenine ali riž z meskom (zmiksaj, dodaj vodo, naredi omako),... Think!!! Sej ni nujno, da je teb kombinacija všeč. Barilla - jp, modra! Pol je ales oK.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:08:13
|
|
|
|
Žabika
|
Prosim, prosim, prosim! Ja na znamki je Hana - stara 3 dni. Joj moja mama bi se križala, če bi brala tele dizertacije, kaj je kje in koliko in a lahko, a ne sme jest. Ona pravi, da smo mi vse jedli in naj neham komplicirat. Pa sploh ne kompliciram, ampak jajc pa glutena pa še ne jemo. Sem pa danes v DM-u kupila en kruh, ki je brez glutena. Za probo. ANJA: hvala ti za idejo, da malo pišemo kaj pripravljamo našim sončkom. Mislim, da si ravno ti napisala da si dala Boru kašico: borovnice, kaki, jabolko in pri nas je bila ta do sedaj zmagovalna. Mislim, da smo šli prvič čez 100ml! Hvala, pa se priporočam še za kakšno idejo. Jaz sem res slaba v kuhanju, sploh mi pa manjka idej, ker sama jem zelo zelo specifično hrano. Pa jem skoraj vse, samo najbolj pa sovražim stvari, kjer je vse skupaj zmiksano, pa ne vem kaj jem. Tako da takšne kombinacije mi niti na kraj riti ne padejo. Da se še malo opišem! Jem posebej salamo, sir in kisle kumarice, ampak če dobim vse skupaj napakirano v žemljo, ne bom pojedla nič. Tako kot do sedaj še nisem pojedla niti enega samega hamburgerja. Sem čudna, a ne? Sem že vajena teh komplimentov. skačica: Hana je bila (vsaj jaz mislim tako, ker se mi zdi zdaj čisto ok) hipertona. Predvsem povišan tonus je imela v stopalčkih. Zadeva je zdaj že skoraj izvenela in tudi z osvojenim gibanjem sem za njeno starost zelo zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:10:24
|
|
|
|
Žabika
|
grickanje: riževe ploščice, stržen od zelja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:21:13
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Kati pesnica E, tokrat nisem jaz avtor
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:23:43
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Draja, korenčkova juha z rižem, ajdovi žganci, lumpi testenine v goveji ali kateri drugi juhici, samo lumpi testenine (so navadne, korenčkove in špinačne), blitva, testenine ali riž z meskom (zmiksaj, dodaj vodo, naredi omako),... Think!!! Sej ni nujno, da je teb kombinacija všeč. Barilla - jp, modra! Pol je ales oK. hvala, hvala. Ampak vse že preštudirano - korenček jo zapira, zato ga damo samo pikico notri, testenine odpadejo, ker ne jemo glutena. Zato smo danes poskusili z riževimi testeninami, ki pa so res zanič. Jutri bomo poskusili kar z rižem. Pocka dobila v Hipermarketu merctor v LJ. Sem gledala zdaj na njihovi spletni strani pa nimajo teh tamalih školjkic v spletni trgovini ampak samo peresnike. So pa to italijanske riževe testenine, in sicer Felicia Bio - Pasta di Riso Biologico (Molino Andriani). Sem ji pa glih tko zmiksala kot bi ji po moje tudi ta velike. Samo ko se je kuhalo, je vsa voda zginjala, ne glede na to koliko sem jo dodala in na koncu je bilo vse skupaj ena gosta lepljiva zmes .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:30:51
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: draja kolerabice Indijanci so barabe, jejo same kolerabe. Kolerabe pa smrdijo, Indijanci pa prdijo Sej si skapirala, a ne? tud to vem ja, da koleraba ŽAL napenja, zato pa jo je bil samo en košček za okus. no itak ni pomagalo - je šlo vse skupi v smeti.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:32:48
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Kwa pa na forumu od alergikov ni nobenih jedilnikov Evo - sadje in zelenjava od a-ž. Skupaj z opisi... http://www.tus.si/index.php?NivoId=232
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 9.11.2007 17:34:22 >
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 17:40:11
|
|
|
|
draja
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kwa pa na forumu od alergikov ni nobenih jedilnikov Evo - sadje in zelenjava od a-ž. Skupaj z opisi... http://www.tus.si/index.php?NivoId=232 evo, tole je pa super. jaz namreč jem par najbolj klasičnih sadežev in zelenjave, ostalo mi je tuje. super si Drugače mi je Pikapola enkrat našla na MO-u vse o hrani za alergike, ampak dokler ne smemo ne mleka, ne jajc, ne glutena, ne krompirja, bučk,... smo zelo omejeni.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:05:55
|
|
|
|
sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 sezam - mi smo driskali ornk 8 dni, upam, da čimprej mine Upam, da res. Ker kot sem že rekla driska glavnino takoj zjutraj in nato dopoldan, potem pa se umiri Apetit mu je sicer malo padel, ampak mi še vedno kar nekaj poje in tudi popije mi kar (drugače težko kaj dol spravimo) IZVIRNO SPOROČILO: Barči78 Sem pa gledala v reklamni knjižici Pikapolonice ene knjige, ki s pritiskom nanje govorijo, ena pravljice, druga pove vse živali, med drugim knjigici postavljata vprašanja, nisem ju še videla ampak zgledata zanimivi. Danes sem jih videla tudi v Direndajevem katalogu (na tej strani nato odpri Ugodnosti november 2007.pdf) - upam, da misliš te. Zgledajo res zanimive. med - jaz tudi mislim, da ni problem med v piškotih. Saj je tudi za medolino že mislim da po 6. mesecu. Kot vem je problem le v svežem medu, ker vsebuje nekaj, kar telo še ne more predelati pocka - te riževe školjkice je kar težko dobit. jaz sem jih kupila poleti, ko sem bila sama na dieta v Mercatorju (hiperju). Sedaj, ko mi jih je zmanjkalo, jih pa ne dobim več. So samo taveliki makaroni
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:08:57
|
|
|
|
tinaaja
|
Tale tragedija na hrvaskem je pa samo za 2mesecni fantek in 7 letna puncka - ubil ji je stric, pol ostale familije
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:30:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika Prosim, prosim, prosim! Ja na znamki je Hana - stara 3 dni. Hej Zabika, kako ste anredili svoje znamke? Mi bi jih tudi imeli....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:32:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: draja mogoče tukaj najdete kakšne piškotke brez jajc in mleka, je pa gluten seveda: hej draja, jaz bi pogledala v uno knjigico, kisem ti jo poslala.. spomnim se, da se je avtorica hvalila, da je spekla potico brez melak, jajc in glutena..... (mislim, da je spekla z rozicevo moko)...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:33:20
|
|
|
|
Barči78
|
Danes sem jih videla tudi v Direndajevem katalogu (na tej strani nato odpri Ugodnosti november 2007.pdf) - upam, da misliš te. Zgledajo res zanimive. Evo, točno te knjigice so to, jaz se odločam med levo in desno, to na sredi že ima, pa je tko tko no.
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:47:41
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja Tale tragedija na hrvaskem je pa samo za 2mesecni fantek in 7 letna puncka - ubil ji je stric, pol ostale familije ja,sem včeraj zvečer gledala poročila na hrvaškem RTL-u, grave kati,draja - hvala za linke,bom naštudirala,ko bo cajt, upam,da kaj najdem. IZVIRNO SPOROČILO: sezam pocka - te riževe školjkice je kar težko dobit. jaz sem jih kupila poleti, ko sem bila sama na dieta v Mercatorju (hiperju). Sedaj, ko mi jih je zmanjkalo, jih pa ne dobim več. So samo taveliki makaroni bom šla pogledat v hiperja v KP,hvala
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:51:12
|
|
|
|
cv105
|
Žabika: Hvala, zlata si ... Hana pa lepa lepa punčka ... Maks jo je najprej poljubčkal ... zdej sva pa kuvertico v albumček pospravila za spomin grem plenice iz koša pospravt ... pridem poznej nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevke 2007 (2. del) 9.11.2007 18:53:46
|
|
|
|
pocka
|
Midve sva se pa skopale, pa je ratala fuuulll zaspana in posledično ful sitna, pa sem jo dala kar na zizo, da bo zaspala. In valda bi bilo prelepo.če bi zaspala.Zdaj je najbolj buden otrok daleč naokoli. Sem jo dala v posteljico in tako debatira, da se ji samo smejem lahko. Aha, zdaj pa postajamo sitni.....grem...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.