|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
4.11.2007 16:06:57   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny ne bi te rada spravila v dvome glede vozička, ampak dve sosedi imata Freestyle in sta rekli, da ga ne bi še enkrat kupili...športni del se ne da povsem spustiti, pa še sistem za spuščanje naslonjala na športnem delu je precej neroden

Jaz sem slišala pozitivne stvari, tako da ...user posted image  Je pa problem v tem, da sem se odločila, da definitvino želim imet voziček s 3 kolesi, potem se pa pojavi problem, ker želim, da se sedež obrača tudi k meni in se mi izbira zelo zmanjša. Evo martinca ima tudi ta voziček in bo ona povedala ali se da sedež čisto spustit.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca
sunny morning in vaney, midva imava tudi Quinnya Frestyla pa si nisva kupla košare.

Midva se tudi še odločava glede košare, ampak je moj zagret in ga bom morla še prepričat, da jo ne rabiva.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
4.11.2007 16:40:34   
Lusa
Mala pikica-upam ,da boš res imela še plan prit v GR do januarja,drugač se pa bove že kdaj dobile.

Nalin-zakaj pa mu ne daš sirupa proti vročini ,če ima 38temperature?Moja je že čist boga ,če ima vročino 37,4 tako ,da ji takoj dam svečko in moram potrkat čez par minut je spet tako živahna do ponovnega izbruha vročine.Nogice pa ga ziher bolijo zarad viroze ,ker so lušo tud močno bolele in se je ponoči zarad tega budila.

Nana-niti nisem preveč gledala na črko š ,najprej je Luša govorila ,da bo sestrici ime Laura ,potem sem pa ji jaz par imen povedala ,med njimi Daša in je takoj rekla ,da bo Daša ,tako ,da je bila njena odločitev.Imamo pa vse na koncu -ša.Nataša ,Luša ,Ajša in Daša ,samo ati bi še lahko bil kakšen aljošauser posted image .

klepetka-Jaz imam hude hemeroide ,bo potrebna verjetno op (sem že itak o tem pisala).Jaz ko začutim ,da mi je treba it na veliko potrebo ,si prej namažem z modulex kremo in mi zelo pomaga.Hrano sem tud preizkusila na vse načine in mi žal ne pomaga.Je pač nosečnićka težava.

urssy-posteljnino sem naročila pri e-bayu nemškem sem pa vtipkala na e-bayu bettwasche.To je trgovina in imajo na izbiro nekje 25-30 posteljnin različnih barv.Potem pa mi jo je brat naročil k njegovemu prijatelju v Avstrijo in je poštnina prišla 17e v slovenijo pa pride 25e.Bom probala link poiskat.Glede grobeka pa ti res ne morem zamerit.Ljudje smo si različni. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
4.11.2007 16:44:56   
martinca
meni pred kakim letom sploh niso billi všeč vozki na tri kolesa. zdaj kar sem pa noseča pa sploh nisem o drugem razmišljala kot o treh kolesih. za Freestyla sva se odločila ker ga lahko obrneš v obe smeri, ker ga lahko uporabljaš od začetka, namesto košare lahko daš noter zimsko vrečo. in tako sva tudi midva naredila.
sedež se da čisto spustit. edino kar malo zajebava je potem strehica ker če jo preveč gor potegneš do konca se potem sedež zraven gor dvigne. samo jaz mislim da potem teh problemov ne bo več, ko bo dojenček noter ležal, ker bo bolj težko. zdaj pa ko je prazno pa je čist z lahkoto gor za potegnat.

uhhh sem zabluzila. user posted image dober da mam očale gor da vidim vse prebrat, tak je vse skup napisano.

jaz pa zdaj neke kuhinje iščem po netu. a  še ve katera kam naj grem kaj pogledat. obdelala sem že Sveo, Gorenje, Marles.  pa tudi da bi bile cenovno kar ugodne in lepega izgleda.

hvala za informacije

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
4.11.2007 16:51:27   
Lusa

urssy-sem ti poiskala link.Mene je vse skupaj s poštnino prišlo 65eurov.Pogledaj pa njihove vse artikle ,če se boš znašla ,ker ene vsebujejo odejico in vzglavnik zraven ,jaz tega nisem potrebovala in sem samo posteljnino naročila.

http://cgi.ebay.de/10-tlg-Bettset-MIT-BETTTASCHE-HIMMELSTANGE-und-MEHR_W0QQitemZ250183618123QQihZ015QQcategoryZ18644QQcmdZViewItem

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
4.11.2007 17:45:21   
martinca
ej lusa to pa si fajni link napisala. je veliko uporabnih stvari gor. saj zdaj pa človek ne ve za katero posteljnino bi se odloču.

no bom malo pregledala.....

pa pa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
4.11.2007 17:50:05   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

lunca 1,Ja  samo eden manjši je, niti nič ne boli.Amapk saj pravim ,ke r je prvič nimam pojam kaj naj z njimuser posted image Začneš kopat zlato.user posted image

Pa še glede EA,ko si jo imela pri Pini;daj mi povej ,če res  nič ne boli.Ker  moja prijateljica je imela porod z EA,pa je rekla da jo je tak o zel o bolelo da nikoli več .rajši naravno. Meni je najprej prijela na pol in me je na pol bolelo, potem so mi jo dali pa še enkrat in je res prijela v nulo, nobene bolečine več. Čutila sem samo močan pritisk na blato in nič drugega. Me je pa pri iztisku zapeklo, najbrž takrat ko sem se strgala. Pa čutila sem ko me je šival, mogoče ni imela vpliva na določene živce. user posted image   Aja mojo sestro je pa bolelo, samo ima precej skupaj vretenca in lahko da ji ni čisto 100 % prijela. čeprav nekaj je morala, ker je rekla, da prva dva popadka sta bila za znoret, potem pa bolje. V glavnem mislim da bi tvojo prijateljico kvečjemu bolj bolelo in ne da jo je zaradi EA bolj bolelo. Moje mnenje. V glavnem odvisno je tudi od doze, ki ti jo dajo, poznam še dve, ki tudi nista imeli nič bolečin. Kje pa je rodila? Jaz sem na Jesenicah.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
4.11.2007 18:13:12   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Lunca kje pa ima ta gospa predavanja? Sem iskala na internetu, pa nisem nič najdla.
To je bila v bistvu kot ene vrste telovadba, objavljeno je bilo pa mislim da v mami ali Mojem malčku. Prostori so pa nasproti ministrstva za obrambo, mislim da je to Zavod za gluhe ali nekaj takega. Bilo je pa vsako sredo.

Pa prosim opiši kaj več o EA, kje si jo imela, si imela kaj strahu pred posledicami..?? Saj vem, da te obremenjujem, ampak informacije vsako user posted image  pomirjajo. Hvalauser posted image

Mene ni bilo strah posledic, strah me je bilo bolečin.user posted image  Sem pač šleva, kar se teh stvari tiče in me je zaradi tega tudi moj 5 let prej prepričeval za otroka, jaz pa nisem hotela. Prav iz tega razloga - strah pred porodom. Kar se posledic tiče, so rekli, da so zelo redke, možnost je v skrajnem primeru res da tudi paraliza, ki pa je pri nas še ni bilo. Največja možnost zapletov je pri tistih, ki imajo kateter vstavljen dlje časa, to pa so recimo rakavi bolniki ipd. Jo je imel tudi moj pri operaciji pruha. V Ameriki je EA stalna praksa in sem si jo res močno želela, ko je ena znanka, ki je bila na praksi v Ameriki pripovedovala, kako tam ženske rojevajo ptaktično brez bolečin. No in je končno prišla tudi k nam.user posted image  No moji sestri je malo mravljinčilo nogo, naslednji dan je bilo pa že v redu. jaz pa nisem imela nobenih stranskih učinkov. Kot že rečeno sem rodila na Jesenicah, tu jo imajo na razpolago 24 ur na dan, pa še zastonj. Izjema je edino, če bi prišlo do kakšnih nujnih operacij in anastezist ne bi bil na razpolago. V bistvu ti jo on vstavi, potem pa dozira babica. Meni je rekla, da naj povem kdaj bom hotela in sem se seveda precej hitro odločila zanjo. Rodila sem iz nule z umetnimi popadki, resda 2 prsta odprta, v 6 urah, kar mislim da je za prvič kar solidno. To pravim zato, ker trdijo da EA podaljša porod. Pa saj jaz raje 8 ur ležim brez bolečin, kot da me 3 ure premetava od bolečin po postelji.user posted image  Tamala je tudi dobila ocene najprej 9, čez 5 minut pa 10. Se pravi tudi tu ni bilo nobenega vpliva na otroka. Imele sva sicer probleme z dojenjem, samo to je bilo tudi kasneje, pa tudi moja mama jih je imela in je verjetno to povezano s tem, bolj kot z EA.

Aja pa še to, tiste ki je niso imele razlagajo, da kako potem ne čutiš kdaj in kako moraš pritiskat. Še presneto dobro veš, ker ta občutek pa ostane. sem rekla babici, da zdaj moram pa na veliko potrebo in me je pogledala, da sem le že tako daleč in bo treba počasi rodit. Sem tudi pravilno pritiskala. Res imaš občutek kot da boš moral na veliko potrebo in če pritiskaš kot za kakanje boš pritiskala pravilno.

V glavnem EA ni noben bav bav in se je ne bat. 

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 18:57:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
4.11.2007 19:07:06   
mml
klepetka Spasmex je na Rp

Nalin  upam, da je Žan že boljše, če bo še šepal je pa po mojem dobro, da se greste pokazati na Metelkovo ali jutri k njegovemu pediatru

Sunny jaz nimam nbenih osebnih izkušenj s Freestylom, tako da so to samo prenešeni podatki. Vsekakor upam ,da ti bo dobro služil. Kaj pa ta ta novi Quinny Mura? Ta je tudi trikolesnik...user posted image

urssyy sem pofotkala naše pleskarske uspehe in jih ob priliki prilepim user posted image

Sem si pa popoldan privoščila uro in pol spanja in je prav pasalo...jutri pa spet v službo. Manca sicer po 9 dnevni pavzi, pravi, da ne gre v varstvo, ampak mislim, da se bo do jutri že premislila user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
4.11.2007 19:59:35   
Lunca1
Sunny jaz imam 4xl in smo zadovoljni, je dal zdaj skozi mojega nečaka, zdaj bo pa še enega. Midva sva takrat tudi hotela 3xl, samo se takrat še niso dali čisto poklopit naslon, pa spredaj ni imel ročke čez naročje. No malo za tem ga je kupila ena moja prijateljica. Kolikor vem je ona tako kot jaz prakticirala torbo s trdim dnom, spodaj daš pa kakšno plenico ali brisačo. Se pa skoraj čisto poleži naslon. Meni je všeč in če bi še enkrat kupovala bi najbrž tega, ker se 4xl ne dobi več.

Aja kolikor vem ona ni imela nobenih pripomb.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
4.11.2007 20:16:35   
mml
No tako...pa sem uspela...snet fotke, jih pomanjšat in spravit v album jesen 07

Lep večer...jutri je spet služba

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
4.11.2007 21:03:48   
mala pikica
Dober večer, punce!

Končno mi je uspelo priti do računalnika. Dopoldan sem pekla, po kosilu malo pospravljala, nato sva imela triurni obisk, zdaj pa sva bila malo pri naših dveh. Evo, in je dneva konec user posted image

Glede spasmexa... jaz mislim, da ga lahko dobite samo na recept. Vsaj uradno je tako... S kakšno farmacevtko pa bi se mogoče dalo zmenit.

Urssyy, ena varianta sproščanja, baje da zelo učinkovita, je smejoči porod. Obstaja CD in tudi 3x dveurni tečaj. TUKAJ si lahko več prebereš. Tečaj pa poteka mislim da v Žalcu.

Nana babylove pleničke imajo samo v DM-u. Vsaj mislim da je tako.

Lusa v Gor.Radgono bom verjetno prišla ta teden, jutri sicer izvem. Lahko pa se nam pridružiš tudi na user posted image  v Mariboru. Za dan in uro pa se bomo še dogovorile.

Lepo še preživite preostanek večera, vsem skupaj pa predvsem mirno noč, brez težav user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
4.11.2007 21:26:27   
limma
Pozdravljene vse user posted image ,

toooliko ste napisale user posted image , da sem vas zdaj 2 uri brala in gledala vaše albume, sploh otročke.. fuul so luštni, vsi po vrsti user posted image  user posted image  no, vmes sem še malo vozičke gledala, ker se še vedno odločava user posted image  Najbrž bova kupila PP, pa še ne veva, katerega... Mura 4, PP Pliko 3 Completo ali PP Tri-fix Modularni sistem... imate mogoče izkušnje s katerim od teh vozičkov? Prooosim, podelite jih z mano user posted image

Ful ful vam imam za napisat, ampak potem sem vedno tako doolga, da vas po moje pol obupa, preden se prebijete do konca... bom probala bit kratka user posted image  

Pa še eno vprašanje, a vašo user posted image  boste dale takoj spat v "kinderbett" ali boste kupile (že imate) zibke oz. košarice?  Meni je ta zibelka fuul všeč, pa ne vem, če jo rabim za par mesecev?? <http://soncek.si/si/8940-zibelka-s-posteljnino-i6687.shtml> Mamice, kaj svetujete?

Tinča1, prav grozno, da te starša nič ne vidita (a ste daleč narazen??), niti pokličeta.. vsaj mami... user posted image    moja mami vse podoživlja z menoj, tašča je tudi vsa navdušena, pa čeprav bo to njej tretji vnuk oz. vnukinja in prvi po naši strani.. jeeeej  user posted image  mala pikica, žal mi je za tvojo taščo, po moje se tudi ona slabo počuti... ampak kaj to tebi pomaga? ne smeš se sekirat, najbrž res velja "sto ljudi sto čudi".

Nalin - upam, da je Žan že zdrav, da ni kaj hujšega in da se ne boš nalezla....

Vaney, muzika in vse ostale - hvala, hvala za primerjave cen in sploh informacije o pleničkah, vozičkih, blazinah, itd... na Koroškem smo tako omejeni s ponudbo, da mi je kar težko pri srcu .... sreča, da imamo internet user posted image bo treba na kak izlet v Lj user posted image . V soboto sem bila v MBju in sem v H&M kupila par cunj tudi zame user posted image , nosečniške žametke, puli in dve "navadni" majčki - z velikim veseljem ugotavljam, da so mi še prav, le eno številko so večje user posted image   Se mi je pa trebušček v eni noči povečal za 5 cm (tako na oko user posted image ) in tudi razširil, prej se mi od zadaj sploh ni videlo, da sem user posted image . včeraj zjutarj sem user posted image  rekla, da naj me potipa, ker se je čutilo, da je buši drugačne oblike in tudi brcike so drugačne kot  prej (bolj boleče), še vedno pa zelo zelo pogoste user posted image  po moje se je user posted image  obrnila v medenično vstavo, ker me tako tišči, da sploh ne morem dihat, ne jest... živim od mandarin že dva dni user posted image  sem pa vsakih 10 min na stranišču.. potem pa sploh ne morem lulat user posted image  a ste ve tudi čutile, ko se je user posted image  obrnil/a? komaj čakam ne pregled in UZ (pa magari plačljiv).

Dragi me že pol ure čaka, ker vam pišem, tako da grem gledat film, potem pa spat user posted image  mirno nočko vsem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
4.11.2007 22:11:53   
vaney
mene je 3 dni brcal levo spodaj in desno zgoraj. včeraj je imel žurko in je cel dan nekaj telovadil, zvečer pa me je brcal desno spodaj in levo zgoraj. tako da sem šele zdaj prvič postala pozorna na lokacijo brcik. je pa postal malo bolj aktiven kot je bil-neki fuzbaler glih ni, ampak vsaj premika se.
pa še eno vprašanje bi imela (kot vedno). midva z user posted image  sva že skoraj odločena, da bova kupila voziček Quinny Frestyler 3xl Comfort. Danes pa mi je ena mamica treh otrok rekla, da je to precenjena zadeva in naj pogledam v trgovini za voziček Picolo, ki naj bi stal pol manj, bil prav tako 3-kolesnik, po funkcionalnosti naj bi bil podoben Quinnyu. Pa me zanima, če ste ve kaj seznanjene s to znamko?
Ponudila mi je v posojo tudi avtosedež Navia - jaz za to znamko še nisem slišala, pa tudi na netu nikjer nič ne najdem. Je pa stara 3 leta. Pozna katera to zadevo?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
4.11.2007 22:21:08   
ursulina
pozdravljene!
joj, me ni par dni na netu, pa sem porabila dobro uro, da sem vse napisno preletela :)

ja, tudi midva sva v fazi odločanja glede vozička. ker midva hočeva štiri kolesnik, sem našla eno fajn varianto v pikapolonici in sicer od proizvajalca abc design "astro" model, potem pa na netu še njihov en drug model, ki gre gor tudi lupinica.
dajte prosim mal lsvetovat, a je ful pomembno, da gre lupinica na voziček, ker v glavnem ni priporočljivo met otroška notri, zakaj bi pol kupovali take travel systeme, kot jim rečejo? je pa fino, ker se oba na lepo zložita...

midva sva bila v petek v ikei, kakšna neverjetna gneča! v tojyrus sva kupila igralni center in pa ful luškan vrtiljak za nad posteljico, oboje je bilo znižano in občutno ceneje, ko sva primerjala s cenami pri nas.

luša, hvala za voščilo user posted image

presredek si bom verjetno masirala tudi jaz, hvala za super link!
glede na težave po spolnih odnosih, mislim, da potem pri naju tudi ne bo kaj dosti akcije več, ker mene ful meče orgazem... in otrdeva mi trebuh vsak dan, tako da verjetno ni najbolj pametno izzivat sreče? user posted image
popek je tak kot je bil, črta se mi pozna že od začetka, mažem pa se proti strijam z weledinim oljem, ki je super. upam, da bo koža pridno sodelovala in ne bo kaj dosti strij...

urssyy in ostale, razumem da te je strah ampak poskušaj se mal psihično pripravljat na porod, kako to zgleda in kako boš pridno pritiskala in dihala in kako bo vse šlo okej. jaz se zaenkrat še nič ne bojim, vse punce me sicer kar strašijo, ampak jaz se ne dam... no, upam, da bom tudi na dan D tako pogumna user posted image

mml, jaz sem gledala tale voziček mura, pa se mi zdi nekako preveč plastičen, kaj pa vem...

mala pikica, zdaj sem gledala naš seznam - koliko nas je!!! - in ker imam uradni rok poroda prestavljen na 9.1., bi te prosila, da me prestaviš prosim. hvala!

tiste, ki greste v lj. šolo za starše, priporočam še enkrat da greste jutri dovolj zgodaj tja, ker bo prdvsem popoldan fullll gneča, da ne bo treba stat.
pa sporočite, kdaj bosta dodatni predavanji pediatrinje in anesteziologinje, ker nisem mogla it oktobra in bo vsaj na pediatrinjo rada šla.

škoda, da bo ljubljansko srečanje v sredo dopoldan. pupe, ali res ne bi šlo popoldan? da bi tudi me še aktivne prišle malo poklepetat?
če res ne gre, pa se vidimo kdaj pozneje....

lepo počivajte v nov teden in se beremo!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
4.11.2007 22:58:28   
nana35
Mala pikica,saj veš katere sem mislila-pleničke od Mullerja,tiste njihove,njihova znamka.Kako se že reče?Ja,verjetno sem se zmotila,vem da je nekaj z Baby,ne vem pa točno kaj.Se zgodi.
Martinca,kaj pa v Lesnino v Hoče sta šla?Ali pa h kakemu,ki dela kuhinje privat,npr.v Melju pred glavnimi semaforju,če prideš iz smeri hitre ceste,reče se Kuhinje po meri?Mi smo dali tam delat kuhinjo pri mami.Pa Spona tudi premore kuhinje(na Studencih).
Limma,jaz imam košarico za user posted image ,dobila sem jo na posojo,ampak čez noč bo spal user posted image v kinderpetu poleg mene,čez dan pa ga bom imela blizu sebe kje v stanovanju v košarici,dokler bo pasal vanjo.Če pa ne bi imela košarice pa bi se drugače znašla,sigurno pa ponoči v posteljici zraven mene v spalnici.Zibelka ki si jo našla na sončku je zelo lepa,če ti ni škoda denarja oz.če jo še misliš kaj kasneje uporabljati,potem jo kupi,če pa se ti zdi da bo otroček le premalo časa v njej,pa se po moje ne splača.Draga pa ravno ni,če mene vprašaš.

Drugače sem pa ok pa še bolj po starem seveda.Lepo noč vam želim.

:))

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
5.11.2007 8:01:33   
katee
Dobro jutro!!!
A še vse spite? No, razen tistih, ki ste morale v službo. Meni ni treba več...jupi!!!!!

ursulina: ti bom povedala, kdaj so ta predavanja v Lj, jaz začnem danes hoditi v MŠ, pa bom šla zdaj dopoldne.

Ponoči mi je bilo pa tako vroče! Radiator je čisto zaprt, mene je pa pot oblival v potokih. Pa letni kovter imam. Se še kateri to dogaja?

Nalin: upam, da je Žan zdrav.

Limma: jaz bom imela user posted image  v košari, dokler je ne preraste. Imam pa podobno, kot na linku, ki si ga posredovala, sam da je bela. Meni se tudi ful dopade. Sem jo dobila pa od prijateljice na isposojo (hvala Zima 07).

Grem se sedaj počasi zrihtat in na predavanje!! Jupi. Sem končala delo v eni šoli, pa moram že v drugo user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
5.11.2007 8:22:28   
nana35
Dobro jutro!
Samo,da malo pogledam če se kaj dogaja,potem pa malo namazat pa v šolo. Ob 9h imam,izdelujem lasuljo.Je kar fajn.Otroček že pridno brca.

Jutri pa v materinsko šolo še me,mariborčanke,kajne??Se vidimo?Martinca,Tinča,Koala,Muzika,ne pozabite,razen če sem katero preveč napisala in katero premalo.Se opravičujem.Nisem dosledna.

Zdaj moram še nekaj malega pojest potem pa na odhod.Dan bo naporen,pa tudi jutrišnji in pojutrišnji.Kaj šele naslednji torek,ko imam zjutraj gin.,potem predavanje in popoldan še mat.šolo?!Ne vem,če bo vse šlo,če bo moj trebušček preveč trpel,mislim,da ne bo šlo skozi.
Pustimo se presenetiti.

Bodite lepo,danes je tukaj sonček,upam,da je povsod.user posted image

Papa.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
5.11.2007 8:42:29   
zima07
jaz bom imela v košari, dokler je ne preraste. Imam pa podobno, kot na linku, ki si ga posredovala, sam da je bela. Meni se tudi ful dopade. Sem jo dobila pa od prijateljice na isposojo (hvala Zima 07).

Ni za kaj user posted image ...     user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
5.11.2007 8:42:39   
Lunca1
Dobro jutro souser posted image

Zibke oz koška se po moje ne splača kupovat, razen če misliš imet veliko otrok. Ponavadi se že kdo najde, da ti ga posodi. Če pa že pa kupi rabljenega.

Blagovna znamka za dojenčke v Mullerju se imenuje Babydream.

Nalin upam da je Žan že kaj bolje.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
5.11.2007 8:50:06   
nussy
Dobro jutro!

Torej ali za v sredo ob 10.ih še velja? Jaz sem sicer še vedno v službi (grem še 25x!), ampak bom vzela frej v sredo dopoldne, tko da bom ob 12-ih v službi, tako da končno pridem vsaj na eno srečanje.user posted image  Bom šla zjutraj prej na CSD papirje zrihtat.

Sicer pa:

Popek je notri, strije so uzuniuser posted image , črte pa ni.

Katee tudi jaz se skoraj vsako noč premočim, pa ne vem kaj dogaja. Zjutraj grem v glavnem prvo pod tuš, ker sm čist mokra.

Midva zaenkrat s user posted image  še nimava težav, no razen ene ogromne fizične ovire user posted image , tko da se še nič ne paziva. Najbolj kar me skrbi zaenkrat je kašelj. Namreč že ene pet dni ful kašljam, tablet itak ne smem nobenih. Kaj mislite, ali to lahko kej slabo vpliva na miško v trebuhu, ker se skoz napenjam? Mogoče je neumno vprašanje, ampak bolje je biti miren.

Včeraj sva bila z user posted image  v živalskem vrtu, je blo ful luštn. Mal sem se končno sprehodila in nagledala sva se enih otrok in ugotavljala, kako bomo drug let z vozičkom tm bluzil.
Joj morm vam pa povedat, kok sm neumna in sama seb probleme delam. Bla je ena hiška, kao not za it in iz nje gledat živali, vmes pa samo pregrajen z žičkami in ne prav na gosto. Nisem vedla, katera žival je in jst ful pametna not pred mojim in celo glavo vtaknem vmes med tiste žice in direkt ene 20 cm stran od dveh ogroooomnih jastrebov.user posted image  Bla sta genau pod mojo glavo. Si me predstavljate, kako sem skočila? Trebuh mislim, da se mi je kr dvignu. In pol k jih je šel še moj pogledat, je en začel mahat s perutmi, tko da sem spet skočila in se prov na hitr odstranla od tm. Čist preveč paničarm.user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
5.11.2007 8:50:49   
mala pikica
Dobro jutro vsem!

Jaz sem že iz jutranjega sprehoda user posted image  Čeprav se ne vstajam preveč rada zgodaj, mi je prav pasalo. Me je fajn prebudilo.

Limma midva bova tudi vzela od PP tri fix voziček, je enka kot Pliko3 le da ima košaro in lupinico zraven.
Glede zibke... Meni so tudi všeč, ampak glede na to, da imamo posteljico, se mi zdi nepotreben strošek za tiste tri ali štiri mesece, potem pa jo user posted image  tako preraste.

Nana nisem sploh vedela, da ima Mueller svoje pleničke... Oprosti user posted image

Nalin upam, da je Žan že kaj boljši.

Zdaj pa greva z mami čistit po naši hiški... Najprej seveda otroško sobico, potem zložim stvari v omare, jutri še z dragim kupiva jogi, potem pa poslikam sobico user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
5.11.2007 9:02:36   
katee
nussy: v sredo velja!!! Komaj čakam!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
5.11.2007 9:08:01   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image  Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK, Velenje, user posted image  SG, user posted image  Aljaž

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., +  + , Mur.Sob.,  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna user posted image ), Celje, user posted image  user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image , Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Lana

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 84 user posted image user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 23 user posted image  in 22 user posted image   Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 53 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4024
   [Brisano sporočilo]
5.11.2007 9:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?