|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
5.11.2007 10:10:44   
muzika
Nana, ja, tudi za nas mariborčanke se bo začelo. Ampak mene jutri še ne bo. Sem slišala od tistih, ki so bile prejšnji mesec, da je 1. srečanje tak tak. V bistvu predstavijo program MŠ, kar pa imaš tako ali tako tudi v pisni obliki. Torej, jaz pridem v sredo. Ali bodo vaši user posted image  šli z vami na vsa predavanja?

Za pleničke pa sem tudi jaz iz "prvih rok" slišala, da so Mulerjeve ful dobre. Če toliko mamic pravi, da so, potem bom tudi jaz poskusila z njimi, slabe očitno niso.

Urssy in mala  pikica, kam pa gresta vidve  v materinsko šolo in kam?

Danes je tako krasen dan, da grem malo po mestu. Aja, Urssy, te popolnoma razumem glede šefa. Tudi jaz se počutim malo neprijetno, ko šetam po mestu, ampak g mi je rekla, da se moram sprehajat. V čem je torej razlika med sprehodom po bližnjih ulicah in po mestu? Saj to, da si v bolniški, še ne pomeni, da moraš ves čas čepet med 4 stenami. Si predstavljaš, kakšna bi bila potem januarja?

lp

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
5.11.2007 10:12:26   
muzika
Urssy in mala  pikica, kam pa gresta vidve  v materinsko šolo in kam?

Popravek: kdaj pa gresta vidve v materinsko šolo in kam?

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
5.11.2007 10:36:18   
sani1
Dobro jutro... oz. že dober dan!
Toliko ste se razpisale, da sploh ne vem kje naj začnem...user posted image user posted image

Prvo kot rečeno : dobimo se v sredo 7.11.2007 ob 10ih v City parku v pritličju kavarne SANTANA!!!  Vabljene vse!!!
Bo veselo...

Mml- dobrodošla zopet med nami. Sem te kar pogrešala in tvoje nasvete... Škoda, da te ne bo. Nisem vedela ali še delaš ali več ne. Se bomo pa še enkrat decembra dobile pa bo...

Drugače pa:
presredek bom mazala, ker pač ne moreš vedeti, če ti pomaga ali ne
čaj iz malinovih listov bom tudi pila
črte na trebuhu nimam in se niti ne kaže
popek je v normalnem stanju in po mojem bo tako tudi ostal
teža je šla gor za 5kg. Tehtam se dopoldan, ko nimam v sebi toliko vode. Zvečer je za kilogram več, ker imam v telesu pač več tekočine...
obseg trebuha je že narastel, sem kot, da bi pojedla žogouser posted image user posted image user posted image
spanje- odvisno od dneva...
železove tablete so mi pred dnevi naredile celo zmedo. Sem bruhala ko user posted image ...
sladkor- je v mejah normale ampak, se strogo držim diete. Moj otrok še sploh ne ve kakšen okus ima čokolada...user posted image
hemeroidi- neprijetna stvar, a to paše zraven. Vse kreme Modulex,Fortum... so za plačat.
Plenice- bom kupila Mullerjeve, ker kolegice pravijo, da so ok...če ne jih bomo pa zamenjali pa bo...

No to bi bilo vse za danes... Danes se odpravljava z user posted image v materinsko šolo in bomo videli kaj se bomo novega naučili... Gre še katera?

Se beremo zvečer, ker vidim, da sem drugače v kar velikem zaostanku... Sicer se pa javite vse, ki pridete v sredo malo na čvek... Komaj čakam....
Lep dan vsem...

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
5.11.2007 11:02:54   
klepetka
ojla
grrrrrrr ,napisala cel roman in mi zbrisalo.
Grem še enkart ,samo povzetek user posted image

V bistvu nimam  danes kaj dost jamrat user posted image ,sam tolk da vas pozdravim.

Lunca1,moja prijateljica je rodila v Postojni.saj jaz sem tud razmišlajala v tej smeri -porod z Ea,sam pol sem se pa vseen oodločila za Ljubljano ,tukaj pa kolikor sem se pozanimala ni zmeraj na volj EA,ke rprimanjkuje anestezistov.pa si mislim ,če sem preživela dvakrat brez ,bom menda tud tokrat.user posted image

nana 35 in mml
,hvala vama za info o spasmexu

mala pikica ,kot opažam ,ti zel o rada pečeš peciva.Pridnauser posted image .Bi te bilo fino v živo poznatiuser posted image .Saj jaz sem jih tud včasih ,pol sem mogla pa na dieto in so se te radosti končale,ker sem edini kandidat v familji ,ki obožuje sladk o,kar se mi seveda tud poznauser posted image Zdaj nardim samo še kakšen štrudelj,ko imam napovedane obiske(tud za v sredo ga bom,nisem pozabilauser posted image )

srečanje v sredo;še velja;upam ;in komaj čakam da se spoznamo še tiste ki se še ne.

limma,jaz bom imela detece čez dan v košari v dnevn isobi ,ponoč ipa v spalnici v posteljici .

vaney,a  s i t imogoče mislila znamko Nania?Jaz sicer ne poznam te znamke (stvari)amapk prijateljica  je omenjeni avtosedež prodala po zel okratk iuporabi in kupila novega.Pa pojma nima zakaj.je samo rekla ,da ni vrede tega denarja.

ursulina,gled e lupinice na voziček.;jaz je nisem imela obakrat i n tudi tokrat je ne bom.Pa ti popravici povem ,da je nisem čisto nič pogrešila.Saj verjetno ,če bi imela ,b i bilo moje mnenje drugačno .Tisti ,ki jo pa imajo ,pa pravijo da je super.
Pa gled e srečanja;bi blo možno ,da če delaš kje blizu CP ,da priskočiš med pavzo,malico?SAm razmišljam.

nalin ,kako je z Žanovo nogico ,je kaj boljše ?Še šepa?Ste šli na Metelkovo potem včeraj?Naj se čimprej pocajta.

Želi m vam vsem skupaj lep sončen dan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
5.11.2007 11:27:50   
limma
Lep sončen pozdrav,

nana35, lunca1,mala pikica, klepetka, katee - hvala za odg. Tudi jaz sem mislila, da bi bila user posted image  čez dan v košarici v dnevni sobi, ponoči pa v posteljici zraven naju.... a v košarici je samo 3-4 mesece? sem mislila, da pol leta... user posted image  Žal smo našo zibelko, v kateri je spala že mami, midve s sestro in sestrična, nekomu posodili... in nikoli več dobili nazaj user posted image  pa tako lepa je bila, se še spomnim sestre, ko je spala v njej...  najbrž jo bom kar kupila, druge možnosti nimam... jo bo pa še sestra uporabljala, ko bo imela otročke user posted image  

Tudi mene je ponoči oblival mrzel pot (pod letnim kovtrom), zbudila pa sem se čisto izsušena z bolečim grlom. zdaj pijem sveže stisnjen pomarančni sok - pol litra user posted image  in jem med in mandarine.. ki so nekam kisle.. čudno, ne? user posted image

mala pikica - PP Pliko 3 Completo je danes v BC na akciji.. ampak, kar sem gledala cene, je PP tri fix še vedno (tudi cenovno) najboljša izbira... ali se motim? kje ga boš ti kupila, v Sončku? si kaj primerjala cene?

Danes dobiva z user posted image  obiske s Poljske.. sicer se jih veselim, ampak prav danes se začne MŠ in bi rada šla oba.. no, se bodo že znašli tiste dve uri .... nič, grem malo pospravit, lahko bi kaj spekla (ene ste tako pridne, da imam kar slabo vest), pa se mogoče zvečer še kaj javim.

Lepo se imejte v MŠ, čim manj bolečih trebuščkov (moje otrdevanje se je malo umirilo) in drugih težav.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
5.11.2007 11:35:24   
Ketrin24
Živijo!

Samo tok da vas pozdravim. Nimam ravno veliko časa, še vedno se dala pri nas na polno. Stanovanje trenutno na prvem mestu. Pa hvala bogu dragi je dubu dopust in bo cel november doma user posted image . Ima še toliko starega dopusta, s 1.januarjem dobi že novega pa še očetovski po vrhu. Ga bom probala do marca kar doma obržati, da se bomo cartali.

Ima pa sicer eno vprašanje za vasuser posted image

Ali ima katera podobne probleme kot jaz?. Ko grem lulat me potem v nožnici kako minutko ful tišči, boli. Imam takšen občutek kot, da mi bo vse ven padlo. Mislite, da je to normalno ali bi morala it k ginekologu. Nočem mu težit, ker imam itaq drugi teden 13.11. pregled in UZ 3D, komaj čakam. Me pa res boli samo ko grem lulat, drugih posebnosti ni, razen to da imam izcetka toliko, da bi ga lahko izvažala. Križ me boli, predvsem zaradi pretiranega dela, vendar je potrebno vse urediti do prihoda našega user posted image

No hvala vam če mi boste odgovorile na vprašanje, pa lepo se imejte.

lp

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
5.11.2007 11:40:44   
klepetka
ketrin 24,točno tak o kot si opisala imam tudi jaz občasno.Traja ene dva dni ,potem pa mine kot je prišlo.Sem zarad tega že letela k G(pred časom)pa m i prav i,da to spada zraven k nosečnosti.Hormoni ipd

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
5.11.2007 11:49:05   
katee
Jaz sem nazaj iz MŠ. Kok je bilo smešno; ful veliko nosečnic, jaz sem pa samo razmišljala, če je katera januarčica med vsemi. Nekaj je bilo decemberk, nekaj jih je bilo pa tud z manjšimi trebuščki.

Ne vem točno katera je spraševala za predavanji pediatrinje in anesteziologinje v Ljubljani: ti dve predavanji bosta :
-15.11. ob 14.30 predavanje pediatrinje
- 22.11. ob 14.30 predavanje anesteziologinje

No, zdaj grem pa malo na sprehod, potem pa počivat.

Aja, še nekaj bi vas vprašala: ali ima katera pralno - sušilni stroj (v enem kosu) kate firme in kako ste zadovoljne z njim. Jaz se namreč odločam, da bi ga kupila, ker nimam prostora v kopalnici, da bi imela oba posebej (čeprav bi lahko sušilnega zastojn dobila). Sporočite mi tiste, ki ga imate. Hvala
No, pa lep dan vam želim!!! 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
5.11.2007 11:53:23   
klepetka
jaz ga imam ,katee,od candy-ja ,pa mi ni všeč .Ne bi nikol več tak okupila.Tud prodajalka takrat m i je odsvetovala,češ da je boljše posebej,amap k zaradi prostorske stiske v kopalnici ni šlo drugače.Ne vem ,meni ne posuši ,če dam predpisano količino not(to je pa itak sam opolovična od celega opranega stoja),samo za dve tri stvari se pa res ne splača.Tak o da zdaj ,kadar kaj hitro rabim ,dam sušit kar na radiator,poleti  se a itak zunaj prej posuši kot bi se v sušilcu.
To je moje mnenje

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
5.11.2007 12:32:30   
nussy
katee spet sva na istem.user posted image Tudi midva nameravava kupit pralno sušilni stroj, ker je premalo prostora za oba v kopalnici. Sicer ga folk ne priporoča ravno, pa ne da bi bilo ful slabše, samo baje manj lohk sušiš kot pereš. Jaz bom magari med pranjem in sušenjem ven pol pobrala, pa pol še tadrugo polovico posušila. Ga pa res rabim, sploh zdej za cunjice od tamale. Kej se pa lohk tut na radiatorju posuši.
Kupit ga pa misliva ta teden. Baje so v Merkurju ene hude akcije, mogoče grem že dons kej pogledat.

Aja, jaz grem v MŠ v Domžale, ki se začne 14.11. Gre še katera v Domžale? Pa moj ne bo vedno z mano, baje sta drug pa tretji predavanje za očke, da drugač jih pa ni vedno ful.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
5.11.2007 12:55:12   
SuzanaKK
No kako fajn, kot da bi mi misli brale. Tudi jaz imam namen kupiti tale pralno-sušilni stroj, ker v kopalnici sploh ne bo prostora za kaj takega, ker je majhna, hočem pa svojega (živela bova pri njegovih, ampak v svojem stanovanju) in ga bom imela v kuhinji. Vem, da ni tako fajn, kot če imaš vse posebej, ampak brez sušilca pa tut ne bi rada bila, še posebej pozimi. Sem gledala v Merkurju Candy-jevega, ki (kao) opere 5 in posuši 5 kg. No, sej vsega itak ne mislim dajat sušit, za otroške cotike, brisačke, nogavičke itd. je pa že fajn zadeva. Drugače pa sem sama vikend kar lepo preživela, moj dragi je delal (brusil je stene, da bomo lahko začeli pleskati), jaz pa sem počivalauser posted image . V bistvu se še navajam na to mirovanje, ampak včasih pa prav paše. Aja, kot veste jamram, da je moj otročiček v medenični vstavi. No, sedaj se je obrnil, ampak tako, da leži zdaj počez in  ga čutim na obeh staneh. Ful je posrečen. Zdaj držim pesti, da bi se končno spravil z glavo navzdol. Drugače pa je zaenkrat to od mene vse. Lepo se imejte drage sonosečke. 
P. S. Jaz začnem jutri hoditi v MŠ v Velenju, ampak se mi zdi, da sem itak edina od tam, tako da ne bom nobene srečalauser posted image .

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 5.11.2007 12:57:22 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
5.11.2007 13:00:44   
mml

Evo...čisto na kartko

klepetka Buscopana tudi v Ljubljani v lekarnah ni, tako da sporoči, če nujno potrebuješ Spasmex in se bova dogovorili kako in kaj

sani v službo moram še 18x user posted image , po tem bom pa tudi jaz za kakšno dopoldansko kavo. Sem ravno danes poštela dneve in z veseljem ugotovila, da moram v službo 4x manj kot sem mislila, no pravzaprav 1x, ker bi ostale 3 dni koristila proste dneve...tako da sem zadnji dan v službi 29. novembra

katee in nussy jaz sem imela kombiniran pralno sušilno stroc Candy in nisem bila zadovoljna...samo sedaj obstajajo menda dosti boljši kombinirani stroji. Ko bosta kupovali bodita pozorni, da ima centrifuga več kot 1000 obratov/minuto in da lahko sušiš toliko perila kot ga opereš in ne samo polovico. Si pa iskreno povedano ne predstavljam življenja brez sušilnega stroja. Večino otroških oblačil pozimi sušim v njem (ne glede na to kaj piše na deklaraciji in se zaenkrat niso hudo skrčila)

Nalin kaj je z Žanom? Upam, da je boljši

ursulina na Hartanove vozičke paše lupinica Peg Perego primmo viago (ali nekaj podobnega - skratka tista, ki je ni treba vsakič vezat s pasovi, ampak jo fiksiraš na podnožje, ki ostane v avtu). Jaz sem varianto z lupinico uporabljala za kratke razdalje, recimo za v trgovino, ko je Manca zaspala že v avtu in sem jo kar z lupinico vred prestavila na voziček, za daljše sprehode sem jo pa skoraj vedno dala v mehko košaro in če je zaspala sem jo po tem kar v košari odnesla v stanvanje

limma košek je uporaben prva 2 do 3 mesece, po tem pa ne več, jaz ga nisem imela niti prvič, niti ga ne bom imela sedaj. Čez dan bo user posted image  pri meni, v ležalniku, na tleh, na sedežni,...ponoči pa lepo v posteljici (no vsaj upam), prej moram pa še Manco izselit v veliko posteljo user posted image

mala pikica ti kar zavidam čas in energijo, ki jo imaš za peko, jaz čakam na dopust, da se lotim podobnih zadev. Sem že sklenila, da bo letos božiček nosil domačo pomarančno marmelado (v doma poslikanih kozarčkih), domače božične piškote in mogoče še kakšna steklenička (tudi poslikana) medice ali domačega žganja. Upam, da se bo podnajemnik v mojem trebuhu strnjal z mojimi načrti user posted image

No tako, spet sem se razpisala....uživajte kar se le da

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
5.11.2007 13:05:31   
SuzanaKK
mml, domača pomarančna marmelada se pa prav fino sliši. Bi ti meni zaupala recept? Ker doma narejena darila so meni v tem našem potrošniškem svetu tako zelo všeč, bi jaz tudi to poskusila. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
5.11.2007 13:07:03   
nussy
Klepetka, a ti prideš na kavico v Ljubljano v sredo?
Jaz sem pri sebi našla še neki Buscopana od poletja, vsaj nekaj tablet, če ti bo kaj pomagalo, dokler ne dobiš večjih zalog. Če želiš seveda.user posted image

Jaz grem pa zdajle prej iz službe, ker ful kašljam in grem k zdravnici, če mi bo lohk kšn sirup dala mogoče. Pa še drisko mam že četrti dan, pa ne zaradi Tunizije, doma sem sama neumnost nardila in en odprt sadni kompot pomalcala.user posted image
Pa še na CSD grem po obrazce, tko da bom v sredo lohk že kej uredila.

Aja kolk nas pa bo pol v sredo? Se že ful veselim!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
5.11.2007 13:14:51   
mala pikica
Muzika jaz bom hodila na Ptuju, začnem pa 19.novembra. Urssyy pa mislim, da je že bila v Celju.
Kaj se boš nam pridružila na kavici v mariboru ta teden?

Klepetka pečem predvsem za mojega dragega, on obožuje peciva, pa se mu nikjer nič ne pozna. Jaz pa sem bolj tako, kar se sladkega tiče, saj pojem kakšen košček, ampak nek sladkosned pa ravno nisem.

Limma tri fix se meni tudi zdi najboljši. Kupila pa ga bom verjetno kar v Peg Peregovi trgovini na Celovški (malo vstran od Tivolija). Tam ga dobiš za 540€. No, saj če upoštevaš še sončkov bon za 30 € si na istem.

Mariborčanke, kdaj bi se naj me dobile? Jaz sem pred četrtkom bolj na slabem s časom...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
5.11.2007 13:23:06   
urssyy
Lusa nejlepša hvala za link. Bom prebrskala, res je velika in dobra izbira.

Lunca1 tebi hvala za informacije glede EA, moram priznati, da si me pomirila.

Mml tvoja princeska je res čudovita, še posebno tam v sušilnem strojuuser posted image . Imate čudovito kombinacijo brav sten, še posebno mi je všeč v otroški sobi oranžno-roza; full lepo. Pa še stanovanje imate tako lepouser posted image urejeno.

Mala pikica hvala tudi tebi za link. Bom preučila še danes.

Katee meni je celo nosečnost tako vroče, jaz samo zapiram radiatorje in odpiram okna, mojuser posted image  revček pa jamra zraven mene kako ga zebe..
Muzika jaz sem že opravila materinsko šolo, z mojm sva hodila v Celje in meni osebno je bilo zelo fajn.

Ketrin če drugače nimaš nobenih težav, po moje ni panike, lahk pa pokličeš svojo ginekologinjo po telefonu, da boš bolj mirna.

Suzana KK kako veš, da je user posted image  v medenični vstavi, a to čutiš? Jaz sploh ne znam oceniti kako leži. Se mi zdi, da še kr prečno. Do kdaj pa se mora obrniti na glavico, oziroma v katerem tednu se običajno obrne na glavico?

Da vam povem, da se mi zadnje čase dogaja, da mi je zelo slabo, da postanem, kr naenkrat slabotna, pa srček mi full utripa, če se ne bi usedla ali ulegla  bi po moje kr skupi padla. Takšnih problemov prej nisem imela in vas vprašam ali mislite, da je to običajno za nosečnost ali naj obiščem splošnega zdravnika??

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
5.11.2007 13:29:44   
katee
nussy: tud jaz grem danes v Merkur pogledat. Sem gledala enga od Elektroluxa, ki opere 7kg in suši 3,5 kg in ima 1600 obratov, samo je pa najdražji 700€. Ima pa Candy enega, ki opere in posuši 5 kg, 1200 obratov centrifuge in stane 650€. Je pa itak tako, da tudi ko sem bila doma pri starših in smo imeli ločeno oba stroja, nisem nikoli dala vsega perila sušit naenkrat. Moram še malo razmislit.

(odgovor članu nussy)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
5.11.2007 13:38:39   
gagy85
katee jst sm bla dons v mš ob 10, sama.. ugani katera... user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
5.11.2007 13:42:42   
sonček balonček
Pozdraljene,

verjetno ste že vse pozabile, da obstajam, ker se toliko časa nisem oglasila. Vas pa občasno berem. Tudi sedaj nima prav dosti časa, le Suzano KK sem želela še posebej pozdraviti, ker sem tudi jaz doma od tam kot ona (se mi vsaj zdi, da sem zasledila, da si iz Velenja). Hotela sem te vprašati ali si prepričana, da se materinska šola začne jutri, ker kolikor vem jaz se v četrtek (8. novembra). Takrat smo tudi zmenjene z nekaterimi sočvekami iz šaleške doline, da gremo skupaj. Daj preveri, če imaš možnost še enkrat, kdaj je MŠ. Še v petek sem bila na ginekološkem hodniku v ZD in mislim, da piše 8. november ob 10 h. Greš sama na MŠ ali spartnerjem? Sama imam neka predavanja v LJ, tako da še ne vem ali bom utegnila priti. Ampak decembra bo že malo pozno.

Ostale - vidim da imamo vse približno enake težave in radosti. Bodite še naprej tako pridne in pišite, da bo kaj brati. Sploh ker počasi zaključujem s službo in bom imela malo več prostih dopoldanski ur. Popoldne imam pa tako polne roke dela z hčero.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
5.11.2007 13:46:48   
ursulina
hvala za info o predavanjih! bom šla sigurno na predavanje prediatrinje, ker oktobra nisem šla, tako da se morda vidimo? user posted image

no, če le imate kakršnokoli možnost, kupite ločeno pralni in sušilni stroj, ker kaj vam pomaga kombiniran, če ne posuši kot je treba in bo spet vrv pela? user posted image
mi smo imeli kombiniranega, pa nismo bili zadovoljni, sedaj imamo ločeno in je res super. tako da res prej vse varjante postavitve dvojnega stroja sprobajte... kakšen kotiček bi se morda le našel?

no, sicer nisem blizu City Parka - ravno nasprotno, pod Šmarno goro, ampak morda pa mi bo uspelo prit vas pogledat v sredo! Če res ne bo šlo, pa se bomo zmenile spet takrat, ko bomo že vse domauser posted image

mi bomo imeli posteljico 120*60, brez koška, ležalnik in dekice. sem ravno poslala naročilnico v necekrmann, ker imajo ful lep kompletek dekic, spalne vreče in kompletkov... se pa evri hitro seštejejo v "lepo" vsotico user posted image  

pa imeli bomo košaro in športni del vozička + lupinico. samo ne vem, koliko je važno oz. res praktično, da se lupinica montora na voziček...?
glede določenega modela vozička se še nisva odločila, malo sem se ogrela za ABC Design vozičke - jih imajo v Pikapolonici, ampak do sedaj sva si ogledala samo Astro model, imajo pa še dva druga, ki bi morda prišla v poštev... kritike na RR so ene ful okej druge ful proti, tako da ne vem... ampak saj to je tako ponavadi kar pri vseh modelih, kaj?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
5.11.2007 13:55:38   
Tinča1
Lima, ja ni mi ravno prijetno, da se tudi mama tako obnaša, sicer pa se je zgodil čudež in me je danes zjutraj le poklicala in me povabila na kavo. user posted image Sploh nisem mogla verjet svojim ušesom. Me zanima, kaj bo jutri novegauser posted image  Mogoče jim je nauho prišlo, da nosim user posted image .

Katee, kar se oblivanja ponoči tiče, mam jaz občutek, da sem v meni, ne pa noseča. user posted image Danes ponoči je kar teklo z mene.Pol pa na wc, pa pit, pa ponovno iskat idealni položaj za našega razgrajača v trebuhu. No pa je bilo že jutro. Čez dan pa nočem it spat, ker potem je noč predolga.

Nana 35, ja juppi, jutri je MŠ. Moj pride zraven. Je rekel, da bova skupaj dihala. Pa popkovino bi tudi rad prerezal. Je rekel, da če ima vsaj enkrat v življenju možnost bit kirurg, tega res nima namena izpustit.user posted image user posted image user posted image  Me prav zanima kake barve bo na koncu vsega.user posted image
Mala pikica. Vsaka ti čast za zgodnji jutranji sprehod. Kar pa se user posted image  tiče, sem jaz bolj kandidatka za naslednji teden. Se bom pa prilagodila.

A ste kaj razmišljale, predvsem tiste, ki imate user posted image , glede uporabe plenic za enkratno uporabo in bombažnih plenic? Jaz se spomnim, da ko sem še v sr. šolo hodila, so rekli, da se zaradi polivinila, v plenički za enkratno uporabo, kakec in tel temp. in urin preveč segrejejo in to lahko povzroči sterilnost pri user posted image , ker se moda preveč segrejejo.
Zadnjič, pa sem ponovno zasledila rezultate nekih raziskav, da se je sterilnost moških od leta 1980, povečala za cca 25%.
Skratka, jaz bom uporabljala bombažne plenice, za obiske in k zdravniku pa one za enkratno uporabo. So mi pa všeč tiste od Štorklje, samo cena je pa malo zasoljena.

Lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
5.11.2007 14:03:22   
klaja
Hojla!

Moje počutje se je malo izboljšalo, vendar mi trebuh še vedno otrdeva, samo ne tako pogosto.

Spasmex je na recept, meni ga je ginekolog predpisal za krče, vendar sem na Pušenjakovam forumu izvedela, da jih on ne predpisuje, škodijo pa ne.

Martinca midva sva kuhinjo naročila v Lenartu, v Lesotrgu in sicer Panlesovo, ki je dokaj ugodna, pa še vsem najinim željam so prisluhnili, glede na to, da sma imela mere malo kritične.
Dala pa sma delat izris za isto kuhinjo tudi v MB v Brestanovi in naju je prodajalka konkretno nadrla, da kako pa imamo zide postavljene, da ne morema imeti take kuhinje kot sma si zamislila. Tako da me več nikoli ne vidijo tam!

Zibelko boma midva imela, saj sma jo imela že za Julijo. Bila pa je prej moja oz. jo je mami kupla, ko sem se jaz narodila. Le da sma jo zbrusila in dala prebarvat. Drugače je sigurno nebi kupovala, ker se skoraj za tiste 4 mesece ne splača.

Jaz sem si pa uspela kupit navadne žametne hlače z zelo nizkim pasom, pa še za polovico ceneje sem prišla skozi. Tako da jih bom lahko nosila še kasneje, le da si jih bom vsake toliko časa morala malo zožat. Sem bla kar vesela.

Upam, da se bodo naše težave počasi končale!

Lepo bodite!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
5.11.2007 14:03:40   
klepetka
oj ,spet jazuser posted image

suzanaKK
,točno tako lego je zavzel moj otročiček.In mi G obljublja CZ;če se ne bo v dveh tednih obrnil.Ampak se tolažim,da ima še kakšen teden več ,ker je vse že tako raztegnjenouser posted image .No ,kakorkoli bo že.

Vem pa ,predvsem  takrat po tem ko kolca, kako leži,to pa je itak kar pogosto.

mml,hvala ker si se pozanimala glede buscopana.Glih prejlle sem prebrala da ga ima nusy nekaj na zalogi in bi mi ga bila pripravljena odstopiti,tako da v tem primeru spasmexa ne bi rabila ;v nasprotnem pa ja.Bo pa buscopan sigurno še prišel v lekarne ,do nadaljnega  ga ni.Pa sem upala da ga bom v sredo lahko dobila tam v uni lekarni pri polikliniki ,da bi skočile še na kavouser posted image

Pa tale pomarančna marmelada ;bi mi zaupala recept?user posted image user posted image

nusy,a bi bila mi res pripravljena ga odstopiti?Bi bila vesela.V sredo pa pridem ,tako  da bi ga z veseljem prevzela,če ga seveda ti ne rabiš.user posted image

urssyy,točno take simptome  kot jih imaš ti ,sem imela jaz pred dobrim mesecem ,ko mi je G preverila Hbg.IN bila sem malo slabokrvna.Pa je rekla da so ti znaki prvo opozorilo pri slabokrvnosti.Dobila sem legofer ,kri se m i je kolikor toliko popravila,čeprav sem še daleč od "železne Lady"user posted image ,amap k  ti simptomi so zginili.
Kako pa je s tvojo krvjo?Kako je s tvojim Hb?
sonček balonček;dobrodošla med pogrešanimiuser posted image

Lep dan še naprej

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
5.11.2007 14:06:36   
mml
tinča mi sedaj pričakujemo fantiča, ampak nitu pod razno ne razmišljam o pralnih plenicah, bodo tiste za enkratno uporabo čisto OK. kar se pa moške neplodnosti tiče...je pa zadeva takšna, da se pred koncem 80-ih ni s tem nihče podrobno ukvarjal, ko se je začela pa OBMP so začeli pa bolj natančno proučevati vzroke za neplodnsot, prej so bile tako ali tako za neplodnost avtomatično krive ženske, moških ni nihče pregledoval. Tako da je treba na te rezultate gledati tudi v luči tega

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
5.11.2007 14:07:01   
Lunca1
Jaz grem pa samo še 16x v službouser posted image , samo zamenjave pa še sedaj nimam.user posted image  No ja njihov problem, ne moj, če se ne zmigajo. Sem se že nehala sekirat. Samo naj mi samo proba potem ne podpisat dopust, potem grem pa direkt na bolniško.

A ste že kaj izpolnjevale obrazce, jaz sem jih danes s sodelavko, ki ima tudi rok januarja. Še malo pa jih bo treba že oddat. v bistvu čakam samo še tole plačo potem pa gremo na CSD.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?