|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
2.11.2007 9:44:16   
SuzanaKK
Dobro jutro še z moje strani. Spet imam eno vprašanje za tiste, ki ste že mamice. Od včeraj zvečer čutim v nožnici zelo neprijetno pikanje, kot bi mi nekdo z iglo za pletenje tiščal globoko v vagino. Če ležim, bolečine ne čutim. Priznam, da se sama sebi zdim vedno bolj panična, čeprav tega nočem (prvi 2/3 nosečnosti sta bili prav fajni). Vse se je začelo prejšnji četrtek, ko mi je G. rekla, da se mi je začel mehčati MV in svetovala mirovanje ter Magnesol. Zdaj sem še trikrat bolj pozorna na vsako stvarco, ki se mi zdi čudna oz. nenormalna. Kaj pa jaz sploh vem, kaj je normalno in kaj ni, saj grem prvič čez vse to. Počutim se res obupno. Fora je tudi v tem, da ne bi rada non stop visela pri G., zato potem gnjavim vas punce, ki mi znate svetovati in me pomirite. No, glede "špikanja" pa, če katera ve, kaj bi to bilo, naj prosim kaj napiše.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
2.11.2007 9:51:23   
mala pikica
Dobro jutro, punce!

Kako lep sonček je zunaj, človek se veliko boljše volje zbudi user posted image

mml dobrodošla nazaj in upam, da ta depresija čimprej mine user posted image

suzana meni se zdi, da vse postajamo zelo pozorne na vsako stvar, včasih celo preveč. Ampak se mi to zdi pri prvi nosečnosti nekako normalno, dejansko ne vemo, kako in kaj tečejo stvari, v drugo je potem vse lažje. Upam, da ti bo katera znala odgovoriti. Mimogrede, kaj te lahko damo na naš seznam?

Danes in jutri sem cel dan sama user posted image  Sploh ne vem, kaj bom delala. Zdaj grem verjetno malo likat pleničke, potem pa greva z mami na sprehod.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
2.11.2007 9:51:30   
neja.bor2007
ojla...
no,bom še jaz skušala odgovoriti na par vprašanj...

popek se mi ni čisto izbočil.

črto
imam že kar vidno(v vseh treh nosečnostih sem jo imela).na koncu zadnji mesec se mi je ponavadi še bolj obarvala.

presredek jaz si ga tudi nisem nikoli masiralauser posted image .

depresija,no jaz sem imela pri prvi hčerki poporodno depresijo,sicer ne v zelo močni obliki,pa vendar.Predvsem zaradi poroda,ki je bil res težak,in mala je bila alergična na mleko in je prvih 5 mesecev skoz jokala..po nekaj mesecih sem potem sama ugotovila,da bo to verjetno to,in sem jaz opustila vse mlečne stvari.no sedaj je še na dieti(ne mleka in jajc),ampak to ponavadi prerastejo.enkrat letno imava testiranja.

voziček mi imamo quinnya speddija,še od sinčka,in ga bomo uporabljali še naprej za naslednjega sončka(smo zelo zadovoljni),sicer imamo tudi enega haucka,ampak se ne da primerjat.

želim vam lep dan,in se še kaj javim...

LP.

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
2.11.2007 10:00:51   
Lusa
Tako pa se tudi jaz javljam po dooolgem času.Imela sem lepe dneve z mojimi aranžmaji.Sem šla v eno vrtnarijo pomagat izdelovat naročila ,kolkor sem zmogla.Drugače je moje počutje ok,če odmislim kolke in križ.Vas pa pozdravlja meli ,ki je že dva meseca v bolnici.Kaj več je napisala na temi upanje po splavu.

Meli-držim pestke ,da ostane pikica čimdlje pod tvojim srčkom.

Presredek-tudi jaz si ga ne bom masirala ,ker sem 2x rodila brez šivov in strije tud nisem nobene dobila.

Neja.bor-dobrodošla!

Klepetka-tudi zame je bil včerajšnji dan zelooo žalostenuser posted image .Nisem morala verjet ,koliko ljudi se je spomnilo včeraj na našo Ajšo ,vse tiste bele svečke ,...Ima tako lep grobek.grem danes grobek poslikat in bom dala slikce v album.Pa hvala ,da si se spomnila na mojo princesko.

Ursulina-malo pozno ,pa vseeno VSE NAJBOLJŠE!

urssy-kot sem ti že 1x napisala ima bratranec od mojega moža 5letno punčko Vivien.Je pa tako čist iskreno ti povem ,najprej se nam je zdelo to ime čudno(vsej žlahti) ,potem se pa v zelo kratkem času navadiš na to ime.In potem ,ko še je luša prišla na svet ,je pa bilo polno govoric ,kakšna čudna imena dajemo svojim otrokom ,ampak sedaj so se pa že vsi lepo navadili.

Golobček-glede flaškeuser posted image pri Ajši sem imela nukovo ta ozko ,ker so jo že v bolnici s tem navajali ,sedaj pa bom eno kupila od MAM in bom poskusila najverjetneje s to flaško.Ne vem pa če so te flaške steklene  ,ker plastičnih definitivno ne bom uporabljala.Aventove pa mi sploh ni hotla vleči luša.

Nalin-Bo pa drugi ,al pa tretjič ,1x že bo izpit v žepu.Do januarja sigurno user posted image Jaz sem na prvem izpitu tu padla že po 3minutah vožnje ,ker mi je pri ročni na klancu 3x crknil user posted image .V drugo sem nardila.Za motor sem pa v prvo naredilauser posted image .

vaney-mislim ,da je večino moških takšnih.Za njih je itak vsega preveč kupljenega.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
2.11.2007 10:39:03   
SuzanaKK
Mala pikica, ZELO bom vesela, če bom pristala na vašem seznamuuser posted image .

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
2.11.2007 10:49:13   
Ketrin24
Živijo!

najprej čestitke za sobico mala pikica. user posted image user posted image Jaz začnem decembra s pripravami na sobico, itaq imam še pol skoraj cel januar, in mislim da me ne bo nič prehitelo. čene bo pa ati poskrbel za sobico, itaq ima isti okus kot mami. V službi sem se zmenila, da mi bojo posodili grafoskop, da bom lahko naslikala par figucic, da bo sobico malo popestrilo.
Drugače pa vse tako kaže, da bomo pred prihodom našega user posted image na svojem user posted image user posted image tako sem vesela, vam neznam povedat. Toliko energije, ki jo imam sedaj nevem če sem jo kdaj sploh imela.

Ja kar se popka tiče jaz ga imam še kar lepi čas čisto ravnega. In kadar me naš user posted image v popek brcne je kar neprijetno, ker imam takšen občutek kot, da se mi bo raztrgal.
Črto pa že tudi imam, vendar samo od sramne kosti do popka, naprej še ni šla.

Imam pa probleme z rebri. Ko ležim na boku me direktno v rebra brca, in me tako tišči in boli, da vam ne znam povedat. zelo neprijetno. Ali ima katera iste problemeuser posted image user posted image Ravno danes zjutraj sem brala revijo nosečnica in piše, da imjo nosečnice te probleme v 8 mesecu nosečnosti, jaz sem zaštartala v 7, oz. natanko 28 tednov je danes.  Se mi zdi, da se pri meni res vse za en mesec prej odvija.

No punce pridene bodite, izkoristite današnji dan za kakšen sprehodek.

čau

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
2.11.2007 10:56:29   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image  Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK, Velenje, user posted image  SG, user posted image  Aljaž

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., +  + , Mur.Sob.,  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna user posted image ), Celje, user posted image  user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image , Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Lana

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

neja.bor2007 in suzana dobrodošli med januarčicami!!!

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 84 user posted image   user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 23 user posted image  in 22 user posted image   Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 53 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
2.11.2007 10:57:47   
mala pikica
Suzana in neja.bor urejeno! Sta že naši user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3908
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 11:10:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
2.11.2007 11:36:07   
Ketrin24
Nalin RR zakaj zaščitene splone odnose? Jaz sicer imam krče, sam ni mi ravno jasno zakaj bi morala imeti kondomeuser posted image user posted image Se opravičujem za glupo vprašanje, nisem blond, ampak tole mi pa res ne potegne. Naj mi ena iz lajtnge stopi user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
2.11.2007 11:39:04   
klepetka
nalin ,potem sva bili danes ponoči čisto na istem.Ampak tudi pri meni je zdaj bolje.Sem pa odločena,da če  bi me pa še karkoli danes spet hotelo kaj špikat ,da grem pa direkt v porodnišnico se pokazat.Ampak zaenkrat je vredu.Zgleda da je bila res prebava.

Pa še buskopanov mi je zmanjkalo,recept sicer imam in sem šla v lekarno ,sam se ga trenutno ne dobi.Mi je rekal farmacevtka ,da naj grem k G ,da mi napiše recept za spazmex,samo moja G je pa do ponedeljka na dopustu.

Neposredna povezava do sporočila: 3911
2.11.2007 11:43:11   
martinca
pozdravljene!

če sem jaz zdaj prav razumela... če maš nezaščiten spolni odnos lahko dobiš krče?user posted image če maš pa zaščitenega pa ne?user posted image zdaj pa sem res malo zmedena.
do kdaj pa naj bi sploh imel spolne odnose? da ne bi bilo kaj narobe?

hvala za odgovore

Neposredna povezava do sporočila: 3912
2.11.2007 11:46:43   
klepetka
jaz nisem imela ne zaščitenih in ne nezaščitenih sp.odnosov pa je za mano peklenska noč

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
2.11.2007 11:49:25   
mml
nezaščiteni spolni odnosi: v semenski tekočini so prostaglandini, ki lahko sprožijo krčenje maternice (prostaglandini so namreč tudi v vaginaletah, ki jih dajo za sproženje poroda), zato pri tistih, ki že imajo krče odsvetujejo spolne odnose brez kondoma

Če nimate nobenih posebnih težav imate lahko brez nadaljnega spolne odnose brez kondomov in pač do takrat ko vam paše. Ne drži več, da zadnje 6 tednov pred porodom ne bi smeli več imeti spolnih odnosov...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 11:50:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3915
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 11:51:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3916
2.11.2007 11:58:48   
klepetka
ja nalin ,malo višje sem napisala moje muke danes ponoči.Ampak preživel a sem ,čeprav sem mislila takrat da ne bomuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3917
   [Brisano sporočilo]
2.11.2007 12:13:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3918
2.11.2007 13:01:14   
SuzanaKK
O Nalin, si me kar pomirila, res. Nekaj sem čula, da bi to lahko pomenilo odpiranje MV, po drugi strani pa dr. Pušenjak pravi, da tega nosečnica sploh ne čuti. Je pa pri meni to špikanje še toliko bolj neprijetno zato, ker je mali še vedno z nogicami naprej in me brca še v mehur in črevo, tako da me recimo zdajle že vse skupaj prav peče in boli. Pa dobro, bom vse preživela, samo da bo mali dobro. Nekaj me še zanima. Recimo da se ti pojavi kaj "čudnega" čez vikend, a se lahko greš v porodnišnico pokazat brez napotnice, ali moraš najprej do dežurnega. Po moje lahko greš brez, ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3919
2.11.2007 13:34:42   
klepetka
suzana ,ja lahko greš brez napotnice .Vsaj jaz ssem šla v prejšnji nosečnosti.Pa tudi danes sem mislila že iti,seveda tudi brez napotnice

Pa glede tistih bolečin ;tudi pri meni se pojavijo vsake toliko časa;pa ni to neka huda bolečina,bolj pekočina al kako naj temu rečem .Samo vedno mine.

Luša ,pozdrave vračamo Meli nazaj.Želim ji ,naj zdrži še teh nekaj tednov v enem kosu

puri ,si me potolažila glede otrdevanja trebuha.Pri tebi je bilo to pa še bol intenzivno  vse skupaj.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
2.11.2007 13:50:15   
muzika
Ojla!

Piška miška: sem našla blazine za dojenje, polnjene s piro. Glede na pričakovanje se mi cena ne zdi pretirana. Vprašanje je samo, koliko je v resnici napolnjena. Lahko si jo ogledaš in naročiš na http://www.trebnik.com/dolocenizdelek.asp?Cat=3H&IzdelekID=456.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

lp

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
2.11.2007 19:53:30   
klaja
Hej!

Ja kje pa ste vse!?

Mene pa zanima kam sploh moraš it, če imaš kake težave, a kar naravnost v porodnišnico? Vem da je malo čudno vprašanje.

Že cel dan mi otrdeva trebuh in to kar pogosto oziroma prepogosto, skoraj vsakih 15 minut.  Gibe sicer čutim, kadar je konec otrdevanja, takrat pa začne brcat. Tako da še lahko samo ležim in čakam kaj bo iz tega. Sicer imam neke tablete, ki mi jih je dal ginekolog, pa jih ne upam vzet, ker so bolj namenjene za krče. Upam da me mine, ker to več ni za zdržat.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
2.11.2007 20:39:28   
koala
Ojla januarčice!
Ste bile pa pridne z čvekanjem in veliko napisale, da sem rabila kar nekaj časa da sem skozi prišla.
Ok gremo po vrsti, če ne bom česa pozabila:

vany mislim, da si ti spraševala za košaro. Ne vem no meni novorojenček nekako spada v košaro, ne glede na to kdaj je rojen, ampak vsaka po svoje. Jaz bom imela za začetek chichotov voziček model Cortina, kasneje pa pegperego pliko.
Namesto globoke košare pa lahko morda uporabiš tudi termo torbo, ali pa takšno torbo ko je bila včasih v paketu za novorojenčka. Glede lupinice Janejeva se ena da poležt, samo se je na chrash testih slabo odrezala, vem pa da sem enkrat lani v Sparu videla voziček z lupinico, ki je tudi imela možnost poležanja, je bil pa neki no name, tako da lupinice niti na testih nisem zasledila.

Glede masaže presredka, jaz jo definitivno mislim izvajati in sem zelo vesela linka, hvala tisti, ki ga je pripopala(sem pozabila katera je to bila)

Popek je še vedno na svojem mestu, se ja pa tako hecno raztegni,. nosečniško črto pa imam že od 8. tedna, samo da je bila prej samo do popka, zdaj pa se je še nad njega preselila, je pa čisto rahla.

Tudi meni otrdeva trebuh če sem preveč aktivan, zato pač poskušam izpreči, saj ne da bi mi uspevalo.

bor.naja dobrodošla med nami!

Nalin in klepetalka močno stiskam pesti, da se težave nikoli več ne ponovijo.

mala pikica super za sobico, ti verjamem kako si vesela, glede tasta in tašče pa ti ne znam svetovati, ker namreč vse v moji okolici intereira tako moje počutje kot tudi to, če je z malim vse kot mora biti. Ti pa pošiljam en velik in topel user posted image .

mml dobrodošla nazaj!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
2.11.2007 22:03:32   
mala pikica
Punce, nekam veliko težav je zadnje čase. Jaz upam, da čimprej izginejo in da naši otročki čimdlje vzdržijo pri nas user posted image  user posted image user posted image  za vse, ki imate razne težave!!!

Koala, hvala! Saj mene tudi vsi ostali sprašujejo, kako in kaj in pokažejo veliko zanimanja. Tast in tašča sta edina, ki nič ne rečeta. Ah, bo že...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.11.2007 1:02:46   
benika
Ojla punce,

en user posted image  vsem, ki imate kakršne koli nosečniške težave, z upanjem, da kmalu minejo.

Ko vas takole berem, sem lahko prav vesela, da so moje težave v primerjavi z vašimi res minimalne. Razen tega, da sem staknila hemeroide, mi nič ne fali.

Ob tem pa imam eno dobronamerno obvestilo za vse, ki vam otrdevajo
trebuščki. V nosečnosti je to normalno, dokler je v meji normale. Če se to začne ponavljati prepogosto, bodite zelo pozorne na otrokove gibe. Če bodo le-ti občutno zmanjšani oz. bog ne daj, da ga ne boste čutile, pobašite stvari in takoj v P!Prepogosto otrdevanje trebuha in nepremikanje otroka se včasih lahko slabo konča. Res vas nočem strašit, ampak bolje preventiva kot pa kurativa.

Vaney, jaz se strinjam s predhodnicami glede košare. Mislim, da je za nas januarčice kar skoraj nujno, razen, če boš kupila vozek, kjer se naslon položi do ravnega. V tem primeru je po moje dvolj, če dokupiš zraven zimsko vrečo, v katero potem položiš svojo pikico.

Masaža presredka; pri 1user posted image  si ga nisem masirala, pa tudi tokrat si ga po moje ne bom.

Izbočen popek in linea negra; nič od tega

Otrdevanje trebuha; samo pri sexuuser posted image

Bor.naja; DOBRODOŠLA med nami!!!!!!

mml; lepo te je spet slišat.

mala pikica; glede staršev ti tudi jaz ne morem svetovat. Pri meni je tako, da so že iz 1user posted image  navajeni, da manj sprašujejo, bolje za njihuser posted image .Bila sem namreč tako sitna, da sem tašči na malo bolj grob način povedala, da mi gre blazno na živce, če me vsak dan sprašuje kako sem. In potem si reva ni upala nič več vprašat nadaljne par mesecev. Meni je to kr pasalo, saj nisem človek, ki rad odgovarja na taka vprašanja. Tudi nikoli nisem dovolila ne njegovim in ne mojim staršem, pa tudi drugim ne, da prosto po Prešernu božajo moj trebušček.
Glede sobice sem res vesela zate, ker vem, kako težko si to čakala. Naju čaka opremljanje sobice za starejšega. Odločila sva se, da mu narediva sobico v stilu Medveda Pu-ja. Danes sem mu naročila posteljnino in zavese v tem motivu, v BC pa moram skočit še po nalepke za na steno. Jakob bo pa zaenkrat tako ali tako spal v najini spalnici in zanj ne bomo nič posebnega štimali. Špampek in previjalno, pa bo za nekaj časa dovolj. Se bomo pa pol bolj potrudiliuser posted image

klaja, ja, po moje je najbolje, če se obrneš na osebje v P, če imaš kake težave. Mislim, da ti bodo tam še najbolj znali svetovat.

SuzanaKK, tudi meni se večkrat pojavijo bolečine v nožnici, vendar jih jaz čutim kot pritisk na nožnico. Mali je namreč že od 12. tedna obrnjen na glabo in mi res ful pritiska dol. Včasih prav težko vstanem. Z nogicami mi pa brca direkt pod prsni koš, tako da se mi že prsi včasih kr dvigajo. Mi je pa očitno prizanešeno z brcami v rebrauser posted image . Na zadnji posvetovalnici mi je G rekel, da mali ful hitro raste, saj se mi je v zadnjem mesecu maternica precej povečala. Tudi sama imam občutek, da bo tole naše dete kr konkretnih mer.

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?