|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
5.11.2007 14:11:25   
Tinča1
Aja, kot ponavadi pozabim še kaj vprašati. Tiste ki boste imele košaro - trdo. Mene zanima, ali boste položile kaj na podn. Meni se zdi tista blazinica tako tanka in glede na to da je zima, me je malo strah, da bi user posted image  zeblo od spodaj navzgor. V mislih imam ovčjo kožo za podložit, samo moram baje počakat do božičnega sejma. Tako mi je rekla prodajalka v BC, ker drugje jih ne prodajajo.

Prosim za mnenja.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
5.11.2007 14:15:18   
klepetka
Tinča1,ovco,no kožouser posted image imajo naprodaj v Rutarju.Jaz jo bom tud kupila,samo mi je ravno  nekaj dni nazaj rekla prijateljica ,da se boljša dobi na tržnici v Lj,da tista v Rutarju ni najboljša.Zakaj ,pa ne  vem.

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
5.11.2007 14:18:35   
Lunca1
Nussy kar se kašlja tiče, jaz kašljam že skoraj 2 meseca, pa tamal še ni ven pokukal.user posted image  Lahko ti povem kaj naj bi pomagalo, samo meni bolj malo.user posted image  v glavnem slezov sirup, grenobil tablete, veliko tekočine, inhaliranje kamelic ali manj močnih eteričnih olj, pa ne sme biti prevroče. Meni malo pomagajo vroči čaji in še najbolj žvečenje čigumijev.user posted image  Aja pa čaj gorskih lišajev, pa da se namažeš po dihalnih poteh npr. z Wicksom (dobiš samo v Avstriji), pa dvignjeno vzglavje. Meni je prvič pomagal Hiconcil, zdaj pa niti Hiconcil, niti Zitrocin (Sumamed). Aja pa eno sodelavka je rekla, da karamelizira sladkor, čez pa da timijanov čaj, pa podobno naj bi bilo s prežganim mlekom. Evo nekaj idej, ki jih lahko sprobaš. Upam da ti bo kaj od tega pomagalo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
5.11.2007 14:19:55   
mml
Ovčjo kožo definitvno prodajajo vsak dan na ljubljanski tržnici. Mi smo jo kupili lani za v voziček in oba avtosedeža in se je dobro obnesla. prejšno zimo sem pa v košara dala spodaj volneno dekico, po tem pa noter Manco v kombinezončku in sem jo še pokreli z eno dekico in kadarkoli sva prišli s sprehoda je bila lepo topla

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
5.11.2007 14:24:44   
katee
gagy85: sigurno si bila tista, ki se sedela na stolu s trebuhom...user posted image . A jutri greš tud zjutraj? Jaz grem.

tinča1: jaz bom imela ovčjo kožo na dnu, potem pa še kako tetra pleničko čez. Sem pa to ovčjo kožo vzela od enega povštra, pa sem jo oprala. Bom videla, kako bo funkcionirala, drugače bom pa novo kupila.

kašelj: jaz naredim žajblovo mleko in ful pomaga za izkašljevanje. Sam ne vem, kako je z žajblom v nosečnosti. Granobil tablete je pa meni v lekarni rekla, da mi jih ne svetuje. Zakaj? Pojma nimam.

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
5.11.2007 14:32:10   
piškamiška
Dober dan souser posted image !

Sem ravno iz pregleda v porodnišnici. Vse naj bi bilo uredu. CTG uredu, urin ok, UZ ok. Sta bolj pri "tamalih" - bosta po mamici in ne po atiju. user posted image Ali bosta pa potem vse nadoknadila.user posted image V glavnem naša dva ne preneseta CTG-ja, ker isti moment, ko je sestra naštimala tiste krogce gor sta začela brcati kot nora. user posted image user posted image user posted image user posted image
Ajček je v glavični, bejček pa v medenični vstavi in je G rekla, da je to idealna "postava" za porod, tako, da upam, da bosta tako ostala do konca, čeprav dvomim, ker sta postala takoooooooooooo živahna, da je joj.user posted image Upam pa na naravni porod. Bomo videli.user posted image

Pleničke iz bombaža - jaz zelo razmišljam v tej smeri. Vzroki so vsaj trije: ker sta fantka; ekonomično (sta le dva user posted image ); okolju prijazno; pa še kakšen bi se našel. Bom pa uporabljala tudi "pamperske", predvsem za kakšne obiske itd., ko je bolj praktično uporabljati "pamperske". Zato tudi midva razmišljava o sušilcu. Očitno se bova odločila za ločene aparate. Pralnega itak že imava, pa tudi prostor ne bi smel biti problem. Hvala za nasvete!

MŠ - jaz sem en del dala čez v oktobru, mogoče bom šla poslušat pa še ostali del sedaj v novembru. A katera hodi v ZD Fužine?

Obseg trebuha - mene mal skrbi moj obseg, meri namreč le 102cm. user posted image Kg +10,5. Glede na to, da sta bolj manekena je posledično tudi moj buši manjši.

Se pa že veselim srečanja v sredo.

vsem čim manj težav in uzivajte v nosečnosti!

user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
5.11.2007 14:41:31   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
A ste že kaj izpolnjevale obrazce, jaz sem jih danes s sodelavko, ki ima tudi rok januarja. Še malo pa jih bo treba že oddat. v bistvu čakam samo še tole plačo potem pa gremo na CSD.

Jaz sem vse, razen podatkov o plači, že izpolnila. Enako čakam samo še plačo za oktober, potem pa odnesem.

katee meni je tudi full vroče. Lani me je ves čas zeblo in sem skoz odpirala radiatorje, moj jih je pa zapiral. Letos je pa ravno obratno.

Lunca1 a se ne imenuje otroška linija v Muellerju Beauty baby, ker na pleničkah tako piše? Jih imam doma.user posted image
Smo pa res daleč prišle od Pampersk. Se še spomnite na začetku smo bile vse tako zagrete, še posebaj za Nemške.user posted image  Saj mogoče jih bo pa treba kupovat, bomo videle kaj bodo otroške ritke rekle.

mml sem že opazila MURO, ampak se mi nikakor ne dopade tale nefleksibilni sedež. Danes, jutri bom naročila Freestyla in zaključila tudi s tem nakupom. Sva z mojim enakega mnenja, da morava imeti do 15.12. vse nakupljeno in sestavljeno. Cotike sem tudi že prala. Čas tako hitro beži, da bo ravno zdaj novo leto potem se bo pa veselo začelo. Upam, da bote vse počakale, da bomo res januarčice.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
5.11.2007 14:41:45   
nana35
Ne vem ,Lunca,meni se globoko zdi da je znamka v Mullerju Beauy Baby.Imam previjalne podloge(sem ravno ugotovila)iz Mullerja,pa gor to piše.
Saj nič ni Mala pikica,ampak ima svoje pleničke Muller,ja.Verjamem pa da ne veš,če praviš da nimate te drogerije na Ptuju.

muzika,jaz bom jutri šla,pa naj bo kakor pač bo.Če mi bo tečno pa grem domov.Moj user posted image gre z mano,sva tako zmenjena,kljub temu da bom imela CR.Da ne bom sama hodila tja,pa naj malo obnovi znanje previjanja...
Pa če hodiš po mestu in si v bolniški,pa saj nakupovati pa moraš tudi malo,kajne?Kdo pa bo?

Jaz pa sem bila prej malo v Mercator centru v Mb,malo sem gledala po Aladinu in Arielu.In sem kupila dve bombažni kapici,ker imam drugače samo enao že in eno stekleničko Tommy Tipee.Pa bomo videli kako se bo obnesla.

Sani,moj user posted image pa zelo dobro ve kakšen okus ima čokolada,posebaj z jogurtom.Ravno je šla po grlu...

Ketrin24,Jaz imam izcedek samo zjutraj ali v dopoldanskem času,se mi zdi da ko se ponoči bolj nabere in gre potem ven.Čez dan je pa kar ok.

Suzana,zakaj se obremenjuješ z lego otročka?Spremeniti sama nič ne moreš.Tudi moj leži povprek,da ga tako čutim kot ti.Mene to ne obremenjuje.Pa saj še ima nekaj časa da se obrne.Ne sekiraj se,bo kakor bo.
Urssyy,Jaz sem bila pri gin.ko mi je povedal pri morfol.da je user posted image v medenični vstavi,prejšnji mesec pa mi je rekel,da je prečno.Čutim ga bolj pri desnem rebru in tam kjer so rokice je močneje,spodaj pri nogicah pa manj.

Ursulina,jaz imam voziček od ABC design,ampak kateri model,pa me prosim ne vprašaj,ker ne vem.

Tinča,vidiš kako se tvoj dragi veseli,upam da bo tudi moj tako vesel in da bo lahko vsaj tam prerezal popkovino,da si bo zapomnil za vse večne čase.Ker na porodu pa verjetno ne bo smel biti.
Glede plenic za nas,ki bomo imeliuser posted image !Jaz imam 10 kom.plenic od Štorklje,ki so pralne,sem sicer enkrat spraševala,kaj mislite,pa ni nobena nič komentirala.Sem mislila,da bi jih uporabljala za ponoči in ob določenih prilikah,one druge za enkratno uporabo pa ko bi kam šla in za ven...
Cena Štorkljinih je res zasoljena,jaz sem jih dobila,pa jih zato imam,drugače ne vem,če bi jih ravno na veliko kupovala.

Evo,to je to za zdaj.Grem hitro kuhat,čas me preganja jaz pa na RR.

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
5.11.2007 14:53:57   
Sunny Morning
bombažne pleničke meni se zdi to preveč komplicirano. Pravijo, da je na koncu ceneje, vendar je na začetku kar velika investicija. Midva ostajava na "potrošnih". Vse, ki vas zanima www.pleniceracman.com

pralno-sušilni stroj mi smo ga včasih imeli, še pri mami in moram priznat, da sušilca glih nismo veliko uporabljali. Je bilo fajn, če je bilo treba kaj na hitro posušit drugače pa bolj za brez veze. Je pa fora teh pralno-sušilnih strojev v tem, da niso glih varčni. Že samo pranje je ena velika potrata energije in vode. Midva v kopalnici tudi nimava prostora pa vseeno ostajava samo pri pralnem stroju. Za začetek bodo radiatorji, če pa bo traba kupit sušilni stroj, ga bom dala pa v klet. Mi je sodelavka rekla, da mi to glih ni varianta, vendar če nimaš druge izbire pač narediš tako kot lahko.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
5.11.2007 14:56:52   
klepetka
nana35,stekleničke Tomme tipee vsi kar jih poznam ,zelo pohvalijo.(tud jaz sem kupila tole omenjeno).Bomo vidli tud v praksi če so res tak osuper ,al je to sam o zato ,ekr je bolj noviteta.Sem pa kupila tud dude od TT ,pa se mi zdijo tak ozelo velike,pa čeprav naj bi ble tamale.Tak o da bom dudo mogla kupit kakšno drugo

Jaz sem pa rekal,da bom šla kar v sredo na tržnico kupit kožo,ko bom že v lJ.
mml,pa to pridejo različne velikosti al kako?Nisem imela te zadeve pri tamalih dveh zato pojma nimam.Pa ko sem te prosila za recept za marmelado (na prejšnji strani),naj povem da imam že kilo pomaranč nalupljenihuser posted image .Tak o da bo danes že marmelada narejena ,če mi/nam  boš le zaupala receptuser posted image .Tako za probo

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
5.11.2007 15:07:57   
mml
klepetka tole je kopija enega recepta (upam, da se kaj vidi)...samo ta mi ni tako všeč, ker se mi zdi malo veliko vode user posted image , pa še pomarančne in limetine lupine so ful škropljene...
LIMETINO-POMARANČNA MARMELADA

Za 1,5 litra

4 limete
2 pomaranči
3 litre vode
1 kg želirnega sladkorja

Limete in pomaranče operemo, odrežemo vrhne dele in na tanko olupimo, odstranimo tudi belo lupino. Zunanjo lupino narežemo na tanke trakove, pečke zavijemo posebaj v krpico. Sadeže narežemo na rezine (3 - 5 mm), dodamo narezane lupine in pečke ter damo v večji lonec. Prilijemo vodo, zavremo in počasi kuhamo na šibkem ognju. Ko zavre, primešamo sladkor in med stalnim mešanjem kuhamo do želiranja. Po tem odstranimo krpico s pečkami, marmelado nalijemo v ogrete kozarce in zapremo

Jaz mislim, da bom kar po temle delala

12 pomaranč
2 limoni
1,5 kg rjavega sladkorja
1 dl ruma

10 pomaranč narežemo na tanke rezine, ostali dve pomaranči in limoni stisnemo, da dobimo sok in dodamo masi. Primešamo sladkor in pustimo stati kako uro. Počasi marmelado kuhamo cca. 1,5 ure in na koncu dodamo rum. Vlijemo v kozarce in zapremo.

Kar se pa ovčjih kož tiče...imajo več velikosti, ti kar povej, da jo potrebuješ za v voziček in bo vse jasno user posted image

lunca saj mislim, da sem te že spraševala, kaj pa če je tvoj kašelj posledica refluksa želodčne kisline????

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
5.11.2007 15:29:44   
SuzanaKK
Urssyy,kako vem, da je otrok v medenični vstavi? Ja, ker me konstantno brca v mehur, sečnico in črevo. Zdaj, ko se je pa obrnil, pa čutim brcike levo in desno od popka. Sicer pa ja, vem, da še ima čas, da se obrne, tako da se niti ne obremenjujem s tem kaj prida. Sem pripravljena roditi po naravni poti tudi, če bo v medenični vstavi, glede na to, da mi je G. na zadnjem UZ povedala, da 5 kilogramski ravno ne bo. Niti ne more biti, ker sem tako jaz kot tudi bodoči očka pri bolj suhcenih. Recimo, ko sem se jaz rodila, sem imela 2040 g in sem bila donošenček, moj dragi pa tudi tam okoli 3500. Tudi obseg trebuha imam (trenutno še) 85 cm, sicer sem "pridelala" že 10 kg, je pa res da sem štartala s 47 kg. Bom napisala knjižico "Od manekenske postave do nilskega konja v petih korakih".user posted image Aja, da ne pozabim: sonček balonček iiiii, a vas je nekaj iz naše prelepe Šaleške doline. No, to je pa res super slišat. Ja, glede datuma, čisto možno, da sem kaj pobrkljala, ker sem si to napisala že tam v avgustu, ko sem bila na morfologiji. Saj veš, da imajo že kar do konca leta napisane datume. Bom šla jutri še enkrat pogledat, drugače pa se vidimo v četrtek. Šla bom pa sama, ker moj dragi je iz Celja in niti pod razno ne more iti iz službe za recimo 3 ure, dopust mora pa hraniti, ker si urejava stanovanje. Tako da bo na žalost hodil posebej, in to v Celje v ZD, ker ima tam sestra Pavlina prav tečaj samo za atije, 1 x mesečno, in to popoldan. Res je malo bedasto, da ne bova skupaj, ampak kaj češ, treba je nekako skombinirati, da bo dobil tisto potrdilo, da lahko prisostvuje pri porodu. Sej mi ni jasno, da so v naših koncih tako bedasti, da so MŠ oz. šole za starše vedno ob 10-ih dopoldne. No, zdej sem se pa pošteno razpisala.user posted image Nič, se javim še kaj, malce pozneje. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
5.11.2007 15:30:24   
benika
Vaney, glede Pikolo vozička. Sicer pojma nimam, kje je tvoja prijateljica videla Pikolo voziček, ki je podoben freestyluuser posted image Ne obstaja namreč. Imajo pa v svoji kolekciji vozek, ki je podoben Zapp-u.
Mi smo imeli Pikolo voziček za Benjamina in moram reči, da nisva bila zadovoljna. Vse je ena sama plastika in kaj kmalu začne vse škripat. Tudi lupinica (čeprav je v kompletu z vozkom) se ne da nanj fiksno namontirat. Ne vem, sicer je odločitev tvoja, ampak jaz se ne bi odločila zanj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
5.11.2007 15:49:40   
gagy85
IZVIRNO SPOROČILO: katee

gagy85: sigurno si bila tista, ki se sedela na stolu s trebuhom...user posted image . A jutri greš tud zjutraj? Jaz grem.

jaaa to sm bla jst..... user posted image  jutri? a ni v sredo nasl. predavanje za 2. skupino?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
5.11.2007 15:56:41   
mala pikica
Vse sem lepo napisala, pa je vse šlo v tri user posted image Joj, kako sem jezna! Bom kasneje še enkrat, se mora jeza umirit...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
5.11.2007 16:06:24   
ursulina
mala pikica, je pa zoprno kaj? se je meni že parkrat zgodilo... napišeš roman, pol pa zgine user posted image

joooooj, ti vozički... nisem komplikator po naravi, ampak čisto nas mešajo tile ponudniki, ko je toliko enih variant... dejte mal tole prečekirat, če se vam da in povejte mnenje, boste? :)

http://web35.server-12.de/lshop,showrub,26956,d,1194274897-27000,1152174098.1152174119.,,,,.htm

midva sva gledala model astro v trgovini, ampak mi je sicer tud turbo všeč, ker gre lupinica gor... cena pa ja tudi kar ugodna... hm, hm...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
5.11.2007 16:06:56   
katee
gagy: jaz sem dobila urnik za 1. skupino in imamo jutri ob 9.00 v babiški šoli v 1. nadstropju.

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
5.11.2007 16:07:19   
ursulina
aja, pa lep pozdrav suzani in ostalim novim čvekicam. več nas je, bolj jambramo :) - no, je veselo, sem hotela reč user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
5.11.2007 16:15:58   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mml

lunca saj mislim, da sem te že spraševala, kaj pa če je tvoj kašelj posledica refluksa želodčne kisline????

Mogoče, čeprav me kislina nič ne matra.user posted image  Dvomim edino zato, ker imam težave tudi s sinusi. Možno je pa vse. Upam da bo po porodu bolje.user posted image

Kar se Baby beauty tiče pa ne dam roke v ogenj. Samo sem bila čisto prepričana da je dream. Mogoče so jih pa preimeniovali. Evo sem šla gledat. http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=788953 Prodajali so jih v Mullerju.user posted image  Smo imele vse prav.

Aja še glede stroja. Midva imava kombiniranega Electroluxovega, samo ga zelo zelo redko uporabljava. Se mi zdi mal škoda oblačil, glede na to koliko muck gre preč.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
5.11.2007 16:26:19   
gagy85
IZVIRNO SPOROČILO: katee

gagy: jaz sem dobila urnik za 1. skupino in imamo jutri ob 9.00 v babiški šoli v 1. nadstropju.

a pol sta dve dop. skupini... a pa mamo vsi v babiški šoli dopoudan.. se mi zdi da je tko rekla..

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
5.11.2007 16:29:57   
karmyka
Pozdravljene user posted image  nosečke še od mene.

Mala pikica tudi mene je skenslal.user posted image

No tudi jaz sem iz pregleda tako da z mano je zaenkrat vse ok z malima tudi pridno rasteta  no sedaj smo že prišli v kg tko da sem vesela 1400g in 1300guser posted image
Edino kar je novega je da se jeuser posted image ki je prej ležal glavčno sedaj obrnil nazaj tako da nevem sem vprašala če se še lahko obrneta pa je G.rekla da imata že zalo malo prostora no upam da se še bosta.user posted image
Drugače pa maternični vrat je še dovolj dolg 4cm pa odprta še tudi nisem tako da vsaj to je uredu.
Morem pa še kr jemat do konca dvakrat na dan elevt pa legofer.

No tudi jaz se kr lepo redim sem že pri 20plususer posted image pa buši je nekje pr 120cmuser posted image ,tako da sem že taka ko ona velika žoga za telovadit.user posted image
Je pa res da so pa s tem prišle tudi težave recimo križ me tako boli ko user posted image ,pa otekanje ,strije,nočno spanje ko nevem kako b se že naštimala pa še bi lahko naštevala pa sej bo, bo že treba potrpet za naše user posted image .

Aja napotnco za v porodnišnico sem dobila pa vsa ostala potrdila tako da lahko sedaj grem lepo že na socialno pogledat kaj bojo rekli.

Mi bomo tudi kr pamperske uporabljal če jima pa nebo všeč bomo pa kaj druga probal.

Glede teh prehladov čeprav jaz sem moram  potrkat bila samo enkrat prehlajena pa mi osebni zdravnik ni takrat nič dal sem šla pa lepo takrat v lekarno pa sem kupila tablete za lizat ISLAMSKI LIŠAJI uglavnem nisem še pojedla vseh tablet pa je bilo takoj bolje.

Tako, no lepo se imejte pa božajte svoje bušije.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
5.11.2007 16:38:18   
zofija nr.2
Zivjo punce
tudi jaz sem danes štartala z MŠ v LJ, presenečena nad velikim odzivom že v dopoldanskem času! Pravi baby boom zgleda, kako mora bit šele popoldne! Jaz bom hodila mešano, ker imam še en drug tečaj tor&čet popoldne. Ta teden bom torej tam v sredo&petek zjutraj. Tako da verjtetno ne bom mogla na srečanje v BTC - mogoče bi pa ve prišle kam bližje nam šolarkam? user posted image

Kašelj muči tudi mene, začelo se je s prehladom, potem je delno pomagal timijanov sirup, ki ga baje lahko tudi user posted image . Ko me je skrbelo, kako se mora počutit user posted image  ker non stop kreham, sem vprašala moj gin., ki je rekla, da ga pač gunca in da mu ni hudega!

Kar se pa končne lege tiče, se je moji sestrični,ki je rodila prejšnji teden, user posted image  od zadnjega pregleda 6 dni pred porodom, ko je bil še z glavo dol, preobrnil spet nazaj in je imela CR. Tako da zgleda lahko tudi v zadnjem trenutku najde način, da se prekucne naokoli....

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
5.11.2007 17:30:52   
muzika
mml, tudi jaz sem doma in že razmišljam, kaj bo božiček nosil. Jaz sem imela v mislih tudi med z dodatki (cimet ali orehi ali rozine ali mešano...), bi pa kakšna marmelada tudi vmes pasala.

Mala pikica, škoda, sem mislila, da prideš v MŠ v Maribor. Kar pa se user posted image  tiče, pa upam, da ne bom spregledala, kdaj se dobite. Če še niste dogovorjene, se prosim ne dogovorit za sredo, ker grem v Ikeo ali v petek popoldan. Saj glede na to, da ste že vse doma, vam verjetno kar bolj ustreza dopoldan. Ali ne?

Urssy, tudi meni je ves čas vroče. V spalnici imam radiator pod "verbalno plombo", pa cel dan odprto okno. Moj dragi se pritožuje, pa sin se pritožuje (pa on tako nima tam kaj za delat), ampak jaz ne morem drugače.
Kar pa se vstave tiče, predvidevam, da imam prečno, ker mi brca levo in desno. Baje pa ima čas, da se fiksno obrne vse tja do 35. tedna. Meni se zdi to sicer pozno, ampak tako pravijo.

Ursulina, tudi mi bomo imeli posteljico 120 x 60. Za nekaj let bo zadostovala. Koliko pa kaj stanejo spalne vreče v neckermanu?

Tinča, kje boš pa ti kupila bombažne plenice? Ali se cene kje razlikujejo od štorkljinih?

Obrazce za bolniško ste pa očitno že vse dobile. Saj jih dobiš pri g? Mislite, da moram rečt sama, saj bi tudi jaz rada že čimprej opravila s tem papirovjem. Baje je kar nekaj letanja.  

Ovčja koža - ali je to prava ali umetna. Videla sem jih namreč kar nekaj, ki so izgledale prave, pa niso bile. Mogoče je celo boljša umetna zaradi alergij, kaj pa vem. Torej, kakšne imate ve?

Nana 35, jaz pa v Mulerju še nisem zasledila previjalnih podlog. Mogoče pa ne misliš mehke podlage, na kateri previjaš dojenčka?

lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
5.11.2007 17:55:33   
koala
Dan januarčice!

Dva dni me ni na forum, pa moram kar meja strani prebrat, pridne.

No pa gremo po vrsti kot so hiše v Trstiuser posted image :

vaney a si morda mislila Nanio? Te sedeže prodajajo v BC, poznam nekaj ljudi, ki jih imajo in so zadovoljni, jih pa žal še nisem zasledila na testih. So pa cenovno ugodni.

nana35 Muller ima zmanko Beauty baby, prej pa je bila res Baby dream, imam še nijihove cd-je z otroškimi pesmicami.

katee kaj pa varianta da postaviš enega na drugega? Meni niti ta varianta ne pride v poštev, ker imava nizko mansardo. Ima pa moja sestra kombiniranega od Gorenja, pa se iskreno povedano še nisva pogovarjali če je zadovoljna, kogelgica pa ima kombiniranega Indesitovega in je navdušena.

urssy meni so rekli, da se ima mali čas obrniti do 37. tedna. Aja glede tvojih znakov, pa sem brala da so lahko znak slabokrvnosti.

Tinča-1 glede plenic sem jaz že razmišljala o pralnih, vendar me je strah kako bi se sušile. O vplivih plenic za enkratno uporabo na plodnost pa bom definitivno povprašala svojega G, ki je specialist za moško neplodnost, on bo že vedel. Pa še glede podloge v voziček, midva sva se odločila, da bo najin dojenček spal na ovčji koži v vozičku, kupila pa sva jo na Bolšjem sejmu za 20 eurov.

Glede srečanja meni bolj ustreza dopoldan, ve samo povejte kje in kdaj pa se bom potrudila da pridem.

Glede spanja, najin mali bo spal kar v kinderbettu, čez dan pa bom kombinirala košaro od vozička, ležalnik in igralni center.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
5.11.2007 20:02:51   
nana35
Klepetka,sem videla duduce od TT,pa se tudi meni zdijo velike,od prijateljice tamičkena jo ima od začetka,pa je res velika.Prijateljica pa pravi,da jo ima ful rada.Danes sem tudi dudice te gledala,pa imajo res ene lepe,pa se mi niti niso zdele tako velike.No,ker pa nekaj dudic imam,ne mislim nič kupovati zraven.Bila sem tudi ravno v Arielu Outlet,ki je v MB v Obi trgovskem centru.Se splača,tam imajo res vse od 20-70% znižano,tudi vozičke (kar lepe in dobre se mi zdi)in tudi vso ostalo otroško opremo,do oblačilc ,igrač,avtosedežev,lupinic, ležalnikov ...se splača,če je katera že bila,če pa ne pa imate možnost,se splača vsaj pogledat.Za v bodoče.

V MB pa se te ovčke po moje dobijo na bolšjem sejmu oz.kramarskem.Sicer še nisem gledala,bom pa v nedeljo šla.

Muzika,tiste podloge sem mislila,ja.Sem tako napisala,kar na hitro,bolj mi je šlo za firmo.user posted image Pa jaz tudi še nimam nobenih obrazcev za CSD,šele zdaj jih bom dobila naslednji torek,ko grem na redni pregled.Upam,da ne bodo pozabili,moram se sama malo kaj spomnit.Ali se zgodi kdaj da pozabijo??Malo me skrbi.

Jaz sem dobila avtosedež Nania,prijateljica se nič ni pritožila čez njega.Ga bom seveda uporabljala,ker imam še en avtosedež in vsak gre v svoj avto,tako da ne bomo menjavali non stop.

No,evo,saj sem zdaj prebrala,da imajo te kože na bolšjem sejmu.Hvala,Koala.

Kar pa se tiče teh Štorklja plenic(ali Racman,je vseeno),ki so pralne pa tako:res je,da se dolgo sušijo,ampak jih pa zelo hvalijo,tako da bomo malo kombinirali,pa bo.
Bodite lepo.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?