|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 16:41:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
   RE: Januarčice 08
3.11.2007 17:00:02   
piškamiška
Mala pikica hvala za opozorilo...upam, da bo sedaJ tole delovalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3977
3.11.2007 17:04:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
nisem pa vedela, da so Jane vozički popularni v Novem mestu. 

Ma je prava epidemija Jane vozičkov. So čisto nori glede njih. 

A na Quinnya Frestylerja pa gre Maxi Cosi lupinica?

Gre.

Kaj pa košara? A jo boš ti kupila?

Košaro je treba kupit Dreami in potem ni problema. JAz se glede košare še nekaj premišljujem, ker se Freestyle podre čisto vodoravno in niti ni nujno, da imaš košaro. Bom še videla, čeprav moj pravi, da bomo naši pupi kupili čisto vse. Me je že strah kako jo bo razvajal.user posted image

Kakšne barve pa imajo na razpolago pri Quinnyu in kakšna je cena?
Freestyle dobiš v črni, modri, rdeči in bež. Trenutna cena na Sončku je 335€. Lahko si pogledaš na www.soncek.si

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
3.11.2007 17:54:40   
vaney
sunny morning, hvala za odgovor. maš pa prav, da je to cenejši voziček kot jane, kjer je samo športni del 420 evrov.vidiš, jaz tudi razmišljam, da sploh ne bi kupovala košare, ampak samo zimsko vrečo. Pa so me na forumu tam pri vozičkih tako prestrašile, da košara je za zimskega otroka nujna in da samo dno vozička ni dovolj trdo za novorojenčka. in zdaj sem spet v dvomih. se mi pa zdi brezveze dajat 160 evrov za košaro, ki jo bom uporabljala par mesecev. kako boš ti rešila ta problem?ker jaz sem res zmedena.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
3.11.2007 19:05:24   
mml
Manca je decembrski otrok in zima 2005/06 je bila prav mrzla in snežena, pa nisem čisto nikoli pogrešila trde košare. Imela je mehko košaro, ki se da spremeniti v zimsko vrečo in se je super obneslo, res pa je, da imam voziček, kjer se športni del čisto poleže.

sunny ne bi te rada spravila v dvome glede vozička, ampak dve sosedi imata Freestyle in sta rekli, da ga ne bi še enkrat kupili...športni del se ne da povsem spustiti, pa še sistem za spuščanje naslonjala na športnem delu je precej neroden

pa še vse ostalo...popek za enkrat je obrnjen navznoter in nič ne kaže, da se bo kaj obrnil, tudi prejšnjič se ni,  linea negra trenutno je še ni, tudi prejšnjič se mi je kakšne tri teden pred porodom pojavila čisto rahla črta,  težave jaz jih na srečo nimam, upam, da tako tudi ostane, za ostale pa upam, da se vam umirijo in da se vsaj ne stopnjujejo

klepetka nikar ne skrbi zaradi udarca v trebuh, če nimaš dodatnih krčev in če user posted image  pridno razgraja sploh ni panike. Manca tudi vsake toliko pristane na mojem trebuhu, pa ni bilo da sedaj nič hujšega

strah pred porodom ni nobenega razloga za to...predvsem je bistveno, da ste čim bolj sproščene in da se zavedate, da ste z vsakim popadkom, ki mine, bliže končenmu cilju...skratka popadke je treba vzeti kot nekaj pozitivnega in poskušati ostati čim bolj sproščen, da niso mišice zakrčene...

masiranje presredka jaz sem si ga prejšnijč masirala, pa ni nič pomagalo, sem končala s prerezanim presredkom in 6 šivi, tako da sedaj resno razmišljam, če ima kakšen smisel...ampak moje mnenje je, da prav gotovo ne more škoditi, lahko samo koristi

čaj iz malinovih listov tega bom pa pila, sem ga tudi prejšnjič in sem prepričana, da je pripomogel k hitrejšemu odpiranju MV, tako da ga bom tudi tokrat

Sicer je pa trenutno doma na programu plesakneje spalnice...ker se je zaredila plesen...tako da spiva precej improvizirano, Manca se je pa včeraj izselila v svojo sobo in je prav zadovoljna in čisto nič ne komplicira. Skratka vsi smo dobro spali...za nocoj ostane še pleskanje stropa, jutri pa še ena stena, ki bo drap-rjava in seveda še vse pospravljanje...

Mirno in lepo noč brez krčev in podobnih nevšečnosti

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
3.11.2007 19:27:41   
martinca
sem že nazaj.gužve sploh ni blo nobene. tak da je boljše it v soboto popoldne gor kot pa zjutraj.

sunny morning in vaney,
midva imava tudi Quinnya Frestyla pa si nisva kupla košare. bova uporabljala samo zimsko vrečo ki sva jo kupla od Jane, mi je bolj všeč, ker je iz flisa. Quinnyeva zimska vreča pa je iz takega čudnega materiala da bi po mojem pikeca tam notri zeblo. zdaj pa sva si še kupila Maxi cosi lupinico, ki jo tud lahko daš gor na Freestyla, ker so nosilci poleg ko greš kupovat, sam jo bova midva bolj kot avto sedež uporabljala. ker gre v najin avto full težko lupinico naret.
jaz sem dala 300 evrov za njega, pri pikapolonici. pa mislim da so tudi v BC imeli skcijo da je bil 300. tak da se splača še malo počakat.

mml, kje pa se kupi ta čaj iz malinovih listov? verjetno kje v kaki lekarni? zakaj pa je dobro da se MV hitreje odpira? sem prvič noseča in mogoče malo preveč radovedna user posted image user posted image . kak maš lepo pupo. taka mala princeska je.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
3.11.2007 19:42:05   
mml
martinca malinvoe liste za čaj kupiš v kakšni zeliščni trgovini (Bazilika v cP v Ljubljani) ali na tržnici, pije se od 36. tedna dalje, na začetku 1 skodelico, kasneje po 2 skodelici dnevno...upam, da še nisem pozabila user posted image . Kakšen je točen mehanizem pa ne vem...vem samo da ga priporočajo za ljžji in hitrejši porod in kot sem že rekla...škoditi sigurno ne more, tako da lahko samo koristi
aja pa hvala za komplimente glede naše razgrajačke user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
3.11.2007 22:30:58   
nana35
Pozdravljene!
Naj še jaz dodam svoj spis.Pa grem lepo po vrsti.
Suzana,nič si ne želi,da bi te user posted image brcal pod rebra,ker je to zelo grda bolečina,meni tako čudno leži,da to traja že 2.teden.
Katee,upam,da si ok in da krvavitve ni več,drugič pa kar idi h g.da ne boš tako dolgo prestrašena.
Mala pikica,upam da kmalu vidimo tvojo sobico.Pravzaprav user posted image sobico.Glede tašče in tasta-saj tudi mene nič kaj ne sprašujejo,mogoče samo ne želijo biti vsiljivi,ker imam res super taščo,pa vem da ji ni vseeno,ampak me ne obremenjuje z vprašanji,jaz ji kar sama kaj povem.
Martinca,tebi sem poslala zs,upam,da si ok in hvala za skrb,sem še tukaj,samo časa nisem imela,da bi se kaj javila.No,pa saj sva se slišali.user posted image Aja,pa omara je super in če je res tako poceni kot si meni rekla,je tako super.Tu not boš pač dobila veliko stvari.Jaz bi jo tudi imela!!Tudi jaz sem slišala,da so Pampers pl.boljše tiste ki so narejene v Nemčiji,imajo jih pa v Mullerju,v DM-u so Poljske.
Strij tudi jaz ŠE nimam in upam,da jih ne bo,trebušček pa je malo bolje,čeprav je še včeraj bil trd.
Nalin,upam da je tvoj Žan zdrav in dobre volje.Pa da si tudi ti po neupeli vožnji.Pa nič zato,ko boš naredila,bo pozabljeno!
Sunny m.tudi jaz sem obdana s povštri ponoči in jih tudi izgubljam,pa enega imam pod trebuhom,drugega pod glavo,tretjega med nogami...Prav tako je pri TV,nobenega filma ne vidim do konca,ker zaspim,potem pa grem v posteljo dalje smrčat.
Vaney,tudi jaz se bolj pogosto mažem proti strijam,pa ker mi kožo tako narazen vleče in malo manj me srbi pa peče če jo namažem.Danes sicer ni take sile,ampak koža pa je že skoraj premala.user posted image Tudi jaz sem že malo pogledala po drogerijah,cen pa še nisem primerjala.No,zdaj mi jih ni treba,ker si jih že ti,pa hvala za inf.,bomo pa malo več hodili v Mullerja.Moja prijateljica tam kupuje tiste eko pleničke Moltex,pravi da so super in jih uporablja že od začetka(10 mes.).Pa tudi razgradljive so.
Piškamiška,upam,da bodo tvoji krči minili,jaz sem vzela spasmex,pa upam da mi vsaj psihično pomaga.Pa mislim,da ja.
Urssyy,ne boj se poroda,ko bo prišlo do tja boš itak mogla it.Sploh si je beliti s tem glavo nepotrebno,ker bo do tega v vsakem primeru prišlo.Ampak še je čas...in seveda boš zmogla.
muzika,srečnica brez težav,kar zavidam ti.Pa še v bolniški si,pa če to ni najlepše,če se dobro počutiš,pa še doma si.Blagor tebi.user posted image
Tinča in golobček tudi vedve!!Brez težav,srečnici,zato uživajta!user posted image
Glede presredka-bom videla če si ga bom masirala.Po moje ne bo haska,ker bom imela skoraj 100% CR.Ja pa tudi opažam,da Koala in mml nimata težav.Bi bila zelo vesela v vašem klubu.

Glede zgage-mene nič ne peče,me nikoli ni,tako da niti ne vem kako to zgleda.Upam pa da bo imel otroček kaj lasuser posted image !!Mi smo vsi bolj lasati pri nas,tako da mislim,da pleše ne bo.
Lusa,moram ti povedat,da sem opazila,da so ti všeč imena,ki imajo črko š.Imam prav??user posted image ??Čudovita posteljnina in prav tako lep trebušček,pa lepo si uredila grobek,sem si vse ogledala.Imaš roko za umetnost,se vidi.
Klepetka,mislim da ni razloga za paniko,če se ti in user posted image dobro počutita,če pa skrbiš,pa stopi do gin.in naj te potolažijo.user posted image pa je notri v trebuščku lepo na varnem,po moje ga je malo bolj zazibalo.
mala medika,tebe pa že dolgo ni bilo na spregled.Saj vseeno če so ti PDP dali decembra,oglasi se več X.

Tako,to pa je moj dolgi odgovor za ves čas ko se nisem oglasila.Sem ful dolgo pisala,tako da prosim...user posted image Bodite lepo in lepo noč vsem skupaj.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.11.2007 22:32:06 >

:))

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
4.11.2007 8:14:06   
Lunca1

Jaz sem šla pa včeraj na raziskovanje bodočega terenauser posted image  Šla sem v Millerja, Dm, Pikapolonico in Baby Center. In od vseh je najcenejši Miller (primerjala sem iste proizvode); pri plenicah za 1-2 evra na komad, pri manjših stvareh okrog 30-50 centov.  Pa še boljšo kvaliteto imajo, ker imajo nemške plenice in ne poljske.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
4.11.2007 8:41:06   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Mene pa je začela panika glede poroda. Prosim ne se mi smejati, pa vem da je še daleč, ampak jaz sem imela pred zanositvijo endometriozo, kar povzroča neplodnost in neznosne bolečnine ob vsaki menstruaciji. In sedaj so tiste bolečine prešle v psiho-strah pred bolečino. Kaj naj naredim, kako naj sama sebe prepričam, da bom vse to zmogla, vso bolečino... ?user posted image  Help... Jaz ti lahko rečem samo dve stvari, prva je EA (toplo priporočam) in druga je obišči tečaj Eve Horvat Kuhar, samo je v LJ. Meni je to v prvi nosečnosti pomagalo. Ona ima v bistvu ene vrste psihično in fizično pripravo na porod. Mene je pomirila no do takrat da sem slišala druge rojevat na CTGju.user posted image  EA pa je poskrbel, da imam lep spomin na porod in me zdaj ni tako strah. Strah me je edino, da ne bi prijelo.user posted image

Aja pa ena sodelavka mi je rekla, da ji je pomagala, ker je med popadkom štela ene štorklje na steni in se je tako zamotila.

Vaney glede košare, naša je imela trdo dno in je čisto normalna naspidirana skoraj 3-letnica. Shodila že pri dobrih 10 mesecih. Tako da se nič ne sekiraj.

Veste koga pa jaz že en čas pogrešam, rajo.

Martinca čaj malinovih listov dobiš v lekarni, pil naj bi ga pa zadnji mesec. Druga zadeva pa je čaj materine dušice, tega pa piješ šele na koncu in pomaga pri odpiranju. So ga menda včasih ženske pile, da so splavile.

No drugače pa kakšnih hujših nosečniških težav nimam, zato pa še vedno kašeljuser posted image . v prvi nosečnosti je tudi meni zatrdeval trebuh, to rundo pa ne. Je pa vedno večji. Moj trenutni obseg je 112 cm.

Tistim s težavami želim, da se vam imprej umirijo.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
4.11.2007 9:41:14   
katee
Dobro jutro user posted image !

Jaz sem noč preživela super. Sem spala kot ubita. Se vidi, da prejšnjo noč nisem skoraj nič spala. Zdaj se počutim naspano, polno energije,...

Jutri grem prvič v materinsko šolo. A gre še katera Ljubljančanka? Jaz grem kar zjutraj ob 10. Še prej pa moram poklicati G, da me končno da na bolniško.

Še moj obseg trebuščka: še vedno smo pod 1 m, natančno 98 cm. O kilogramih pa raje ne bi.

Lep dan vam želim in uživajte!!

P.S.: komaj čakam sredo, da se Ljubljančanke dobimo na kavici!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
4.11.2007 11:09:38   
klepetka
 dober dan user posted image

jaz bi pa vas vprašala ,če je katera v bližnji prihodnosti v lekarni dobila buscopan(mišljeno  za Ljubljano)?Ker meni jih je zmanjkalo ,recept imam napisan že ene 2 tedna samo buscopana pri nas (Ribnica ,Kočevje in Lašče )trenutno ni za dobit.Rečeno mi je bilo ,da mogoče ga ima še katera lekarna  vLjubljani na zalogi in da naj tam pogledam..Baje ga uvoznik nima.Saj če ne b i bla moja G na dopustu ,bi mi napisala recept za spasmex ,ki je isti šmorn,samo je ni.
Zanima me pa zato ,da ne bom v sredo zastonj lutala po lekarnah v Lj.Sicer pa itak vem sam oza dve lekarni v Ljuser posted image .;tista v BTC-ju in tista poleg urgence.

Drugače muje počutje zadovoljivo ,moram pa se pohvaliti z najnovejšo pridobitvijo-hemeroid imam.Bravo zameuser posted image .Prvič v življenju ga imam ,tako da do dane ssploh nisem vedela kako ta zadevščina zgleda.user posted image
Tiste ki jih imate ,si to zadevo skom mažete?Al kaj naj z njim;naj ga kar pustim?VEm ,butasto vprašanje ,ampa kres imam prvič to.

mml,čaj iz malinovih listov bom tokrat tudi jaz pila ,vkolikor seveda ne bom imela našpovedanega carskega reza zaradi lege.V prejšnjih dveh nosečnostih ga nisem pila zdaj bom pa poskusila

nana 35,si pol le dobila spasmeks(kolikor se spomnim ,si ti rekla da ti ga bo dala svakinja  ,ki dela na G)?.Al ije tud spasmex na recept?Da ga vem kupit.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
4.11.2007 11:15:20   
klepetka
ups,prehitro je  šla pošta naprejuser posted image

Tudi jaz bom kupila plenice za začetek v mullerju,potem pa upam da bodo tud tej bebici odgovarjale Libero.Pri tamalmu sem jih imela ,pa so mi  ble super.Sploh njemuuser posted image .Pa tud cenovno so cenejše.

katee,super da je zdaj vse vredu.Glede tvojega obsega trebuščka sem pa brez besed.Pa saj te nikjer ničć niuser posted image ,če si še vedno pod metromuser posted image .Potem se čist o lahko zgodi ,da te v sredo sfalimo ker se mi zdi da se bomo tiste ,k i s eše ne poznamo ,bolj bo trebuhih iskale.No ,mene in mojega trebuha nikakor ni možno sfalitiuser posted image

lep o nedeljo vam želim,grem še dokuhat do konca.Sem imela pa glih malo prej taščo na kavici;sem je bila prav vesela ,da je prišla,ker je nerada vsiljiva.Vsaj tako prav i ona.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
4.11.2007 11:26:22   
Lunca1
Klepetka proti hemeroidem pomaga umivanje s kopeljo s hrastovim lubjem ali krema modulex. Samo če so manjši se ne splača ne vem kako obremenjevat zaradi tega.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
4.11.2007 11:42:50   
klepetka
lunca 1,Ja  samo eden manjši je, niti nič ne boli.Amapk saj pravim ,ke r je prvič nimam pojam kaj naj z njimuser posted image
Pa še glede EA,ko si jo imela pri Pini;daj mi povej ,če res  nič ne boli.Ker  moja prijateljica je imela porod z EA,pa je rekla da jo je tak o zel o bolelo da nikoli več .rajši naravno.

pa še nekaj ;včeraj smo skoraj bajto zakurli.user posted image user posted image No ,ne glih dobesednouser posted image
Zvečer nismo imel elektrike ene dve uri ,tak o da smo bivali ob svečah kot v kmetijiuser posted image .
In na mizi v kuhinji ena sveča,tamal sedi na stoliu,kar naenkart zgine sveča z mize i n tamal iz stola-je padel dol in obenem potegnil ne preveč majhno svečo ssabo pod mizo.In jaz kot jaz ,njega nekako najdem pod mizo,(bila tema kot v rogu) ,ga dvignem ,na svečo pa pozabilauser posted image -ja vem ,čudna sem user posted image .In ko mi končn o potegne da n i sveče, pogledam pod mizo in že se je začela smoditi noga od mize.Vi si ne predstavljate panike(itak jaz ,kdo pa drug).

Amap kk sreč ini bilo nič hujšega.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
4.11.2007 12:03:58   
katee
klepetka: še dobro, da ni bilo kaj hujšega!!! Ti pa čisto verjamem, da te je panika ujela, mene bi tudi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
4.11.2007 12:10:16   
klepetka
ja res ,katee,sam še danes mi ni jasno ,kako da ni sveča ugasnila.Resno

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
4.11.2007 12:15:44   
mml
klepetka bom preverila, kako je z Buscopanomv lj. lekarnah, sicer ti pa nekako priskrbim Spasmex...se še dogovoriva kako. Proti hemeroidom pomaga skrb za redno prebavo in razne kreme...Modulex, Ultraproct,...nimam pojma kaj se dobi brez recepta

katee super, da je vse v redu in so počutiš OK, jaz mislim, da sem tudi še pod metrom, mroam preverit user posted image

Pri nas je spalnica še vedno v razsulu...moramo še enkrat prebarvati strop, ker se lušči in ga je bilo potrebno zakitati in sedaj počakati, da se dobro posuši. Sicer je pa sedaj ena stena oker-rjavkasta in izgleda prav dobro. Imam pa sedaj za nekaj časa zadosti pleskarskih del (čeprav user posted image  že dela načrte, kako bova ta teden po delih prebelila še hodnike...). Decembra me čaka še sestavljanje pohištva

lunca po prehladu lahko ostane preobčutljivost dihalnih poti še kakšne tri mesece in zato kašljaš. Drugi vzrok je pa zatekanje želodčne kisline v požiralnik in sapnik in lahko kašljaš tudi zaradi tega, upam, da te kmalu mine user posted image

plenice jaz bom ostala zaenkrat pti preverjeni varianti...to so Pampers kupljene v Mullerju, pri Manci so se super obnesle, ni nikoli imela vnet ritke ali izpuščajev...tako da za prve mesece bodo New Baby, po tem pa Active Fit, res so malo dražje, samo niso nikoli puščale.

urssyy poroda se nikar ne boj, ker ni prav hudo, pa še lepo darilo te čaka na koncu user posted image

piška miška upam, da ste vsi trije OK, kdaj se selit? Ti moram prej še vrniti dežnik user posted image

vse ostale lepo preživite nedeljo

Pri nas je še vedno megleno in sivo...čakam na sonce, da gremo v mesto na sprehod in kavo

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
4.11.2007 12:19:51   
klepetka
mml,super če b i lahk o preverila gled e buskopana ,da zastonj ne krožim tam.Če je na zalogi ,bi se pol lahk o v sredo dobile na kavi, ko bom v tistem koncu ,če boš  želela in imela čas seveda.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
   [Brisano sporočilo]
4.11.2007 13:47:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3995
4.11.2007 14:14:49   
nana35
Klepetka,ne bi vedela če je spasmex na recept,lahko ti potem napišem,ker grem k svakinji ko ugasnem računalnik,grem si po Buscopan,mi ga je prinesla. Imam le še en spasmex pa nisem hodila k zdravniku,da bi dobila recept,tako da mi je prinesla.Bom jo zdaj vprašala in ti potem povem.

Pa glede otrdevanja trebuha je vprašala dr.Reljiča (dela na odd.za neplodnost),pravi,da je to popolnoma normalno,da pa ga nimajo vse nosečnice,vseeno pa je to normalen pojav v nosečnosti.Da nekatere imajo s tem težave,druge pa sploh ne in da ni nobene panike.Res pa ni prijetno.user posted image  Vprašala je tudi glede CR,kdaj ga delajo,pa pravi,da 2-3tedne pred PDP.To pomeni torej zame,da bo to še letos in da ne bom januarčica,ampak Božičnicauser posted image !!Sicer pa spremlja to tvoj osebni gin.in glede na razvoj user posted image in vse ostalo potem določi dan CR.Definitivno pa ga naredijo po 37.tednu-če še je katera kandidatka,za informacijo samo.

Zelo hvalijo pleničke od Mullerja,mislim,da Babylove.So baje super in tudi cenejše so.Vsaj moje prijateljice,ki jih sprašujem,vse pravijo,da so dobre.user posted image

Klepetka,pa si me nasmejala s to svečo.user posted image

Bodite fajn,se oglasim še potem.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
4.11.2007 14:31:24   
urssyy
Nalin upam, da je tole z Žanom samo prehodnega značaja.

Mml, ko boste končali s pleskarskimi deli pa se le pohvali s kako slikico v albumu, če ti bo dopuščal čas

Hvala vsem za vzpodbudne besede glede strahu pred porodom.

Lusa imaš čudovito posteljnino, kje si jo že naročila? Tudi jaz bi imela tako, če ti ne bi bila jezna in če seveda paše na naš kinderpet. Glede grobeka oprosti nimam moči, da pogledam slikice, a verjamem  da si se potrudila maksimalno.

Mala pikica, Tinča1 in Koala zelo bi bila vesela, da se dobimo na kaki kavici. Ni problem za Maribor, vendar bom prosila za kak diskreten lokal, ker je moj direktor iz Maribora in ne bi razumel, da sem jaz na bolniški, za kavo pa sem sposobna........saj me razumete..kaj rečete za ta teden za kavico??Dopoldne bi meni bolj pasalo, kaj pa vam?Seveda še zraven povabimo tudi vse ostale user posted image , če bo le imela katera čas.

Nana 35 kaj ti si že 100%, da boš imela CR? Oprosti, da sem radovedna me pa zanima kako to, da se je tvoja G. odločila za CR?

Glede vozička sva midva z user posted image  kupila Peg Perego Pramette, ker ga lahko najprej uporabljaš kot košara za dojenčka, ko je user posted image  dovolj velik, pa se ta isti voziček preoblikuje v športni voziček. Je izredno lahek, eden izmed najmanjših in najlažjih, hrbtni del gre v vse položaje do vodoravnega, pa še jajčko lahko pripneva na klik na ta isti vozoček. Bova pa dokupila zimsko vrečo, ki se položi v košaro, če bi bila res mrzla zima....

A je med nami katera s primorske?? Ji zavidam, ker  je bil včeraj v Kopru čudovit dan, sonček je sijal in je bilo  20 C. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3997
4.11.2007 14:42:55   
urssyy
Jaz ti lahko rečem samo dve stvari, prva je EA (toplo priporočam) in druga je obišči tečaj Eve Horvat Kuhar, samo je v LJ.
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Lunca kje pa ima ta gospa predavanja? Sem iskala na internetu, pa nisem nič najdla. Pa prosim opiši kaj več o EA, kje si jo imela, si imela kaj strahu pred posledicami..?? Saj vem, da te obremenjujem, ampak informacije vsako user posted image  pomirjajo. Hvalauser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
4.11.2007 15:55:24   
nana35
Klepetka,moja svakinja ne ve,če so brez recepta te spasmex tablete.Pravi,da je najbolje,če v kakšno lekarno pokličeš,pa res ne boš niti po Buscopan zastonj hodila.Tudi jaz mislim,da je res najbolje da pokličeš in si prihraniš pot,če nimajo ali pa če tudi Spasmexa ne dobiš brez recepta.

Urssyy,glede CR sem 95%,5% pa še ostaja možnosti,da se je posteljica dvignila iz materničnega vratu,v kar pa dvomim,ker je danes zadnji dan mojega 30tedna nosečnosti,pa je na pregledu pri 27t bila še vedno preko mat.ustja.In zaradi tega bom morala na CR,ker drugače bo moj otroček ostal notriuser posted image !!Saj ne,notri ne bo ostal,ampak tako pač ne moremo roditi,ker je mat.vrat praktično zaprt in ni "izstopa".Žal ali pa tudi ne,tako pač je.Ene pravijo,da je tako fajn(tiste ki so imele težak porod),druge pa spet ne.
Tudi jaz bi bila vesela naravnega poroda,pa čeprav boli.Bomo že!!

Sem zelo pozitivna kar se poroda tiče in se ne bojim CR,tako da bo.Pa še porodnišnico v MB je pohvalila ena punca pri mariborskih nosečkah,ki je zdaj rodila pred kratkim,tako da sem še bolj brez skrbi.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
4.11.2007 15:56:14   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
kaj ti si bila pol v sredo v Ikei? si pravla da boš šla?

Ja sva bila. Sva kupila predalnik za pupine stvari. Glih zdaj jo user posted image  sestavlja in jo bom potem dala v album.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?