nana35
|
Pozdravljene! Naj še jaz dodam svoj spis.Pa grem lepo po vrsti. Suzana,nič si ne želi,da bi te brcal pod rebra,ker je to zelo grda bolečina,meni tako čudno leži,da to traja že 2.teden. Katee,upam,da si ok in da krvavitve ni več,drugič pa kar idi h g.da ne boš tako dolgo prestrašena. Mala pikica,upam da kmalu vidimo tvojo sobico.Pravzaprav sobico.Glede tašče in tasta-saj tudi mene nič kaj ne sprašujejo,mogoče samo ne želijo biti vsiljivi,ker imam res super taščo,pa vem da ji ni vseeno,ampak me ne obremenjuje z vprašanji,jaz ji kar sama kaj povem. Martinca,tebi sem poslala zs,upam,da si ok in hvala za skrb,sem še tukaj,samo časa nisem imela,da bi se kaj javila.No,pa saj sva se slišali. Aja,pa omara je super in če je res tako poceni kot si meni rekla,je tako super.Tu not boš pač dobila veliko stvari.Jaz bi jo tudi imela!!Tudi jaz sem slišala,da so Pampers pl.boljše tiste ki so narejene v Nemčiji,imajo jih pa v Mullerju,v DM-u so Poljske. Strij tudi jaz ŠE nimam in upam,da jih ne bo,trebušček pa je malo bolje,čeprav je še včeraj bil trd. Nalin,upam da je tvoj Žan zdrav in dobre volje.Pa da si tudi ti po neupeli vožnji.Pa nič zato,ko boš naredila,bo pozabljeno! Sunny m.tudi jaz sem obdana s povštri ponoči in jih tudi izgubljam,pa enega imam pod trebuhom,drugega pod glavo,tretjega med nogami...Prav tako je pri TV,nobenega filma ne vidim do konca,ker zaspim,potem pa grem v posteljo dalje smrčat. Vaney,tudi jaz se bolj pogosto mažem proti strijam,pa ker mi kožo tako narazen vleče in malo manj me srbi pa peče če jo namažem.Danes sicer ni take sile,ampak koža pa je že skoraj premala. Tudi jaz sem že malo pogledala po drogerijah,cen pa še nisem primerjala.No,zdaj mi jih ni treba,ker si jih že ti,pa hvala za inf.,bomo pa malo več hodili v Mullerja.Moja prijateljica tam kupuje tiste eko pleničke Moltex,pravi da so super in jih uporablja že od začetka(10 mes.).Pa tudi razgradljive so. Piškamiška,upam,da bodo tvoji krči minili,jaz sem vzela spasmex,pa upam da mi vsaj psihično pomaga.Pa mislim,da ja. Urssyy,ne boj se poroda,ko bo prišlo do tja boš itak mogla it.Sploh si je beliti s tem glavo nepotrebno,ker bo do tega v vsakem primeru prišlo.Ampak še je čas...in seveda boš zmogla. muzika,srečnica brez težav,kar zavidam ti.Pa še v bolniški si,pa če to ni najlepše,če se dobro počutiš,pa še doma si.Blagor tebi. Tinča in golobček tudi vedve!!Brez težav,srečnici,zato uživajta! Glede presredka-bom videla če si ga bom masirala.Po moje ne bo haska,ker bom imela skoraj 100% CR.Ja pa tudi opažam,da Koala in mml nimata težav.Bi bila zelo vesela v vašem klubu. Glede zgage-mene nič ne peče,me nikoli ni,tako da niti ne vem kako to zgleda.Upam pa da bo imel otroček kaj las !!Mi smo vsi bolj lasati pri nas,tako da mislim,da pleše ne bo. Lusa,moram ti povedat,da sem opazila,da so ti všeč imena,ki imajo črko š.Imam prav?? ??Čudovita posteljnina in prav tako lep trebušček,pa lepo si uredila grobek,sem si vse ogledala.Imaš roko za umetnost,se vidi. Klepetka,mislim da ni razloga za paniko,če se ti in dobro počutita,če pa skrbiš,pa stopi do gin.in naj te potolažijo. pa je notri v trebuščku lepo na varnem,po moje ga je malo bolj zazibalo. mala medika,tebe pa že dolgo ni bilo na spregled.Saj vseeno če so ti PDP dali decembra,oglasi se več X. Tako,to pa je moj dolgi odgovor za ves čas ko se nisem oglasila.Sem ful dolgo pisala,tako da prosim... Bodite lepo in lepo noč vsem skupaj.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 3.11.2007 22:32:06 >