|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
3.11.2007 12:50:26   
mala pikica
Katee user posted image  samo da je zaenkrat vse v redu. Naj tako tudi ostane.

Piškamiška na tickerju je še zmeraj smao en otroček...

Urssyy ni problema za user posted image  Muzika pa je zgleda istočasno pisala kot ti, pa ni opazila, da si jo tudi povabila na kavico user posted image  Sem sigurna, da bo takoj za to. Se lahko nekje v Mariboru dobimo.
Kar se tiče strahu... Težko ti kaj svetujem. Bo verjetno treba v glavi doseči, da se ne boš preveč obremenjevala. Čim manj poskušaj o tem razmišljat. Sicer pa bo tako ali tako ulitva ali EA pomagala in ne bo nič bolelo. Malo pa mora, si moraš po nečem porod zapomnit user posted image  Saj bo... user posted image

Martinca fajn omarica user posted image  Jaz jo moram najprej napolnit, pa bom potem slikala celo sobico.

Tinča to je še bolj nezavidljiva situacija. Jaz bi res bila ful žalostna, če bi bila moja dva takšna. Smo preveč navezani...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
3.11.2007 12:52:35   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: martinca
a ste ve že kaj slišale o tem kakšna je razlika med pampers planicami ki so narejene v nemčiji ali na poljskem?
meni je ena kolegica rekla da so one iz nemčije boljše. one iz poljske so bolj zaen..... narejene.

Najbrž ti je ušlo, da smo se o Nemško/Poljskih plenicah že veliko pogovarjale. Ja, po izkušnjah so Nemške boljše, čeprav jaz sem si za začetek kupila po en najmanjši paketek začetnih plenic v DM (Babylove), v Muellerju (Beauty baby) in Pamperske v Grazu. DM-ove in Muellerjeve pleničke so tudi narejene v Nemčiji in imajo mamice z njimi tudi dobre izkušnje, je pa le vse odvisno od user posted image kože. Jaz bom najprej poskusila in bom videla kaj bo naša pupa rekla na to. Če bodo DM-ove ali pa Muellerjeve pleničke ok bom kupovala te, ker se mi na koncu zdi nesmiselno dajat skoraj 2€ več po paketku.

urssy,no vsaj ena da je opazilauser posted image da ma naša user posted image novo omaro.

Jaz sem tudi opazila, da imaš novo slikico v albumu, ampak nisem nič komentirala.user posted image  Vidim, da si tudi stvari že zložila noter. Pa si že vse oprala ali je bilo to bolj za slikanje?user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Mene pa je začela panika glede poroda. Prosim ne se mi smejati.

A kje vidiš koga, da se smeji? Mene je že od samega začetka panika glede poroda, ker se enostavno zelo bojim teh bolečin, bojim se rezanja...na morebitne komplikacije še sploh pomislila nisem. Mogoče me bo obisk materinske šole kaj pomiril, upam.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
3.11.2007 12:53:55   
martinca
katee, ne boš verjela sem mojega tako nahecala danes da še greva kar po eno omaro v Ikeo. če je pa tak poceni pa še dokaj dobra je, ni kr neki navadn klump, kot to lahk pri nas kupiš.

pa pa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
3.11.2007 12:57:35   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Golobček

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

jaz sem pa že vsa nestrpna, ker še zdaj ne vem spola. saj mi ni to glavno, ampak firbec me matra, ker jaz mislim, da bo fant, user posted image pa, da bo punčka. no, sej bo še kakšen UZ. V 32. tednu se dela še zadnjega, ne?

Tole z ultazvokom ne bo glih držalo veš vaney, ne se preveč veselit, ker sem jaz zadnjič vprašala če mi bo naredila še kakšen UZuser posted image user posted image pa je rekla da po novem ti pripadata samo dva, ker toliko jih plača zavarovalnica. Če ti pa g. naredi kakšnega več pa je to njegova dobra volja.

Jaz sem 12.11. ponovno naročena na pregled in mi je tudi sestra povedala, da imam tudi UZ, ker je tudi v knjigo vpisala, da bo vedela, da bo imela G z mano malo več dela. Zgleda, da je to res vse odvisno od G.

IZVIRNO SPOROČILO: Golobček
Jaz zaenkrat nima nobenih težav, razen tega da me grozno peča zgaga, ne glede na to kaj pojem, ( bo imel tamali spet veliko lasuser posted image user posted image ).

Glede na mojo pekočo zgago bom jaz rodila medvedko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
3.11.2007 13:01:19   
Sunny Morning
katee, ne boš verjela sem mojega tako nahecala danes da še greva kar po eno omaro v Ikeo. če je pa tak poceni pa še dokaj dobra je, ni kr neki navadn klump, kot to lahk pri nas kupiš. 

Si že imela dobre argumente, da se je dal prepričat.
Midva imava skoraj 1/2 stvari v stanovanju iz Ikee (omare v dnevni sobi, omarce v kopalnici, stoli v kuhinji, omare v garderobi, predalnik za user posted image , pa še en kup drobnarij). Še dobro, da imam 2,5 ure do Ikee, ker bi drugače skoz tam visela.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
3.11.2007 13:02:59   
martinca
sunny morning, to je že vse opravno, zlikano. vse kar češ. user posted image . one kar so zložene cotike so 62 pa 68 velikost. one kaj pa visijo pa so 56. nekaj zloženih 56 pa ma v predalčniku. sam to sem zdaj dobla šele od kolegice cotke za user posted image . zdaj jih pa dobim še od moje sestre, pa od tete mojega user posted image . tak da jih bo mela kar dost. jaz mu ne bom več kupovala 56 velikost. rajš kaj večjega. čeprav sem zdaj na nogah stiskala figeuser posted image user posted image user posted image ko sem to pisala.
hvala glede informacij za planice. jaz še zdaj ne vem katere bomo uporabljali. verjetn kr pampers.

zdaj sem se ti pa res morala nasmejat ob tvoji izjavi da boš rodila medvedko.user posted image user posted image user posted image ti si pa res faca.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
3.11.2007 13:09:37   
martinca
kaj ti si bila pol v sredo v Ikei? si pravla da boš šla? zdaj pa sem malo pozabila kaj si že napisala. sem tak sklerozna. ne vem ali to dela nosečnost ali pa se že jaz staram.user posted image user posted image user posted image (23)

me je moj zdaj že klicu da naj zmerim če nama gre sploh omara v toto sobo, ker še mava neko posteljo not pa moram it zmerit če se da pol postelja raztegnit pa da bo omara poleg nje.
maš pa res dosti stavri od tam. pridna punca si bila za nakupovanje.

dober da tašča kuha kosilo, ker če ne bi mi danes meli večerjo namesto kosila user posted image user posted image user posted image

joj kak je meni danes vse smešno

Neposredna povezava do sporočila: 3957
3.11.2007 13:14:22   
Golobček
No glede UZ sploh ne razumem več našega zdravstva, eni g. jih delajo kolikor hočejo drugi si niti pomisliti ne upajo na to da bi jh naredili več kot dva-- in kam to pelje? Nikamor. Pa ne rečem da so sedaj krivi g. krivo je zdravstvo, mi pa zdravstvo plačujemo.

Tako da tiste, ki imate možnost imeti več UZ jih kr izkoristite, jaz te možnosti nimam, drugam na UZ pa ne grem pa ne zato da ga nebi mogla plačat, ampak zato ker se mi zdi da so pa nekateri g. s temi plačjlivimi UZ prav oderuški,
Jaz osebno za tisti denar raje kupim naši pikici kaj novega, pa čeprav že imamo od prvih dveh veliko cotk.
Pa ne me zdaj obsojat, saj sem videla svojo pikico,pa bi jo še ampak lahko zdržim tudi do takrat ko se bo odločla da pride v mamino naročje in da spozna svojega atija in dva mala navihana bratca.user posted image

No mogoče se me bo pa usmilila in mi bo naredila še en UZ za hvala lepa .
Ker drugače imam super g. se ful razumeva, vedno me potolaži in odgovori na vsako vprašanje, ki ji ga zastavim pa še zaupam ji 100 %, tako da se zaradi UZ ne obremenjujem preveč, razen jezna sem na to naše nepošlohtano zdravstvo.

No lep dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 3958
3.11.2007 13:19:11   
Golobček
Joj Sunny Morning tisto glede medvedkeuser posted image user posted image , dobro si to povedala.Ampak tamali pa le ne pokaži te izjaveuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
3.11.2007 13:53:39   
Lusa
Tinča-glede staršev pa je res žalostno ,da te niso že 6mesecev videliuser posted image Ne predstavljam si tega.

Martinca-super omara.Sem šele sedaj videla slikce.Sem pa tud jaz dala slikce noter od Ajšinega grobeka ,pa nosečnicouser posted image  in Dašino posteljco in dolgo pričakovano posteljnino.Geslo pa imam:pikica .Ti pa drugič kar povej in se pohvali tako kot jazuser posted image   ,da imaš nove slikice.Saj veš ,da jih je vedno fajn pogledat.

Sunny-sve že dve ,ki bosta imeli ........medvedkouser posted image .Mene tud peče nonstop zgaga ,pri Luši me je tudi ,pri Ajši pa ne in je Luša res bila precej kosmata ,še zdaj ima polno dlak po hrbtuuser posted image Laski pa so ji v 1mesecu skoraj vsi izpadli in še danes ima bolj "boge" lase.

Za vse ,ki imate težave pošiljam user posted image .

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
3.11.2007 13:58:54   
martinca
tak dekline moje, jaz grem zdaj v avstrijo. se oglasim ko pridem domov.

pa pa

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
3.11.2007 14:16:25   
koala
Dan januarčice!

katee, dobra si da si vzdržala doma, jaz bi vrjetno takoj letela v porodnišnico, me prav nič ne briga če bi bili hudi, da sem prišla brezveze, važno je da se jaz pomirim in da vem, da je z mojim sončkom vse ok. Stsikam pesti, da se stvari več ne ponovijo.

nalin upam, da se Žan že bolje počuti in da ni kaj resnejšega.

vse, ki imat e težave, naj čiprej minejo.

Jaz razen občasnega otrdevanja trebuha in seveda vedno prisotne zgage težav nima, hitro trkam, tok, tok, tok.

mala pikica in urssy a me vzameta s sabo na kavo? Ko se boste zmenle?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
3.11.2007 14:35:45   
klepetka
ojla,

pa mojim težavam ni konca,no.

Ko se mi je stanje zadnjih dni postopoma umirilo,mi je danes tamali skočil na trebuh(po nesreči,ful mu je bil o hudo ,ker sem tudi jaz nehote tak ogrobo odreagirala).Sicer se ni vrgel spet tak ohudo ,da bi bile neke hude bolečine.Amapk dovol j da spet paničarim.Otrokca čutim ,sicer  pa itak ima danes enega izmed mirnih dni.
Zdaj pa res ne vem ,kaj naj.Tiste ,k i že imate otroke ,se vam je tudi že kdaj kaj takega pripetilo?Na kaj naj bom pozorna?Ma jaz več ne vem .

Luša
,full lepo si uredila grobek ,res čudovito.Kar na jok m ije šlo ,ko sem gledala slikice.
Posteljnina je tud krasna ,nosečnica pa itakuser posted image
Martinca ,kok je lep okukat v tak oomaro ,kajne
katee,sam da ni res kaj hujšegauser posted image user posted image Očitno so nekaj pripomogle tud naše iskrene želje,kajneuser posted image

pa še glede zgage;mi bomo očitno dobili res čisto plešastega dojenčka,ker me nikoli ,res nikoli (v tej nos. ) ni pekla zgaga.pa bodo že zrasli;lasje mislim

ja nič ,lepo se imejte še naprej

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
3.11.2007 15:00:24   
mala pikica
Danes pa smo prave klepetulje user posted image

Jaz sem si skuhala user posted image  zdaj pa sem še prišla malo k vam poklepetat user posted image

MArtinca uživaj v Avstriji, pa ne vseh evrčkov tam pustit, jih imajo že dovolj user posted image

To v zvezi s plenicami se mi ne zdi slaba ideja, kot je Sunny predlagala. Bom verjetno tudi kupila en paket v DM-u Babylove in enga od pampersk v Muellerju. Jaz bi tudi bila bolj vesela, če bi otročku odgovarjale Babylove, imam bližje do DM-a pa še cenejše so.

Medvedki in medvedke... user posted image  Naš bo tudi verjetno cel medvedek, bolj kot me peče zgaga, bolj me niti ne bi mogla več.

Koala glede kavice pa veš, da ni problema, vsaka je dobrodošla. Moramo počakat na Urssyy, da vidimo, če ji ni predaleč do Maribora.

Lusa grobek je prečudovit. Še nisem pozabila, kar sem ti obljubila. Še čakam, da še grem enkrat službeno v Gor.Radgono in takrat se oglasim. Do takrat pa ena virtualna svečka za Ajšo
user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 15:03:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
3.11.2007 15:03:58   
vaney
golobček, jaz imam G v Novem mestu, dr. Bučar. Načeloma je ženska super, samo ima tako gužvo, da se sploh nima časa z mano nekaj veliko pogovarjat. Drugače sem pa jaz imela en UZ v 5. tednu, v 10., potem nuhalno svetlino in še enega v 20. tednu. In to je to. V 20. je bil tako obrnjen, da se ni bič videlo in zdaj me firbec matra. Upam, da mi bo naredila še tega, drugače bom res šele pri rojstvu zvedela spol.
berem, da se pogovarjate že o vozičih. a ste jih že vse kupile?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
3.11.2007 15:12:34   
klepetka
nalin ,a res?Pol misliš ,da se ne rabim še s tem obremenjevat ,ker boli me nič ne.?
Meni se je zdaj to prvič zgodilo,zato panika.Ampak si me potolažila,ker Žan je tud že kar konkreten dedec,kajne?user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 15:14:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
3.11.2007 15:17:45   
klepetka
aja,itak jaz pozabljivkauser posted image user posted image ;

nalin ,glede vročine pri Žanu ;naš tamali je pa v torek zakuhal popoldne in potem še mal o ponoči ,potem pa kakor nov.Baje razsaja nek" moderen eno dnevni virus z malo vročine",vsaj tako prav i naša pediatrinja.
Pa naj se pozdravi čimprej
user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
3.11.2007 15:26:31   
malamedika
Pozdravljeneuser posted image !Jest mam tud eno vprašanje za vas a katero izmed vas bolijo gležnji pa morm vam povedat da so mi prestavli PDP na 30 .12 razen če mi v torek ne rečejo spet drugače,drugače me razen bolečin  v križu in od danes tud gležnjev ne dajejo večje težave in sva z malim še vedno v enem kosu  ,kako ste kaj ostale?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
3.11.2007 15:35:35   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR
Aja pa sunny, glede UZ-ja, a ti je kaj omenila da boš plačala. Ker mene je tudi sestra kar naročila v 32t za uz in zraven še rekla za 30€, sploh ni dala možnosti da bi rekla ne, čeprav bi ga itak si sama plačala v vsakem primeru.

Nobeden mi ni nič omenjal, da bi morala kaj plačat. Če bo treba itak, da bom plačala, samo da vidiva našo user posted image .
Sem pa nekje brala, da nam pripadajo 3 UZ v nosečnosti. Ne vem kaj se zdaj kar nekaj zmišljujejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3971
3.11.2007 15:39:05   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
berem, da se pogovarjate že o vozičih. a ste jih že vse kupile?

Jaz sem se ravno danes odločila za Quinny-ja Freestyle. Ga bom kar po internetu naročila v Sončku.
Drugače pa vidim, da si Dolenjka in ugotavljam, da je v Nm zdaj full popularen Jane voziček. Se mi zdi, da jih imajo vse, vendar jaz ne bom podlegla "pritisku".user posted image  Sem si ga tudi ogledovala ampak, ko sem izvedela, da se sedež ne more obrniti v obe smeri sem ga takoj črtala s seznama, ker je tudi svinjsko drag, pa še Maxi-Cosi lupinica ne gre gor. Uglavnem pri meni je imel več minusov kot plusov.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
3.11.2007 15:40:39   
klepetka
glede Uz-jev v nosečnosti;Včasih so res trije pripadali ,zdaj pa dva;tisti okol 10 tedna za potrditev nosečnosti  in MF okol 20 tedna.Včasih je bil pa še okol 32tedna ,za kontrolo rasti.
Samo moja G se ne ozira kaj dost ina to;Do zdaj m ijih je naredila že 4 ,pa mi ga bo 15 .11.spet ,da preveri lego,ki na zadnjem pregledu ni bila najboljša.
aja,pa v karton m i je napisala,da sem kao 4 dni nazaj padla i n se udarila v trebuh ,ker pravi da ga drugače zdravstvo ne odobri (za plačilo mislim)

Neposredna povezava do sporočila: 3973
3.11.2007 16:28:34   
vaney
sunny morming, jaz sem drugače novopečena belokranjka. nisem pa vedela, da so Jane vozički popularni v Novem mestu. A na Quinnya Frestylerja pa gre Maxi Cosi lupinica? Kaj pa košara? A jo boš ti kupila? Kakšne barve pa imajo na razpolago pri Quinnyu in kakšna je cena?

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
   [Brisano sporočilo]
3.11.2007 16:31:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?