|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
2.11.2007 22:50:45   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Bom sonček5 sporočila ....Upajmo, da bo z njim ok...

Kar stisne me, ko pomislim na Sofijo pa na Klaro, Aljaža.... Mali borčki, ljubljeni otročički ...user posted image
Potem ti pa ena ur+sa fantazira kako bi , ne bi imela otroka....Res žalostno...Upam, da bo dojela kaj pomeni otrok, še preden bo ponovno prepozno...user posted image

Po vsem tem ko berem, si samo želim, da bo z mojim Lukcem vse ok. Da bo zdrav in da si končno oddahnem...
Enako pa želim vsem vam pričakajočim mamicam in vam pošiljam en koš pozitivne energije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole si pa res dobr povzela. Se kr podpisšem pod tole, razen namesto Lukca bom jaz dodala mojo pikico user posted image user posted image user posted image , Vsekakor pa držim pesti za tvojga Lukca, da ne bo pomote.
Ja tista ur+sa pa nas je vse sprovicirala. Ma naj se gre solit in da jo bo enkrat pamet srečala, sam da nebo takrat prepozno.

nč, grem pod tuš.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
2.11.2007 23:08:45   
mamuška
Gruška sporoča, da sta s Tajo še notri, ima malo preveć bilirubina, p ani panike.

Klari še nagaja prebava, tako da vsi upamo na najboljše.

Evo, čist telegrafsko iz naših logovuser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
2.11.2007 23:09:08   
Tanayya29
tantra se tudi jaz podpišem pod tole...
ravno prej sem na kavču razmišljala o tem...

vsem,ki trepetajo za svoje otročke,upam da se vse lepo izteče..saj se bouser posted image user posted image ...

za nas,ki pa še čakamo pa tudiuser posted image user posted image .

je res,da pozitivna naravnanost in lepe misli pomagajo in blagodejno vplivajo na naše telo in dušo...
te "črne" misli,pa ....čisto podzavestno usekajo na dan....

torej vsem pošiljam veliko lepih misli in mirno noč....

lahko noč in enga sončka pošiljam vsem nam novembrkam......takega nasmejanega z veliko pozitivne energije...

pa pauser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
2.11.2007 23:12:47   
nicolina
Joj, mene je tud kar stisnilo pri srcu, ko sem prebrala o sončku5 in njenem Aljažu. user posted image  Tantra, če jo boš še kaj slišala, ji reci da vse mislimo nanjo in držimo pestke, da bo z njenim sinčkom vse uredu.

user posted image user posted image user posted image  za Aljaža, borko Sofijo in Klaro.

Alina alin in Tjaša dobrodošle doma, veliko cartanja vama želim user posted image

Nayya, mene tudi zanima, če je katera rodila z EA, jaz sem se definitivno odločila, da jo bom vzela, v NM ni nič za plačat. A ti jo boš vzela?  Ti boš itak rodila prej kot jaz in mi boš lahko povedla kaj več. user posted image

Jaz grem tudi počasi v posteljo, malo še brat knjigo in potem spančkat.
Lepo nočko vsem...

user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
3.11.2007 7:48:46   
scubadiver
Dobro jurto punce,

kako ste spale? Jaz spet ne preveč dobro, ampak saj na to sem že navajena. Kakor koli se naštimam me vse boli, predvsem proti jutru. Ah ja... Upam da bo potem vsaj otročiček koliko toliko pridno spal..

Izvolite eno kavico:

user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
3.11.2007 8:25:09   
DEBELUŠKA30
Dobro jutro še z moje strani. user posted image dejte mi povedat, kaj počnete, da lahko po noč spite (tiste, ki jim to uspevauser posted image )?!
Nayya, ginekolog mi ni delal NS, ampak sem jo šla samoplačniško delat k dr. Pušenjaku (mi je pa Jurca priporočil, naj jo grem delat, ker se je ne da narest v Medvodah-preslab ultrazvok).
In je res fulll pomembno, da je vidna nosna kost, ker če je ni, je z otrokom nekaj narobe (ne vem kaj)! Mi je pa julija delal ultrazvok (?), ma ne spomnim se kako se že rečeuser posted image in sem šla v Trbovlje, da mi je na njihov ultrazvok to naredil, kjer se je res vse videlo, moj user posted image  pravi, da je tudi spol videl in to zelo dobro!

user posted image user posted image user posted image  Za Aljaža, Sofijo in Klarouser posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
3.11.2007 8:26:31   
potepinka
scubadiver-hvala za kavico.Ja ti pa res vsak dan nam postrežeš z kavico pridna si.
Jaz se zdajle prebujam ob RR in jem kosmiče z jagodo,potem si pa grem tudi jaz skuhat kavico.Še kasneje kaj več napišem ko se prebudim

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 1282
3.11.2007 8:32:18   
sonchek
Dobro jutro punce...
...moja noč je bila danes katastrofalna...celo noč se mi je spahovalo, slabo mi je bilo...groza, dokler nisem okoli 2-h ustala in vzela ena ruporut...pol me je začela glava bolet, pa me res že dolgo ni...in sem spala za en k...user posted image
...zdej bom pa verejtno vsa tečna in grrrrrrrrrrrr...

IZVIRNO SPOROČILO: nayya28
sonchek ti boš?
jaz še ne vem,če grem v Kranj bom verjetno da,če grem pa kam drugam pa ne vem?
samo v Kr je za plačat 175evrovuser posted image ....

..jaz verjetno bom nayya...če bo vse ok in grem v Postojno, pol bom zihr s EA, če bo šlo pa tok hitr, da sam do LJ pridem, pol pa te možnosti verjetno ne bom imela...bomo videli, akako in kaj se bo obneslo...

..no zdej grem pa kavico spit, da se mal zbrihtam...
Lep dan vsem..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
3.11.2007 8:38:06   
Ilije
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

JOj Sonček5 kar stisnilo me je. Pošiljam same pozitivne misli in držim pesti za Aljaža in vse vas. lepo prosim ostanite močni, Aljaž vas potrebuje. Tantra lepo te prosim sporoči naprej najboljše želje. Naj ga čuva angelček varuh in naj mu pomaga, da se boste čimprej skupaj cartali. user posted image   user posted image    user posted image

Se kar podpišem pod tole ter dodajam še angela varuha za Klaro in Sofijo!
user posted image

scubadiver  pridna kot vedno user posted image . Hvala za kavico, jaz si moram mojo še skuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 1284
3.11.2007 9:01:10   
scubadiver
Punce saj veste da vam z veseljem skuham kavico, sam ni ravno zaradi pridnosti. Z veseljem bi rajš dlje spala ampak kaj k ne morem user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
3.11.2007 9:08:01   
Špelka
IZVIRNO SPOROČILO: TANTRA

Bom sonček5 sporočila ....Upajmo, da bo z njim ok...

Kar stisne me, ko pomislim na Sofijo pa na Klaro, Aljaža.... Mali borčki, ljubljeni otročički ...user posted image
Potem ti pa ena ur+sa fantazira kako bi , ne bi imela otroka....Res žalostno...Upam, da bo dojela kaj pomeni otrok, še preden bo ponovno prepozno...user posted image

Po vsem tem ko berem, si samo želim, da bo z mojim Lukcem vse ok. Da bo zdrav in da si končno oddahnem...
Enako pa želim vsem vam pričakajočim mamicam in vam pošiljam en koš pozitivne energije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TANTRA - tole si tako lepo napisala, da se podpišem! Moja največja želja je, da bo moj mali user posted image  hitro in brez komplikacij, živ in zdrav prišel na svet... Enako seveda tudi vsem, k ise čakate na veliki dogodek.

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
3.11.2007 9:28:28   
TANTRA
Dobro jutro in hvala za kavico...

Jaz odkar sem kupila nov jogi v Rutarju (pena ) odlično spim...Tudi sedaj ko sem obložena....Edino,kar mi je priporočala moja babica je, da sem si povišala vzglavnik... No, sicer pa še par dni...

Midva greva sedaj še po par stvari v trgovino, med drugim vrnit tehtnico in penilnik v Leclerc, ker nič ne dela..user posted image ...Pralni stroj se nekako popravili po domače...DVD so nam trikrat menjali... Očitno vse kar tam kupim ni kompatibilno z mano.... user posted image user posted image

Lepo se imejte in se kasneje kaj pišemo....

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
3.11.2007 9:38:48   
tintin
Hojla nosečke, še vedno sem tukajuser posted image Tudi jaz sem spala odlično, odkar imam nov zglavnik spim super...tudi na wc ne hodim več ponoči.....user posted image
Sicer pa pri nas štejemo že v plus, ampak zdaj nisem več neučakana, ko se bo user posted image odločil prit na svet, se pa bo....user posted image Noben še ni notri ostal...user posted image
Tudi jaz držim pesti za vse otročke, ki jim ne gre najbolje. user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
3.11.2007 9:59:22   
Tanayya29
jutro!
no,jaz sem bila danes en mesečnik in sem celo noč lutala okrog...spala sem po delih,sedaj sem pa vsa zblojena.

tintin,še si z nami....user posted image še malo pa bo.

debeluška meni je morfologijo tudi delal v Trbovljah,tam je super UZ.

EA...jaz še ne vem,mogoče se odločim za Ultivo,je vseeno bolj poceni,se mi zdi kr velik 175 evrov?

jaz šibam mal pojest,pa se javim še kasneje...

lp.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
3.11.2007 10:23:53   
Anonimen
Pozdravljene ''čvekice''. 1.11 sva prišla domov iz porodnišnice, Anže se ni odrekel brezplačnemu solariju.user posted image .ZAHVALJUJEM SE VAM ZA VSE ČESTITKE IN DOBRE ŽELJE, čeprav še nisem vsega prebrala, malo me baše čas.
Čestitke tudi vsem, ki so v tem času postale mamice, vsem. ki pa še čakate pa čimhitrejše in lahke porode.

Drugače je Anže zelo priden, spi in je na 3 ure, včeraj naju je že obiskala patronažna.

Sedaj pa grem še malo počivat, HVALA VAM ŠE ENKRAT

Neposredna povezava do sporočila: 1290
3.11.2007 10:23:57   
nicolina
Dobro jutro, hvala vam za kavice.
Jaz sem spala kar dobro. user posted image  Sicer ne vem kaj bi danes počela, ampka nekaj se bo že našlo. Verjetno bom spekla kakšno pecivo,nisem že dolgo, da bom imela kaj za papcat popoldan. user posted image
V desetih dneh sem šla celo kilo gor, a gredo vam tudi zdej tako kile gor? A je to normalno? Verjetno se bolj voda zadržuje, a ne? Joj, kako se jaz tolažim, ma sej se ne sekiram, samo da bo z user posted image  vse ok.

Tintin, lepo da si se javila in si še z nami. user posted image

Se beremo....

Neposredna povezava do sporočila: 1291
3.11.2007 10:26:55   
Tanayya29
nicolina jaz se v enemu tednu zredim za en kguser posted image .zdaj pa že 2 dni malo manj jemuser posted image ...

sliva10 dobrodošla nazaj....veliko lepih trenutkov celi družiniciuser posted image user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
3.11.2007 11:03:30   
naraščaj
Hojla.

Scubadiver, hvala za kavico. Smo jo tut mi že popili, saj sta prišla na kavo starša in srednja sestra s tamalo. Pol je pa ratal prav firbec, saj mava že poslco in zibko in previjalno perajt, pa je hotla vse videt. Komi smo ji vse razkazal. Pol pa je blo na vrsti zaslišvanje kaj rabimo. Ker nobeden ne ve kaj bomo imeli (nisva jjm povedala na željo user posted image , moram skoz lagat user posted image user posted image ) se pol kr zgovarjam in rečem naj počakajo, da vidim kaj bo. Sicer nič kaj tazga konkretno ne rabim, to se bo pol pokazalo ko bo user posted image  že doma.

Jaz pa res opažam, da spim bolje od kar mava novo poslo z jogijem  - dormeo (obiski WC 1x na noč). Res pa je, da me pa že par dni bolijo kolki in hrbtenica, sam spim pa še vseen kr vredu. Se mal podložim  s povštri (med kolena) in pod trebuh en plišast delfin, je ravno prav velik in priročen. user posted image user posted image user posted image

Nimam pa nobene energije in volje, da bi kaj počela.

user posted image  je rekel, da bi šla še v CE in nato k njegovim. Sam mene pa ful neki špika tam spod, ne vem če ni kriv jutrnji user posted image . Mah saj bo minal, pasal pa je. user posted image user posted image user posted image

Pridne bote, še vedno držim pesti za Sofijo, Klaro in Aljaža ter dobrodošla doma Sliva10.user posted image user posted image user posted image
Za vse, ki smo pa na čakalni listi za RIM pa upam, da nam bo šla zelo hitro in gladko, ko bo čas za to.

Neposredna povezava do sporočila: 1293
3.11.2007 11:10:34   
ajtak
Hvala za kavico, smo jo tudi mi spili, je bil ravno moj oci na obisku (ima neke posle danes v CE) in ga je blo prav fajn spet videt (no, pa saj sva bila v sredo v LJ, sam kaj ko tko na hitr) se se nisem cist navadla, da se ne vidimo vec vsaj vsak vikend...

Drugace pa je en tak turoben dan in mene se kar vse boli ampak je za zdrzat! Me pa full ma, da bi spakirala za bolnico sam bi mogla jit se nabavit zobno scetko in pasto pa kake potovalne dimenzije gela za tusirat in sampona... A bi to mel se kje drugje ko v Mullerju?
Saj vem, da smo ze stokrat na to temo... Ampak a nucam se kaj drugega kot dokumente, kozmetiko, copate in cote za domov (verjetno bodo iste kot za tja sam sveze sp. perilo)??? Aja pa kake zokne.
Pravjo, da je v CE porodnisnici dovolj vlozkov in mrezastih hlack tako, da tega ne bom sabo jemala. Aja, pa jaz bom vzela se fen! Ker si bom po porodu umila glavo (mam vedno takoj mastne po naporu al pa ce mi je vroce...).

Za malega mam ze vse na kupu zdaj pa iscem samo se primerno torbo...

Vidim, da zadnje case vse nekaj user posted image  in ste me cist zrajcale user posted image , sva mogla se midva uceri. Prvic po vsaj 4h mesecih (vsaj zdi se mi, ker res nimam pojma kdaj je bilo zadnjic). Sva bla toook hecna, se kr nisva znala skup spravit (da bi vidle kok sem se matrala da sem kondom gor dala user posted image user posted image - se vid, da ga nisva nucala ze skor 2 leti user posted image ).

No, vsem zelim eno lepo soboto, ko se mi bo pa dalo vam pa napisem kaj vse mam spakirano za Tjasa, da mi poveste ce mi se kaj manjka.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
3.11.2007 11:12:18   
Ilije
Hej!

Men je pa danes en tak dolgočasen dan... najrajš bi šla kr nazaj v postlo, sam kaj ko je Iris polna energije in skoz neki skače in premetava igrače sem in tja...
Upam, da se pokaže kaj sonca, saj v takšnem sivem dnevu se mi še ven ne da it...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
3.11.2007 11:26:54   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Drugace pa je en tak turoben dan in mene se kar vse boli ampak je za zdrzat! Me pa full ma, da bi spakirala za bolnico sam bi mogla jit se nabavit zobno scetko in pasto pa kake potovalne dimenzije gela za tusirat in sampona... A bi to mel se kje drugje ko v Mullerju?

Sva bla toook hecna, se kr nisva znala skup spravit (da bi vidle kok sem se matrala da sem kondom gor dala user posted image user posted image - se vid, da ga nisva nucala ze skor 2 leti user posted image ).

Mini izvedbo kozmetike dobiš še v DMu. Je kr dost izbire od zobne paste dalje do gelov, šamponov,krem,...

Midva pa kr brez kondoma. user posted image user posted image A je to kaj narobne?????

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
3.11.2007 11:31:11   
ajtak
Evo, za malega za iz bolnice imam na kupu: (prosim ce mal pokomentirate ce je ok.)

3× tetra plenica (2× ce bo treba siroko povijat, 1× za v lupinico)
povijalna plenica + 3× pampers
dekica
zabice (zapenjajo na ramah)
bodi dolg rokav
majcka dolg rokav
pajacek plis brez rokavov
flisast pulovercek
bombazne rokavicke in kapica
copatki
volnen sal, kapa, rokavice

Kako ste ve pakirale npr. dudo al pa nastavke za dojenje?? Med svoje stvari verjetno, ker tole za Tjasa mi bo moz prinesel, ko bomo sli domov...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
3.11.2007 11:33:19   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Midva pa kr brez kondoma. user posted image user posted image A je to kaj narobne?????

midva z, ker nimam namena jit rodit pred 21.11. pa pravijo, da sperma sprozi...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
3.11.2007 11:37:45   
Špelka
Ej, Ilije - a vi mate pa turoben dan??? Pri nas pa čista šajba na nebu in topel sonček... user posted image  Ti ga mal pošiljam - pa vsem, ki ste u unga konca! user posted image  Al pa kr v avto pa na izlet proti Gorenjski! user posted image  

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
3.11.2007 11:42:18   
Tanayya29
ajtak jst mam skor podobno,sam jaz mam še kombinezonček zravn,ker ne vem kakšno vreme bo.zadnjič,ko sem bila v P. so jih mel vsi v kombinezončkih.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?