|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
3.11.2007 11:42:24   
Dajica
Tud midva sva nazadnje user posted image brez kondoma, oz. vedno brez, sicer je ze nekaj casa nazaj, ker baje 6 tednov pred, pa 6 tednov po porodu ni priporocljivo. Pa se kr drziva tega. Zdej bolj jaz poskrbim za njega. user posted image Sam mislm, da ni nic narobe, ce to delas brez kondoma, da nima bit kej. Bom pa v sredo povprasala mojo G, kako je s user posted image v tem obdobju.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.11.2007 11:45:17   
kesi
Pozdravljene user posted image !

Samo, da se na kratko javim. Včeraj sem imela CTG (že tretji ta teden), UZ, vaginalni pregled- vse super, samo pritisk je bil 160/100 in so me kar obdržali v bolnici. Po pričakovanjih je pritisk precej padel in me je danes poslala domov, jutri do 16. ure pa moram biti nazaj. Uradno imam rok 7.11., določil mi ga je moj G, vendar je bil na nuhalni 1.11. in je G v porodnišnici rekla, da je bolj točen po nuhalni, da ga moj G  ne bi smel prestavit, ker se baje rok ne sme spreminjat po 13. tednu. Tako da sem zdaj praktično že preko roka, vendar se še nič ne dogaja.

Držite se nosečke, čestitam pa vsem, ki že lahko cartajo svoje user posted image !

KESI

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.11.2007 11:45:27   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Midva pa kr brez kondoma. user posted image user posted image A je to kaj narobne?????

Tud midva sva brez kondoma ravno zato da mogoče pospešiva popadke user posted image . Sam glede na to, da mi je včeraj izmiral mat. vrat 2,5 cm mislim da bi lahko po trikrat na dan pa ne bi blo efekta user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.11.2007 11:51:04   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Midva pa kr brez kondoma. user posted image user posted image A je to kaj narobne?????

midva z, ker nimam namena jit rodit pred 21.11. pa pravijo, da sperma sprozi...

Aha, pol ni panike,kr jaz bi pa že šla. user posted image user posted image user posted image  Mam še sam 11dni.

Drugač pa mam jaz za spodaj podobno  kot ti za user posted image . sam da mam podložene žametne hlače in ful debelo jopo (s flisom podloženo). Ne bom pa mela kombinezončka, ker ma moja jajčka še dodatno prevleko za čez in še dekico bom mela tak, da ni panike.

Pri nas je tut bolj turobno vreme, ni zato nobene eneregije. Ti ga kr pošlji en kamion sončka na štejersko.

Dudo mam v obeh torbah, nastavkov pa nima s sabo, če bo treba jih bo prinesel ati.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.11.2007 11:59:00   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

ajtak jst mam skor podobno,sam jaz mam še kombinezonček zravn,ker ne vem kakšno vreme bo.zadnjič,ko sem bila v P. so jih mel vsi v kombinezončkih.

Jaz imam tudi kombinezonček zraven, še pa razmišljam al naj plišastega al kr zimskega naročim, da ga bo lubi prnesuuser posted image

špelka  daj pošlji mi sonceuser posted image user posted image user posted image , nimam avta doma, niti si ne upam it tako daleč na izlet, čeprav bi mi pasalo it en krog okrog blejskega in potem na eno kremšnito.

No ker se že vse tolk hvalte s user posted image . Midva sva tud včeri, brez kondoma seveda, upam na to da kaj pospešiuser posted image user posted image user posted image . Kar se pa drugače seksa proti koncu nosečnosti tiče, če nosečnica nima težav in je vse bp, lahko user posted image  čist do poroda. Jaz mojmu to skoz govorim, ker po porodu bova po moje šele za novo leto spet v akcijo stoplauser posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.11.2007 12:07:29   
sonchek
..ooo ste pa naklofale v eni urci k me ni blo gor...

..tudi pri nas je bl turobno vreme, nobenega sončka...
Mene pa poleg vsega še fajn glava boli...punce kaj mislite, a lohk vzamem Lekadol, al kva naj nardim..raznesl mi bo bučo...tokkk hudo pa že dolg ni bilo user posted image ..grrrrrrrrrr

Silva10..dobrodošla doma...joj kako mora biti to lepo..upam da bomo tudi me ostale kmalu na tem...user posted image user posted image user posted image

..mah zdej se grem pa mal uležt, mogoče me pa glava neha bolt..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.11.2007 12:15:35   
Tanayya29
Mene pa poleg vsega še fajn glava boli...punce kaj mislite, a lohk vzamem Lekadol, al kva naj nardim..raznesl mi bo bučo...tokkk hudo pa že dolg ni bilo ..grrrrrrrrrr

mene tudi velikokrat boli..vzemi lekadol,jaz ponavadi vzamem 2,pa mi bol švoh primejo.Jaz sem bila vedno navajena na ornk tablete za glavo(nalgesin ali pa ketonal),ampak zdj drugega ne smemo.Lekadol le vzemi,pa ne se matrat.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.11.2007 12:22:10   
nicolina
Vse se tolk hvalite s user posted image , da moram jaz tudi danes svojga user posted image  zraven spravit user posted image , saj sva pred kakšnimi dvemi tedni, samo meni se zdi že tako dolgo... user posted image
Midva tudi kar brez kondoma.
Mene če boli glava, vzamem tudi kak lekadol, sicer mene zdej niti ni tako bolela, mislim, da sem ga enkrat vzela.
Za iz bolnice sem tudi jaz pripravila kombinezonček, samo da je tak kot vreča, brez nogic. Ostalo imam podobno kot ostale. user posted image

Sliva10 dobrodošla doma... user posted image user posted image

Grem zdej kuhat kosilo, danes bomo imeli goveje ptičke v omaki, pire krompir in zeleno solato... aja, spekla sem še biskvit za jagodno torto, jo bom pol naredila... user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.11.2007 12:31:17   
naraščaj
Pol pa je nekaj v luftu, ker tut mene glava boli, sicer še ni tak hudo, da neb zdržala brez tablet, Morm reč, da v celi user posted image  nisem pojedla nobene. Prej pa sem mogla tut jaz doskrat kaj vzet, Zgleda mam  zdaj višji prag al pa majn glavobolov.user posted image

Kesi, drži se.

Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.11.2007 12:50:07   
ajtak
Jaz tud v celi nosecnosti nisem vzela niti ene tablete ali kakega zdravila user posted image user posted image , pa mam drugace full mocne alergije (na cvetni prah) in sem celo pomlad na pumpicah, no letos je bil mir. Pa med nosecnostjo so se mi migrene nehale! ceprav mi je celo zrasel modrostni zob (pravijo, da so takrat ko raste migrene zeo pogoste). skratka upam da so hormoni te tezave pregnali za vedno drugace bom vsako pomlad noseca user posted image user posted image .

Kar se kondomov tice- saj bi jaz tud brez!!! Sploh ker mam mal alergije na njih (trkam, nimam dons nobenih simptomov) sam kaj ko je moj cist presran in misli da bom po user posted image kr rodila user posted image user posted image . Je blo pa vseen boljs tko ko da ne bi bilo nic user posted image .

Kaj boste danes kuhale?? Pri nas bo golaz in polenta. vsi moski delajo in nimam pojma kdaj kdo pride pa je treba nekaj tacga narest da se da fajn pogrevat...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.11.2007 13:00:26   
Ilije
Midve s tamalo sva pa že pojedle kosilo - perutničke, mrzel krompir ter kuhano zelenjavo z maslom. Me pa zanima, kaj so to goveji ptički v omaki, nicolina?

Jaz tudi nimam težav z glavoboli... Se mi pa dela herpes al en drug user posted image  na levi ličnici ob očesuuser posted image  Sicer mam ta herpes zelo pogosto poleti (skoraj vsako poletje), nikoli pa ne tak čas, tako da res ne vem od kod se je sedaj vzeluser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.11.2007 13:33:10   
tintin
Hoj, ko vas takole berem glede oblačil za user posted image iz porodnišnice....jaz imam pripravljeno:
bodi, majčka na preklop, plenica, žabice do pasu, frotir nogavičke in copatki, kompletek iz flisa (jopica in hlačke), kapica, dekica, tetra plenice.
Kombinezon je še pod vprašajem, ker se mi npr. danes sploh ne zdi tak mraz in si mislim: kaj bom pa potem pozimi oblačila? Saj bo v dekci zavit....
Kaj mislite?

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.11.2007 14:00:05   
nicolina
Ilije, jaz te goveje ptičke naredim takole:
Vzamem goveje zrezke (meni so najboljši), skuham jajčka, pripravim zelenjavo, jo prej malo potenstam. Nato jajca in zelenjavo zavijem v goveje zrezke, jih "zapnem" z zobotrebcem, namažem z gorčico in jih opečem. Nato jih dam ven, naredim omako, jaz ponavadi zgstim omako z grezom ali drobtinami, začinim in jih dam nazaj, da se kuhajo približno pol ure. Zraven daš lahko kakršnokoli prilogo, mi jemo pomavadi pire krompir.

Smo se pravkar najedli in so bli super. user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.11.2007 14:02:16   
ajtak
nicolina tole se pa toook dobr slisi, da bi najraje se en krozik tega ceprav sem se ravnokar takooo najedla da komaj diham...
A to das v vsak zrezek eno trdokuhano jajco al kako??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.11.2007 14:16:19   
Ilije
mmmmmmm nicolina, res dobra ideja za goveje zrezke pripravit!!!user posted image

Drugače pa glede oblačil za user posted image  iz porodnišnice. Jaz imam to, kar vidite na sliki. (mi je tolk dolgčas, da sem šla mal fotkat in album delatuser posted image )

user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.11.2007 14:44:41   
potepinka
ajtak-dudo sem jaz kupila prav tako škatlico ki je namenjena za dudo nastavkov pa ne bom zraven jemala niti jih kupila nisem če bom rabla bom potem dokupila.

kesi-no mogoče pa rodiš na rok

sonchek-lahko vzameš lekadol,jaz ga tudi če so glavoboli
sliva10-dobrodošla doma

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.11.2007 14:49:13   
mamuška
Gruška psoroča, da se je Taja naveličala solarija in prihajata domov!user posted image user posted image user posted image Čimveč crkljanjauser posted image

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.11.2007 15:37:37   
Špelka
Ilije - izvoli - sicer na dan mrtvih, ampak dons je verjetno scena podobna! user posted image

user posted image
Pa bravo Taja in Gruška za odhod domov! Veliikoo crkljanja! user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.11.2007 16:11:49   
nicolina
Ajtak, tako ja. V Vsak zrezek eno trdo kuhano jajce, če imaš manjše zrezke, dam jaz jajčka tudi na pol. user posted image
Ilije lepe slikice. user posted image
Špelka, kolk si luštna user posted image

user posted image user posted image user posted image  za gruško in Tajo

Naša velika britanija se ni že dolgo oglasila, da ni šla v Rim? user posted image

< Sporočilo je popravil nicolina -- 3.11.2007 16:14:28 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.11.2007 16:24:36   
scubadiver
Midva z mojim sva se mal potepala in zapravljala. Sva kupila globinski sesalec da bomo zdej fajn pucal. Upam da se bo obnesel. Pa v mulierju sem nabavila kozmetiko za v P potem sva šla pa kar še neki pojest da ne bo treba kuhat.

Gruška je tud men poslala sms, pa sem tipkala po poti i čist prehitro poslala. Tko da sem ji odgovorila samo: ooo super! in po nesreči pritisnila send. Gruška se opravičujem user posted image . Dobrodošli doma user posted image user posted image

Špelka a ti si prav z bleda? če si, ste mel včas dobre fante tam.. Zdej sem pa jest enga v LJ uvozila user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.11.2007 17:35:54   
Ilije
špelka  kak si mi naredila lušte glede Bleda in sončka. Kdo ve, mogoče pa jutri zberemo pogum in gremo tja na izlet, čeprav mal daleč je...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.11.2007 17:41:39   
lorch
Samo to bi vas rada spomnila: user posted image je najboljše zdravilo za glavobol!!! Zato kar lepo veselo na delo, ker sama od sebe sperma ne sproži poroda, ampak ga samo malo pospeši, če smo že zrele in pripravljene na touser posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.11.2007 18:48:49   
Ilije
Ravnokar ugotavljam, da tile naši user posted image  novembra nekaj stavkajo. Že dva dni nič novic iz Rimauser posted image

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.11.2007 18:51:30   
Alina_alin
Pozdravljene,
sem ravno dala v svoj album slikice od Tjaše.
Ful je pridna - lepo spi in je. Edino zvečer že dva dni ob isti uri joka - pa ni lačna, je previta, ne zebe je... sumim na krče user posted image
Sedaj se je ravno zbudila iz 4 urnega spanca in je laaaaačna, zato šibam.
papa

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.11.2007 18:57:16   
Mamathea
Lepo pozdravljene

Danes sva imela kar nekaj obiskov in se zato sploh nise utegnila oglasit. No včeraj me je slaba volja potem minila in prav kmalu si nisem šla več na živce in prišla sta dva kolega na obisk, pa smo mal zabluzili dolgo v noč, komaj sem še sedela pri mizi, ampak bilo je pa super. Pa skoz smo nekaj dobrega jedli, sladkarije, tortice... Mnjamsi kk je blo fajn.
Klicala me je murenček in vam sporoča, da je nekaj dni ne bo na forumu, saj mora veliko počivati in ležati, saj jo bolijo kolki od CR in še čiščo ima še vedno in se ji vsak napor pozna, zato zdaj lepo počiva in vseeno misli na nas. Sporoča tudi, da je imela hud naval mleka, pa si ga je tudi skoz črpala in bolj, ko ga je črpala več ga je bilo, mali Staš ga pa toliko tud ni mogel spiti, zato priporoča pred podojem, da se dojka pomoči v vrelo vodo (skoraj pod krop) ion masira približno 1 minutko in potem otroček dobi res najkakovostnejše mleko, pa še ponudba je ravno prava (ni več tako strašnega navala). Vse vas lepo pozdravlja in vam želi vse najboljše na poti v Rim.
Jaz pa sem tudi kar ok, še vedno me daje kislina (zgaga) in res ne vem več, kaj bi še naredila, zgleda, da bo treba kr potrpet. Pa se ful pazim kaj pojem in popijem, pa še vedno ni čist ok. No ja hvala bogu, da imamo donatuser posted image .
Čestiotke Gruški in vsem ostalim, ki so prišle domov, za malega Aljaža in Sofijo pa še vedno močno stiskam pesti.
Lep večer še naprej.
Pozdravček vsem.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?