Tanayya29
|
Živjo! Alin_alina dobrodošla nazaj,lepo,da sta s Tjašo že doma .Sedaj pa vam želim veliko crkljanja in lepih trenutkov. Tintin jaz tudi upam,da ti ne bo več treba na amnio(btw nisem vedela,da tako boli). Debeluška ,a je tebi najin dr. jurca naredu NS?A se kaj spomniš?Jaz sem ravno v ponedeljek gledala svojo kartoteko in piše notri v 12 t. NS,pa neke cifre in nosna kost vidna.Potem sem sestro vprašala,če je to to,pa je rekla,da to vse on naredi.Pa ne vem,on nima licenece al kako?No,sem se ravno spomnila,ker je ena na forumu spraševala glede NS,in da ni vidna nosna kost. Meni je pa za znoret slabo spet..sem se lotila likanja,pa sem skoraj vse pobruhala,sedaj pa tle gor meditiram..počasi imam res polno glavo vsega.Sem rekla mojmu,kaj če bi kr šla v P.,pa rekla,da mi je voda odtekla.No,mal se pa hecam...jaz do sedaj nisem vedela kakšna je slabost,do zadnjega meseca mi ni bilo slabo..zdaj pa to..ojoj.... naraščaj,meni tudi trebuh fulll dol pritiska,kdaj se bojim,da mi bo kar dol padu.dojenček in trebuh. svečke in slabost?scubadiver mislim,da je to manca spraševala..jaz imam canasten,ampak ne bi rekla da je slabost od tega( ).ne vem no,saj jih daš v nožnico.mogoče pa,bi si mogla prebrat stranske učinke.mene je enkrat samo full peklo notr.tiste dactarin so mi veliko bolj prijazne. ste full hvalile froschov mehčalec(mandelj),sem ga kupla in res fulll diši,pa še lenor dojenčkov,pa tudi fulll diši...spet imam doma celo zbirko mehčalcev(5 vrst),malo mi dogaja,sej vem.za nas velike pa fulll diši črn lenor(še moj ga je pohvalil)..no samo tok za info. ve,punce,ki ste že doma in ste že rodile,ali je katera rodila z EA? En lep pozdravček vsem,grem pred tv premagovat slabost(no vsaj bašem se ne.. ). Lep večer!