|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
3.11.2007 18:57:44   
Ancy
Bom malo vskočila v vašo temo, ker vidim da se sprašujete ali user posted image s kondomom in to.... Če ni nobenih problemov v nosečnosti se lahko normalno sexa, proti koncu pa če se da le sexajte, ker sperma vsebuje med drugim isto ali podobno sestavino kot umetni popadki (v manjši količini) tako da vam v temi novembrke (tik pred rokom) prav gotovo ni treba imeti nobenih ovir glede tega (no razen maneverskih zapletov).....

Želim vam lepo nosečnost kolikor jo je še ostalo, lahek porod in zdrave bebiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
3.11.2007 19:09:36   
Tanayya29
uuu smo pa dobile fajn nasvete gledeuser posted image (user posted image ).ampak kaj pa če ti ni do tega?hehe..jst sama sebe si sploh ne predstavljam...
alin-alina kako lepi hčerkici imaš...

gruška user posted image user posted image ...uživajte..

špelka jaz bi pa eno kremšnito...

lep večer!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
3.11.2007 19:14:43   
naja08
Živjo user posted image  in mlade mamice!
Danes je moj dan D, mi pa še kar doma! Včeraj so na pregledu v porodnišnici potrdili mojo domnevo, da je mali pripravljen in z glavo navzdol, tako, da normalno rodim.....ko bo..... . Včeraj sem sprobala še eno stvar, ki naj bi pospešila porod, to je namakanje v topli, v bistvu zelo topli vodi.... u, kok je pasal! Zvečer sem res imela popadke, že na 4 minute, ampak ni trajalo dalj kot pol ure. Se pa zadnje čase veliko sprehajam, pa tud ..., ampak vidite, še sem tu!
Res je nekam zamrl tempo naših novembrčkov, a koga pogrešate tle gor? Kaj pa Velika Britanija? Nazadje je omenjala neke krče, sedaj pa nobenega glasu o njej... A spet začnemo s stavami????

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
3.11.2007 19:29:48   
Ilije
se pridržujem nayyi v želji po kremšniti... lubi sicer obljublja, da naj bi jutri le šli na kakšen izlet (računam seveda na nekaj sladkega na poti), sam jutri je še tako dalečuser posted image

drugače pa pri meni ne user posted image  in ne vroča voda ne puščata nobenih posledic, mogoče samo večjo sproščenost in nobene zategle mišiceuser posted image . No hoje se pa izogibam, sem pač lenoba, ki vidi samo klopce...

velike britanije pa že res dolgo ni bilo nič na RR, kdo ve, mogoče je pa ona sedaj v Rimuuser posted image

Tjaša je pa res fejst puncauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
3.11.2007 20:06:10   
Špelka
Ojla!

Scubadiver - ne, jaz sem drugač prej živela na Jesenicah, zdaj pa sem iz Lesc, kar pa je od Bleda le 3 km....

Ilije - ti priporočam kakšen drug dan med tednom, ker med vikendi in prazniki je NORO! Gužva za pop... user posted image !

Nicolina - kolk si prijazna! user posted image

Alina-alin - tvoja Tjaška je pa orng baba! user posted image  Čestitke še enkrat! user posted image user posted image user posted image

Nayya - jest ti priporočam, da se odločiš za porod na Jesenicah in vmes greš še na Bled po kremšnito! user posted image user posted image user posted image  (ali dve). Pa še EA boš mela zastonj! user posted image  Za tolažbo ti pa pošiljam tole:

user posted image Joojj, sem žleht, a ne? user posted image

Ja, tud jest pogrešam novice iz Rima! Tintin in druge - a ste organizirale skupinski štrajk? user posted image  Pol bo pa kr naenkrat spet gužva po porodnišnicah... user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
3.11.2007 20:21:20   
potepinka
Alina_alin-kako lepa je tale tvoja tjaša,super slikce

špelka-si mi kar lušte naredila z to krem šnito,jih obožujem

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
3.11.2007 20:22:44   
Ilije
špelka  res si žlehtuser posted image , greš takšno njami kremšnito tle gor popat, pol mi pa še rečeš, naj ne hodim čez vikend na Bled... jaz mam že v petek rok, tko da bom naslednji teden verjetn vsak ta drug dan v Puser posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
3.11.2007 20:30:11   
TANTRA
Večer,

joj, kako tale kremšnita nesramno vabi.....Bi šla kar na Bled....Nazadnje sem jo jedla ob jezeru in je bila res mnjami....

Govorila sem z Sonček5, mali Aljaž  več ali manj še spi zaradi velike količine zdravil ...Reagira sicer na držljaje, samostojno diha, vendar zaenkrat še ni dokončnih izvidov. Mamica je ostala v porodnišnici, je pa precej psihično utrujena od vsega... Zahvaljuje se za dobre želje in vas vse pozdravlja.

Glede user posted image ...midva sva včeraj, pa sem imela malo popadkov, pa danes čez dan malo, kaj več pa ne...Mogoče bi morala še tako da postopoma pospešiva...Ko bi vsaj kaj pomagalo...Se zadnje dni počutim precej utrujeno.... sita trebuha....
Zaenkrat kar čakamo...

Mali Lukec je pa še kar aktiven....

Jaz imam za obleči za domov: spodnjo majčko na preklop, pa še en bodi čez, plišasto majčko, žabice, termo nogavičke,  copatke, termo kompletek- hlače in jopica,  tetra in bombažno kapico in volneno. Pa  eno pleničko pampers, 3 tetra, eno previjalko.. Pa odejico ...

Kombinezon se mi zdi pa malo pretopel glede na to, da gre iz tople bolnice direkt v avto...
Že dve punčki sem iz porodnišnice prinesla pozimi, pa nisem imela kombinezončka...

Lep večer punce...uživajte še zadnje dneve neskončnega miru, mamice pa čimveč počitka in uživanja ob user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
3.11.2007 20:33:26   
Dajica
Dons sm pa js neki tecna. Skoz sm neki lacna, sem ze tuno zdejle jedla, pa puding skuhala, pa skor celga pojedla. Sem s tezavo malce pustila se za mojga user posted image , ko pride s sluzbe. Pa skoz sam neki sedim al lezim, user posted image brca ko navita, gledam tv, igram igrce, mislim, samo neko brezvezje... zdejle bom sla pod tus, upam, da mi bo pomagal in da bom potem boljse volje. Pa modrc me skoz neki tisci, ga odpenjam, pa zapenjam, pa rebra bolijo... jaojao...

No, vam ostalim pa zelim lep vecer

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
3.11.2007 20:35:20   
pustovka
zdravo ne vem če sm se prov obrnila sm živčki mi ne dajo miru imam eno uprašanje..pred dvema mescoma sm imela prvi spolni odnos,ki je bil tudi seveda NEzaščiten...SEDAJ IMELA SM ŽE DVAKRAT MENSTRUACIJO .. nobenih problomov nimam..ampak enostavno me je strah it do ginekologinje da preverim...glava me boli od tolikega razmišlanja...zredila se nisem nič..imam pa  občutek da  sm bl napihnjena...slabo mi je  malo ampak naj omenim da tudi veliko dam na diete in razne  zadevščine....kaj naj storim..naj grem ginekologinji al sm lahko mirna da nisem noseča saj sm imela  dve menstruaciji umes.seveda naj omenim da so prvič po 4 letih celo bile redne...kaj naj bi to pomenilo?!??!odgovorite prosim čim prej hvala...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
3.11.2007 20:47:01   
kanarka
Dober večer vsem skupaj.
Danes pa imam še zame bolj zaskrbljujoče vprašanje. Tale odgovor sem dobila od Pušenjaka. Ali ima katera izkušnje z zastojem rasti? Kaj to pravzaprav pomeni? Ali se to popravi po rojstvu otroka?

Mere ploda so za cca 3 tedne (10%) za pričakovanim idealom, kar je na meji zastoja v rasti.Vsekakor bi ponovil meritve in oceno stanja čez 2 tedna. Če 2 tednih ne bi nič zastel in pridobil na teži, bi kazalo nosečnsot počasi zaključiti oziroma vsaj razmišljati o hospitalizaciji in strožjem nadzoru ploda z vsakodnevnim CTG.Če bi zastel premalo pa bi kazalo počakati kvečjemu do PDP in nato nosečnost zaključiti.

Sej nočem biti prehitro zaskrbljena, ampak priznam, da me podzavestno v tem trenutku to zeloo obremenjuje.

Zdej pa grem še 5 strani za nazaj prebrat, da bom malo na tekočem.
Pozdravček vsem in lepo nedeljo!

(odgovor članu pustovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
3.11.2007 21:28:24   
naraščaj
Čer.

se vam mal oglašam, da poročam kaj dogaja.
Sva mal pred drugo šla v CE, malpo nakupih, pol jest. Vmes pa me je ful začel bolet (špikat, kot pri M) in ful pristiskat navzdol in trd trebuh ko kamen. Pa sva se spokla kr na kavo k tašči. Jaz sem pol kr začela gnajvt, da greva, ker mi ni blo dobr. Na poti domov pa sem mal čekirala kak pogosto mi otrdeva trebuh (cca10-15) in šraufanje (krči - rahli) in to še kr traja. Vmes je blo kake pol ure mira zdaj pa opet. Ko sva prišla domov je prišla k men sestra s tamalo, da mi je začela genaralko po kuhinji (ja zlata je, jutr bo nadaljevala, saj  sta s tamalo mogli že nazaj) in sem jo mal zaslišvala kak zgledajo popadki. Mogoče bi to znal bit, sam po moje še ni panike in se bo čez noč vse umiril.

Pa na WC me tut skos tišči, user posted image  ma pa pravi žur, da še dodatno dobivam brce. Me občasno kr vročina oblije. Ah, saj bo.

Gruška user posted image user posted image user posted image

Kanarka jaz tio kaj dost ne znam pomagat, sam se mi zdi, da sem nekje prebrala, da se potem to da nadoknadit. Bodo druge raj več povedale, ki o tem kaj vedo. Na osnovi česa ti je pa odgovoril??? Si mu poslala podatke (mere al UZ slikce al kako)?

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
3.11.2007 21:40:29   
kanarka
Naraščaj, poslala sem mu mere iz UZ slikc. Sej nočem paničarit, ampak priznam pa, da me vseeno zelo skrbi. Najbolj še to, da že skoz gibe čutim kot božanje in ne brcanje. Sej če je to stanje, ki se ga da kasneje popravit, potem bomo že. Ampak a je to res? Ali se stanje normalizira? Ni kakšnih trajnejših posledic?

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
3.11.2007 22:39:53   
Špelka
Kanarka - ena moja prijateljica je v 35. tednu rodila dvojčke. Porod so ji sprožili zaradi zastoja v rasti. Eden izmed dvojčkov namreč 2 ali 3 tedne ni sploh nič zrasel, drugi pa premalo. No, ob rojstvu sta vsak imela malo pod 2 likami. Sedaj, ko bosta zelo kmalu stara 1 leto, sta že vse nadoknadila in sta prava mala navihanca!

TKo da - kot pravi Naraščaj - po porodu se to uštima, zato ne skrbi preveč, le stanje je treba redno spremljati! user posted image  Upam, da sem ti kaj pomagala!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
3.11.2007 23:17:24   
naraščaj
jaz grem počas spat. Mal se je umirilo. bomo vidli kako bo.

nočko vsem in se beremo jutr.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
3.11.2007 23:22:17   
Alina_alin
Ojla,
najprej napišem, da nisem vsega uspela prebrat za nazaj, odkar sem bila v Rimu. Bom, ko bo prilika.

Vsem se zahvaljujem za čestitke in dobrodošlilco, da sva s Tjašo doma. Pa tudi za pohvale naši Tjaši.
Res je pravi cuker. Moram povedat, da zadnje 2 dni se napapa, zaspi za 3-4 ure, nato spet papa in spet spanje 3-4 ure. To traja ves dan do 20 ure nekje, ko pa bi ona takrat šla v akcijo. Postane ful budna in ji ni za spat. Kljub temu, da jo podojim, ne zaspi, tako kot ponavadi. Zadnje 2 dni je bila potem budna do 2h, včeraj skoraj do 3h. user posted image user posted image Ko je včeraj jokala zadnjo uro, sem šla pripravit flaško, sem že mislila, kaj če je lačna in nimam dovolj mleka. Pa sploh ni hotela pit, potem je le malo pila, in sicer vsega skup 15 ml. Kar itak ni bilo potrebno. Po podretju kupčka, pa še pol od tega polila. Torej hrana ni bil problem, tudi previta je bila, sem preverila, pa zeblo je ni, sem tudi preverila. Torej mogoče krči - kolike ?? Danes bomo videli ali se bo zgodba ponovila. Za spremembo, k sreči, je danes sedaj ob 23 zaspala nazaj, in upam da ne bo ponoči kakih seans. Sicer pa da zaključim z urnikom: zaspala je torej ob 2 oz. 3 zjutraj in potem spala do 9h v enem kosu!!! Vse lepo in prav, če se ne bi zjutraj ob 6h zbudila naša prvorojenka. No, potem pa tako kot sem rekla: dojenje, previjanje, spanje spet 3-4 ure in dojenje in takoj spanje 3-4... V glavnem: sploh ne vemo da jo imamo, če odmislimo zadnja dva večera- noči, ko je jokala.
Upam, da  se danes ne ponovi. Zdaj pa grem ajat, saj bo mogoče noč kratka.

Že35 - ja, očitno sva bile isti čas v porodnišnici, seveda v 2.nadstropju, soba 4. Se bomo pa morale Mariborčanke enkrat zorganizirat, da se tudi me spoznamo. V spremstvu z našimi user posted image .

Lepo bodite, pobožajte svoje bušije (tiste, ki še jih imate), mamice pa polubčkajte svoje zaklade.
Hm, no ja, jaz spadam med ta druge, ampak tudi trebuh še imam tudi- mi je še vedno ostal konkreten user posted image user posted image Bo že...
Nočko

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
3.11.2007 23:31:02   
Mamathea
Lep dober večer

Kanarka, da te malo pomirim, so moji prijateljici pred 7 leti skoz govorili o zastoju rasti... Pa je morala iti v 38. tednu v porodnišnico na opazovanje, pa so tam potem ugotovili (z CTG-ji vsak dan), da sploh ne gre za zastoj v rasti in mali korenjak se je rodil 1 teden prej, dolg 48 cm in težak 2850g. Zdaj je že zelo velik fant, hodi v šolo in je 2. največji v razredu, tako, da se res ne sekiraj, saj se vse nadoknadi.
Naraščaj držim pesti, da bi čimprej pestvala. Pa seveda čim lepšo, čimkrajđo in čimbolj veselo pot v Rim. Držimo pesti.user posted image
Poćas grem tud js spat, saj je za mano lep in kr naporen dan.Lahko noč, pa lepo spite.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
4.11.2007 0:45:25   
nicolina
A že vse spite?
Mene je pred kakšne pol ure začelo črvičit po trebuhu, kot bi dobila menstruacijo? Sem šla že enkrat na blato. A se to kaj pripravlja? user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
4.11.2007 7:53:10   
DEBELUŠKA30
DOBRO JUTRO IN KAVA ZA VSE:
[link=http://www.bella-sera.net/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/cappucino.jpg][/link]

Ženske jaz ne morem spatttttttttt, kolke mi bo ven vrglo, tolk me bolijo!!!!
Alina_alin zelo lepe slike, joj kolk je to majhnu, kako človek hitro pozabi...

Danes imam občutek, da dobimo najmanj dva novemberčkauser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
4.11.2007 7:55:09   
DEBELUŠKA30
Še slikca, upam, da tokrat rata:
user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
4.11.2007 8:43:23   
Ilije
Dobro jutro!

debeluška hvala za kavico... meni je prav prijala, saj imamo tudi mi danes zgonje vstajanje - živžav že od sedmih.

tiste s špikanjem ste še vedno v enem kosu ali se je čez noč kaj spremenilo???

kanarka žal ti ne znam nič pametnega povedat o zastoju rasti, kaj pa tvoj G o tem praviuser posted image

Eno lepo nedeljo vsem skupaj, tiste s sončkom pa ga pošljite tudi kaj na štajerski konc, ker tukaj je spet oblačno.

Neposredna povezava do sporočila: 1346
4.11.2007 8:43:28   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Debeluška najlepša hvala za slastno kavico. Pa kako lepo zgleda user posted image
Jaz sem danes celo spala malo bolje. Sem se mal manj zbujala kot prejšnje noči in malo manj so me boleli kolki. Bravo jaz, končno! Včeraj sem skoraj ubila s pogledom mojo svakinjo ki mi je prijavila: naspi se zdej dokler lahko, ker potem ne veš kako bo. GRRRRRR kako to sovražim. In sem jo vprašala kako je ona spala zadnji mesec nosečnosti. Pa pravi, jah.. skoraj nič. No torej?
Danes pa me čaka skupaj z mojim čistilna akcija z novim globinskim sesalcem. MOj tako komaj čaka da je hotel že včeri, pa sem mu povedala da naj se umiri do danes, ker sem bila včeraj že čist crknjena od pohajkovanja po trgovinah, za umrt me je bolela sramna kost... No in sva komaj prestavila do danes. UPam da ga veselje ne mine user posted image

Kanarka žal ti tud jaz ne znam nič svetovati. Ti poslušaj svojega G. On že ve, mar ne?

NIcolina po mojem je to to user posted image  Ti želim kratek in neboleč porod in stiskam pestke user posted image

< Sporočilo je popravil scubadiver -- 4.11.2007 8:45:44 >

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 1347
4.11.2007 9:09:16   
Mamathea
Dobro jutro
Hvala za slastne kavice, jaz ravnokar pijem kakav in berem RR. Res zanimivo jutro, zraven jem domači štrudelj, ki sem ga sama spekla in je božanski. No sej vem, zvečer bom itak spet "jamrala", kako mi zgaga nagaja, ampak sem ugotovila, da je pa res čisto vseeeno kaj jem, ker peče me takaltak. Sem imela prevčerajšnjim dieto proti zgagi (saj sem je navajena že od prej, ker imam že 10 let probleme s tem), pa mi je vseeno nagajalo, zato sem se odločila, da bom lepo jedla vsega po malem in večkrat na dan. Pa bo boljše, mora biti.
Tudi jaz imam občutek, da se bo danes dogajalo in da bomo dobili kar nekaj novih novembrčkov. Stiskam pesti za vse, ki se morda že mučijo na porodnih mizah in za vse, ki doma veselo stiskajo svoje bebice, seveda tudi za vse tiste, ki se đe borijo v bolnižnicah, zaradi prenizkih utripov, dvojčki...Stokrat hura za vse in lepo se držite.
Aja glede  kolkov sem pa tudi jaz ponoči mislila, da mi jih bo utrgalo in sem se res obračala kot kakšen ražnjič po postleji, sem si kar  predstavljala kako me dajejo v veliko peč in me pečejo, kot tiste ovčke, kozličke, prašičke, ko se pelješ po jadranski magistrali in je na vsakem koncu žaruser posted image user posted image user posted image user posted image .
Zdaj grem malo stanovanje v red spavir, saj dobimo obiske, tokrat moji starši. Komaj čakam.
Lep in prijetno izpopolnjen dan vam želim.
Murenček tudi drži pesti za sonchek in Aljaža in vas vse lepo pozdravlja.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
4.11.2007 9:20:18   
tintin
Jutro, jaz sem še vedno tu, brez vsakega popadka, tako da tudi danes očitno ne bo moj dan...
Včeraj mi je šla ven še gora sluzi, pomoje preostanek čepa...ampak drugih znakov pa nič. Še spim ful dobrouser posted image
Tako, da vse, ki ste  stavile name...sorry, nič ne bo od tegauser posted image
lp vsem!

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
4.11.2007 9:48:37   
sonchek
Dobro jutro...
..no tudi mi smo vstali, spili kavico...in zdej grem mal....nazaj počivat user posted image user posted image user posted image

..spet me daje lenoritis...ampak ni panike...bom že vse nadoknadla...
Včeraj smo postavili še previjalno mizo v kopalnico, tako da samo še spakiram in smo pripavljeni na novega člana...upam da se bo kaj kmalu spomnu pridet ven...sicer mamo še čas..ampak tole čakanje pa res ubija, kajne???

tintin...pa kaj ti boš še kr čakala na martina??? da bo pol vsak let dvojna fešta..al kako???user posted image

Kanarka..tudi jaz ti ne znam dost pomagat, ampak mislim da se pol vse uštima...

..no pa se grem probat spravit mal likat...upam da mi bo ratalo...
lep dan vsem...pri nas se že počasi kaže sonček...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?