Alina_alin
|
Ojla, najprej napišem, da nisem vsega uspela prebrat za nazaj, odkar sem bila v Rimu. Bom, ko bo prilika. Vsem se zahvaljujem za čestitke in dobrodošlilco, da sva s Tjašo doma. Pa tudi za pohvale naši Tjaši. Res je pravi cuker. Moram povedat, da zadnje 2 dni se napapa, zaspi za 3-4 ure, nato spet papa in spet spanje 3-4 ure. To traja ves dan do 20 ure nekje, ko pa bi ona takrat šla v akcijo. Postane ful budna in ji ni za spat. Kljub temu, da jo podojim, ne zaspi, tako kot ponavadi. Zadnje 2 dni je bila potem budna do 2h, včeraj skoraj do 3h. Ko je včeraj jokala zadnjo uro, sem šla pripravit flaško, sem že mislila, kaj če je lačna in nimam dovolj mleka. Pa sploh ni hotela pit, potem je le malo pila, in sicer vsega skup 15 ml. Kar itak ni bilo potrebno. Po podretju kupčka, pa še pol od tega polila. Torej hrana ni bil problem, tudi previta je bila, sem preverila, pa zeblo je ni, sem tudi preverila. Torej mogoče krči - kolike ?? Danes bomo videli ali se bo zgodba ponovila. Za spremembo, k sreči, je danes sedaj ob 23 zaspala nazaj, in upam da ne bo ponoči kakih seans. Sicer pa da zaključim z urnikom: zaspala je torej ob 2 oz. 3 zjutraj in potem spala do 9h v enem kosu!!! Vse lepo in prav, če se ne bi zjutraj ob 6h zbudila naša prvorojenka. No, potem pa tako kot sem rekla: dojenje, previjanje, spanje spet 3-4 ure in dojenje in takoj spanje 3-4... V glavnem: sploh ne vemo da jo imamo, če odmislimo zadnja dva večera- noči, ko je jokala. Upam, da se danes ne ponovi. Zdaj pa grem ajat, saj bo mogoče noč kratka. Že35 - ja, očitno sva bile isti čas v porodnišnici, seveda v 2.nadstropju, soba 4. Se bomo pa morale Mariborčanke enkrat zorganizirat, da se tudi me spoznamo. V spremstvu z našimi . Lepo bodite, pobožajte svoje bušije (tiste, ki še jih imate), mamice pa polubčkajte svoje zaklade. Hm, no ja, jaz spadam med ta druge, ampak tudi trebuh še imam tudi- mi je še vedno ostal konkreten Bo že... Nočko
|