|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke-2.del
2.11.2007 17:19:59   
Špelka
Ojla!

Murencek - res čudovitega sinčka imata in res vesela sem za vas, da ste iz najhujšega! user posted image user posted image

Tintin - tebi res želim, da se moja napoved uresniči in rodiš jutri ali vsaj v nedeljo! Ker tole ni prou nč fajn brat!

Ajtak - ti se mi tud ful smiliš... JAz vem, kako je, k boli medenična vez. Mene boli že od konca 4. meseca in se stopnjuje ter ni prou nč fajn. user posted image  Jest zdej pri hoji uporabljam en križno ledveni pas, k mi mal podpre trebuh - in je bolje. Za križ pa se vsako jutro probaj čisto nežno malo raztegnit. Meni pomaga. Sicer pa - še dobre 3 tedne in bomo tudi me na repu novembra rešene! user posted image

Žirafa - pri tvojem postu sem se tudi jaz zamislila. In nič nisi skrenila - super si napisala! Jaz resnično mooočnoo upam, da se vajini Sofiji stanje čudežno obrne! user posted image

Aja - glede Ur+se - jaz nisem mogla biti tiho... user posted image user posted image user posted image  Pismo, je ubrisana! user posted image

Lepo bodite!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
2.11.2007 17:46:56   
naraščaj
Sem šla tut jaz brat ono od Ur+sa, me je kr minal, tak, da sploh nisem brala do konca. Ta res ni čist pri tapravi. Kok je kaj staro to nezrelo bitje. Obnaša se kot ena najstnica. Upam, da nisem katero užalila, sam res nekatere se ful matrajo /mo, da dobiš končno eno pikico, druge pa tekle odnos. Mah, škoda besed.

Sva dobla od sestrine sodelavke eno zibko (klasična bela) in moj pravi, da mu ful ni všeč. Pol se pa spomni, da bi pa jo mogli met oni tut doma (brat je star 9 let - od takrat) in pol je preveru jo še baje majo in zdaj bi on tisto mel (je pa baje rjava)user posted image user posted image . Tok komplicira.
ah sem rekla, naj jo naslednič ko gre domov poslika in mi pošlje, da vidim če je za kaj. Ker men je pa ta čist ok in lepa. Prej ko sem gnjavla, da bi jo mela se pa ni zrajtu. user posted image user posted image

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
2.11.2007 18:05:57   
tintin
Hojla vsem,
hvala ker sočustvujete z manouser posted image (glede amnioskopije) in upate skupaj z mano, da bo pred ponedeljkom...No, zdaj sem se končno spočila (spala cel popoldan), res sem bila zmatrana - predvsem psihično, ker takega masakra pa res nisem pričakovala.
Na mojo nesrečo delajo amnio rutinsko samo še v Kranjuuser posted image
Se zavedam, da je bila delno moja krivda, ker se nisem sprostila, ampak mene je res bolelo ko user posted image Potem so me pa preventivno še dvakrat na ctg dal, ker sem kar dosti zakrvavela...kriza skratka. Me je kar malo strah poroda postalo...kar me prej ni bilo.
Sem pa slišala en porod, ker je zraven ena rojevala in so me skor solze oblivale od vseh čustev in zavedanja, da je to tik pred vrati tudi zame. user posted image
Murenček - lepe slikce!
Lp vsem!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
2.11.2007 18:14:07   
potepinka
murenček-ful lep tale tvoj korenjak

Ja sem šla brat od te ur+sa,za kozlat,nisem nesramna ampak ji red ne pivoščim da ji rata imet user posted image  vsaj en čas še ne

tinti-boga reva,sploh nisem vedaela kaj to je amnio.Jaz tega v 1user posted image nisem imela bomo videli sedaj.
scubadiver-Ja tale tvo G mu pa res nič ne paše,no pa saj fino da se želi 100% prepričat da je vse ok
Ajtak-No glede darila jaz dam ponavadi kar darilni bon,se mi to zdi najbolše,pa naj mamica kupi kar rabi in želi.

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
2.11.2007 18:24:30   
Ilije
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Nonstop me nekdo gnjavi kdaj bo,....

To tud men gre ful na živce. Najrajš bi tistim ta najbolj tečnim sosedom, ki včasih glih komi da odzdravjo rekla da naj nekam grejo, ko me to vprašajo. 

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
2.11.2007 18:29:03   
Mamathea
Lep pozdravček
Ponovno se vam javljam in tokrat me zelo muči zgaga. Danes sem že cel dan nekako nervozna in najbrž me zgaga tudi zaradi tega še bolj matra. Kr nekaj se bi danes kregala za brezveze in nič mi ne paše... So tudi to mogoče nosečniški znaki? Upam, da ja saj drugače nisem take narave, ampak danes sem pa res smotka in grem sama seb na živce. Pa bo že bolje. Sej more minit tudi to.
Za pomiritev sem šla gledat slikce malih bebekov in bebic in sem se kr pomirila, ne vem pa več kaj naj še popijem, pojem, da bo kislina končno ponehala gor silit. Sicer imam kar nekaj antacidov doma, ker imam tudi drugače probleme z želodcem, ampak kr vsega si pa tud ne upam vzet. Mah ja sej bo boljše.
Lep večer vsem še naprej, uživajte, bodite dobre volje.
Pozdravček

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
2.11.2007 18:39:22   
Alina_alin
Pozdravljene,
nisem nič brala za nazaj, zato nič nisem na tekočem, kako je z vami. Samo se vam javljam, da sem z Rima nazaj - s Tjašo sva prišle danes domov user posted image
Hvala vsem za čestitke.

Če uspem, dam še danes kako slikico od Tjaše v album.

Sicer smo vredu. Tjaša danes ful spi cel dan in pričakujem, da bo zvečer pa ponoči toliko bolj lačna...
PAPA

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
2.11.2007 18:58:16   
sonchek
..Pa kaj je zdej to...pa res ne bo šla nobene nič rodit...kaj boste vse čakale na polno luno, al kaj???

..no dejte no, da se začne spet kaj dogajat....jaz bi rada že spet kaj čestitala!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
2.11.2007 19:01:04   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pozdravljene,
nisem nič brala za nazaj, zato nič nisem na tekočem, kako je z vami. Samo se vam javljam, da sem z Rima nazaj - s Tjašo sva prišle danes domov user posted image
Hvala vsem za čestitke.

Če uspem, dam še danes kako slikico od Tjaše v album.

Sicer smo vredu. Tjaša danes ful spi cel dan in pričakujem, da bo zvečer pa ponoči toliko bolj lačna...
PAPA

..no kako lepo da ste že doma...zdej se pa lepo crklajte in upam da bo vse potekalo tako kot treba..

...slikce pa že želno pričakujem...
papa, pa dej enga cmoka tjaši v našem imenu...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 1259
2.11.2007 19:07:15   
naraščaj
Dobrodošli domov alina_alin in Tjaša. Želim vama veliko cartanja in malo neprespanih noči. user posted image user posted image user posted image

Jaz pa mamže kako urco pravi žur po trebuhu. Je user posted image  čist podivjal. Mam občutek, da bo kr vn pogledu - čez trebuh. Pa spet sem lačna, čeprav sem pojedla tako porcijo lignjev za kosilo. Zdaj pa že spet gledam po hladilniku kaj bi. PA še milke s celimi lešniki mi je zmankal une riževe pa ne maram. Ma nobena druga mi zdaj ne sede. Bo treba jutr v šoping.

Sva pa od onih kolegov, ki sta bla prej pri nama na obisku dobla eno knjigo (Velika knjiga o dojenčku dr. Strahova ma not predgovor)) in je ful dobra (prebrala sem do 33 strani).

Tintin upam, da greš v Rim pred pondelkom.
Nč, grem gledat 24ur.

dršte se.

Neposredna povezava do sporočila: 1260
2.11.2007 19:19:58   
Laubica
Ilije veš da ni problem če mi boš poslala sms,ga bom posredovala z veseljemuser posted image
AlinaAlin-dobrodošla doma zgleda da sva bili skupaj v bolnici in se žal nisva videliuser posted image ,jaz sem bila v 2.etaži pa ti?
Jaz našega skozi široko previjam in podnevi in ponoči,danes je bil pa 1. za 10 min. z atijem zunaj,je potem spal kot topuser posted image
Glede navala mleka -ko sem ga jaz imela sem šla pod vroč tuš si jih masirala pod tušem in brizgala ,pa dobila sem kaplice za nos da ti mleko lepše teče in se ne nabira v vozle
No punce ki še čakate-upam da bo vsem hitro minilo ker meni je zdaj očitno boljše,ko nimam več tistega OGROMNEGA  trebuha
Danes pa mi sin reče -da bi on imel ŠE ENEGA brateca,pa sem mu rekla da se je pozno spomnil da je mami že prestarauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
2.11.2007 19:27:00   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka
scubadiver-Ja tale tvo G mu pa res nič ne paše,no pa saj fino da se želi 100% prepričat da je vse ok

A ne? jest sem tud komentirala da mu nikoli ni prav. Če spi ni zadovoljne, če je hiperaktivna ni zadovoljnen. Se je moj G. samo smejal. Se pa strinjam da je bolje da je preveč previden kot pa premalo in sem mu to tudi povedala. Da tud če ga malo zafrkavam, zelo cenim to, da mu ni vseeno. Je šel pa po tem ko je mene pregledal delat eni punci zunanji obrat skupaj s pušenjakom. Uno bogo punco je blo pa tko strah, da je ful jokala v čakalnici. Se mi je prav zasmilila user posted image

Alina_alin in Tjaša dobrodošli doma user posted image  Sem ful vesela da je vse ok in da se že cartate v domačem okolju. Vama želim da čimprej najdeta fajn ritem, da bo pridna in da bo ponoči pančkala.

mamathea tudi občasna tečnoba spada k nosečnosti in ni nič čudnega. Zgaga pa upam da ti čimprej neha nagajat.

Jaz sem kr ok, edin vse me mal boli od pregleda.
Katera je rekla da ji je bilo ful slabo po svečkah? In katere svečke so že to bile? Mi mal slabo spomin dela, za nazaj se mi pa zdele ne ljubi gledat..

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
2.11.2007 19:36:53   
potepinka
Dobrodošle doma Alina_alin in Tjašauser posted image user posted image user posted image

že 35-lepo da nam poročaš kako se imate

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1263
2.11.2007 19:40:53   
Ilije
user posted image user posted image user posted image vse več vas je že doma z user posted image . Me pa še kar čakamouser posted image , jaz sem po današnjem obisku P spet dobila idejo, da sploh ne bi bilo tako slabo že rodituser posted image .
Se pa tudi meni razpoloženje menja iz ure v uro, se mi Iris prav smili, ko jo čist po nepotrebnem kregam in potem se ponavadi kar obe zjočeva, lubi pa samo zmajuje z glavo, češ kakšna vzgoja je pa sedaj touser posted image

naraščaj jaz bi pa zdele tud tisto milko z rižem pospravla, čeprav so tudi meni ljubši celi lešniki... že razmišljam kako naj si posladkam večeruser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
2.11.2007 19:53:29   
Tanayya29
Živjo!

Alin_alina dobrodošla nazaj,lepo,da sta s Tjašo že domauser posted image .Sedaj pa vam želim veliko crkljanja in lepih trenutkov.

Tintin jaz tudi upam,da ti ne bo več treba na amnio(btw nisem vedela,da tako boli).

Debeluška ,a je tebi najin dr. jurca naredu NS?A se kaj spomniš?Jaz sem ravno v ponedeljek gledala svojo kartoteko in piše notri v 12 t. NS,pa neke cifre in nosna kost vidna.Potem sem sestro vprašala,če je to to,pa je rekla,da to vse on naredi.Pa ne vem,on nima licenece al kako?No,sem se ravno spomnila,ker je ena na forumu spraševala glede NS,in da ni vidna nosna kost.

Meni je pa za znoret slabo spet..sem se lotila likanja,pa sem skoraj vse pobruhala,sedaj pa tle gor meditiram..počasi imam res polno glavo vsega.Sem rekla mojmu,kaj če bi kr šla v P.,pa rekla,da mi je voda odtekla.No,mal se pa hecam...jaz do sedaj nisem vedela kakšna je slabost,do zadnjega meseca mi ni bilo slabo..zdaj pa to..ojoj....user posted image

naraščaj,meni tudi trebuh fulll dol pritiska,kdaj se bojim,da mi bo kar dol padu.dojenček in trebuh.

svečke in slabost?scubadiver mislim,da je to manca spraševala..jaz imam canasten,ampak ne bi rekla da je slabost od tega(user posted image ).ne vem no,saj jih daš v nožnico.mogoče pa,bi si mogla prebrat stranske učinke.mene je enkrat samo full peklo notr.tiste dactarin so mi veliko bolj prijazne.

ste full hvalile froschov mehčalec(mandelj),sem ga kupla in res fulll diši,pa še lenor dojenčkov,pa tudi fulll diši...spet imam doma celo zbirko mehčalcev(5 vrst),malo mi dogaja,sej vem.za nas velike pa fulll diši črn lenor(še moj ga je pohvalil)..no samo tok za info.

ve,punce,ki ste že doma in ste že rodile,ali je katera rodila z EA?

En lep pozdravček vsem,grem pred tv premagovat slabost(no vsaj bašem se ne..user posted image ).

Lep večer!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
2.11.2007 19:59:56   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nayya28

ve,punce,ki ste že doma in ste že rodile,ali je katera rodila z EA?

to pa tudi mene zanima...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
2.11.2007 20:04:59   
Tanayya29
sonchek ti boš?
jaz še ne vem,če grem v Kranj bom verjetno da,če grem pa kam drugam pa ne vem?
samo v Kr je za plačat 175evrovuser posted image ....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
2.11.2007 20:58:09   
naraščaj
Jaz bi tisto čokolado kr spakirala in ti jo poslala Ilije, sam tle gor je pa ne morm prpopat. Lahk pa prideš sem. Dragi jih je ob RDju dobu na zalogo.

Men je pa spet slabo, sem šla mal povečerjat pa je boljš, sam ne vem kak dolg. Pol ure??? Sem si hotla it kuhat pudink, pa sem preveč lena.

Po TV spet ni nič pametnga, in sem prej kr mal zadremala na kavču, pol pa sem se komaj zvalila iz sedežne, saj sem mela trebuh trd ko kamen in me pol ful bolel, ko sem se hotla zravnat. Po lulanju je pa blo kr bolš. kriza. No žur se še kr nadaljuje.
Mam eno kolegico,ki pžma staro tamalo dobrih 8 mesecev inmi je kr nekaj stvari dala.Zdaj me je spet klicala, če bom nekaj mela., sam najbolj zanimivo je to, da ne posodi ampak kr da. pa sem jo vprašala, če ne misli met več user posted image , pa je rekla, da ja sam si bo takrat kupla nove stvari. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ok, že ve, jaz vem, da pa vsak stvar prav pride, ker tak hitr prerastejo se mi škoda zdi vse novo kupt, raj tise eurčke dam user posted image  na račun. Vsaka po svoje ve kako in kaj.

Mamathea, jaz sem tut kak dan taka, da mi sam prst pokažeš pa bi šla kr v jok in na drevo. No to se je dogajal včeraj dopoldne, pa sem se spravla peš na britof in do mamce pol je blo pa OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1268
2.11.2007 21:29:23   
TANTRA
    Večer,

no, alina-alin dobrodošla domauser posted image user posted image user posted image user posted image
Murenček, zelo cotkanega sinčka imašuser posted image user posted image user posted image

Žirafa, upanje je zadnje, ki umre.user posted image user posted image ... Mislim na tvojo Sofijo in ji želim, da bo zmagala v tej bitki življenja.... user posted image  

Sem pa danes govorila z Sonček5. Sem postala kar žalostna....
Namreč doma jo je začel močno bolet trebuh in bolečina ni in ni popustila. Zato sta šla z možem v porodnišnico, kjer so na ctg videli, da ima otrok utrip samo 60...Takoj so sprožili akcijo za cr in Aljaža so oživljali nekaj minut...
Aljaž je še na intenzivni, ne vedo pa ali je prišlo do kakšnih možganskih poškodb.
Pravi, da nič ne ve, lahko le čakajo....
Rekla je, da je bila v četrtek v porodnišnici, kjer so ugotovili, da ima posteljico čisto zrelo ....zdaj pa naj bi bil razlog bolečin  posteljica, ki je odstopila in je bil Aljaž zato brez hrane in kisika...ne vedo pa koliko časa.....

Punce, držite pesti, da bo njen Aljaž v redu in da bo lahko čimprej v njenem naročjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tintin, tebe so pa res namučili. Jaz tega nisem nikdar poskusila, saj so mi pri prvem porodu rekli, da se na ultrazvoku vidi, če je plodovnica motna....
No, očitno se je precej stvari spremenilo...

No, o ur+si bom prebrala....mnenje pa imam že od takrat enako kot ve.....

Danes sva bila z mojim in hčerkama po nakupih...Vsi smo se na novo obuli....
Meni je user posted image kupil ene cot gležnarje (pa še dragi so bili) nosila pa jih bom po porodu, saj mi danes zelo zatekajo noge....
No, dnevi potepov se iztekajo, še malo pa grem v Rim.... Končno...

Če ne bo nič, grem v ponedeljek zjutraj v patološko na kontrolo....in da se končno zmenimo za 8 oz. 9....
Lukec pa je danes kar miren.....

Lep večer in držite se punce....

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
2.11.2007 21:42:57   
scubadiver
JOj Sonček5 kar stisnilo me je. Pošiljam same pozitivne misli in držim pesti za Aljaža in vse vas. lepo prosim ostanite močni, Aljaž vas potrebuje. Tantra lepo te prosim sporoči naprej najboljše želje. Naj ga čuva angelček varuh in naj mu pomaga, da se boste čimprej skupaj cartali. user posted image   user posted image    user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
2.11.2007 21:58:42   
Tanayya29
joj,kako žalostno za sonček!
držimo pesti,da se vse dobro izteče...user posted image

prav tako za malo sofio...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
2.11.2007 22:06:27   
Dajica
Tudi pestke od mene za malega Aljaza, upam, da bo vse v redu, brez kaksnih posledic!!!! user posted image user posted image user posted image
Pa pestke tudi za borko Sofijo!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1272
2.11.2007 22:15:08   
naraščaj

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

JOj Sonček5 kar stisnilo me je. Pošiljam same pozitivne misli in držim pesti za Aljaža in vse vas. lepo prosim ostanite močni, Aljaž vas potrebuje. Tantra lepo te prosim sporoči naprej najboljše želje. Naj ga čuva angelček varuh in naj mu pomaga, da se boste čimprej skupaj cartali. user posted image   user posted image    user posted image

Tudi od mene.

Prav tako za Sofijo.

kako je pa kaj s Katkino tamalo?? se je še kaj javla. A sem kaj dobrih novic zgrešila???

Pridne bote in lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1273
2.11.2007 22:17:33   
potepinka
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Se podpišem pod tole,samo upam da bo vse vredu

Neposredna povezava do sporočila: 1274
2.11.2007 22:25:09   
TANTRA
Bom sonček5 sporočila ....Upajmo, da bo z njim ok...

Kar stisne me, ko pomislim na Sofijo pa na Klaro, Aljaža.... Mali borčki, ljubljeni otročički ...user posted image
Potem ti pa ena ur+sa fantazira kako bi , ne bi imela otroka....Res žalostno...Upam, da bo dojela kaj pomeni otrok, še preden bo ponovno prepozno...user posted image

Po vsem tem ko berem, si samo želim, da bo z mojim Lukcem vse ok. Da bo zdrav in da si končno oddahnem...
Enako pa želim vsem vam pričakajočim mamicam in vam pošiljam en koš pozitivne energije...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?