|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
26.10.2007 20:13:38   
urssyy
Zasanjana mislim, da smo te že spraševale kje si kupila ovčko, ki jo imaš v albumu? No da ne iščem nazaj te prosim če mi sporočiš ter koliko približno stane ?? Hvala za odgovor.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 20:18:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu urssyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3702
26.10.2007 21:24:57   
nana35
Joj,danes ste pa bile res pridne,pa dve strani ste napisale,tako da ne morem zdaj vse za nazaj gledat,ker me malo čas priganja,grem se tuširat pa ležat.Tako me pod rebrom boli in na isti strani zadaj da bom pop...ne vem kako se naj obrnem.
Čez dan ko se gibljem je ok,zvečer pa umiram.
Martinca - vse najboljše!!user posted image !!Ja,še 11 tednov pa bo!!

Katee,zelo lepo so te "odslovili" iz šole,res lepo,pa kaka solzica tudi ne škodi.
Nopy,tudi od mene - dobrodošla k januarčicam!!
Limma - upam da si že kaj bolje in da bo jutri še lepše!!
Nena22 - tudi tebi želim vse lepo v user posted image in zdravega user posted image !!
Piškamiška - upam,da se stanje popravi in da krvavitev preneha,to je pa res že nadležno,kajne?Glavno,da se bo vse uredilo.Pa se kar smej,smeh je pol zdravja,pa še na otročke dobro vpliva,bosta dva dobrovoljčka!!
Klepetka,upam,da te mizar ni spet nas...in jutri res pride,da ti malo polepša dan.Z plačilom pa bi morala kar zavlačevati,ja,kot je on zavlačeval,pa ga ni bilo!!
Mala pikica,jaz ne vem kako zdržiš,ko imaš sobico doma,pa še ni sestavljena.Upam da vsak dan gledaš škatle in vsaj v mislih sestavljaš, jaz bi že sama začela!!
Nalin in klaja,super sobice,moja ni tako izvirna,je samo pobarvana,mogoče pa še pridejo kake nalepke na steno,še bom videla.Pa sem mislila,da imam jaz domišljijo!!
Sani1,vem kakšen stol misliš,ja!moja prijateljica ga ima na vibro (baterija),saj je super,samo se bojim,da otročka preveč ne razvadiš tako,potem pa ga moraš kar naprej ujčkati in zibati,moja prijateljica mora malo vedno nekaj zibat,ker drugače je joj.

Evo,pa sem vseeno preletela vaše poste - bolj ali manj.Upam,da nisem kaj pomembnega izpustila,če pa sem,pa se opravičujem!!

Martinca,ti pa nisi nič poklicala,ko si šla na pregled,bi se lahko kaj dobile na kavici!!Upam,da drugič.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 26.10.2007 21:36:02 >

:))

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
26.10.2007 22:04:17   
mala pikica
Najprej moram čestitat nopy in ji zaželet dobrodošlico user posted image

Evo, naši bananino-čokoladni piškotki so že pečeni user posted image   Nalin, hvala za recept. Odlični so!!!  Pa pol jih je že zmanjkalo user posted image Ko sem jih mamici nesla poskusit, je kar povedala, da jih jutri zjutraj že peče.

Glede sobice... res že komaj čakam. Ampak je res ne moremo prej montirati. Pa še problem imam... Postelje nikakor noben noče kupiti, sem že dala dva oglasa na internetu user posted image Mi pa je tudi ne moremo začasno nikamor postavit, razen na dež user posted image No, upam, da bomo vseeno uspeli čez praznike sestaviti sobico za našega pikca. Se že res veselim user posted image

Zdaj pa grem počasi v ležeč položaj. Sem rekla, kako bom pridno danes počivala, pa spet ni bilo nič iz tega user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
26.10.2007 22:06:46   
mala pikica
Nopy sporoči nam kaj več o sebi. Vsaj PDP, da te dodamo na naš seznam, pa če že veš za spol, pa če že imaš kakšnega user posted image ... Malo poškili na seznam, pa boš videla, kaj vse nas zanima user posted image Je pa nekaj strani nazaj tazadnji.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
   [Brisano sporočilo]
26.10.2007 22:22:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3706
26.10.2007 22:25:35   
martinca
nana35, ko bi ti vedela kako gužvo sem imela v sredo. sem mogla it še pol v celje uredit stvari glede tega ker sem se k mojemu user posted image preselila. sem šele pozno popoldne prišla nazaj domov. te sem bila pa tako crknjena da se mi ni dalo nič več. pol sem pa še drugi dan tak crkjena bla pa zasedena. saj pravim da enostavno nimam časa za kak kofe s kako januarčico. ampak obljubim da enkrat bom že našla čas.

če vas zanima mam nekaj novih slik v albumu.

lahko nočko

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
26.10.2007 22:29:57   
martinca
ups, pomota glede slik. sem zdaj gledala slike pa niso nobene tak lepe da bi bile za objavo. tak da se bom juter še enkrat slikala pa dala gor. seveda če bom imela čas. če ste prej kaj brale sem pisala o praznovanju.

lahko nočko

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
26.10.2007 22:50:09   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Evo, naši bananino-čokoladni piškotki so že pečeni user posted image   Nalin, hvala za recept. Odlični so!!!  Pa pol jih je že zmanjkalo user posted image Ko sem jih mamici nesla poskusit, je kar povedala, da jih jutri zjutraj že peče.

A si dala notri tudi cimet in med?

Hehe bom sedaj pol slovenije zasvojila s temi piškotiuser posted image

Dala, dala  user posted image   Res so odlični!

Neposredna povezava do sporočila: 3709
27.10.2007 7:23:15   
Lunca1
Aja še glede ležalnika. Jaz sem ga pri Pini uporabljala že skoraj od začetka. Je pa tak, da se ga da čisto poležat. Ima sicer tudi glasbo in vibro, samo tega v glavnem nismo uporabljali.

Neposredna povezava do sporočila: 3710
27.10.2007 9:31:40   
sani1
Dobro jutro...
Nekako je bila težka noč nisem preveč spala, pa še naša pupa je skoz telovadila...
Nalin sem pa videla recept in bi takoj šla pečt piškote ampak kaj ko jih pol jest ne smem...Bom vse nadoknadila po porodu...
mml- se bomo zmenile tako, da boš lahko še ti prišla. Mogoče kar tam ko smo se nazadnje...
nana35- stol ali ležalnik bom pa videla koliko bom uporabljala. Mogoče pa moji bebi sploh ne bo všeč... Itak bo pa prvi otrok in verjemi, da ga bom razvajala hote ali nehote...
Lunca1- pa je tvoja beba hotela biti v ležalniku?
piškamiška- a imaš ti zdej strogo mirovanje?

No zdej se grem pa oblečt in v trgovino. Moram po kruh...
Pol pa kavica in user posted image zbudim. Pa bova šla še malo na tržnico... pa malo na okrog...
No lepo soboto vam želim...

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
27.10.2007 10:24:36   
koala
Dan souser posted image !

Kako smo, jaz samevam, ker jeuser posted image pri bratu, mu pomaga kopalnico z nekimi ploščami oblagat, meni pa je včeraj tako otrdeval trebuh, da sem rekla, da danes raje ostanem doma in počivam.

nalin, glede sobice pa skidam kapa, res neverjetna si.Bravo.

urssy midva sva ovčjo kožo kupila kar na bolšjem sejmu v MB, dala pa sva zanjo 20 eurov.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 10:39:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3713
   [Brisano sporočilo]
27.10.2007 10:40:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3714
27.10.2007 12:59:11   
muzika
Klepetalka - jaz obožujem štrudel s cimetom. Ga bo še ostal en kos zameuser posted image ?

Nalin - jaz to je, će sem prehlajena ali ne, ker imam oboje zelooooo rada. Če želiš, ti pošljem na zs še ostale recepte z medom.

PREHLADI

Vsem z običajnim ali zelo resnim prehladom se priporoča, da  tri dni dnevno jemljejo po eno jušno žlico mlačnega medu z 1 čajno žličko cimetovega prahu
Ta način ozdravi večino kroničnih kašljev, prehladov in izčisti sinuse

Včeraj sem šla na test za sladkorno. Kako je nagravžno sladko, kar moraš spit!!! No, ko sem prišla domov, sem imela sladkor 3, tako da definitivno nimam sladkorne. Sem hitro navalila na hrano, da sem sladkor v krvi normalizirala.

Martinca - vse najboljše in lepo praznuj!user posted image

Klaja in zasanjana - koliko lepih stvari imata za svoje detece. Vedve bi  lahko šli rodit že jutri. Vama kar malo zavidam, jaz nimam še ničesar pripravljenega.

lp

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
27.10.2007 13:20:17   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

PREHLADI

Vsem z običajnim ali zelo resnim prehladom se priporoča, da  tri dni dnevno jemljejo po eno jušno žlico mlačnega medu z 1 čajno žličko cimetovega prahu
Ta način ozdravi večino kroničnih kašljev, prehladov in izčisti sinuse

To pa jaz že pridno dva dni delam in res imam občutek, da je tista grda bolečina na desni strani grla proti ušesu že čisto izginila user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
27.10.2007 13:35:50   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image Marc Julien
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Jakob  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
anchikaa, Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., +  + , Mur.Sob.,  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna user posted image ), Celje, user posted image  user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image sovica3 (28), okolica LJ, user posted imageuser posted imageuser posted image Trbovlje, user posted image , Tej
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, Žan ali Žana

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image , Lana

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Nopy čestitke user posted image user posted image user posted image in dobrodošla med januarčicami. Sporoči nam še ostale podatke!

Pa še malo statistke

Januarčic nas je zdaj že 82 user posted image   user posted image user posted image Pa to je neverjetno!!!

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 22 user posted image  in 22 user posted image   Spet smo izenačeni! Pri 2 user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Pa še to; doma pridno čaka 51 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Punce, če sem pri kateri pozabila dopisati kakšne podatke (imena, spol...), mi prosim sporočite. Zdaj ne popravljamo vsak dan seznama, pa včasih kaj pozabim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3717
27.10.2007 13:38:07   
Zasanjana
Ojla!

Urssyy, ovčjo kožo sem tud jaz kupila na sejmu že lani, mislim, da me je prišla 10-15 €. Ni tako zelo draga, je pa super uporabna zame.

Nopy, dobrodošla!
Nalin, simpatična sobica, res!user posted image user posted image user posted image

Midve z Zalo sva danes tudi sami doma. Meni se prav nič ne da, pa še spala sem bolj malo, ker je Marc nekaj kolovratil v trebuhu celo noč. Ko mi je uspelo zaspat, me je tako nabrcal v rebra, da so mi začele solze tečt. Zdaj je pa miren. Ali ve že kaj štejete gibe?

Celulituser posted image je tudi moja težava. V dveh letih se mi ga je nakopičilo toliko, da se sploh nočem več gledat v ogledalo, ker me kar strese. Po porodu se definitivno začnem malo drugače prehranjevat in migat, ker to je najbolj važno.

Ena je pravila, da ji trebuh otrdeva, ko hodi po stopnicah. Pri meni je isto. Zato se raje poslužujem dvigala v bloku. user posted image  

Lep vikend vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 3718
27.10.2007 13:58:35   
Lunca1
Sani1, moja tamala ni nič komplicirala glede ležalnika. je bil kar nekaj časa v uporabi.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
27.10.2007 15:46:09   
Tinča1
Jaz pa sem danes dobila čistilni navdih.user posted image  Sem spucala okne. Zdaj sem pa tak crknjena, da grem samo v ležeči položaj. Res se pozna, da sem noseča, ker mi je od 12 pa do zdaj uspelo sčistit samo tri okne (pa to generarlno) + dva radjatorja. Ko še nisem bila user posted image , sem to opravila 1,2,3 in to celo stanovanje. No zdaj pa še na polovici nisem. Bom user posted image  še malo vpregla user posted image .

A boste pekle potico za praznike?

Urssyy, hvala za vzpodbudne besede, da se da ta celulit odpravit.user posted image

Jaz bom pa svojega user posted image  oblekla v bodi, pa bombažne žabe, čez temnomodro garniturco, nato pa šiba celi v kombinezon, pa v jajčko. Ne morem prilimat slikic, da bi vam to pokazala. Se bom še potrudila.

Nalin, blagor tebi in tebi mala pikica, da se lahko sladkata s čokolado in čokoladnimi piškoti. Meni je to sedaj prepovedana sladkarija. Preveč zapira.user posted image
Pa tak jo imam rada. Saj bom še počakala ta 2,5 meseca, pol pa najuriš.user posted image

Lp in božajte svoje bušije.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
27.10.2007 15:59:55   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

Ali ve že kaj štejete gibe?

Jaz sem ravno danes na forumu vprašala, kako je s tem štetjem? Od kdaj naprej je treba šteti, pa kako se to šteje... Punce pravijo, da če otročka čez dan tako povprečno čutimo, da ne rabimo nič štet. Lahko pogledaš pod nosečnost...

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
27.10.2007 18:39:38   
Lusa
Midve z Lušo pa služive pri babi.Moj barva stopnice v hiši ,ker še jih nismo uspeli in zelo smrdi po hiši in sve že od včeraj kar pri babi.Drugač pa je počutje po starem ,trebuh me kar precej moti ,kaj še le bo do januarja.user posted image Gibe še jaz nič ne štejem in če sem aktivna čez cel dan jih nič kaj ne čutim ,ko pa se vsedem ali pa ležim pa imam občutek ,da bo mi Daša skočila v naročjeuser posted image

Klaja in Nalin-zelo lepi sobici imata!

Nalin-v torek pa bomo držale pestke!

Nopy-dobrodošla!

martinca-vse najboljše ,pa glede slik ,zdaj imamo vse lepe slikice ,ker so ti naši trebuhi takoooo lepi!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
27.10.2007 18:41:12   
vaney
Živjo spet po dolgem času. saj berem vas skoz, samo za napisat mi zmanjka časa.
jaz imam tudi napade smeha (po možnosti za čisto brezvezno stvar) in potem me pol ure noben ne ustavi. mojemu user posted image  ni več nič jasno. seveda pa se me da z rekordno hitrostjo spraviti tudi v jok.
drugače pa me zanima, če vas tudi že kaj meča in gležnji bolijo? mene začnejo meča zelo bolet, če par minut čepim. Ni za zadržat. To je najbrž od preobremenitve,ne? Pa obuvanje (še sploh zavezovanje) je ratalo problem. Počasi se takšni in drugačni problemčki kar stopnjujejo. Ampak bomo zsržale, glavno, da je z user posted image vse v redu. uživajte v vikendu.

Neposredna povezava do sporočila: 3723
27.10.2007 18:54:38   
koala
vany za tako boleče noge je pravi balzam gel za noge od beauty baby iz mulerja, je namenjen prav nosečnicam. Jaz svoje noge vsak večer razvajam,mhh ful paše. Sicer še z obuvanjem in zavezovanjem nimam problemov, upam da tako ostane.

mala pikica, jaz še gibov ne štejem, saj imam še čas, je pa tako da se naše dete oglasi zjutraj za dobro jutro, čez dan je več ali manj miran, razen ko počivam se oglasi in pa seveda zvečer, koimma svoje rituale takrat brca.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
27.10.2007 20:05:05   
vaney
joj, mene že zdaj skleroza daje, kaj še bo. sem vas pozabila še nekaj vprašat (sem se spomnila med tuširanjem). koliko previjalnih površin boste imele? bo to samo previjalna miza v kopalnici ali otroški sobi ali boste imele še kaj drugega? jaz zaenkrat nameravam imeti previjalno podlogo na sušilnem stroju in eno staro previjalno mizo v spodnjem nadstropju pri starih starših, kjer se kar dosti zadržujemo čez dan. rada bi kupila še previjalno mizo (stojalo) za v otroško sobo, pa moj dragi pravi, da pretiravam, da je dovolj podloga v kopalnici. Nameravala sva kupiti kar kompletno mladinsko sobo od Alplesa, ampak nama to finančno zaradi izgradnje garaže ne bo zneslo. Tako da ne vem, al naj kupim to previjalno stojalo ali ne. kaj pravite?pa še nekaj.bodo vaši babyi imeli že cele sobice ali jim boste kupili to naknadno? hvala

joj, šele zdaj vidim, da sem napisala cel roman.sej grem......

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?