nana35
|
Pozdravljene vse !! Toliko ste napisale,pa bom vseeno poskusila iti vse skozi in malo poklepetati z vami.Da ne pozabim najprej pa seveda Ursulina,vse najboljše,lepo praznuj in veliko sreče ti želim!! !! Glede previjalne-jaz bom imela samo eno v sobici,ker imam tam previjalno komodo,drugače pa imam še eno podlogo,pa jo bom mogoče dala dol k tašči,če bi jo slučajno potrebovala.Drugače pa se da tudi drugje previti otročka.Bom pa uporabljala previjalne podloge tudi. Moj otroček je včeraj bolj miroval,zato pa danes bolj "pleše"po trebuhu.Malo mi sicer trebuh otrdeva in je prav nadležno,pijem sicer magnesol,ampak ni prijetno.Vezalk pa ne uporabljam,imam bolj slabo zvezane čevlje,pa jih kar z žlico gor potegnem.Zdi pa se mi da moje noge tudi malo zatekajo,ampak sile pa še ni. S.morning,za me zelo veseli da je ok,živalce obožujem in mi je kar hudo brati,če pišete kaj takega.Sama imam tudi enega doma,pa enega pri mami,pa še muco. Kar se tiče patronažnih sester,nimam pojma kako je v MB,ampak imam neke veze tam,pa bom vprašala,ker nisem tu prijavljena,pa upam,da ne bo kaka hodila na stari naslov,ker tam ne bo nikogar našla.Upam,da ne bom pozabila! Mala pikica,zdaj bo pa res že čas za sobico,verjamem,da si kar malo žalostna.Ampak saj bo kmalu,v škatlah zagotovo ne bo ostala.Saj sem tudi jaz taka nestrpnica,nisi edina!! Klepetka,zakaj pa ne vzamete drugega mizarja? Brcik tudi jaz še ne štejem,ampak če jih čutimo skozi ves dan,potem niti ni še tako nujno potrebno. Tudi moj dojenček še ne bo imel svoje sobice,samo previjalno m.,dve majhni komodi in eno višjo omaro(ni v kompletu,vse sem posebaj kupila) in seveda posteljico,kasneje pa dobi sobico,ko bo čas. Sani1!Kar se tiče varstva pri babicah in dedkih pa tako;poskušala jih bom čim manj obremenjevati,saj bo otročiček najin.Razen v nujnih primerih,ko ne bom imela druge rešitve.Pa v primeru,če bodo sami izražali želje,potem pa je tako ok!Drugače pa nisem ravno navdušena,da bi hodila ven,mogoče izjemoma,me sploh že dolgo ne vleče več ven,sem prej ogromno hodila okoli,tako da pa me je že minilo. Alfabeta,upam,da ste vsi zdravi in da se je tvoj pritisk umiril.Sicer pa če se ne počutiš slabo..?Jaz težav s pritiskom nimam,nikoli nisem niti imela,ampak nikoli se ne ve,upam na najboljše. Aja,pa danes sva z mojim otročkom vstopila v 30t!! Katee,jaz špage nikoli nisem naredila,čeprav sem kar gibčna, ampak to pa res ne,sploh pa v ,dobra si,ni kaj. Tako,zdi se mi da sem kolikor toliko sledila vašim postom in sem odgovorila kar sem mislila,da je prav.Lepo bodite.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 29.10.2007 11:31:21 >