puri
|
Ojla! Jaz sem imela v torek G in mi je delala UZ, ki sem ga sama plačala. To je bil UZ kontrole rasti, ki mi je rekla, da ga priporoča obvezen pa ni, ampak sem se vseeno odločila zanj. Z našo princesko je vse vredu , lepo raste, z glavico je pa tudi že obrnjena navzdol. Tudi meni otrdeva trebuh, sploh takrat, ko preveč delam, ampak tako hudo zaenkrat še ni. G sem omenila tudi glede bolečin, da včasih ne morem hoditi in stati, pa je rekla, da to ni nič takega, das mi pač vse skupaj pritiska na nek živec. Mml,....lepo, da si nazaj. Glede depresije,......se mi zdi to v nosečnosti čisto normalno, vsaj pri meni se dostikrat pojavi, potem pa spet mine. Upam, da bo tudi pri tebi kmalu minilo. Presredek,...si jaz nisem nikoli masirala in si ga tudi sedaj ne bom. Sem bila pa prvič malo šivana, ker sem se sama raztrgala, drugič in tretjič sem jo pa odnesla brez šivov Črte na trebuhu tudi jaz nisem nikoli imela. Res pa je, da tudi nikoli nisem imela preveč velik trebuh,..če je to kaj povezano. Klepetka,...upam, da težave z otrdevanjem minejo vsaj še za nekaj časa. Tudi jaz sem imela v tretji nosečnosti velike probleme z otrdevanjem, sem mislila, da bom vsaj dva meseca prej rodila, ker sem imela vsak dan otrdevanje, ki se je ponavljalo vsake 8-10 minut in to non stop,....no, pa sem potem k sreči rodila samo 14 dni prej. Ampak, če se bo tudi pri tebi to dolgo pojavljalo, bi šla pa jaz k G, ker so meni potem v porodnišnici rekli, da se mu na koncu ni dobro godilo, ker je imel neko čudno lego in je "hiral" v trebuščku. Sliši se kar grozno,...no, samo pri meni je bilo to otrdevanje res zelo zelo pogosto, pa tudi pritiskalo mi je navzdol in včasih kar dosti bolelo, ampak meni je takrat G rekla, da me nima smisla pregledovat, ker ko bom rodila pač bom (to je bilo kakšen mesec pred PDP), da sedaj itak ne bi bilo več kritično, samo na koncu bi se pa lahko slabo končalo. Nočem te strašiti, samo bodi pozorna in če se ti zdi, da to ni več v mejah normale, se pojdi pokazat in zahtevaj pregled. Mala pikica,...lepo, da vama je uspelo dokončat sobico ,...si kar predstavljam, kako si navdušena. Meni tudi te priprave na otročka tako veliko pomenijo, da me že vsaka malenkost, ki je povezana z našo pikico spravi v dobro voljo. Katee,...sta imela pa res smolo glede tablic,...dobro, da ni bilo še kaj hujšega.
|