|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
18.10.2007 11:04:02   
daysi
Sem začela s prvo fazo.
Samo eno vprašanje, ali smemo jest joto? Bi jo zase pripravila brez krompirja, samo fižol in zelje???

_____________________________

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: Montignac
18.10.2007 11:35:10   
qwasy
Joto lahko, seveda, saj to je samo olje, čebula, fižol in zelje, a ne? Kako jo pa kuhaš, če smem prašat? Imam kislo zelje že dva tedna v planu, pa vsakič pridem brez iz štacune user posted image !

(odgovor članu daysi)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
   RE: Montignac
18.10.2007 13:20:22   
sonjah
ja joto lahko-brez krompirja in mesnih dodatkovuser posted image user posted image (zaradi fižola).Če se motim, me popravite, prosim. Pa tko pašejo kakšna suha rebrca zravenuser posted image .Zato mam jst raje dons zelje+rebrcauser posted image user posted image . Pa ve? Ste že vse pozebile na Montija?

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
   RE: Montignac
18.10.2007 14:57:43   
talika81
jaz sem prejšnji teden delala joto in sem meso narezala na kockice, ampak ne veliko - tolko, da ga je bilo za vzorec. če pa je to kaj narobe, pa naj bo.user posted image

drugače pa jaz joto delam takole: najprej na malo olja prepražim čebulo, na koncu dodam česen in malo kumine (zarad zelja). medtem ko se čebula praži, dam kuhat fižol in malo korenja. ko zavreje, dodam prepraženo čebulo in česen. malo kasneje dodam še krompir (ki ga jaz pobiram ven in dajem mojmu v krožnikuser posted image ), pol na koncu pa še dam kislo zelje.
zelje lahko pa tud skuhaš posebej in ga pol daš noter (tud čist na koncu).
seveda vse skupaj soliš, malo popraš in daš lovorov list. lahko daš tud mal muškatnega oreščka, ni nič narobe.

in tako pride ven ena zelo okusna jed ... ravno primerna za te zimske dni, ko bo polno kislega zelja ....user posted image

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
   RE: Montignac
18.10.2007 21:40:23   
al1*
Mmmm, kislo zelje - se ga že veselim. Mi ga kisamo sami in ga tudi veliko pojemo.
Moj najljubši recept: zelje pokuhaš, dodaš malo paradižnikove mezge in streseš v pekač. Zrezke (jaz sem dala ponavadi puranje) posoliš in popopraš in naložiš na kislo zelje. Vse skupaj spečeš v pečici kakih 35 minut na 190 stopinj.


_____________________________

lp


(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
   RE: Montignac
19.10.2007 7:39:50   
talika81
al1*, to pa zna bit okusno, bo treba enkrat probat.

ja, mi tud sami doma kisamo zelje, pa repo tud. tak da mamo vse domače.

ravno jutri bo tri teden, odkar smo naribali zelje in ga bomo lahko že poskusli. njami user posted image  se že veselim in komaj čakam, ker jaz obožujem kislo zelje. v vseh oblikah (no, razen sarme ne maramuser posted image ).

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
   RE: Montignac
19.10.2007 7:48:02   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: al1*

Mmmm, kislo zelje - se ga že veselim. Mi ga kisamo sami in ga tudi veliko pojemo.
Moj najljubši recept: zelje pokuhaš, dodaš malo paradižnikove mezge in streseš v pekač. Zrezke (jaz sem dala ponavadi puranje) posoliš in popopraš in naložiš na kislo zelje. Vse skupaj spečeš v pečici kakih 35 minut na 190 stopinj.



Tole zgleda pa enostavn, tako da bi še jaz znala bomo probal, a zelja nič ne začiniš?


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
   RE: Montignac
19.10.2007 8:51:07   
talika81
zelje po mojem mnenju začinič tako kot običajno - malo soli in malo kumine (če že ni v kislem zelju). in to je to. vsaj tako ga jaz začinim vedno.

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
   RE: Montignac
19.10.2007 10:12:57   
simonka
Punce ne pozabiti kašnate klobase in kislo zelje - super.

_____________________________

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
   RE: Montignac
19.10.2007 10:19:47   
talika81
simonca, ja tud to je zelo okusno. sploh domače klobase so user posted image  user posted image  njami.

še malo, pa jih bomo imeli doma.

ni ga boljšega kot kislo zelje in pečenica, a ne? user posted image

kaj pa kislo zelje v solati? ga jeste? men je dobro. pa tud gre vredu zraven mesa.

ali pa segedin golaž ...

uh se mi že cedijo sline.....user posted image  user posted image

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
   RE: Montignac
19.10.2007 12:00:07   
sonjah
Mmmmm-tud zame je zelje fantastične hrana. Ste že probale zelje z ajdovo kašouser posted image . Pesmica, vam povem. Zelje pokuhaš, dodaš kumino in lovor, soliš, dodaš kašo in samo toliko vode, da pride jed kot rižota in ne kot juha. Potem dam jaz vse skup v pečico, da se kaša skuha in se na koncu še malo popeče.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
   [Brisano sporočilo]
19.10.2007 12:27:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonjah)
  Neposredna povezava do sporočila: 2312
   RE: Montignac
19.10.2007 12:48:51   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: sonjah

Mmmmm-tud zame je zelje fantastične hrana. Ste že probale zelje z ajdovo kašouser posted image . Pesmica, vam povem. Zelje pokuhaš, dodaš kumino in lovor, soliš, dodaš kašo in samo toliko vode, da pride jed kot rižota in ne kot juha. Potem dam jaz vse skup v pečico, da se kaša skuha in se na koncu še malo popeče.


Tole tud zna bit zelo, zelo dobro. bo treba tud probat.

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
   RE: Montignac
19.10.2007 18:59:31   
qwasy
user posted image za recepte s kislim zeljem. Če bom kakšnega preizkusila? Valjda sem ga SPET pozabla kupit user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
   RE: Montignac
19.10.2007 19:35:48   
tanja25
Pozdravljene!

Punce me delamo napako, ko hujšamo v tem da jemo sadje in zelenjavo zvečer.
Te zadeve imajo največ ogljikovih hidratov, in jih čez noč ne porabimo in se te
spremenijo v maščobo. Zvečer in pozno popoldne je najbolje jsti beljakovine,
jogurte, mleko in podobne zadeve.
Vse to drži in tudi sprobano.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
   RE: Montignac
19.10.2007 20:45:21   
talika81
tanja25, pozabljaš pa, da monti dovoljuje za večerjo tudi zelenjavne juhe.user posted image

za sadje pa itaq vemo, da ga ne smemo preveč, kajne punce? user posted image

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu tanja25)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
   RE: Montignac
22.10.2007 14:28:13   
al1*
Hej!

Jaz ne vem, kje delam napako, ampak moje kile gredo rahlo ampak vztrajno goruser posted image ! Pa jem enako kot že celo zadnje leto - torej z občasnimi prekrški. Mogoče bi morala spet na prvo stopnjo? Je pa res, da sem se v zadnjem mesecu veliko manj gibala kot recimo celo poletje.

Kje ste ostale? Dajte napisat še kakšno idejo za kosila/večerje.


_____________________________

lp


(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
   RE: Montignac
23.10.2007 11:54:24   
simonka
Halo punce moje.

Tiste, ki vam kilce ne grejo nikamor, napišite vaš celodnevni jedilnik (po resniciuser posted image ), pa bomo skupaj probale ugotovite kje je šibki člen.

Še par jedilnikov:
_polnozrnati rezanci s šparglji
-pečene ribice,špinača in kumarčna solatka
-svinjska jetrca na dosti čebule in zelena solatka z jajčko

Kilce še kar grejo dol, sedaj pa začnem malček še telovaditi orbitrejk in mag legic bosta mija prijateljčka v naslednjih dneh. Če bo seveda čas zraven mojih treh lumpkov.


_____________________________

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
   RE: Montignac
23.10.2007 12:29:17   
sonjah
Ojla.

Tud jaz mislim, da Monti  MORA učinkovati, če se prehranjevanja lotiš resnouser posted image . Meni sicer ne bi škodilo zraven še malouser posted image , za kar pa sem leeeeenaaaa!!user posted image user posted image  Priznam..

Danes kuham boranjo in takoooo diši, da komaj čakam, da pridejo moji sončki iz šole!

lep dan vam želimuser posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
   RE: Montignac
23.10.2007 14:06:52   
Naty*Taja
Hoj punce. Jaz pa mislim, da je vse v glavi. KO sem januarja začela sem bila trdno prepričana, da moram shujšat, in je šlo kot po maslu. Zdej pa sem sama doma, kr naprej kako pospravljanje, cote,.... pa dost razmišljam o tehle mojih kg. in kr ne gre in ne gre. Samo po dekcah...
A mislite, da je kriv kak deci refoška po kosilu? Ker za drugo enostavno ni razlage.
Evo Simonka.
Zajtrk: vedno sadje, kavica z mlekom (sem probala brezkofeinsko pa me tak cel dan glava boli, da ne upam več), pa pz kruh z marmelado bs.
Kosilo: ponavadi kako meso in zelenjava, solata.
Večerja: jajca, ali kr sadje in jogurt, ali pa kak kos sira.
No ja, mogoče sem pa v fazi stagniranja. Sam jaz bi res rada še kake 10 kil dol dala!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
   [Brisano sporočilo]
25.10.2007 13:01:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2321
   RE: Montignac
25.10.2007 14:38:26   
sonjah
auroraa jst sm še zmer tuki, sam se mi ne da sami s sabo debatirat user posted image

to raje počnem v živouser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
   RE: Montignac
25.10.2007 15:43:55   
Naty*Taja
Hoj Sonja in Aurora jaz tudi čekiram, pa nikjer nobene - zdej vsaj vem, da nisem sama!

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu sonjah)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
   RE: Montignac
25.10.2007 19:25:16   
qwasy
ooo, sej ste še žive!
mene so cene zelenjave pri "sosedu" spravile v obup in zdaj hodim v lidla po solato, cvetačo, brokoli, brstični ohrovt...in sem ful zadovoljna. ni glih zastonj, so pa bistveno bolj normalne cene, sploh tisto, kar imajo pač trenutno znižano. joj, bi še čvekala, pa morm dat tamalo spat...nočko

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
   RE: Montignac
25.10.2007 19:31:07   
sonjah
ojla.

Očitno smo edine, k nimamo kaj početiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa nič zato?! Lahko si tud same stojimo ob strani, neuser posted image user posted image  

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?