|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Montignac
6.10.2007 7:23:23   
Naty*Taja
Hojla - jaz pa zdej poleg "diete" pri hrani prisilno držim tudi dieto spanja! user posted image  user posted image  Našadva sploh ne znata več spat. Ponoči se non stop budi tamala, zjutri sta pa že ob 5 pokonc. Mene bo kr pobralo! Tak, da sem danes že pojedla zajtrk, spila kavico in ne vem, če si ne bom še ene skuhala. Potem pa grem nazaj spat, ko se gospod mož vstane. Ja sva oba na istem, tak da moreva malo kombinirat. MOgoče se naju pa še tašča kej usmili, pa svakova punca. No ja, drugače pa bom še kak red bul si kupla pa to....
Men so že kr fajn cote prostrorne tak, da upam, da mi spet ratuje dol jemat. Vagala se pa ne bom, ker me pol kr hit potegne, če se številka ne premakne...
Ja, pa aerobiko že čist lepo vse zdržim, torej imam že kr dost več kondicije. user posted image
Pa ve, kako vam kej gre. Eh, sicer pa verjetno do ponedeljka ne bo nič novega tule gor, al pač?

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
   RE: Montignac
6.10.2007 10:00:25   
rainbow
Jutro!

Puncica, meni se tudi sploh ni za spravit na rekreacijo. Doma itak odpade, čeprav imam steper, pa še ono zadevo za trebušnjake sposojeno od mame, pa mi sploh ni. Grozna sem, prav zares.

Naty, bravo za tvoj zagonuser posted image user posted image   Se mi pa kar smiliš, to s spanjem; se spomnim moje situacije, ko je bila še ta mala malauser posted image , no, mlajša, saj je še zdaj mala. 9 mesecev alarm na dve uri ponoči. Pravi zombi sem bila. Ampak saj bo mimo; pa kaj punčko še dojiš ponoči? jaz sem mojo pri 14 mesecih prehenala ponoči dojit; v štirih nočeh je spala vso noč. Sploh nisem mogla verjet.

Al*1, sploh se nič več ne vidivauser posted image user posted image ; kosila pa so meni tudi problem, ampak zato, ker moj mož določene zelenjave, ki bi jo jaz večkrat naredila sploh noče. pa še časa nimam preveč, za kuho. tak da pri nas je vsak drugi dan zagotovo meso. saj je z zelenjavo. Včasih pa še kaj iz Lise naredim, če mi glih je za pregledat recepte.

Auroraa, super za novo barvouser posted image ; veš kaj, kostanje pa si je treba privoščit, jaz sem včeraj navalila na kuhane; če nič druga, me spominjajo na moje otroštvo, smo jih ful dosti nabirali in kuhali/pekli.

Jaz se že malo bolj držim brez sladkarijuser posted image user posted image user posted image , samo sem pa včeraj kupila arašide v Eurospinu, in sploh niso tak dobri. Škoda.user posted image

Sem bila pa zdaj pridna, ko sem tolko napisala; grem pa se zdaj malo rekreirat, sesatuser posted image

Uživajte vse user posted image



_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
   RE: Montignac
6.10.2007 16:07:53   
al1*
Helo!

Naty-taja jaz se tudi spomnim, kako je, če deca ne spijo. Da te potolažim, mine.

Rainbow - a z mano pa ne bi hodila na rekreacijo? Da se vsaj takrat vidiva user posted image .

Lepo bodite!




_____________________________

lp


(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
   RE: Montignac
6.10.2007 18:28:43   
Naty*Taja
OJ, pa le ni tako mrtvilo. user posted image  Oj Rainbow midve sva z joško prekinli že pri 11 mesecih! Pa ja, sej vem, da mine - pri tavečjem je tam nekje pri 18 m. So pa pri našihdveh ful problem zobi in dokler jih ne bo mala imela vsaj 16, se bo mira. Sem ji ravno danes v lekarni kupla en hipov čaj za pomiritev, čeprav glih ne verjamem da bo kej pomagalo. BOm pa probala, mogoče pa bo. Ja mi je zdej že jasno, da so otroci ful različni in da eni pač NE spijo do dveh let, potem pa zmeri bolj.
Grem zdej ta čaj skuhat, pa da vidmo. Sam je zdejle že ful zaspana in bo najkasneje ob pol osmih mrknila, potem bo pa okrog 11 že prva budnica...user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   RE: Montignac
6.10.2007 20:38:50   
rainbow
Al*1, pa valjda, da bi šla s tabouser posted image ; samo bi mela pa ful manjvrednostni kompleks. Se bova še zmenle, ok?

naty, a res, pol pa so res zobki;

jaz sem danes malo bila pridna, malo pa ne. nekaj pa je. pa nisem pretiraval s tisto nepridnostjo. Res pa je, da nimamo nič čokolad doma. A me lahko kdo na user posted image

nič, lepo se imejteuser posted image

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
   RE: Montignac
7.10.2007 9:26:31   
Naty*Taja
HOj, jaz sem imela pa včeraj zvečer krizo in sem si privoščila en sendvič z žemljico (mmmm je bil dober) pa malo kinder čokolade.... ja, danes pa vem zakaj - je prišla teta z amerike! user posted image  Ne vem več kaj je s tem mojim ciklusom, en čas je bil lepo na 28 dni, zdej pa vedno na manj. Zadnjič 6 dni prej, zdej pa spet 2 dni. Groza. pol se pa pejt na varne dneve? user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
   RE: Montignac
8.10.2007 7:58:42   
puncica
Uh tud jst mam neke čudne napade user posted image valda kostanji, pol pa še tiste hudičeve napolitanke tako vame butajo na mizi na obisku da moram valda pojest vsaj 3, pa še tisti piškoti od tašče ki jih da namizo, da bi jih kr nekam zalučala. Uh sem slabe volje, ker tole pa res nikamor več ne pelje, ni mi do telovadbe, ne da se mi več študirat kaj bi jedla, kuhat se mi ne da, sploh če pridem ob pol petih domov, pa še moj dragi je tako zakompliciran da kar bi jaz jedla on ne bi, pol pa za dva kuhat pa še tamali bi neki kompliciral mi je tu mač

A ve kje zvečer skuhate za nasledn dan? user posted image


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 10:27:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2283
   RE: Montignac
8.10.2007 14:12:31   
Naty*Taja
Ah, punce, sem razmišljala, da je kr težko zdržat ob zdravi prehrani pri vsej tej poplavi nezdravih zadev povsod, kamor prideš! Pa navade od  prej tudi so in ko greš nekaj kuhat, je zmeraj nekaj, kar ni po montiju... Kaj pa vem, jaz nisem tak tip, da bi laho živela od samih solat in zelenjave, pa vodi?!? A sem čudna? mislim, da ne, ker nas je več takih ki bi tudi kaj drugega. Šrukle, štrudl,... Jaz imam tudi eno skuto za porabit in bom najprej pogledala kaj se da iz nje naredit po montiju, potem pa če nič ne najdem spečem štrudl z listnatega testa in ga pojem! user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
   [Brisano sporočilo]
8.10.2007 14:35:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*Taja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2285
   RE: Montignac
8.10.2007 18:17:00   
al1*
Pozdravljene!

Rainbow, ne vem, zakaj bi imela kompleks - pri telovabi sem jaz bolj pri talevih...

Naty-Taya kaj pa če kupiš  polnozrnato listnato  testo  in narediš koliko toliko po montiju? Če se ti že je sladko, daš namesto cukra malo fruktoze. Če pa slano, pa lahko dodaš tudi kakšno zelenjavo, meni je zelo všeč por.

Glede raznoraznih instant in podobnih jedi pa se jaz čisto načrtno vsake toliko pregrešim.  Otrokom pa delam tako kot je Aurora napisala: jim pač zraven skuham recimo riž ali pa kakšne njoke.


_____________________________

lp


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   [Brisano sporočilo]
9.10.2007 7:55:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu al1*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
   RE: Montignac
9.10.2007 9:31:52   
Naty*Taja
Ja, sej jaz tudi tako kuham, za otroka še kak krompirček zraven, drugače pa oba jesta to kot midva z možem. Sam če tašča kuha, to je pa druga pesem, Potem je pa svega i svašta! Kaj naj naprimer jem, če ona skuha češpljeve cmoke in sladek kompot? SI kr sama kej skuham pa je, sam včasih se mi pa tudi ne da. Pa misla sem bolj na to, ko kam greš pa ti ponudijo kavo, rečeš da boš, pa da brez sladkorja, pa te ne slišijo in spiješ pač tisto sladko kavo, zraven pa te ponujajo še z vsem mogočim sranjem..sory izrazu, sam tako pač je. Pa nimajo drugega kot pivo in vodo, pa rečeš,da boš vodo, potem pa tiste pripombe: pa malo piva pa boš, ne moreš same vode pit.... To mene jezi.
Kr naprej pa res ne morem bit kr doma da se temu izognem?
No, ja, sej včasih se pa mormo malo pregrešit.
Sem pa zdej kupla polnozrnato testo za štrudl pa fruktozo in bom porabla tisto
skuto. Tak da večerjo že imam, za kosilo bom pa kr rižek z grahom in solato.


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
   RE: Montignac
9.10.2007 20:30:30   
tejč
Ej, punce, rada vas berem.
Tudi sama se nekaj trudim po montiju, seveda tudi grešim...
Obožujem Muolino Bianco ovsene piškote, ma, ne morem se jim upreti. Danes sem jih požrla pol pakunge.user posted image user posted image user posted image user posted image Drugače pa vse po montiju; user posted image , PZ kruh z marmelado 100 posto brez cukra, voda, kava, mandarine, zelenjavni mix s piščancem, mleko. Točno vidim, da en obrok spuščam, tam okrog poldneva se mi ne da pripravljat in pol sem žrla piškote...user posted image  NAj me koklja brcne!!!


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
   RE: Montignac
12.10.2007 11:21:14   
puncica
A ste vse umrle tle gor al kajuser posted image

_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
   RE: Montignac
12.10.2007 21:53:54   
talika81
živjo, punce!

se malo javljam po dopustu, kjer je bilo enkratno.

sicer sem na dopustu malo grešila (predvsem sem grešila z malo alkohola), ampak pri obrokih sem se pa striktno držala montija. in sem danes ugotovila, da se nisem nič zredila. user posted image

ta teden, ko sem bila doma, pa sem bila ponovno po starem -  torej na montiju in moram rečt, da sem pogrešala ta način prehranjevanja.

in pri vas kaj novega? naslednji bteden ponovno v službo, se že kar malo veselim, predvsem da bom ponovno malo poklepetala s sodelavkami in se malo nasmejala, izvedela kakšne trače itd. user posted image  user posted image



_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
   RE: Montignac
15.10.2007 12:06:09   
Naty*Taja
Hojla! A imam res samo jaz čas? user posted image
ŠE kr vztrajam in čekiram in jem in .... pa nikjer nobene na mojih temah!
No včeraj sem ga pa orng sr... cel dan, ker sem bila pri kolegici na obisku za rojstni dan in potem smo tam kosilo jedli.... razen solate seveda nič po Montiju... No ja pa zdej nadaljujem in sem pridna. Je pa res, da če se čist striktno ne držim vsaj tri tedne ni nobenega haska! Vsaj pri meni. Tista Jančikina varianta pri meni ne deluje! Vsaj pri zgubljanju kil. Tak da zdej morem pa res zdržat vsaj tri tedne na sami vodi in montiju po prvi stopnji.
Sploh ne grem nikamor pa bo.
No nakladam brezveze, ker se sama s seboj ne znam pogovarjat...user posted image

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
   RE: Montignac
15.10.2007 13:15:49   
al1*
Tudi jaz nadaljujejm po grešnem vikendu in petkuuser posted image

In upam, da mi bo sedaj ratalo se dva tedna strogo!!!! držat, ker sem dobila zraven eno kilo, ki mora it dol.
Današnji jedilnik:
Z: sok dveh grenivk + štručka + jogurt
M: kaki
K: piščančje meso z šampinjoni in solata
V: ali hrenovke ali pa solata s tuno.

Dajte kaj napisat, da se malo vzpodbujamo!

Držte se in pridno jejte!


_____________________________

lp


(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
   RE: Montignac
15.10.2007 14:00:54   
talika81
ojla vsem skupaj?

jaz sem tud včeraj in danes malo grešila - včeraj sem pojedla tri piškote na pikiniku, ki jih ne bi smela , dans pa en kos torticeuser posted image .

zdaj pa upam, da se bom držala ponovno našega montija.

čeprav sem na dopustu tud malo grešila, sem ugotovila, da se nisem zredila - verjetno zato, ker sem bolj malo jedla, kot ponavadi, ko sem v SLO.

Jaz sem/bom danes:
Z: sok iz limone, jogurt + PZ kruh
M: tuna v lastnem soku + srbska solata, malo kasneje jabolko
K: zelena solata (radič, endivija + jajčka)+meso
V: sploh ne vem, če bom kaj uspela (imam namreč sejo nadzornega odbora občine in ne vem, kdaj bom prišla domov).

zeleni in sadni čaj, voda, 1 kava.

sej bo punce, vztrajamo še naprej in naš trud se bo izplačal.

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
   RE: Montignac
15.10.2007 19:28:02   
rainbow
ojla!

Tudi jaz ga malo sviram, malo pa sem pridna. Zdaj me že drugi dan nekaj želodec boli, pa nisem nič takega jedla. In zdaj sploh ne vem, kaj naj večerjam.

Eh, bo že.

Res smo nekam neklepetave.

_____________________________

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
   RE: Montignac
16.10.2007 8:01:55   
talika81
dobro jutro, punce!

najprej ena dobrauser posted image za vse.

ma ja, mogoče je krivo tudi vreme.

sej bo.

in kaj ste kaj počele včeraj? jaz sem bla celo popoldan na seji nadzornega odbora in sem prišla domov komaj ob pol enajstih zvečer.user posted image  tak da sem večerjo prešpricala, ampak proti svoji volji.

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
   RE: Montignac
16.10.2007 10:13:03   
sonjah
Ojlauser posted image !

Evo, jest sm že s sprehoda-sicer kratkega, ker je mraz ko sv...-s svojouser posted image  in je mela že čist rdeče rokce, pa sva šle raje not na toplo.
Dopoldan je mal bolj na izi, je pa popoldan tolk bl napeto, ko pridejo ostali 3jeuser posted image  iz šole in me v parih urah totalno zmozgajo, tko da ponavadi komi čakam, da je ura 8,da zuser posted image  ostaneva sama, ko grejo vsak v svojo postlo.

Sicer pa vztrajam z vami. Vaga mi kaže -11kg. Danes pa si bom privoščila:

Z: jabolko, PZ kruh (sama speklauser posted image -mmmmmmm je bil dober)
M: mandarine
K:goveji zrezki v omaki +zeljna solata
M:arašidi verjetno, ker se mi jih je že včer luštalo
V:solata s tuno in olivami??

Povejte mi, če zrezkom lohka dodam grahuser posted image user posted image  Se mi zdi, da ja, ampak nisem čist zihr glede tega graha in fižola. Enkrat berem, da se ga sploh ne sme, drugič pa, da je zlo dobrodošeluser posted image .

Lep sončen dan vam želim!!


                                    user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
   RE: Montignac
16.10.2007 10:23:32   
qwasy
Ojla!
Glede montija: moj dragi še naprej hujša- počasi a zanesljivo. Danes si je prvič zapel pas preko trebuha, ne pod trebuhom, kot prej user posted image .
Jaz sem pa vedno bila suha, mislim vedno sem zdravo jedla in imela kalorije pod kontrolo. Ne da bi jih ravno štela, ampak vseeno - sem bolj zaležane sorte in se dobro počutim, če vsaj špeha ni. Odkar imamo montija doma, pa veselo grickam oreške pa suhe marelice pa 70% čokolado,... in to so zelo kalorične zadeve... Zdaj sem pa ugotovila, da sem se za slabi dve kilci zredila. Saj ne da bi bla panika, se nikjer ne pozna (razen pri najožjih kavbojkah), ampak zgleda, da je monti najboljši “strog in okleščen” kot je Jančika napisala. Pa samo občasno greh, ne pa vsak dan za 800 kalorij desertov, kot sem si jaz to zamislila. Ja, tolk kalorij znese par koščkov čokolade, pest marelic, arašidi - tko na uč, nisem glih vagala. Tko da tut monti ne pomeni ravno nažiranja Je pa še vedno super, da ne bi slučajno kdo narobe razumel.
Danes za kosilo: endivija s trdo kuhanimi jajčki in goveji zrezki iz zmrzovalnika (kopiram taliko od včeraj) - imam tu mač dela, pa ne bom kuhala. Namesto čokolade pa zdaj naredim kakao iz mleka 0,1%maščobe+ natren+ dve žlički grenkega kakava – to sem že prej pila, kadar mi je sladko zapasal, pol me je pa monti zapeljal v take gurmanske skušnjave..
Drugače imam pa podobne težave s trebuhom, kot punčica. Ampak se nič ne čudim, ker sem zadnji trebušnjak naredila pred...hmmm.....meseci.user posted image . (Sicer spadam k majčicam 2006, kot aurora in punčica,ampak tam samo beremuser posted image .)
Mejte se pa kej napište, no!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
   RE: Montignac
16.10.2007 10:33:32   
qwasy
o, sonjah, dobro ti gre user posted image .
Grah ma dost visok gi, tko da ni glih najboljš zraven mesa...midva imava rada fižol na solati, pa sem se ravno zaradi visokega gi danes odločila za dva trdo kuhana jajčka, namesto fižola, ker bo pač zraven meso. Naj me popravi katera, če se motim. Monti zlo priporoča stročnice, ampak same, oziroma z drugo zelenjavo, podobno kot špageti, kaše, itd...

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
   RE: Montignac
16.10.2007 13:20:18   
Naty*Taja
OOO; kak fajn je brat, po takem premoru. Ma men kr motivacije zmanjka, če vas ni. Držim, držim...še...user posted image .
Vam pa povem, da kljub temu, da sem sama doma do štirih, naredim bore malo. Laufam namreč tule gor po netu za službo in tehtam vse možne variante.... a ima katera kak job zame? Res si po treh letih ful želim it nekam delat, pa kak money bi tudi prav prišel. user posted image
Sej veste, da se pa danes šiht dobi najbolj ziher preko poznanstev. Tak da če katera kakega ravnatla pozna, ki rabi matematičarko...prosim spomnite se name. user posted image  user posted image  user posted image  Ja, ja, v frki se spomniš vsega mogočega za dosego cilja.
Mogoče mi je pa tak namenjeno, da shujšam in bom potem dobila delo...
Ja res se mi že malo user posted image , ker imam ogromno dela, ki bi ga definitivno z večjo zagnanostjo naredla, če nebi imela tolk časa.....
No pa moj monti... sem zdejle piščančji zrezek, cvetačo in surovo kislo zelje. Ne me vprašat od kod kombinacija, ker ... zdej ko razmišljam,sploh ne gre skup. Nisem imela dost časa za kuhat, pa lačna sem bila....
No v glavnem dejte pisat, da vem da ste z mano....je tolk lažje. Pa magari bluzite, kot jaz zdejle. user posted image


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Tudi kot s.p. lahko prejemate denarno soci...
Pri izračunu dohodka iz dejavnosti za določanje upravičenosti do denarne socialne pomoči je pomembno, ali v času vložitv...




Prezgodaj za otroka?
пеперутка16

Ali je pri 18 letih prezgodaj imeti željo po otroku in poroki?