rainbow
|
Jutro! Puncica, meni se tudi sploh ni za spravit na rekreacijo. Doma itak odpade, čeprav imam steper, pa še ono zadevo za trebušnjake sposojeno od mame, pa mi sploh ni. Grozna sem, prav zares. Naty, bravo za tvoj zagon Se mi pa kar smiliš, to s spanjem; se spomnim moje situacije, ko je bila še ta mala mala , no, mlajša, saj je še zdaj mala. 9 mesecev alarm na dve uri ponoči. Pravi zombi sem bila. Ampak saj bo mimo; pa kaj punčko še dojiš ponoči? jaz sem mojo pri 14 mesecih prehenala ponoči dojit; v štirih nočeh je spala vso noč. Sploh nisem mogla verjet. Al*1, sploh se nič več ne vidiva ; kosila pa so meni tudi problem, ampak zato, ker moj mož določene zelenjave, ki bi jo jaz večkrat naredila sploh noče. pa še časa nimam preveč, za kuho. tak da pri nas je vsak drugi dan zagotovo meso. saj je z zelenjavo. Včasih pa še kaj iz Lise naredim, če mi glih je za pregledat recepte. Auroraa, super za novo barvo ; veš kaj, kostanje pa si je treba privoščit, jaz sem včeraj navalila na kuhane; če nič druga, me spominjajo na moje otroštvo, smo jih ful dosti nabirali in kuhali/pekli. Jaz se že malo bolj držim brez sladkarij , samo sem pa včeraj kupila arašide v Eurospinu, in sploh niso tak dobri. Škoda. Sem bila pa zdaj pridna, ko sem tolko napisala; grem pa se zdaj malo rekreirat, sesat Uživajte vse