|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
20.10.2007 10:06:55   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Sem videla, da si bla na snežni temi. Kje vse sneži? A je do vas že prišlo? V LJ počasi zmanjkuje sončka.

Ja, smo ugotovile, da ima ena podoben nick user posted image

ZAnekrat samo naletava na Koroškem al tam nekje user posted image
Jst moram tud popoldne v Lj in bi blo fajn, da ne bi bo žlabudri hodila. user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 751
20.10.2007 10:08:04   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: lejla007

Punce, prav face ste, ni kej!

Res lepo, da svojo dobro voljo prenesete še name user posted image user posted image user posted image

Lejla, se boš kmalu nalezla. user posted image  Človek se pri vsem tem čakanju navadi vsaj blebetat in smejat user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 752
20.10.2007 10:12:17   
DaisyE
Evo sok je na varnem. user posted image

Ampak zdaj pa še ne morem pospravljat, ker rabim malo časa, da se opomorem od šoka.

Zdaj počasi začenjam razumet vse tiste, ki pir na silo pijejo. Agonija. user posted image user posted image user posted image

A koroška je torej v snegu. Čeprav slovenj gradec pod štajerko paše (zdaj me bo kdo fentat prišel)user posted image user posted image

No za LJ po moje ni panike. Sploh pa ne za žlabudro. Kdaj pa prideta na predstavo?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 753
20.10.2007 10:15:54   
lejla007
Sej me nisi mogla kje spfalit, ker me zaenkrat še ni na seznamu... Sem pa tik pred tem, da G. pošlje papirje na komisijo za IVF - tko da se vam bom pridružla kmalu! Vas pa že zdej mal spremljam in navijam za vas, ker vem, da bom jaz to tudi rabila!

Drugač sm bla pa že prej kr dobre volje, ampak ste me zdej nasmejale in spravle v res dobro voljo - to vam bo moj možiček hvaležen user posted image

hihihi user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 754
20.10.2007 10:20:10   
sayuri
Rožca, če bova res šla z avtobusom, potem bova okrog treh v LJ. Pa morva it s trolo do GOMLA, ki je v Mostah.

Če pa greva z avtom, pol pa bova pa okrog štirih krenila proti LJ. Pa nekaj se mož zraven štuli...ne vem, kaj bo počel tisti čas, ko bova gledala predstavo. user posted image

Lejla, me že zdaj navijamo zate. user posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 755
20.10.2007 10:20:47   
DaisyE
hehehe user posted image user posted image user posted image  

Mi smo klub za spravljanje možekov v dobro voljouser posted image user posted image user posted image

Moj ni pa nič hvaležen, če jaz na netu visim.
Je reku, da bo kompjuter pokvaru. user posted image  
Me prav zanima.user posted image user posted image user posted image  

In si ne da dopovedat, da to terapevtsko name vpliva.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 756
20.10.2007 10:23:36   
DaisyE
Ja ampak če gresta z avtom, pol bo pa Filip razočaran. Mož naj gre pa kar zraven vaju predstavo gledat.

A je kaka diabetičarka tu gor. Jaz bi kako  user posted image  za fruštik pojedla, pa me zanima, če so prepovedane.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 757
20.10.2007 10:26:57   
DaisyE
Ti lejla, jaz sem firbec. Saj to je drugače splošno znano. Zdaj pa ne vem, kako naj vprašam... A te še kaj čaka preden pošljete pošto na komisijo?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 758
20.10.2007 10:27:57   
sayuri

Ja ampak če gresta z avtom, pol bo pa Filip razočaran. Mož naj gre pa kar zraven vaju predstavo gledat.

Jah, sem gledala vozne rede in gre avtobus ravno takrat proti LJ, ko ima naš ta mal še obred spanja user posted image . Bomo vidli....mogoče bo pa eno uro manj spal...user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 759
20.10.2007 10:29:13   
DaisyE
Bo pa jutri zjutraj malo potegnu... Če verjamem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 760
20.10.2007 10:30:10   
sayuri

Bo pa jutri zjutraj malo potegnu... Če verjamem.user posted image user posted image user posted image

Bog te usliši.... Oz Filip te usliši user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 761
20.10.2007 10:35:01   
DaisyE
LEEEEJLAAAAAA!!!!!!

Samo ti še stojiš med mano in pucanjem (če verjameš)user posted image user posted image user posted image

Čakajoč na lejlo...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 762
20.10.2007 10:44:17   
sayuri
Nč...grem jsat kaj pametnega narest....
Da ne bom imela slabe vesti, da sem celo dopoldne na računalniku.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 763
20.10.2007 10:57:37   
DaisyE
no js tud grem. nimam več izgovorov.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 764
20.10.2007 12:00:23   
lejla007
DaisyE - sm se mal "odklopla" z neta, pa sm zdej spet tu - KU KU user posted image

Tkole je... Ko sm v začetku oktobra dobila user posted image , sm morala enkrat od 3.-7. dneva dat kri, ta četrtek sem pa naročena pri G., da mi pove, če je kri QL in kakor vem, naj bi potem že dal papirje na komisijo. UPAM!!!!!!!
Koliko časa bom pa potem čakala, se mi pa tudi približno ne sanja user posted image

No, verjetno sta obe zatopljeni v pucanje, pa se bom zdej še jaz odpravla pajke preganjat user posted image

papa

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 765
20.10.2007 12:34:09   
blanč
Pozdravljene.
Dones je pa zahladil sto na uro. Jaz sem mal zaspala na predavanja me ji blo tolk topl u postelji. Pol sem jim še mal prej zbežala, ker sem šla v lekarno po nikorete ker v ponedeljek neham kadit, ja vsaj močno upam, da neham.... Ja pol sem šla se v fitnes upisat, ker je moja kondicija na user posted image u. Ja sej se mi je čist zmešaluser posted image user posted image user posted image . Moj se mi samo smeji...
Sayuri lepo se imejte na predstavi.
Marjetica a sok je pa že dober user posted image  Nisem zasledila kako je pa kaj s tvojo zakisanostjo???user posted image user posted image user posted image . Jaz sem učeraj samo dva koščka čokoladeuser posted image , joj pa se mi je tolk luštal, da bi celo pojedla. Moj srček je od nje odvisen in jo imava vedno cele gore. Joj grozaaaaaaaaaa.
Kostanj upam, da se ti je danes pokazalo user posted image .
Lejla dobronamdošla.user posted image ups-dobrodošlauser posted image
Dajamaja veš, da bom tiho kot miška. Bo ata Reš mene na koncesijo uzel, bo ja bo..ha ha
Trepetalke kako je pa kaj z vami???

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 766
20.10.2007 12:35:22   
Abra
Dobro jutro!!user posted image user posted image
Jaz sem si pa privoščla malo več spanja, kot v dobrih starih časih. Sem včeri po dolgem času žurala in danes tko paše malo poležavat.
Daisy jajčka so super, ti jih kar jej. Naj bi izboljšale kvaliteto celic, sam jest jih moraš brez kruha - sej veš, beljakovine in OH ne grejo skupi. Meni gre zato bolj težko po grlu. Si pa nardim omleto, brez moke seveda, z zelenjavo. Meni je dobra z naribano bučko, pa peteršiljem al pa taka čisto zeliščna, z debelim šopom različnih svežih zelišč.
Bety upa, kako lepa novica user posted image user posted image user posted image
Sayuri, v Lj še sije sonček - zgleda, da ni nobene nevarnosti za sneg. Kaj pa gresta gledat?

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 767
20.10.2007 13:26:20   
Sulfinija
Punce hello!

Vsem skupaj en lep pozdrav.Zunaj tako kislo vreme,pa še veter brrrrrrrr je mzlo.Ali bo vska čas začelo liti ko iz škafa lai pa bo vsak čas začelo snežiti nekaj iz tega vremena sigurno bo.

Punce jaz sem pa danes tlk navrta,da sem vse svoje spodila iz stanovanja in sem lepo sama ostala ostala,mi danes ful paše mir pred vsemi ker sem tečna ko user posted image .Pa še nekaj me jajčniki danes zezajo,pa ogromno sluzi je kot da bi imela O bomo še danes user posted image user posted image user posted image ,če se malo skupaj spravim z tem mojim razpoloženjme do večera.

Delala sem domače drobtine,sedaj morem še enkrat tole lepo posesati sem nasmetila ko en user posted image .Generalno m kopalnico spucama,vso kozmetiko ven dala,...Sedaj bom pa šla še likat mam kar nekaj kupčka takole,da bom tole sedaj lepo uredila v miru,ko sem še sama doma.

Kasneje bom lepo naročilo skupaj spisala in nato ko se moj vrne šla v kad na eno fino masažico z biserno kroglico,pol pa na posteljo v haljo in lepo knjigo brat,danes sem taka user posted image ,najbrž je krivo vreme ali pa bo kmalu polna luna.Hura,jupi samo vseeno mam eno dobro novičko danes le še 5.dni in se začenja akcija.

Vsem skupaj en lep turoben pozdravček.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 768
20.10.2007 14:18:41   
KOSTANJ
Bety - hip hip hura user posted image . Naj se srečno konča in donosiš enga lepga bejbija.
Blanč - zdaj si pa ne upam več narediti testa. Zdaj kar čakam. je pa mož posumil, da sem delala test in me je vprašal, kaj je pokazal. Pa sem mu povedala, da sem ga delala včeraj in kaže negativno. Pa je rekle, da je najbrž prekmalu. ma kaj vem. Jaz do torka ne delam več testa.
Martinščica, Čukica, kako se počutita?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 769
20.10.2007 14:36:46   
Sulfinija
Kostanj,kateri dan si imela ET?In kateri dan si bila po ET,ko si delala test?

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 770
20.10.2007 16:16:04   
KOSTANJ
Sulfinija - ET sem imela 09.10., torej sem test delala 10.dan zgodaj zjutraj (drugi urin - prvi je šel ven ob 05.00 ampak sem bila tako komirana, da nisem bila v stanju narediti test). Sicer bi morala test delati 23.10.

Neposredna povezava do sporočila: 771
20.10.2007 16:18:12   
Amelia
Bety čestitke!!!!

A je katera od vas pred tremi dnevi zvečer gledala na TV SLO pogovorno oddajo o postopkih z biomedicinsko pomočjo? Jaz sem bila čist šokirana, gostje so bili 1 ginekologinja, ki opravlja postopke v Lj, pa ena psihologinja, ki se srečuje s pari, ki imajo te težave, onidve sta ful lepo razložili kako to poteka, s kakšnimi težavami se srečujejo pari, psihičnimi tegobami,...Potem je bil 1 ful veren par, ki je razlagal svojo zgodbo, skratka nista mogla zanositi in so jima predlagali IVF, ampak ženska ni prenesla misli na to, da bi se življenje njenega otroka začelo zunaj nje, nekje tako daleč, skratka nevedla je ful enih razlogov in skratka na koncu se nista odločila za IVF postopke, ampak sta posvojila otroka. Potem je bil pa še en predstavnik cerkve in me je na rit vrglo, ko je začel razlagat, da ni prav, da zberejo 2-3 zarodke, ostale pa zamrznejo, da ne more soglašati s tem, da se začne življenje zunaj matere, da bi moral imeti vsak otrok možnost, da je spočet v materi, skratka jaz sem bila čist prizadeta!!!! Načeloma nimam nič proti cerkvi, ampak ko pa to poslušaš, te pa vse mine! Ko si enkrat v takem položaju, da ne gre drugače, in ko si tako zelo želiš otroka, mi ne bo pa nobeden govoril, da to ni etično, me je prav prizadelo!!

Neposredna povezava do sporočila: 772
20.10.2007 16:19:33   
Sulfinija
Kostanj,meni je test po drugem IVF pokazal rahlo user posted image  že 8.dan po ET,ki je bil narejen na peti dan.Deveti dan močnejša črtica in krvavitev zraven.Res pa da sem ga takrat delala z prvim urinom in je bila črtica zelo,zelo slabi vidna.Ni dvoma tokrat,če ni M si ga pač della prehitro.Držim fige,pesti,da zagledaš user posted image .

LPuser posted image

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 773
20.10.2007 16:32:08   
Amelia
Aja, še nekaj sem pozabila povedat, je pa ginekoliginja iz LJ rekla, da v 4  postopkih OBMP zanosi 80% parov, kar je bilo pa fino slišati, nisem vedela, da je tak uspeh.

Neposredna povezava do sporočila: 774
20.10.2007 16:34:44   
KOSTANJ
Sulfinija - meni je Reš delal ET 3. dan po ponkciji. Ne vem, če to kaj pomeni??? Kakorkoli, jaz sem se sprijaznila, da 1. postopek ni uspel. (a sem se res sprijaznila?user posted image )

Amelia - nikar jih ne poslušaj.Eni imajo srečo, da imajo otrok kolikor jih želijo, pa če so sposobni skrbeti za njih ali ne. Potem pa rečejo, da glavno da se imajo radi. Posvojiti otroka je danes baje zelo težko. Saj ne rečem, da se nebi odločila zanj, če nebi nikakor mogla imeti otrok, ampak tvoji in moževi geni so drugo kot tuji. Bog pomagaj. Skoraj vsaka ženska si tudi želi biti noseča in roditi otroka. Če ga posvojiš, si zato prikrajšan. Pobožnjaki naj pač delajo po svoje dokler nam ne vsiljujejo svojih nazorov. Jaz se nanje požvižgam. Če mi bo uspelo dobiti otročka na način IVF ali ICSI bom ful vesela, ker konec koncev je to najin otrok, pa kjerkoli je bil že spočet.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.