|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
19.10.2007 13:48:46   
blanč
Kostanj, sem user posted image  pa zakaj hudiča nam ne uspe. Potolaži seuser posted image in saj veš kmalu gremo spet v nove boje, kaj nam pa drugega preostane.
POMOČ!!!
Danes zjutraj sem delala test, kako se že reče zakisanosti in po 2 min vse nitke proti dnu kozarca. Joj zdej sem pa še zakisana. Kaj že moram storit, da premagam to kandido???

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 701
19.10.2007 14:07:17   
spelka12
kostanj, amelijauser posted image user posted image
cati hvala za ponudbo, so mi ga že pripeljali, sije kot za stavouser posted image .

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 702
19.10.2007 14:14:54   
sayuri
Kostanj kaj je zdaj to? Me je tole zdajle čist na stol prilepilo user posted image  Dokler ni M, imaš še vedno upanje user posted image . vedi pa, da smo me s teboj in te ne bomo kar tako pustile samevati in ždeti nekje v kotu sobe. user posted image
Blanč, kako si kaj ti? A boš še enkratr ata Reška poklicala, ali boš dala tiste eurčke izpod pouštra vseeno dala za postopek user posted image user posted image

poln mehur pri Rešu je priporočljiv, ni pa nujen. ZArodki se "lepše odkotalijo" proti maternici. Poln mehur v bistvu Rešu pomaga, da lepše zrihta vse skupaj. Jst sem lepo vidla na ekranu, kako sta se prav  poskakujoče odkotalila.

Test zakisanosti s slino sem tud jst včeraj zjutraj anredila in je vsa slina gor ostala user posted image . No, vsaj nekaj user posted image  Blanč..malo pobrskaj nazaj, kaj je s to zakisanostjo. Martinščica in Mišek01 sta stručkota za to user posted image

Amelia  ne sekiraj se zaradi M. sedja si bližje postopku.user posted image

No, jst bom tudi med trepetalkami v mesecu novembru user posted image . Drug teden se vse začne, jst sm pa čist brez občutkov. user posted image  Kot ponavadi sem polno zaposlena in ne vem, kje se me glava drži.user posted image   TA teden je zgledal takoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Med vikendom se moram odpočit, ker me tud naslednji teden nekaj podobnega čaka user posted image user posted image user posted image . Ampak z voljo se vse da nardit, a ne?

KAtera je že nekaj spraševala o hormonskih injekcijah? Jst nisem na koži nobene spremembe opazila user posted image  Dlak ni bilo nič več, nič manj, mozoljev nikoli nisem imela, sem bila pa zaspana po teh hormonih, pa skoz sm bla na WCju user posted image  Zredila se nisem, shujšala tud ne..... Imela sem pa Menogon in Suprefact. Zdaj bom pa videla, kako bo (Reš ima v načrtu druge injekcije).

reni70 sem vesela, da si se oglasila. Močno navijam za debel plusek. prav tako Pikica26. Naj bo čez 14 dni veselo tudi zaradi tvojega pluska. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 703
19.10.2007 14:18:53   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Blanč, kako si kaj ti? A boš še enkratr ata Reška poklicala, ali boš dala tiste eurčke izpod pouštra vseeno dala za postopek user posted image user posted image

O Marija, kakšen stavek sem skupaj sklanfala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 704
19.10.2007 14:18:55   
KOSTANJ
Evo me. Do naslednjega udarca depresije sem ven iz luknje prilezla. In le kam sem najprej šla? Jah pogledat, kako se imate ve. Ste mi res kar k srcu prirasle. Tudi doma se človek ne more tako izpovedati. Meni moj user posted image  stalno pravi, naj se ne sekiram, ker imava enega čudovitega otroka. Saj je res, pa vseeno si tako zelo želim še enega. A je to sebično? Enostavno nočem pokazati kako hudo mi je in se delam trdno, da me kar zvija.
Maja-nič ne skrbi. Če si punkcijo dala že čez, si na zeleni veji. ET je popolnoma neboleč. Na ekranu vidiš svoje piščančke, kako so lepi debeli in potem od vseh izberete dva najbolj nasmejana in najdebelejša in ti jih s cevko vstavi (popolnoma neboleče) v maternico, da jih potem 14 dni greješ in postaneš nosečka. Ostale pa potem čez 5 dni zamrznejo, če so dovolj kvalitetni. Jaz si mislim, da je poln mehur mišljen zato, da njegova velikost malo pritisne na maternico in prepreči, da bi kaj "ven ušlo", Kaj pa vem. jaz sem mehur komaj zadržala malce napolnjen, ker me je od punkcije tako rezalo v trebuhu.

He, he Blanč - si me kar nasmejala s svojo zakisanostjo. jaz tega testa še nisem naredila, pa ga nameravam. Jutri zjutraj.  Bom pa poiskala link, kako se znebiti te pošasti. Sem ravno včeraj brala o tem.  Čisto moraš sladkor brisati, pa OH pa sadje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 705
19.10.2007 14:19:12   
Crnitulipan
Ojla punce,

samo na hitro sem spet skočila na net tu na morju.

Vidim, da se sprašujete zakaj polni mehur, ki ga na GK Lj, kjer sem bila v prvih dveh postopkih, niso prakticirali. Reš pa.
Če odtipkate v Googleu Ultrasound in full bladder - dobite zelo lepo razlago kar z ultrazvočnimi posnetki. Pri ponem mehurju se mesto transferja namreč zelo lepo vidi in je kot katetra za vnos zarodkov TOPi; pri praznem je vidljivost slabša in kateter pod ostrim kotom. Pri meni je bil transfer vedno boleč - celo matrnični vrat so mi obračali, pa ščipali, pa kaj vem še vse..skratka 3x kar sem bila na GK Lj me je vedno tudi zelo bolelo in sem 1x krvavela. Pri Rešu nisem čutila nič.

Jaz sem se malo prehladila. Kiham, kašljam, tako da me je še to malo zamorilo.. kar ne morem iz svoje kože - včasih, ko kihnem se mi zdi, da bosta pikici kar ven skočili...
Toliko za danes in pozdravček,
Čarna

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 706
19.10.2007 14:44:16   
Amelia
Kostanj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Crnitulipan)
Neposredna povezava do sporočila: 707
19.10.2007 14:56:55   
blanč
Sayuri, ne bo izpod pouštra in smrdeče nogavice, ampak kar iz bankomata. Ja kje si pa upam ata Reša klicat in ga morit kolk sem se zauser posted image , pa tudi paše mi decembra tako, da bo decemmber MOJ mesec.
 Kostanj, jaz nestrpno čakam na link zakisanosti, joj no, pa tolk mam rada sladko, pa sadje, pa špagete... ne mi tega prepovedat prosimmmmmmmmm....

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 708
19.10.2007 15:03:32   
Ozone
Jaz imam eno vprašanje, za vse: do sedaj sem bila vedno na GK LJ. Nič uspehov, enkrat celo IMN. Nazadnje sem bila septembra. A mislite, da bi se opogumila in poklicala Reškota? Ali je še prezgodaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

lp
Ozone

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 709
19.10.2007 15:20:14   
KOSTANJ
Evo Blanč: http://www.bambino.si/?d=clanek&id=129&h=prvi%20znaki%20oploditve

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 710
19.10.2007 15:28:26   
Pija76
Ojla punce,

da vas malo pozdravim, redno vas prebiram samo časa pa nimam preveč klepetat...po 14 dneh v službi je kar pestro...dobro da je vikend!user posted image

Kostanj ne ubupaj še, dokler ne pride taprava user posted image  ni še nič izgubljeno!

Kako je pa kaj z našim srečanjem?

(odgovor članu KOSTANJ)
Neposredna povezava do sporočila: 711
19.10.2007 17:07:06   
DaisyE
Draga Sulfinija, da ne boš mislila, da te mlincka zanemarja, ampak do nedelje je ni v sloveniji in na netu sploh. Ko pride se bo pa ziher javila, pa upam, da ne bo huda, ker sem jo zatožila. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 712
19.10.2007 17:20:31   
DaisyE
Amelija meni se je tudi čisto podrl ciklus po prvem postopku, menstra mi je 20 dni zamujala. Ampak samo prva, pol naprej je bilo vse v mejah normale.

Kajsica po moje je cetrotide, kako funkcijo ima, bodo pa druge povedale. Fajn se špikaj. Kdaj pa maš predviden štart? Kdaj pričakuješ menstro?

KOSTANJ ne glede na izid ne smeš obupat. Saj je hudo, ampak se zdrži. Glej koliko stare garde še vedno optimistično vztraja.

Rebeca, ko ti bo reško naredu punkcijo, boš dobila navodila in tam piše poln mehur. Neki mora biti na tem, ker se potem tista cevka prav na lahko vstavi in je vse brez bolečin. Samo smejat se ne smeš, da ti kaj ne uide.user posted image

Sayurči vse ok. Misli na pašo in uspešen štart.

Ja jaz sem tud iz dneva v dan bolj in. Seveda če utegnem. Drugače pa, moja obsedenost z zdravo prehrano (upam, da ni samo trenutna) pa ne izvira iz želje, da bi shujšala, ampak gre preprosto za to, da se človek dejansko ne počuti fajn, če malo ne pazi nase. Če bo šla ob tem kaka kilca dol - ok, ampak zraven pa res nočem  nobene dobiti, zato sem spraševala za laneno seme. Mislim, da je kar energijska bomba. Mi je pa dobro. In kar je dobro, je greh, ali pa redi. user posted image

Dajčimajči, dons sem spravila sok dol brez nepotrebnih grimas.user posted image  Zgleda se privajam na okus, čeprav je morda faktor tudi to, da je bil primerno ohlajen oz. praktično zmrznjen in mi je pred zaužitjem zamrznil vse brbončice in se šele v želodcu, kjer mi z okusom ne more škodovati, lepo fino odtajal. user posted image user posted image user posted image  Sokovnika pa še nimam. Na zdravje, drage moje, petek je.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 713
19.10.2007 17:26:51   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Ja jaz sem tud iz dneva v dan bolj in.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 714
19.10.2007 17:28:02   
sayuri
Jst pa komaj čakam dan, ko bo kdo znanstveno dokazal, da so čokolada, domače pecivo, tortice in podobne zadeve odlična kombinacija v naših postopkih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 715
19.10.2007 17:40:22   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Jst pa komaj čakam dan, ko bo kdo znanstveno dokazal, da so čokolada, domače pecivo, tortice in podobne zadeve odlična kombinacija v naših postopkih. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa tudi jaz, čeprav je pri meni domačega peciva bolj malo, pa zao več tistega iz slaščičarn

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 716
19.10.2007 17:47:07   
maja24
POLN MEHUR JE ZARADI LAŽJEGA PREHODA V MATRNIČNI VRAT NI PA NUJNO (pri ET-JU).ZATO SM ŠELE PREJ ZVEDLA.user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 717
19.10.2007 19:21:18   
Bety upa
ojla punce!!!

Imela sem pokvarjen račučnalnik in se nisem mogla javiti prej....

Jaz sem se pripravljala na nov postopek (6.ICSI) 21.10. , ko naj bi dobila M.....Pa sem zagledala user posted image .....Upam, da se tokrat obdrži.....

V zadnejm mesecu sem jedla gobe, šipkovo marmelado, kostanje.....Pila sem čaj iz žajblja (ker piše, da preprečuje splave).....in, ko sem v sredo, dne 10.10. zjutraj, po pitjukave začutila močne bolečine v križu, sem posumila, da sem mogoče nosečka......Takoj sem začela s pitjem Medrola (naši poskusi zaviranja imunskega sistema, da ne zavrne plod), prometrij 2x na dan, NIČ KAVE....in samo lepo življenje....brez seksa, za vsak slučaj....

Tako sem že danes zagledala kar močan plusek..user posted image user posted image .....

IN UPAM NAPREJ, da je te moje agonije že enkrat konec!!!!

Moram prečekirati vse za nazaj (20 dni),kar ste napisale in potem se vam zopet javim....

ufffffffffff.......

Bety, fosilna fosilka,ki je user posted image  DO KONCA

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 718
19.10.2007 19:45:23   
cati
Bety iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image
Zelo sem vesela zate zdaj pa le lepo grejuser posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 719
19.10.2007 19:59:01   
blanč
Bety user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 720
19.10.2007 20:16:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Tako lepa novica Bety,

user posted image  čudovitih mesecev ti želim, na koncu pa zdravega user posted image , ki bo v sebi nosil tako veliko upanja kot njegova mama.

< Sporočilo je popravil roda17 -- 19.10.2007 20:17:27 >

(odgovor članu blanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
19.10.2007 20:24:38   
soncek.djukelica
ja, Bety pa to je res fantastična novica! user posted image
Iskrene čestitke!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
19.10.2007 20:56:12   
dajamaja
Kostanj, ne obupaj prekmalu!

Črnitulipan, tudi pri meni podobno počutje in znaki kot pri tebi. Strahovi pa itak. Drugače pa divje v službi in doma tako, da bo vsaj čas do UZ hitro minil, pa da enkrat vemo pri čem smo. Pol pa naprej k naslednjim prelomnicam.

Jutri držim pesti za Špelko, Gito in rebeko. V nedeljo bo pa Cati prestopla med trepetalke! Super punce, kr tko naprej!

Blanch, ti kr pejt tja pa nič ne govori, da si samoplačniško. On je tako že pozabil katera je to menila.

Cvetka Marjetka super si! Sok, pa zdrava hrana, upam da najdeš čas tudi za kakšen sprehod. Res ni razloga (razen večini nam »prirojena« težnja k lenobnosti) da ne bi same čim več pripomogle k uspehu postopka in svojemu dobremu počutju. Sem tko ponosna, da ti ratuje. Boš videla cel nov postopek te bo spremljal optimizem. Pa še jaz bom navijala s plehbando!

Betty, super novica! Naj ti tokrat res uspe!!!

Komaj sem se prebila in vsem in vsaki nisem mogla napisat kaj osebnega - držim pa pesti za vse nas!

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 723
19.10.2007 21:07:13   
MARTINŠČICA
Bety upa nam je dokazala, da upanje nikoli ni zaman. Čestitke, Bety! user posted image user posted image user posted image

200% MAMI

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 724
19.10.2007 21:07:56   
DaisyE
Bety drži se! user posted image user posted image user posted image

Dajčimajči, čez plehbando je pa ni!
user posted image

Jesam, jesam, optimist sem. Zakaj? Ker si upam!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.