DaisyE
|
Amelija meni se je tudi čisto podrl ciklus po prvem postopku, menstra mi je 20 dni zamujala. Ampak samo prva, pol naprej je bilo vse v mejah normale. Kajsica po moje je cetrotide, kako funkcijo ima, bodo pa druge povedale. Fajn se špikaj. Kdaj pa maš predviden štart? Kdaj pričakuješ menstro? KOSTANJ ne glede na izid ne smeš obupat. Saj je hudo, ampak se zdrži. Glej koliko stare garde še vedno optimistično vztraja. Rebeca, ko ti bo reško naredu punkcijo, boš dobila navodila in tam piše poln mehur. Neki mora biti na tem, ker se potem tista cevka prav na lahko vstavi in je vse brez bolečin. Samo smejat se ne smeš, da ti kaj ne uide. Sayurči vse ok. Misli na pašo in uspešen štart. Ja jaz sem tud iz dneva v dan bolj in. Seveda če utegnem. Drugače pa, moja obsedenost z zdravo prehrano (upam, da ni samo trenutna) pa ne izvira iz želje, da bi shujšala, ampak gre preprosto za to, da se človek dejansko ne počuti fajn, če malo ne pazi nase. Če bo šla ob tem kaka kilca dol - ok, ampak zraven pa res nočem nobene dobiti, zato sem spraševala za laneno seme. Mislim, da je kar energijska bomba. Mi je pa dobro. In kar je dobro, je greh, ali pa redi. Dajčimajči, dons sem spravila sok dol brez nepotrebnih grimas. Zgleda se privajam na okus, čeprav je morda faktor tudi to, da je bil primerno ohlajen oz. praktično zmrznjen in mi je pred zaužitjem zamrznil vse brbončice in se šele v želodcu, kjer mi z okusom ne more škodovati, lepo fino odtajal. Sokovnika pa še nimam. Na zdravje, drage moje, petek je.