![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:13:47
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Jesam, jesam, optimist sem. Zakaj? Ker si upam!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:17:11
|
|
|
|
DaisyE
|
Očitno obe na isto stran po smajlije hodiva.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:18:49
|
|
|
|
DaisyE
|
Predpostavljam, da vsi uni, ki nazdravljajo, samo izražajo tvojo željo po pivu. No ja, saj možno, da bova čez dva meseca skupaj brez pira "trpeli".
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:19:30
|
|
|
|
dajamaja
|
Jst mam dve strani . In na oni drugi sem te našla.. lejo kako je vesela . Sam poskus mi kej "pesimistit" ti bom za vsak pripopala.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:22:47
|
|
|
|
dajamaja
|
Pivo . Sej mal sem jaz teorijo hotla v ono smer spravit - če je pivo dobro za rast foliklov bi blo ja lahk dobro tudi za rast zarodka . Sam razmišjlanja in cedenje slin.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:25:52
|
|
|
|
DaisyE
|
če je pivo dobro za rast foliklov bi blo ja lahk dobro tudi za rast zarodka . Sam razmišjlanja in cedenje slin. Če pa tole skozi spraviš... pol sva pa na konju! Na keri strani si tole jumping rožico našla? Si jo bom dala za avatar.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:32:51
|
|
|
|
dajamaja
|
Saj tvoj avatar je že zdej lušten. http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich Evo še en argument v podporo novih blagodejnih učinkov piva - "nosečnica čuti kaj je dobro za otroka". Torej nabereva dost pravovernih nosečk in eha
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:44:23
|
|
|
|
DaisyE
|
in eha Pol pa še internetno stran odpreva... In odprejo se prostranstva novih možnosti... Moj avatar je bil lušten, dokler ga nisem šla neki žokat in zdaj se rožica ne premika več, na netu je pa tud več ne najdem, pa se že tri mesece matram. Grem probat spremenit...
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:48:59
|
|
|
|
DaisyE
|
No, moram še razmislit... Ni glih ne vem kaka grafika.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 21:49:47
|
|
|
|
Sulfinija
|
Bety upa, pa ravno danes sem že mislila kako je kaj z teboj,ker se nam dolgo nisi javila.Čestitke iz srca naj gre tokrat srečno do konca ti iz srca želim. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 22:00:38
|
|
|
|
DaisyE
|
No da še tole vidim... Ne pali... Se vračam nazaj...
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 19.10.2007 22:04:07
|
|
|
|
DaisyE
|
Sam poskus mi kej "pesimistit" ti bom za vsak pripopala. Ne bom pesimistila. Nimam cajta.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 7:06:38
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro punce Naš otrok je očitno jutranji človek. Točno ve, kdaj je sobota ali nedelja in bog ne daj, da bi mi privoščil malo dlje spati . Danes je bil že ob pol šestih pokonci. Saj sam vstane in si risanke naštima, ampak kaj, ko mi vsaki 2 minuti hodi razlagat, kaj se je zgodilo. Tko da...evo mene vso povoženo.... Bety upa tole pa je presenečenje. Čestitke, punca . Jaz močno močno navijam, da bo tokrat vse ok in da boš poleti držala v rokah. Kako boste kaj preživele soboto? Midva s Filipom greva danes z avtobusom v Lj. ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif) Vožnja z avtobusom je danes pravzaprav redkost in sem mu obljubila, da se bova šla z njim peljat. In je to nestrpen. ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif) Saj po moje je zato zgodaj vstal ![user posted image](http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a015.gif) . Po Lj bova šla s trolo ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif) do GOMLA, kjer imava prvo abonmajsko predstavo. Tko da greva še v gledališče. ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif) Bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo. Upam, da ne bo sneg zapadel
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 8:40:41
|
|
|
|
sayuri
|
Pa kaj še vse spite, al kaj? spelka12 je pravkar na punkciji . Naj bo čimveč jajčk. GITA14 ima ET in bo danes že nsoečka. _rebeca_ ima UZ in gleda lepe črne frnikule.... Ok, one imajo izgovor, ker so zaposlene. Kaj pa ostale?
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 8:50:18
|
|
|
|
cati
|
Zdravo E še sam enkrat spat pa grem na et Hitro minil ta teden sploh nevem kdaj. No danes zopet sonček sije in bo en lep dan.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:31:39
|
|
|
|
DaisyE
|
Jeeeej pupe, sem vam kar fouš, ker ste tako daleč. Same punkcije in ETji. No ja sicer je pa to pri nas stalnica, a ne? Sem tolk hepi, da si tako želim v nov postopek, da me kar razganja. Se mi na trenutke zdi, da je šele zdaj tisto ta pravo. Prvič se mi je zdelo tako zelo hitro vse, drugič me je blo strah in se mi je zdelo spet prehitro, se še od prvič nisem pobrala, zdaj pa tako komaj čakam. Jupiii. Špelka zdaj je punkcija že mimo, upam, da ni bila boleča, čimveč jajčk in lepo počivaj. GITA pa pazi malčke. Čestitke. Beky čimveč foliklov. Ta velikih in tamalih. Cati tebi pa želim en prečudovit dan. A se sploh zavedaš, da je to z veliko verjetnostjo zadnji dan, ko nisi mami. Pol je pa konc,, pol boš pa do konca življenja enmu mamica. Jupi. Sayurči ti si tolk aktivna, da ni čudno, da je filip vsak vikend tako zgodaj pokonci. Po mami se je vrgu. Razen seveda takrat te ne zbudi, kadar je meni dolgčas in sama na netu visim...
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:39:20
|
|
|
|
cati
|
DaisyE hvala za lepe besede sem skoraj
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:45:03
|
|
|
|
lejla007
|
Bety, tudi jaz ti iskreno ČESTITAM!!!!! Špelka, mislim nate, da si dobro prestala punkcijo! Kostanj zate! Caty, tudi zate držim pesti, da boš čez dva tedna zagledala ! Pa seveda tudi za vse ostale ... Pa čimlepše preživite vikend!
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:46:42
|
|
|
|
cati
|
Lejla hvala za pestke
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:50:40
|
|
|
|
DaisyE
|
Ja pa saj je res za zjokat se... ampak od same sreče. Jaz sem se pa zdaj psihično pripravila na moj sukec od zelenjave , pol pa, če bom še v stanju za akcijo... in na koncu... . Kolk je dons en lep dan.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:56:59
|
|
|
|
DaisyE
|
Aja na pikovitek sem pozabila. Kje si deklica? Na rožniku? Na Rašici? A greš kar sama? Enkrat me boš mogla s sabo vzet. Bova dva gorca. Gorca-borca.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:57:07
|
|
|
|
sayuri
|
Rožca, vidm, da boš pridna v akciji pospravljanja. Jaz sem zaenkrat sam v fazi razmišljanja o pospravljanju
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 9:59:06
|
|
|
|
DaisyE
|
Saj sem jaz tud samo v fazi razmišljanja. Navadno me pol to tako zmatra, da sploh ne pridem do dejanj. Sem videla, da si bla na snežni temi. Kje vse sneži? A je do vas že prišlo? V LJ počasi zmanjkuje sončka.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 10:00:18
|
|
|
|
lejla007
|
Punce, prav face ste, ni kej! Res lepo, da svojo dobro voljo prenesete še name
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 10:00:58
|
|
|
|
DaisyE
|
lejla007 zakaj si slabe volje? Nič te ni na seznamu, jaz sem pa tud čist razštelana in sem sfalila, kaj se pri vas dogaja.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 20.10.2007 10:01:24 >
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.