|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
21.10.2007 8:00:12   
sayuri
Spet sm ta prva user posted image user posted image user posted image

Jutro user posted image

Na predstavi je bilo fajn user posted image . Gledala sva igrico Kokolorek. Luštna igrca, ta mali je užival user posted image . Zelo rad ima gledališče oz. vsakršne predstave. Se vidi, da je po teti user posted image . Jah, šli smo kar z avtom, ker je popoldne spal do pol štirih. user posted image  Pa potem smo še študirali ali naj sploh gremo proti LJ, ker je pri nas snežilo user posted image . No, nazadnje pa ni bilo nobene panike.... Smo šli potem še v BTC, kjer je bila pa taka gneča, da se človek tud obrnit ni mogel user posted image . Smo kupili ene zimske škornje in dve kapi za ta malega pa nogavice s copatom user posted image . In je bila ura pol desteih, ko smo prišli domov. Luštno,pa čeprav brez avtobusa. user posted image Pa drugič...

Cerkev in OBMP - NIMAM KOMENTARJA user posted image  Včasih me je pošteno sram, da sem verna. user posted image  ŽAl. Ne morem razumet, da je Cerkev v današnjem svetu tako nazadnjaška.  Sama imam svoje mnenje o tem in sem prepričana, da je Kristus bolj napreden tam gor v nebesih user posted image  in da on drugače gleda na te zadeve. user posted image

M.rudovic  D O B R O D O Š L A med nami user posted image    

spelka 12, čestitke za toliko jajčk user posted image user posted image user posted image
_rebeca_ si si stopko dobro zapičla? user posted image  NAj bo jutri punkcija s čimvečjim in čimbolj kvalitetnim pridelkom. user posted image
Pikovit, vidim, da si tud ti aktivna user posted image . lepo. Pa blanč bo začela tudi migat user posted image user posted image user posted image . Blanč, zdaj bomo navijale za tvoje NEkajenje. user posted image

Jst sem si pa pivo nabavila user posted image  Je tko smešno... user posted image  Pri naši hiši nikol ni pira...zdaj pa cela gajba user posted image  user posted image

Nekaj me ta mal kliče....user posted image  Pridem kasneje še kaj nazaj pokukat. user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 801
21.10.2007 8:34:18   
sayuri
user posted image AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Ponedeljek, 22.10.
user posted image mandarinca - pregled
šemalo - UZ
Abra - UZ
_rebeca_ - punkcija

Torek, 23.10.
KOSTANJ - TEST
maja24 - ET

Sreda, 24.10.

Četrtek, 25.10.
user posted image dajamaja - pregeld
user posted image Crnitulipan - pregled
spelka12- ET

Petek, 26.10.

Sobota, 27.10.

Nedelja, 21.10.
cati - ET

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

MARTINŠČICA greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
cukica greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
KOSTANJ greje user posted image user posted image  - TEST 23.10.
reni70 greje user posted image user posted image  - TEST 29.10.
Pikica26 greje user posted image user posted image  - TEST 1.11.

user posted image DaisyE (PO)user posted image
user posted image upajoča (PO)user posted image
user posted image  pikovit (PO)user posted image
user posted image fortun (PO)user posted image
user posted image Ozone (LJ)user posted image
user posted image kikaa (LJ)user posted image
user posted image kajatina (LJ)user posted image
user posted image Pija76 (LJ)user posted image
user posted image blanč (PO)user posted image
user posted image

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V OKTOBRU / NOVEMBRU user posted image
  • pika74 (LJ) - zamrznjenčki
  • sayuri (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 4.10. začetek špikanja z Diphereline 23.10.
  • Anonimna
  • PAMELA
  • Amelia (2.ICSI;PO,dr.Reš), 13.11. začetek špikanja
  • Macka27 (2.ICSI;PO, dr.Reš) razgovor 16.10.
  • Goldy (1 IVF;LJ,dr.Drobnič) 3.10. razgovor in začetek Suprefact, GonalF
  • šemalo (1.IVF;Lj,dr.Drobnič) 8.10. začetek Suprefact,
  • gold fish (LJ) zamrznjenčki
  • gloria (2.IVF;LJ, dr. Bokal)
  • mami26 (2.IVF), razgovor 4.10.
  • tassi1 (5.IVF, MB)
  • Anonimna (Praga)
  • barbarela77 (1.IVF;MB,dr.Gavrič) 16.8 razgovor, začetek oktobra femodeni, špikanje 26.10.
  • Sulfinija (3.IVF;LJ, dr. Zorn), začetek špikanja 25.10.
  • mlinčka (1IVF;LJ, dr.Drobnič), pokliče 1.dan nov.M
  • Abra (PO;dr.Reš) zamrznjenčki, 12.10. začetek estrofem
  • _rebeca_(1.ICSI;PO,dr.Reš) 4.10. začetek špikanja Diphereline, 12.10 začetek Gonal, punkcija 22.10.
  • konina (2.IVF;LJ) začetek Suprefact 22.10.
  • pikovit v nove boje
  • sonček500 (1IVF;LJ, dr. Tomaževič), začetek 18.10.
  • citrončica (3.IVF;LJ, dr.Drobnič) 24.9. razgovor, začetek špikanja 15.10.
  • kajsica (1.IVF;LJ, dr. Tomaževič) 19.10. pregled, predviden začetek špikanja 28.10.
  • andreja07 (PO, dr. Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • spelka12 (IVF;PO,dr.Reš) razgovor 13.9., začetek špikanja 2.10., Gonal od 9.10., punkcija 20.10., ET 25.10.
  • sonček75 (LJ) zamrznjenčki
  • DaisyE (3.ICSI) začetek konec novembra
  • dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor
  • blanč decembra v nove boje
  • maja24 (ICSI;PO,dr.Reš) ET 23.10.
  • m.rudovic (1.ICSI;PO,dr.Reš) 18.10. začetek Diphereline, nato Menopur ali GonalF

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  v  S E P T E M B R U  user posted image

• GITA14 (2.IVF;LJ, br.Bokal) razgovor 29.8, začetek Suprefact 14.9.,naprej Menopur, punkcija 15.10, ET 20.10.
  • cati (ICSI;MB) začne papat Femoden 4.9, štart z Diherline 24.9,nato Gonal, punkcija 16.10, ET 21.10.
  • Ana_P razgovor 17.8; Konec septembra femodeni, 26.10. injekcije, 25.11 predvidena punkcija
  • cukica (1.IVF;LJ,dr.Ribič), 17.9. razgovor, 26.9. začetek špikanja z Gonalom, punkcija 8.10., ET 13.10.
  • MARTINŠČICA (1.IVF;LJ), razgovor 3.9., začetek Suprefact 7.9., Gonal, punkcija 8.10., ET 12.10.
  • bojana4 (1.IVF;LJ, dr. Ribič) 4.9.razgovor + začetek Suprefact, Špikanje Menopur, punkcija 3.10
  • reni70 (3.IVF;PO, dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline, 1.10. začetek Menopur, punkcija 12.10.
  • Pikica26 (1.IVF;PO,dr.Reš) 25.9. začetek špikanja z Diphereline,2.10 začetek Menopur, punkcija 13.10., ET 18.10.
  • škatlica (1.IVF) 22.9. začetek Suprefact
  • KOSTANJ (1.IVF;PO, dr.Reš), punkcija 6.10., ET 9.10.

• user posted image
    pikovit, sulfinija, koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image , citrončica, Staša1user posted image gloria, konina, sayuri, tosjauser posted image ,mlinčka, perlicauser posted image , GITA14, Shuka, user posted image Bety upa, mozart, _rebeca_, anadejka, Amelia, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisy, poopsie, upajoča, zvezdica26, andreja07, lejla007
    user posted image  

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image

user posted image GOYA (PO) user posted image user posted image
    user posted image DARMAR (PO) user posted image
    user posted image ZALAZOYA (PO) user posted image
    user posted image SKYE (MB) user posted image user posted image
    user posted image MANDARINCA (MB) pregled 22.10.
    user posted image DAJAMAJA (PO) pregled 25.10.
    user posted image CRNITULIPAN (PO) pregled 25.10.
    user posted image BETY UPA (doma)user posted image  pregled ???

Punce dajte še napisat kateri zdravniki bo vodil postopek, kje opravljate postopek, pa terapije ne pozabit.
    Ostale datume pa bom vpisovala ko jih boste sporočale.

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork.

Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

(odgovor članu sayuri)
  • Neposredna povezava do sporočila: 802
    21.10.2007 8:35:42   
    sayuri
    Danes ima cati ET user posted image user posted image user posted image . Bo domov prišla že kot user posted image  user posted image user posted image user posted image

Kaj ste vse na volitvah?????user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 803
    21.10.2007 8:36:11   
    DaisyE
    Guten morgen.

Sayurči vidim da najina teorija o filipovem spanju ni delovala... Hja, kaj mormo.

m.rudovič dobrodošla. In računam. Prvi postopek, menopur, predpostavljam da zastonj... O da bi Reško še mene na zastonjskega fliknu. user posted image

Pikovit aerobika pa mene čisto ubije. Vse lahko delam, samo aerobike ne.

Koke čestitke.

KOSTANJ jaz štejem dneve od punkcije, ker imamo na različne dneve ET in je razlika a ga dobiš peti al pa tretji dan. Tako je npr. 10 dan po ET pri prvih že 15. dan po punkciji (spočetju) pri drugih pa trinajsti. In seveda nista enako razvita zarodka in oddajata manj HCG. Jaz mislim, da 14. dan po punkciji je prvi dan, da delaš test. In še neki se mi je pokazalo, obvezno sem v obeh postopkih dobila user posted image  14 dan po punkciji, čeprav je bil to prvič 11 dan po ET (prenesli so 3 dni stare zarodke) drugič pa 9 dan po punkciji (prenos 5 dni starih). Kot naravni ciklus - 14 dni po ovulaciji - BANF menstra.user posted image  Držim pesti na ugoden razplet.

Za cerkev se pa ne sekirat, ker nimajo čisto enotnih mnenj. Nazadnje sem brala, da proti umetni oploditvi nimajo nič, da jih moti samo tisto, da nekateri zamrznjeni zarodki nikoli ne dobijo šanse in jih potem uničijo. Verjetno bi se mogla cerkev najprej v svojih vrstah poenotit, pol pa na TV nastopat. Drugače včasih malo zmedeni izpadejo.

Takole zdaj pa šibam. Bom drugič bolj pridna.

Lepo nedeljo želim vsem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 804
    21.10.2007 9:52:37   
    Sulfinija
    Lepo nedeljsko  jutro vsem vam borkam,trepetalkam....

Jaz sem tole noč splaa ko ubita,me je odlična masaža super zdelala in sem spala kar do 8.30.Pa zunaj ponovno tako kislo vreme,da je joj no,pri nas malce dežuje,....

Tale teden bom posebej držala pesti za vse,ki smo na tej temi.

Citrončica,kje se nam pa ti sedajle skrivaš,d bi nam poročala kako gre vajino pikanje?Kok modric si že pridelala?

Mlinčka,upam da se čimprej vrneš domov iz tujine,da kaj poklepetama.

Mandarinca,zate bom držala jutri ogromne pesti.Želim ti,da ko ti naredijo UZ te naj presenetijo in ti rečejo gospa user posted image user posted image .

Rebeca,tebi pa jutri držim petsi naj bo punkcija čimmanj boleča in na koncu seveda en velik in dober pridelek.

Naša Cati,je sedaj že sigurno user posted image  in greje svoje user posted image .

M.rodovič,tebi pa eno veliko in prisrčno dobrodošličo med nami klepetuljami.

Špelka12,čestitke za prestano punkcijo in seveda dober pridelek.

Kostanj,zate še vedno ne dvomim,da vama je uspelo.Jupi še malo pa bo torek in takrat tvoj dan za test,ki bo seveda user posted image .

Konina,tudi tebi želim vse lepo v bodoče.

Dajamaja,naša nova srečka user posted image  kje se nam ti skrivaš?Upam,da ti ni preveč user posted image .Mislila bom nate v četrtek,ko boš imela UZ.

Martinščica,kako pa se kaj zi počutiš?

In punce moje sedaj sem še jaz na vrsti,jupi le še štiri dni in akcija se bo začela.

Vsem skupaj vam želim eno lepo,mirno in toplo nedeljo,ter uživajte.Se kaj beremo in tipkamo.

LP user posted image

< Sporočilo je popravil Sulfinija -- 21.10.2007 9:58:40 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu kajsica)
    Neposredna povezava do sporočila: 805
    21.10.2007 10:53:49   
    mandarinca
    Dobro jutro (dober dan)user posted image !
    Punce, jaz vas več ne dohajam, tako ste pridne v pisanjuuser posted image ; berem pa vas le, in to z užitkom! Sulfinija, hvala za pestke; ja, končno bom jutri videla moja dva user posted image user posted image , že komaj čakam! Mimogrede, Sulfinija, tudi tebi pestke, in da ti rata, tako skrbiš za sebe, da ni vrag da ne bi tudi tebi uspelo! Pa še nekaj, bo treba ponovit našo kavico, a ne?
    Roda17, kaj praviš?

Lep pozdrav vsem! Se javim jutri po UZ!

user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 806
    21.10.2007 10:59:19   
    Sulfinija
    Mandarinca tudi tebi iz srca hvala za pestke,ki jih držim zame.

Mandarinca,Roda17,jaz sem takoj da ponovimo našo user posted image .Samo lepo posim v četrtek ne,ko grem za LJ.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu mandarinca)
    Neposredna povezava do sporočila: 807
    21.10.2007 11:13:08   
    MARTINŠČICA
    Hojla, bejbe!

Ste že opravile svojo državljansko dolžnost in šle na volitve? Midva greva ob 12. uri, ko bo najmanj gneče. Pol pa domov kuhat. Zjutraj sva naredila sadno - zelenjavni sok in narastek s proseno kašo in jabolki. Mljask! Za kosilo bo pa juha, jagnje, sladko zelje in solata. Kaj pa ve kuhate danes?

M.rudivič, dobrodošla. Fino se špikaj in čim manj modric pri tem pridelaj.

Špelka, bravo. Še ena "kura nesnica".

Kako pa aj naše srelke nosečke?

Kaj je zdaj z našo kavico? Bo ali ne bo?

Kostanj in Cukica, kva dugaja?

Jaz sem ok. Še vedno imam obdobja, ko delam, k pr' norcih, pol pa padem v postlo in spim ko ubita. Vsake toliko časa me neki žoka v sp. delu trebuha, prsi so na juriš in bom kmalu dala gor STOP znak. user posted image .

200% MAMI

(odgovor članu KOSTANJ)
    Neposredna povezava do sporočila: 808
    21.10.2007 11:41:35   
    Sulfinija
    Martinščica,user posted image user posted image user posted image ti si pa kar še aktivna.Punce jaz se sedaj dva dni nisem držala diete sem kršila na vse mile viže,le sladkorja ne in tstenine sem jedla dietne drugače,pa strogo začnem spet jutri.

LPuser posted image

(odgovor članu MARTINŠČICA)
    Neposredna povezava do sporočila: 809
    21.10.2007 11:43:16   
    Abra
    Dobro jutro! Sem spet zgodnja user posted image user posted image user posted image mene bo ta estrofem ubil, samo spala bi ... še dobro, da prihaja zima im imam dodaten izgovor user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 810
    21.10.2007 12:04:56   
    Sulfinija
    Punce morem sedajle dati tole veselje med vas in ga z vami deliti.Moj dragi spet ne gre na tren,v času mojega postopka bo delal na domačen terenu,user posted image user posted image user posted image .A ni tole super?

Punce jaz se nekaj sprašujem,čez štiri dni začnem z injekcijami,kaj če mi je tale meesc naklonjen ker vidim,da mi je ful in se zgodi da naravno zanosim in si že dajem injekcije mi poveste kako je kaj z tem,ker sem ravno v času O.

LPuser posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 811
    21.10.2007 12:37:12   
    Abra
    Sulfinija ti si pa tko luštna v vsem tem pričakovanju, da ti res mora neki ratat. Nč se ne sekiraj zaradi inekcij. Suprefakt in diphereline nč ne škodijo, tko je Pušenjak enkrat napisal. Preden pa boš začela z gonadotropini naredi test. Sicer pa bi pred tem tko morala dobit menstruacijo. user posted image bo ratalo tako ali drugače user posted image
    Sayuri, ti pa kar celo gajbo piva, madona. user posted image user posted image Si se pa resno lotla. Pri nas ga tudi nikoli ni doma, včasih sem ga kupla za kakšnega gosta, pa sem že velikrat stran vrgla, ker mu je poteku rok trajanja. Meni je blo pa v trgovini prav smešno, sem si vsak dan enega brezalkoholnega kupla, pa samo tavelkega so meli. Enkrat pa mi je šel user posted image kupit in je srečal kolega v trgovini in mu pol razlagal, da zame pir kupuje user posted image user posted image k da je že kriza doma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 812
    21.10.2007 13:01:29   
    konina
    Jaz pa jutri začnem! kako hitro se meseci obrnejo, kajne!? Upam, da bo jutri sestra Blanka dobre volje in bo začetek vesel in pozitiven.
    Sulfnija, tudi mene je zanimalo, če kaj škodi suprefact zarodku, pa si že ti vprašala in dobili sva odgovor. Se mi zdi, da bi morda pa lahko tudi brez IVF ratalo. Sem pa optimist, kajne?
    Srečno v novem tednu, da bi videle čim več +++++ in nobenega user posted image .
    Tako, sedaj pa na kosilo, potem pa na volitve.

LP, Nina

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 813
    21.10.2007 13:18:39   
    cati
    Dobro jutrouser posted image
    SEm po et prišla domov in šla spat.
    No pa da povem. Od 12 jajčec je bilo 10 zrelih, oplodilo se jih je 8 razvilo pa 6.
    Vsi baje super kvalitete vstavli smo  user posted image  Ostale pa bodo zamrznili (5) to je to
    Test 2.11.2007

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 814
    21.10.2007 13:49:54   
    dajamaja
    Ojla, babnce. Od petka zvečer sem zdajle kr neki časa prebirala. Pridne!

Kostanj, ne obupaj. Meni je na dan uradnega testa pokazal rahel + in potem čez 3 dni močnejši. 
    rebeca - držim pesti za čim manj bolečo punkcijo! Sicer so pa tudi zdravila na svetu. Ti se kr mal user posted image

Abra, cerkev in njena načelnost ... eh nč. Ne dohajajo. Ti se ne sekirat, vsak ve zase.

Martinščica, a bi se dal pr vas abonirat na hrano user posted image !?

Spelka 12, super kokoška!

M.Rudvic dobrodošla. Lažje je čez postopke ob podpori RRevk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pikovit in Blanch ..z eno besedo .. razturata! Tule mi mal športna poročila od Sayuri manjkajo, ona zdej pir na kup vleče ...no, tudi rekreacija user posted image .   

Cati, pridno grej in user posted image .

Sulfinija, brojiš sitno so še včasih v armiji govoril. Pol boš pa na igli user posted image .

Mandarinca, uživaj v eni najlepših predstav na svetu!!!

Konina dober štart in zmagoslaven cilj ti želim.

Jaz sem OK. Včasih kej malega slabo, pa ni omembe vredno, sploh če pazim kaj pojem. Drugače pa sem imela včeraj delavce in danes popoldan tudi, pol pa sam letam okol. Zvečer pa koma namest RR. Tale naša hiša, kot bi jo Noe konstruiral, našim user posted image  kr ne gre od rok. Z mal sreče bo pa ta teden pod streho (da pa na povem kje bi moral biti po planu user posted image ). Pa "mal" me je že okol pasa razmetal in zdej šivam kej bolj šlaufu prijaznega. Jap, v četrtek pa UZ. Upam, da bo vse OK, me je pa kr precej strah. Da bi ja videli srčka! 

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 815
    21.10.2007 14:04:14   
    GoYa
    Ojoj, jst vas res več ne dohajam user posted image .
    Nisem več tolko na RR, ker non stop poležavam in spim. No, slabo mi sicer ni več toliko, pa me pol še to mal zasekira, ker 14. 11. (naslednji pregled) je še tako daleč, da bom znorela. Najrajši bi do takrat kar zaspala.

Vsem pridnim kokoškam čestitam za lepa jajčka. Tiste, ki vas čaka ET fajn odpravite in pridno grejte svoje sončke, da bodo pri vas ostali. Nove borke pa fajn zaštartite in postanite prave fiksarke. Ja, pa na pivo ne pozabite. Vidim, da je sayuri naredila zalogo za celo RR user posted image .

Lep pozdravček vsem skpaj.

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 816
    21.10.2007 14:27:59   
    sayuri
    Cati, čestitke za user posted image . Zdaj je na varnem in toplem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
    Neposredna povezava do sporočila: 817
    21.10.2007 14:58:35   
    MARTINŠČICA
    Hojla, a je to normelno, da imam manj kg kot pred ET, trebuh imam pa kot balon (5 mesec nosečnosti)? Mi je res čudn.

200% MAMI

(odgovor članu GoYa)
    Neposredna povezava do sporočila: 818
    21.10.2007 15:02:00   
    MARTINŠČICA
    Cati, končno ima ena toliko kvalitetnih zarodkov in so jih še zmrznili. Super!

200% MAMI

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 819
    21.10.2007 16:33:26   
    m.rudovic

Cati čestitke zauser posted image pridno ga grej .Ali imaš kakšen posebni recept,če ga imaš napiši bom zelo vesela,jaz sem zelo prehlajena tako da pijem samo čajček z limono,po kosilu pa sem spila kozarec piva uf je zanič.Zdaj bom šla malo na sprehod da mi ne zakrknejo kosti.HAAAAAAHAAAAHAAAuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 820
       [Brisano sporočilo]
    21.10.2007 16:46:58   
    Brisani uporabnik
    [Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kajsica)
      Neposredna povezava do sporočila: 821
    21.10.2007 17:04:56   
    cati
    IZVIRNO SPOROČILO: MARTINŠČICA

Cati, končno ima ena toliko kvalitetnih zarodkov in so jih še zmrznili. Super!

Ja smo bile "super generacija" imamo vse v naši grupi zamrznjenčke user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 822
    21.10.2007 17:39:29   
    spelka12
    cati super, čestitam.user posted image user posted image user posted image  A si sama prosila za enega user posted image , a so ti oni to svetovali?
    _rebeca_ držim pesti za nebolečo punkcijo.
    Jutri je že ponedeljek, začenja se služba, mene pa notri v trebuhu boli ko......
    Ne morem sedet in me zanima, če ste imele ve do ET-ja bolniško? Da me ne bo moj zdravnik čudno pogledal, ko ga bom klicala.user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 823
    21.10.2007 18:18:15   
    cati
    Ja bil mi je svetovan eden.
    Špelka jaz sem imela po punkciji bolniško (na delovnem mestu nebi bila sposobna delat) In jaz sem zdravnici šla povedat en dan pred punkcijo da bom imela bolniško pa me ni čist nič čudno gledala.

(odgovor članu spelka12)
    Neposredna povezava do sporočila: 824
    21.10.2007 19:07:06   
    Abra
    cati čestitam za user posted image , pa še za sestrice in bratce, ki čakajo user posted image

konina, dober štart ti želim jutri in mirno roko user posted image

dajamaja, si naju z Amelio zamešala, sej se nič ne čudim, če nas je pa tolko user posted image user posted image jaz se zarad cerkve nč ne sekiram, imam sama te zadeve zelo razčiščene. Ti boš pa kmalu vidla srček user posted image user posted image

_rebeca_ jutri čimmanj bolečo punkcijo in čimveč jajčk. Midve bova pa zgleda skupaj trepetali. No, bom jutri vidla al bo kaj ta mesec .. user posted image

Martinščica, ti si pa ziher naša nova nosečka user posted image

(odgovor članu cati)
    Neposredna povezava do sporočila: 825
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
    Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.