|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI oktober / november
19.10.2007 21:13:47   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Jesam, jesam, optimist sem. Zakaj? Ker si upam!

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 726
19.10.2007 21:17:11   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image

Očitno obe na isto stran po smajlije hodiva.

user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 727
19.10.2007 21:18:49   
DaisyE
Predpostavljam, da vsi uni, ki nazdravljajo, samo izražajo tvojo željo po pivu. user posted image user posted image user posted image

No ja, saj možno, da bova čez dva meseca skupaj brez pira "trpeli".

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 728
19.10.2007 21:19:30   
dajamaja
Jst mam dve strani user posted image . In na oni drugi sem te našla.. lejo kako je vesela user posted image . Sam poskus mi kej "pesimistit" ti bom za vsak user posted image  pripopala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 729
19.10.2007 21:22:47   
dajamaja
Pivo user posted image . Sej mal sem jaz teorijo hotla v ono smer spravit - če je pivo dobro za rast foliklov bi blo ja lahk dobro tudi za rast zarodka user posted image . Sam razmišjlanja in cedenje slin.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 730
19.10.2007 21:25:52   
DaisyE
če je pivo dobro za rast foliklov bi blo ja lahk dobro tudi za rast zarodka . Sam razmišjlanja in cedenje slin.

Če pa tole skozi spraviš... pol sva pa na konju! user posted image user posted image user posted image

Na keri strani si tole jumping rožico našla? Si jo bom dala za avatar.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 731
19.10.2007 21:32:51   
dajamaja
Saj tvoj avatar je že zdej lušten.

http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

Evo še en argument v podporo novih blagodejnih učinkov piva - "nosečnica čuti kaj je dobro za otroka". Torej nabereva dost pravovernih nosečk in eha user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 732
19.10.2007 21:44:23   
DaisyE
in eha user posted image  

Pol pa še internetno stran odpreva... In odprejo se prostranstva novih možnosti... user posted image user posted image user posted image

Moj avatar je bil lušten, dokler ga nisem šla neki žokat in zdaj se rožica ne premika več, na netu je pa tud več ne najdem, pa se že tri mesece matram. Grem probat spremenit...

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 733
19.10.2007 21:48:59   
DaisyE
No, moram še razmislit... Ni glih ne vem kaka grafika. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 734
19.10.2007 21:49:47   
Sulfinija
Bety upa,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa ravno danes sem že mislila kako je kaj z teboj,ker se nam dolgo nisi javila.Čestitke iz srca naj gre tokrat srečno do konca ti iz srca želim.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 735
19.10.2007 22:00:38   
DaisyE
No da še tole vidim...

Ne pali...  Se vračam nazaj...

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 736
19.10.2007 22:04:07   
DaisyE
Sam poskus mi kej "pesimistit" ti bom za vsak pripopala.

Ne bom pesimistila. user posted image user posted image user posted image  Nimam cajta.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 737
20.10.2007 7:06:38   
sayuri
Jutro punce user posted image

Naš otrok je očitno jutranji človek. Točno ve, kdaj je sobota ali nedelja in bog ne daj, da bi mi privoščil malo dlje spati  user posted image . Danes je bil že ob pol šestih pokonci. user posted image  Saj sam vstane in si risanke naštima, ampak kaj, ko mi vsaki 2 minuti hodi razlagat, kaj se je zgodilo.user posted image  Tko da...evo mene vso povoženo....user posted image
Bety upa tole pa je presenečenje. user posted image user posted image user posted image  Čestitke, punca user posted image . Jaz močno močno navijam, da bo tokrat vse ok in da boš poleti  držala user posted image  v rokah.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako boste kaj preživele soboto? Midva s Filipom greva danes z avtobusom v Lj.user posted image  Vožnja z avtobusom je danes pravzaprav redkost in sem mu obljubila, da se bova šla z njim peljat. In je to nestrpen. user posted image  Saj po moje je zato zgodaj vstaluser posted image . Po Lj bova šla s trolo user posted image  do GOMLA, kjer imava prvo abonmajsko predstavo. Tko da greva še v gledališče. user posted image  Bomo videli, kako bo vse skupaj izpadlo. Upam, da ne bo sneg zapadel user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 738
20.10.2007 8:40:41   
sayuri
Pa kaj še vse spite, al kaj?

spelka12 je pravkar na punkciji user posted image . Naj bo čimveč jajčk. user posted image
GITA14 ima ET user posted image user posted image user posted image in bo danes že nsoečka. user posted image

_rebeca_ ima UZ in gleda lepe črne frnikule....

Ok, one imajo izgovor, ker so zaposlene.

Kaj pa ostale? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 739
20.10.2007 8:50:18   
cati
Zdravo
E še sam enkrat spat pa grem na etuser posted image user posted image user posted image
Hitro minil ta teden sploh nevem kdaj.
No danes zopet sonček sije in bo en lep dan.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 740
20.10.2007 9:31:39   
DaisyE
Jeeeej pupe, sem vam kar fouš, ker ste tako daleč. Same punkcije in ETji. No ja sicer je pa to pri nas stalnica, a ne? Sem tolk hepi, da si tako želim v nov postopek, da me kar razganja. Se mi na trenutke zdi, da je šele zdaj tisto ta pravo. Prvič se mi je zdelo tako zelo hitro vse, drugič me je blo strah in se mi je zdelo spet prehitro, se še od prvič nisem pobrala, zdaj pa tako komaj čakam. Jupiii.

Špelka zdaj je punkcija že mimo, upam, da ni bila boleča, čimveč jajčk in lepo počivaj.

GITA pa pazi malčke. Čestitke.

Beky čimveč foliklov. Ta velikih in tamalih.

Cati tebi pa želim en prečudovit dan. A se sploh zavedaš, da je to z veliko verjetnostjo zadnji dan, ko nisi mami. Pol je pa konc,, pol boš pa do konca življenja enmu mamica. Jupi. user posted image user posted image user posted image

Sayurči ti si tolk aktivna, da ni čudno, da je filip vsak vikend tako zgodaj pokonci. Po mami se je vrgu. Razen seveda takrat te ne zbudi, kadar je meni dolgčas in sama na netu visim...user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 741
20.10.2007 9:39:20   
cati
DaisyE hvala za lepe besede sem skorajuser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 742
20.10.2007 9:45:03   
lejla007
Bety, tudi jaz ti iskreno ČESTITAM!!!!!

Špelka, mislim nate, da si dobro prestala punkcijo!

Kostanj user posted image  zate!

Caty, tudi zate držim pesti, da boš čez dva tedna zagledala user posted image !

Pa seveda tudi za vse ostale user posted image user posted image user posted image ...

Pa čimlepše preživite vikend!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 743
20.10.2007 9:46:42   
cati
Lejla hvala za pestke

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 744
20.10.2007 9:50:40   
DaisyE
Ja pa saj je res za zjokat se... ampak od same sreče. user posted image

Jaz sem se pa zdaj psihično pripravila na moj sukec od zelenjave user posted image ,

pol pa, če bom še v stanju za akcijo...
user posted image         user posted image        user posted image     

user posted image           user posted image

in na koncu...user posted image .

Kolk je dons en lep dan. user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 745
20.10.2007 9:56:59   
DaisyE
Aja na pikovitek sem pozabila. Kje si deklica? Na rožniku? Na Rašici? A greš kar sama? Enkrat me boš mogla s sabo vzet. Bova dva gorca. Gorca-borca.user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 746
20.10.2007 9:57:07   
sayuri
Rožca, vidm, da boš pridna v akciji pospravljanja. user posted image
Jaz sem zaenkrat sam v fazi razmišljanja o pospravljanju user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 747
20.10.2007 9:59:06   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image  Saj sem jaz tud samo v fazi razmišljanja. Navadno me pol to tako zmatra, da sploh ne pridem do dejanj.user posted image user posted image user posted image

Sem videla, da si bla na snežni temi. Kje vse sneži? A je do vas že prišlo? V LJ počasi zmanjkuje sončka.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 748
20.10.2007 10:00:18   
lejla007
Punce, prav face ste, ni kej!

Res lepo, da svojo dobro voljo prenesete še name user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 749
20.10.2007 10:00:58   
DaisyE
lejla007 zakaj si slabe volje?

Nič te ni na seznamu, jaz sem pa tud čist razštelana in sem sfalila, kaj se pri vas dogaja.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 20.10.2007 10:01:24 >

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.