![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 16:46:19
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce,ne polsušat teh cerkvenih predstavnikov.Jaz nisem ne vem kako verna vendar vskao leto grem poromat k Mariji na Brezje in letos sem jo prisla septembra ko sem bila tam naj me usliši in da naj se mi vse skupaj začne hitro odvijati.V nedeljo pridem domov v pon.že najdem pošto za začetek,čeprav bi jo komja uradno komaj oktobra mogla dobiti,in sedaj še en mesec predčasno sem v postopek padla. A,da ni pravlilno,da otrok ni spočet v mterinem telesu,to pa je pravilno,da duhovniki imajo otroke?Kaj menite nato? Prav fino se sliši,da v 4.postopkih uspe kar 80% parom torej sem se dokončno sprijaznila in sklenila da bo nama sedaj v tretje ratalo. Kostanj le pogumno naprej,če ni M si na konju in si sigurno naša nova srečka . LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 17:00:17
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Sulfinija - tako se govori
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 17:14:15
|
|
|
|
lejla007
|
Tako je KOSTANJ! Ker tečke še ni, si sigurno srečka !!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.10.2007 17:52:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 17:58:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Rebeca, za tvoje folikle. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 18:18:51
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Hojla, pupe! Kot je možno razbrati, danes predvsem pospravljate. Jaz sem pa danes spet aktivno preživela dan. Lepo sva pospravljala rastline po vrtu, delala potaknjence balkonskih rožic, grabila listje ... Zdaj sem pa prijetno utrujena prišla pred PC. Za kosilo sem skuhala zelenjavno juhico iz ostankov zelenjave in sadja iz katerega sem zjutraj naredila sok (korenjček, jabolko, ingver, por, zelena, drobnjak), zraven pa lignje na žaru in pečen krompir, pa radič s zelišči, jogurtom, limoninim sokom in kapucinkami. (Zdaj namreč vsak drugi dan jeva lignje, ker je ena na RR napisala, da so zelo dobri za začetek nosečnosti, aja, pa še grozdje.) Moj dragi pa sedaj peče ajdove palačinke in jih bova popapcala z jabolki. Kostanj, drugače me trebuh včasih nič ne boli, včasih me pa kar zvija in vstajam ko ena stara mama. Prsi me bolijo le, če jih primem bolj "v globino", sicer pa ne več kar tako iz ljubega miru, kot so me okrog ET-ja. _rebeca_, ti pa si hitra, jaz sem morala vedno na UZ vsaj 3x. Sayuri, kako sta(e) šla(i) potem v LJ? Predstava ok? Filip užival? Blanč, želim ti trdno voljo pri svoji novi odločitvi za zdravo življenje.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 18:25:25
|
|
|
|
Sulfinija
|
Martinščica,fino da si se nam javila in aktivno preživela dan.Pri nas je takole mrzlo brrrrrrrr,da sem le v trgovino šla in takoj domov pol pa nič več ven no. Mogoče sem zato bila takole tečna ko en mali .Sma si pa z mojim privoščila doma v kadi masažo z biserno kroglico in me je nekam k sebi spravila po fini masaži pa sma spila vsak deci refoška. Mene danes ful špika v jajčnikih je moja O tu in še polno sluzi. Martinščica kateri dan si ti danes po ET? LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 19:08:11
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Sem morala preštet. Šele osmi dan po ET-ju. Zakaj? Evo, me že spet v trebuhu neki žoka in vleče.
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 19:19:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
Martinščica,to še nič ne pomeni,če te kaj šraufa je lahko tudi dober znak.Jaz sem pa mislila da bo še manj za čakati ko boš delala test sem bila ziher,da si že 10.dan po ET pa sem malo zamočila. LP
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 20:19:47
|
|
|
|
m.rudovic
|
živjo punce dolgo časa vas prebiram. odločila sam se,da sevam tudi jaz oglasim nimam veliko izkušenj z postopkom ivf s katerim sem začela 18 ta mesec. sem pri doktor rešu določil mi je terapijo DIPHERELINE O.1 mg.naročil me je da pridem drugi dan ,ko dobim menstruacijo in rekel,da mi bo dal menopor al gonalt prosim,če mi katera lahko malo več pove kaj me čaka in zakaj je pivo koristno v naprej se vam zahvaljujem.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 20:51:54
|
|
|
|
spelka12
|
Ojla punce . Punkcija zeloooo uspešna. Znesla sem 12 jajčkov . V četrtek imam ET. A mislite, da bo kaj narobe, če bova šla šele v ponedeljek na fernetiče? Sva hotla že danes po punkciji, pa sem bila preveč slaba. bety upa čestitam za . _rebeca_ v ponedeljek bom pa jaz držala pesti za tebe. lejla007 hvala za pesti, sem že poslala z.s.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 20:54:10
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Rebeca - držim pesti, da boš omela čim več celic in da bo čim manj bolelo . daj javi, kako je šlo. Martinščica - ko berem tvoje besede, se mi zdi, kot bi o sebi prebirala - prsi, pa trebuh... Danes me že cel dan pika po celem trebuhu od želodca pa čist do jajčnikov. Uf, preveč se opazujem... Sayuri - kako je bilo? Sta šla z avtobusom? Blanč - kar začni zdravo živeti, me te bomo pa spodbujale. Tudi jaz sem danes naredila test za zakisanost. ja kako nebi bla zakisana, ko pa obožujem sladkarije? A ta zakisanost kaj vpliva na zanositev al kaj? ne me hecat! Sej bom še umrla brez cukra! M.rudovič - DOBRODOŠLA . Reško te je dal na standardno proceduro IVF. Zdaj si boš dajala injekcije toliko časa da dobiš M. Potem si boš najbrž dajala poleg obstoječih še eno injekcijo vsako jutro dokler, ne bo na UZ ugotovil, da imaš zrele folikle in ti določil dan punkcije. Potem si daš stop injekcijo in čez dva dni na pukcijo. Potem pa čez 3-5 dni na ET. In potem si nosečka. (no najprej trepetalka) Zdaj sem ti ful na hitro odgovorila. Lahko se bo tudi kaj razlikovalo, ker je vsaka od nas drugačna.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 20:58:40
|
|
|
|
KOSTANJ
|
Špelka - tudi ti si naša kokoška!!! zdaj naj jih pa veliiiko rata!!!! Počivaj in uživaj! Kako je pa s tableti pa ne vem. jaz sem jih morala iskat že pred M in sem bila založena. Ah po mojem ne more biti hudega. Zdaj kar je je. Ne moreš več kupiti do ponedeljka in tudi če se sekiraš ne boš nič spremenila. Po mojem je bolj pomembno da jih po ET jemlješ . Mogoče bo katera druga več vedela.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:04:31
|
|
|
|
m.rudovic
|
najlepša hvala. želim vam vsem ki sodelujete da čimprej pridete do svojih sončkov,tiste ki ste oa že pozitivne pa uspešno nosečnost in čim manj komplikacij a to z pivom res drži jaz ga ne maram ampak bi se že potrudila.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:09:07
|
|
|
|
spelka12
|
jaz ga sovražim, pa sem spila vsak 2 dan vsaj 1 dl, pa ne brezalkoholnega . Nekej je že na tem. Sem pa imela isto terapijo kot ti. Veliko sreče .
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:12:54
|
|
|
|
konina
|
Hojla. Vidim, da ste pridno klepetale, pa pospravljale,... Jaz sem malo praznovala, sedaj pa sem morala prebrati kaj se dogaja. m. rudovic dobrodošla med nami. kostanj, držim pesti, da si test delala prezgodaj in bo drugi test pokazal . Gita, pridno čuvaj svoji ali in se kaj javi. Bety tebi pa želim lepe mesece nosečnosti in da bi vse skupaj minilo brez težav. Saj ne vem več, kaj sem še vse prebrala. En dan ne berem, pa je že napisanih tri strani. Mogoče bo pa res sneg, ko tako klepetamo. Ravnokar je mož stopil k računalniku, pogledal kaj delam, se nasmehnil in rekel: Ti kar uživaj, saj grem stran. Hja, je pa res prijetno, da lahko tako izlijemo svoje občutke, pa čeprav se osebno ne poznamo. Lp, Nina
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:21:35
|
|
|
|
Amelia
|
Špelka12 pridna kokoška !!! M. Rudovic dobrodošla, želim ti, da čim prej prideš do svojega sončka.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:28:39
|
|
|
|
m.rudovic
|
špelka12 koliko foliklov si pridelala a si ti tudi pri dr. rešu Amelia najlepša hvala za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:33:46
|
|
|
|
spelka12
|
špelka12 koliko foliklov si pridelala a si ti tudi pri dr. rešu Foliklov 12, ja tudi sem pri Reškotu. Po Diphereline sem dobila gonal. Če te kaj bolj podrobno zanima mi kar pošlji z.s.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:44:27
|
|
|
|
m.rudovic
|
špelka12 veš pogledala sem na ta list,ki mi ga je dr. dal in piše MENOPOR al gonalt nimam pojma kaj to pomeni ali ti veš ali mi lahko še poveš ali ve hodite v službo ali ste doma med postopkom. oprost ker toliko sprašujem ampak veliko me zanima.jaz v slžbi dvigam veliko težko pa bom prosila za prosto,tudi veliko je stresno kaj pa mi ve,svetujete
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:48:45
|
|
|
|
pikovit
|
Bety juuupi bravo.Ma da rata.Sploh ne dvomim. Sayuri pridna kot vedno.Polna energije Dejzica si pa ful pridna vidim.Le tako naprej.Vedno si vabljena z mano na Rašico ali Rožnik.Zdej grem tud na aerobiko.Tako da vabljena da mi ne bo dolgčas. Dajčimajči kako kaj?A so že kakšne ?Počutje drugače ok? Blanč tebi pa samo čestitke .Najprej brez cigareta,aerobika,fitnes.Bravo punca.Pa kakšen košček čokolade lahko Kostanj kako si pa ti kaj? Amelija to je stara in dolga zgodba.Nimaš kaj.Tako (jih) uči vera.Ne sekiraj se in z polno paro naprej
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 21:57:12
|
|
|
|
pikovit
|
M.rudovic dobrodošla v naši družbi. Špelka bravo si pa dobra kokoška.Na dobro kvaliteto Konina si nas prišla mal pogledat?Kako pa ti kaj? Martinščca nimaš kaj znaki nosečnosti in M so isti.Samo čakat je treba .Groza vem.Drugače pa ti krčki pomenijo da se maternica širi ker se je dete vgnezdilo in rabi prostor Sulfinija zdej se še lahko razvajaš.Mogoče je to zadnjič Rebeca super.Naj bo punkcija neboleča in na kvalitetne celice Vsem ostalim pa lep večer in držim pesti
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 22:18:30
|
|
|
|
Abra
|
spelka12 to je pa lepa cifra, naj se lepo plodijo _rebeca_ je že padla stopka? m.rudovic dobrodošla Nič ne skrbi, Reš ti bo sproti vse povedal. Z Dipherelinom si jajčnike spraviš na nulo, ko dobiš menstruacijo, jih pa drug dan začneš stimulirat z dodatnimi inekcijami (poleg dipherelina še menopur ali gonal - očitno se še ni odločil s katerim zdravilom, obe imata isto funkcijo). Spremljal te bo z uz in ko bodo folikli dovolj veliki dobiš stop inekcijo, čez dva dni pa sledi punkcija. Do tu hodiš lahko čisto normalno v službo, po punkciji pa je fajn, če malo počivaš. Ni pa nujno, boš vidla, kako se boš počutila. Amelia jaz takih oddaj raje ne gledam. Se mi zdi škoda živcev. Ti župniki pa tko in tko ne vejo o čem govorijo ... sicer pa, če bi se potrudli, bi v obmp tudi vidli božjo voljo - se prime takrat, ko bog želi.
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 23:02:38
|
|
|
|
kajsica
|
Marjetica! Predviden datum nove je 27.10, tako da naj bi se šikat začela 28.10 in če me tokrat ta moj ne izda (ponavadi me ne nikoli) potem je to kar točno. Tako da nekako računam da se bo tisto tapravo začelo nekje med 10.11 in 20.11. Upam da bo vse OK. Surfinja in vsem ostalim, hvala za podporo, sem jo nekako res potrebna. Čeprav ne pišem dosti, berem vas pa redno in držim pesti za vse. Sedaj so tudi moji tedni , da zvečer v posteljo padam in hvala bogu da je tako, da ne mislim troliko, kaj vse bi lahko bilo. Kostanj, ti pa res ne obupuj preden ni neki fiksno. Še vedno držimo pesti. Uživajte
|
|
|
|
RE: IVF-ICSI oktober / november 20.10.2007 23:10:22
|
|
|
|
kajsica
|
Daisy, to pa se kar stinjam s teboj, da SG ni Koroška. SAm hudiča ko jih nikjer nočejo!!! !!!!!!!! Pa brez zamere!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.