|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
11.10.2007 18:32:24   
Anonimen
anonimna thumbs up - mislim, da si mi ravno ti svetovala, da lahko jem vse, tko da lahko potolažiš še  punce, na našem forumu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 151
11.10.2007 19:19:29   
beyba
nya pol bom pa štulovc user posted image user posted image user posted image Sem jst tut brala kaj lahko ješ pa kaj ne pa je full dobrih stvari ki jih ne smeš jest!
Srovega mesa ne bom jedla. Brez biftka bom že zdržala tistih 9 mesecev, pa brez krpače za novo leto, pa brez tatarskih, prilivov.... Najteže mi bo brez paštet, ker salam ne jem, pa tun tut ne bom. Ostalo pa bom normalno vse jedla, tut fejst pražena jetra si bom privoščila, čeprav niso priporočena!

Vidla sem kaj lahko infekcija s hrano naredi otroku. Poznam eno ka se je okužla z dimljenim lososom. Pa sem rekla da se bom raj odpovedala 9 mesecev za vsak slučaj, ne da si bom potem kaj očitala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 152
11.10.2007 19:58:06   
Anonimen
Kodrana,po eni strani je kr fajn,da ti je mal slabo tako vsaj veš,da se neki dogaja v tebi.Men je blo v prvi nosečnosti tako grozn slabo ,da sem se morala,če sem delala zjutraj zbuditi 2 uri prej ,da sem se izbruhala,da sem potem lahko šla normalno delat.Tak je to blo ampak je minilo hvalabogu.A zdaj mi ni slabo mi je le če sem preveč lačna ali pa če se prenajem.Imam pa sicer tak napihnjen trebuh da je groza.Pa vetrovi me mučjo.Pa saj bo bolš,če ne prej takrat,ko bom k sebi stisnila 2 mali štručki.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
11.10.2007 20:06:04   
Anonimen
Ja, sej mogoč res. Ma sej ne vem, bom vidla, kako bo. Mogoč mi pa sploh ne bo do tatarca. kaj se ve. Drgač pa sm kr ok. Slabosti me malce, ampak res malce obdajajo preden kej pojem, pol je pa ok. Ampak  jem pa. Bi skoz neki od hitre hrane, pa tople žemljice s sirom, pa... Ma se morm mal pazit, k je moja mama tud tople žemljice ful jedla, pa se je za 35 kg zredila.user posted image
Sej vem, sej vem, niso sam žemljice tiste.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
11.10.2007 20:30:11   
sassy
Pozdravljeni obe novi članici. Če bo šlo tako naprej si bomo pa resno obrusile jezike v teh 9 mesecih user posted image user posted image user posted image

Kar se špikanja tiče, mene je tudi takoj po opravljenem testu še nekaj dni fuuuul špikalo in sem tut samo pričakovala ulitje, pa še izcedek sem imela. Sedaj pa je od takrat kak teden, pa me mogoče samo še kdaj pa kdaj (predvsem ponoči, ko se čisto umirim) zategne. Tako da bo gotovo tudi pri vas to minilo.

Najbolj se mi smilite tiste, ki vam je slabo in user posted image  in sem ful vesela, da sem se temu zaenkrat ognila (trkam na les). Ker meni je od vsega najhuje bruhat in bi se po moje ful matrala in bi rabila bolniško.

Kako pa funkcionirate v službi, če vam je tako grozno?

Kodrana midve imava pa na isti dan pregled.

Žanka a sem jaz kaj sfalila ali imaš dve pikici?

anonimna user posted image , pri meni ni tako hudo, da bi mogla modrc nosit je pa vsekakor neprijetno, samo itak da bomo potrpele vse za te naše bejbije.

Kar se pa hrane tiče, pa sama ne bom imela veliko problemov, ker surovega mesa (biftkov, pršutov,...) tako ne jem, salam tudi bolj malo, edino kaki dobri sirčki bi me znali premamiti. Samo po moje, če je živilo pravilno pakirano in shranjeno, ne bi smelo biti problemov, če pa je toplotno obdelano, je pa sploh brez skrbi.

Katera je že imela pregled in koliko se vam je spremenil PDP? Zanima me zato, ker sem sama imela zm 2.9., potemtakem je PDP okrog 7.6., ovulacijo sem imela pa 21.9. in če upoštevam to imam PDP cca 15.6. Zdaj me pa zanima ali ginekolog upošteva te datume ali določi PDP na podlagi velikosti ploda?

Junija smo dobili morskega dečka. JUHU

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 155
11.10.2007 20:36:59   
Anonimen
Ojla Sassy - kolikor mi je znano, se pdp lahko spremeni, vendar ne vem, če že tko hitro. Sej zdaj na začetku se skoraj nič ne vidi in mislim, da mi je prijateljia, ki ima tri otroke rekla, da lahko pdp določijo kasneje, ko ima pikica že vidne rokice, nogice,...
Nism pa čist 100% prepričana, bodo pa sigurno vedle povedat punce, ki jim to ni 1.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sassy)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
11.10.2007 21:05:01   
Anonimen
Vsem junijčicam želim lep vikend, upam, da bo sončen.

Grem na potep.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
11.10.2007 21:33:18   
Anonimen
Ojla,pozdravljene,se vam javlam še jaz  Lunca14  ...jaz sem tud srečna nosečka,PDP je 15.06,prvi pregled pa imam šele 8 .11.kok je pa to še deleč,upam samo da bo vse do takrat ok.Pri meni še ni nekih znakov,razen dveh črtic,sploh še nimam občutka,da sem nosečka,še na telovadbo hodim normalno,le malo bolj pazim na puls,pa laufam,sem aktivna,upam,da bom lahko čim dlje.Drugače pa sem mamica dvema sončkoma,eden je štiriletnik,mali pa je star 13 mesecev.Skratka mejte se lepo in čuvajte svoje pikce.Lunca14

(odgovor članu Cofijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
11.10.2007 21:55:24   
Kaja08
Čer bejbe! kako smo? Jaz sem odlično - kot da ne bi bila noseča. Slabo mi ni skoraj nič - edino včeraj, ko sem zavohala salamo, se mi je mal dvignl, ampak sem jo pa čez 10 minut že z veseljem jedla user posted image  Včasih se prou vprašam, če sem res noseča user posted image  A ste se ve že kej zredile? Matr, me kr mal skrbi - sem se že eno kilo, pa sploh ne jem več kot prej, pa še sladkarije mi ne pašejo in sem jih ukinla. Edino kar precej vode popijem, ker sem skoz žejna....Da se mi ni mogoče tm dol tista ta druga vrečka, ki naj bi bila prazna, tud napolnila z user posted image  user posted image  Ja no, dejte me mal potolažt, da je normalno, da že v 7. tednu nabiram kile??? Verjetn to ni lih normaln? Aja, a trebuh se vam že kej vid - men se je že mal napihnu in imam probleme, ker me hlače tiščijo....ojojoj..
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
11.10.2007 22:02:46   
Kaja08
Dobrodošle vse nove srečke user posted image . Evo - dopolnjen seznam!!! lp

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2. user posted image (1P 8.10.)

2. junij
Kaja 08
1.user posted image   (P 22.10.)
Anonimna 2.user posted image (1P 17.10.)
glen 2. user posted image

4. junij
Žanka 2.user posted image ( user posted image user posted image )
Pikica_30 1.user posted image (1P 25.10.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image (1P 22.10.)

10. junij
na_go   (1P 26.10.)

12. junij
adeja    2.user posted image   (1P 16.10.)
nInAzWeRiNa (1P 16.10.)

13. junij 
lonapo    2.user posted image   (1P 8.11.)

14. junij 
Nya (1P 15.10.)

15. junij
sassy 1.user posted image (1P 30.10.)
Lunca14 3.user posted image  (1.P 8.11.)

20. junij
beyba

????
anonimna thumbs up
3. user posted image   (1P 26.10.)
anonimna2 
fiesta
1. user posted image  (1P 6.11.)

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 160
11.10.2007 22:08:10   
kodrana
žanka res mi je slabo. cel dan. jao. po eni strani nočem, da slabosti minejo, po drugi pa komaj čakam, da so krizni tedni mimo in slabosti.. jutri germ v lj in ne vem, kako bom zjutraj vstala in da mi ne bo slabo.
sassy pdp se spreminja, seveda. meni je sedaj pdp postavila glede na zadnjo M. ker se plodek tudi ni še videl. na nuhalni se zadnjič pdp spremeni in ostane tak do konca.
bova držali druga za drugo pesti 30.10.user posted image
Kaja08 ne veseli se prezgodaj z slabostjo. user posted image  vsak čas te lahko ujame. lahko pa se ji tudi uspešno ogneš, seveda.
meni je vsak dan bolj slabo. ker je tudi nosečniškega hormona vsak dan več.

zdaj pa grem pančkat. lehko noč vsem skupaj.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 161
11.10.2007 22:09:45   
pikica_30
Kaja08: ja jaz imam tud filing kot da nisem noseča, ker je vse ok, nobenih posebnih težav (spet trkam) in se večkrat vprašam " a sem res?" in zato sem včeri res (nora jaz) naredila še en test, ki je seveda spet pokazal user posted image . Sem sedaj mal bolj pomirjena...
Glede kil: ja, ker sem jaz tud 1. user posted image  ne vem točno kako to gre, samo tudi jaz imam 1 kg več (sem v 7 t) in trebuh že ful napihnjen - hlače tiščijo!!! Ene so rekle, da so šele v 4/5 mesecu dobile opazen trebuh in da so do takrat obdržale iste kile (povejte recept!!!), tako da res ne vem, kako bo z mano takrat. Jem pa tudi jaz isto kot prej, razen na sladkarije sem čist ponorela! Bo treba kar mal merkat. Lp!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 11.10.2007 22:10:41 >

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 162
11.10.2007 23:47:52   
Anonimen
Mene so hlače tiščale, še predn sm nardila test, pa sm pač mislila, da preveč večerjam. Ampak očitno ni blo sam to. Mam pa kr naprej filing, da če bom preveč zakašljala, da bom kr bruhala. Drgač sm pa ok, le prejle mi je blo slabo, po sendviču s sirom.
Joj, kaj šele bo. Saj smo šele na začetku.

NO, zdaj pa res grem, na potem.

Se vam javim v ponedeljek po pregledu.

Čao, fajn se mejte, velik se smejte, pa rade se imejte - tudi s kakšno kilo večuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
11.10.2007 23:48:48   
Anonimen
Kaja08- sm 1.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 164
11.10.2007 23:49:34   
Anonimen
Oziroma drugič ampak predvidevam, da ne šteje, k sm mela ss.

ČAo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
12.10.2007 7:11:50   
beyba
Dobro jutro pupe naj vam postrežem z belo user posted image ali čajem.

Mene pa daje nespečnost in to že dva dni. Popoldne bi spala ponoči pa sam napol a je kateri znano? Včeri sem šla spat ob ene 10 al pa še mal kasnej ker swem bla čist zaspana, pa sem se zbudla dans ob treh in sem bla budno ko čuk. Naspana, nič zoprna... Medtem ko predvčerajšnjem nisem mogla zaspat do treh, sam ni blo panike ker sem bla popoldan. Čeprav me je potem sodelavka vrgla ob pol osmih pokonc tko da sem spet spala manj kot 5 ur...  Upam da se to ne bo ponavljal. Ker mam že vse cunje speglane pa vse oprano, pospravljeno....

Drugače pa slabo mi še ni, sam ko sem recimo kako uro pokonci morm nujno kaj v usta dat( zajtrkov nism poznala) če pa se zbudim ob 8-ih pa sem že takoj lačna mam luknjo v čelodcu, sam ssem ugotovila da kreker pa kozarc vode zadoščata.Žejna sem kar prej nisem bla nikol,, Ne dišijo mi sladkarije, pa senviči pa ... Ubistvu je tko da nekaj bi jedla, pa nič nebi jedla, ker mi nič posebnega ne diši razen solata na 1000 in en način.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 166
12.10.2007 7:24:30   
anonimna thumbs up
Dobro jutro tudi tukaj user posted image  Hojla, beyba user posted image

Na srečo jaz še vedno spim kot klada - težave z nespečnostjo se pri meni začnejo ponavadi pojavljati proti koncu nosečnosti user posted image  Včeraj zvečer sem bila pa itak sklofana do konca, zato sem v hipu mrknila in tudi trdno spala  user posted image  Sanjalo se mi je, da sem šla rodit in je bila porodnišnica tako polna, da smo bile po 3 skupaj v eni porodni... user posted image user posted image

Včeraj zvečer smo na cesti doživeli eno hudo preizkušnjo - sem pisala na temi Majčice, verjetno sem bila zato tako zmahana user posted image  Ko danes tuhtam za nazaj, mi gre na jok in na smeh user posted image

V glavnem, danes peljem očeta k zdrvniku v Celje, zdaj pa imam psihične priprave za na vožnjo user posted image

Lep petek želim vsem user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 167
12.10.2007 7:39:49   
nInAzWeRiNa
hey beyba no jst tut vem kaj je to nespečnost,danes sem se spet ponoči zbudila,bolel me je trebuh pa mal mi je blo slabo čeprov mi razen vrtoglavic še ni bilo kej dost slabo-da nam prehitr rekla. pa tut k se zbudim mam isti problem k ti- ena velka praznina v bušijuuser posted image  za enkrat mi smrdijo sladkarije da o kumarcah sploh ne govorim-bljak,pa sm jih mela prej tok rada, vse se neki obrača,tune prej videt nisem mogla zdej jo jem skor vsak danuser posted image  lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 168
12.10.2007 8:35:00   
Anonimen
Jaz sem prejšnji teden, ko sem naredila test imela cel teden nespečnost. Nisem vedla kaj je to spanje.user posted image  Ta teden se je pa zgodba obrnila, pa samo spim. Po kosilu ko dojenček moram it spat za min 1 uro.user posted image user posted image

Kako ste kaj punce? Jaz sem se danes zbudila z bolečinami v desnem jajčniku al karkol je že bolelo. Maternica se širi, pa ne vem več kakšen občutek je, če te boli jajčnik.user posted image
Drugače sem pa jaz na istem kot nekatere tukaj. Hlače so že kar odpete. Ne dolgo nazaj sem kar precej shujšala pa zamenjala garderobo, zdaj pa spet sranje, ko rabim kaj novih hlač.user posted image   Jaja, če bo šlo tako naprej, ne vem kakšne bomo.user posted image  Mam občutek, da sem se malo zredila, pa e bom šla kar domov zvagat, ker tukaj nimava nobene vage.user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
12.10.2007 8:43:47   
beyba
Evo men so sporočil datum prvega pregleda  na ultrazvoku pikico bom prvič vidla 6.11. zjutraj. Potem pregled mam pa naseldnji 15.11. Ta datum sem diobla že prej za bris vzet, tako da so mi 6.11. sam uZ dodal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
12.10.2007 12:44:21   
lonapo
Olja Junke,

danes ponoči sem se zbudila z neznosno bolečino v trebuhu in se bila sigurna, da je konec moje nosečnosti.

Dobro da je trajala samo par minut, potem pa sem lahko spet zaspala nazaj.

A je to normalno, da te lahko tako grdo zaboli! Kot bi imela najhujše menstrualne krče.

Lp, Lonapo

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 171
12.10.2007 12:55:55   
nInAzWeRiNa
živjo lonapo kot sem že večkrat napisala se to meni dogaja pa ko vstanem me isto boli par minut, upam da bo vse ok z nama!user posted image lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 172
12.10.2007 12:56:18   
pikica_30
Ja tudi pri meni je tako. Še vedno se večkrat na dan pojavljajo bolečine ala hudi menstrualni krči. baje je normalno, ja, ker se maternica razteza. Če pa bolečina ne preneha ali se stopnjuje, pokliči ginekologa.

Lp!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 173
12.10.2007 12:58:12   
Anonimen
Ja te bolečine so tudi pri meni kar pogoste.user posted image  Eh, bomo že potrpele. Če smo vojsko, bomo pa še to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
12.10.2007 16:16:40   
lonapo
Upam, da bo čimmanj zapletov pri nas vseh!

Užvajte v lepem sončnem popoldnevu!

Lp . Lonapouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?