|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
12.10.2007 16:18:55   
Anonimen
Kodrana saj bo s tem se tolaži,da vse enkrat mineuser posted image .Sassy veš pr men je pa tak,da mi je moja G pri prvem ultrazvoku,ki mi ga je naredila,ko sem bila noseča okoli 4 tedne in par dni.Videl se je samo mehurček,ki se je vgnezdil.Ni še bila čist prepričana ali je samo eden,zato mi je pa rekla da sta 1-2.user posted image user posted image !Lahko,da da sta se obdržala oba ali pa tudi ne.Ampak jaz upam,da sta se.Bomo vidli 24.10,ko mam ultrazvok.user posted image Glede teže pa tud pr seb vidim ,da mi je mal poskočla ampak se ne sekiram zarad tega,ker v prviuser posted image sem se zredila 14 kg tak da upam da se zdaj tud ne bom več.Sicer sem pa že po naravi bolj močna,ko bom šla rodit jih bom ziher mela čez 100 kg.Ne se mi smejat ampak ,ko sem šla prvič sem jih mela 106kg.Pa kaj bi blo,če bi ble same suhe na svet,sicer sem pa bolj velika(178 cm)tak da se tud s tem tolažim.Punce po porodu bote vse kile zguble.Nočno vstajanje naredi svoje zato se ne bat.Ker sem trenutno v bolniški pa nosim  same trenirke,da se fajn počutim.Kej novih oblačil si pa ne mislim kupovat,ker tak vprašanje kolk bom še šla delat.Pridne bote zvečer pa se zopet prklopim.ČAOuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
12.10.2007 18:00:31   
fiesta
živijo,

pikica_30, nya, anonimna thumbs up in ostale hvala za topel sprejem user posted image

lonapo in nInAzWeRiNa: tudi jaz imam podobne krče. je tudi mene eno noč vrglo pokonci, ...drugače pa me približno enkrat na dan prime podoben krč. ja, upam, da je to ok.

drugače pa sploh (še?) ne čutim, da bi bila noseča, saj drugih problemov, razen krčev sploh nimam. slabosti se me zaenkrat še izogibajo, pa tudi pod boleče prsi ne vem kaj si prav predstavljat... me že prav malo skrbi user posted image .

sem pa sigurna, da mi tudi to ne uide user posted image

no toliko za enkrat...lepo se mejte čez vikend, pa se še kaj beremo

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 177
12.10.2007 19:46:38   
glen
Pozdravljene.
No se še jaz malo oglasim.
To je moja 2.user posted image  in sem noseča 7 ted.,pdp pa imam 2.6.2008.
Vmes sem imela en ss tako da sem zdaj vsa prestrašena.
Če mi je slabo mi ni o.k. če mi ni, mi spet ni o.k. ker mislim da je kej narobe,.......
Neki me zanima.Večina toži o bolečinah,jaz na srečo teh nimam no mogoče me malo špikne ampak ne neki groznega.
Mam pa en bel izcedek,ki ni zmeraj prisoten.Je prozoren,se vleče in je podoben "šmrklu", in je v zelo malih količinah.
A ma še kira to?

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 178
13.10.2007 5:57:34   
beyba
Ura je zopet odbila 3 in beyba spet ne more spat. Če bo šlo tako naprejj... Upam samo da bo tako kot je že ena omenla, da prvi teden ko je vedla za nosečnost sploh vedla ni kaj je spanje, zdej pa spi ko ubita. Ker tole vstajanje sredi noči je mal zoprno in dolgočasno. Dan je full dolg, pa potem si že ob 5-ih zjutri lačen, če ob treh vstaneš. Tako da je zajtrk že za mano, sem pojedla mandarinco in je bla full dobra. Ponavadi nism mogla jest sadja na tešče, zdej mi pa kar rata. Ugotovila sem da moram jest večkrat na dan po fuill mal. REcimo zdele mandarino, čez dve uri wasa kruhek pa kozarc mleka , potem kako grozdje, pa malo porcijo kosila, pa potem zopet kak sadež.. Takoda upam da se to ne bo poznal na kg, če bom hrano pametno izbirala!
Moj na noben način ni pustil da delam test,ker je to metanje denarja preč. In da naj počakam kak teden 14 dni. Pa me je potem zajebaval, da itak ne bom zdržala 1 tden. Itak da nisem (sam tega on ne ve) , ampak sem ga pa kar naprej hecala in zdražla. Tako da je potem on bil tisti ki je včeraj kupil test, čeprav je bil po njegovih besedah 100% da je ta mesec ratal, ker kar on dela naredi dobro, tut če mu ne uspe v prvo, se pa v drugo tolk bolš da vsekakor rata. ...No pa se mu je včeraj kar smejal,je  že začel imena izbirat, tako da je takoj rekel da ne bosta FRIDA ali OLEJuser posted image user posted image user posted image user posted image s tem sem ga namreč hecala. Nič grem se oblečt, ker me je začel zebsti potem pa najbolje da grem na kak kratek sprehod. Če ne prej se beemo v ponedeljek

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
13.10.2007 9:51:01   
kodrana
jutro.

glen, za mano je tudi en ss. samo, meni so ugotovili vzrok.. delna mola. sedaj upam, da bo vse ok. bomo skupaj držale pesti..
kar se tiče izcedlka. vse je v mejah normale. sedaj, ko si noseča ga je več. prozoren je ok. če bi bil pa kake druge barve, pa ni ok. jaz imam vedno recimo rahlo rumenkastega, nikoli čisto belega.. pa je ok. g. mi je rekla, da bo sedaj več izcedka, treba se je navaditi.
meni je bilo včeraj zjutraj tako slabo, danes pa niti ne. je to ok? sicer prsa me bolijo in so napeta.. mogoče pa še pride, ta slabost!?

beyba tebe pa nespečnost daje. so to živčki? mene pa je še preden sem izvedela za nosečnost dajala taka utrujenost. že ob 8h sem bila takooo zaspana, kar je netipično zame. sedaj se že izboljšuje. boš videla, vse boš nadoknadila.user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 180
13.10.2007 13:42:45   
pikica_30
Mene pa zanima, kdaj povedati domačim (staršem, bratom, sestram) še red 1. pregledom ali potem? Kako ste ve naredile?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 181
13.10.2007 14:21:40   
kodrana
pikica_30 mi2 sva strašem že povedala. ostali pridejo še na vrsto. bila sem že na pregledu, samo se je videla samo lepa gestacijska vrečka in rumenjakov mehurček. plodek bi se moral kmalu pokazat. imam pa naslednji pregled 30.10, kjer bo že vse jasno.
mi2 sva morala povedat doma, ker živiva z njegovimi satrši in sem sedaj začela delat s taščo preko študentskega servisa, tam kjre dela ona. in ker sem dobila rjav izcedek, preden bi morala v službo, sem ji morala situacijo obrazložit. moja mami je pa že zadnjič rekla, da ev da sem spet noseča.. namreč pred 4meseci se ni dobro končalo in so vedeli, da bova spet planirala.
moje mnenje je, da je najbolje povedat najožjim (družini) po prvem pregledu, ostalim po nuhalni.. sicer pa vsak ve zase. poveš tistemu, ki mu zaupaš.
joj sem se razpisalauser posted image .

sanje so se uresničile..

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 182
13.10.2007 18:12:58   
Anonimen
Dan. glen, moji starši že vedo, pa sestra moja. Od njega pa še nihče. Planirava za jutri.Upam.user posted image  Mislim, da imajo pravico vedeti prej kot ostali, ker če bo karkoli narobe (kar nobeni ne želim), bodo vsaj vedli zakaj se gre. In tista spraševanja so potem čisto odveč.
Drugače se pa danes kar dobro počutim ,razen lulanje in še enkrat lulanje.user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
13.10.2007 19:55:18   
*Mojca*
Lep pozdrav vsem!

Tudi jaz sem danes zagledala plusek na CB, tako da se vam pridružujem. PDPja še ne vem točno, ker sem imela čudne cikle zadnje čase, mislim pa da bi moral biti nekje okrog 17.6. Sploh ne morem verjet...

Pa še nekaj me zanima. Je šel dragi z vami na prvi pregled?

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 13.10.2007 20:03:32 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
14.10.2007 10:07:56   
beyba
Dobro jutrouser posted image

Končno smo se mal naspali. Sem spala do 8-ih zjutraj.....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 185
14.10.2007 10:24:53   
kodrana
beybauser posted image .

mene zanima, če je katera, ki ima pdp v začetku junija, že imela prvi pregled?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 186
14.10.2007 18:46:06   
*Mojca*
Prvi pregled in partner? A gre on zraven? Anyone?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 187
14.10.2007 19:32:53   
pikica_30
kodrana po mojih izračunih imam PDP 4.6. pa imam pregled 25.10. Jaz bi raje že ta teden, ampak bo pač treba potrpet. Lp!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 188
14.10.2007 19:36:38   
glen
PDP 2.6./
1. pregled pa sem mela 3.10.(tako zgodi  ker sem mela marca ss),samo se ni še videl utrip,pol sem pa bla naročena čez teden dni ,se pravi ta četr. in se je videl utripuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 189
14.10.2007 19:47:56   
Taula
Prvi pregled in partner? A gre on zraven? Anyone?

Moja G ne dovoli zraven partnerja..šele ko je user posted image  v zadnjem trimesečju. Gre pa vedno z mano, a počaka v čakalnici.

Po moje je odvisno od G do G.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
14.10.2007 20:39:26   
Anonimen
Dober večer. Moram vam povedat, da se precej dobro počutim, jutri imam 1.pregled, pa bomo vidli, če se bo kej vidlo.Po nosečniškem koledarju naj bi bla noseča 6 tednov. Malce me sicer zvija, ampak to je bo najbrž posledica tega, da ne grem preveč pogosto na wc na vel.potrebo.Mam že neki časa probleme s tem. Pa jem velik sadja, pa kr nč. Človek bi pomislil, da me bo razneslouser posted image . V glavnem, moj trebušček se je že kr malo napel. Ampak ne vem, al je to zarad tega ali nosečnosti. KOmaj čakam jutri.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
14.10.2007 20:44:14   
Anonimen
In lep pozdrav vsem junijčicam - že znanim in novim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 192
14.10.2007 20:53:56   
*Mojca*
Hvala taula user posted image

Jutri jo bom poklicala in bom videla kaj bo rekla...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 193
14.10.2007 21:03:01   
Anonimen
*Mojca*- tudi jaz bi si želela, da bi šel moj lahko z mano, pa žal dela. Bo šel pa naslednjič. Saj bo še čas. Smo komaj na začetku poti.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
15.10.2007 8:34:59   
Anonimen
Kodrana,

jaz imam po mojih izračunih pdp 2.6. in imam prvi pregled v sredo (17.10.). Komaj čakam user posted image . Pa da se končno rešim te anonimnosti user posted image . Danes sem začela (že) 8. teden.....se mi zdi, da gre ful hitro....

No, kaj več v sredo, ko bom (upam) lahko povedala samo lepe novičke user posted image .

En lep sončen dan vsem!

Anonimna user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
15.10.2007 9:01:26   
Anonimen
Ojla!Si lahko mislite,da cel vikend ni delal internet?Groza.Sem vse skup mal pogrešala.Danes pa dela hvalabogu.Naj vam povem še to,da so se mi začele take slabosti da je groza,Bruham ne ampak slabo mi je pa za znort.Kar pojem mi ne paše.Ponoč ne spim skor nič enostavno sploh nisem zaspana.Kaja prosim popravi moj datum poroda na 2.6,sem se šele zdaj am vzela da je 4.6.Mogoče sem pa tud jaz narobe na začetku sporočila.Hvala ti.Jaz imam ultrazvok tudi šele 24.6.Ga komi čakam,da mi potrdi koliko jih je.Lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 196
15.10.2007 9:07:32   
adeja
Jutro vsem!

Jaz pa imam po mojih izračunih PDP 12.6., a nisem prepričana, ker nisem čist sigurna da sem imala zadnjo m 5.sept, ali kakšen dan sem pa tja.... Upam, da bo držalo. Tako imam prvi pregled jutri. Potem bo vse potrjeno, ker se mi še kar ne zdi resnično. Sem bolj med neučakanimi in če se spomnim 1.user posted image se mi je taaaaaakoooooo vlekla, da se mi zdi, da sem bila celo večnost noseča. Bomo videli kako bo v drugo.

Tudi moj dragi dela in ne more zraven na pregled. Bo pa šel sigurno na ultrazvok.  Sedaj, ko je treba še z najino deklico hodit non stop na kake preglede, je težko skombinirat tolko fraj ur, pa bolniških, ki jih bo sigurno kar nekaj, glede na to, da gremo novembra prvič v vrtec, pa jaz sem v novi službi in se že itak sekiram, ker bom prehitro odšla....
Pa lep delovni teden vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 197
15.10.2007 9:36:07   
lonapo
Dobro jutro junijke,

pozdravljene nove nosečke user posted image ..
Danes mi je spet blaznooo slabo, vendar bruham ne imam pa cmok v grlu; sploh nimam nobenega poželenja do hrane, pojem pač kar si pripravim, v 1. user posted image pa v trgovini niso dovolj sladkarij prodajal.

V glavnem lena sem na polno, sm doma mam fej dneve do čet., tamali mi dela družbo, pa še varstva mi ni treba plačevat!

Sploh se mi ne da več v službo! Bi bila kar doma.

Se še pišemo, grem mal pospravljat.

Lp, Lonapo

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 198
15.10.2007 10:00:10   
anonimna thumbs up
Dobro jutro, punce user posted image

Kako kaj počutje med junijkami? Še katero tako obupno zebe kot mene? Sploh se ne uspem segreti, ne glede na to, koliko oblačil navlečem nase user posted image

Aja, moj G pri prvem pregledu, kjer dela vaginalni UZ, ne dovoli partnerjeve prisotnosti. Meni osebno sicer ni jasno, zakaj, ker je moj user posted image  spodaj itak že vse videl (drugače tudi user posted image  ne bi bilo user posted image ), poleg tega je bil prisoten tudi pri porodu. Škoda user posted image

No, lepo začnite nov teden, se beremo user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 199
15.10.2007 10:09:33   
pikica_30
Dobro jutro, dober dan!

Mene tudi skoraj skoz zebe, sploh imam pa ledene roke in noge. Moram doma imeti kalorifer prižgan zraven radiatorjev.
Pa še to, če mislim, da imam vnetje mehurja (sem ga že v preteklosti večkrat imela, zato vem, kako izgleda), ali naj pokličem G? Ali me bo prej naročil - drugače imam 1P 25.10.? Imam izcedek, takšen rumenkast kašast bolj gost, ali je to znak vnetja? Pa koliko je takšno vnetje ali vnetje mehurja nevarno za user posted image ?

lp! 

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?