|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
10.10.2007 18:24:14   
fiesta
živjo vsem junijčicam 08!

Tudi midva z user posted image sva zagledala user posted image in sva seveda vsa navdušena. Po mojih izračunih sodim tudi jaz v junij, zato sem se opogumila in skenila, da se oglasim. Prvi pregled imam 6.11. in ker je to moja prva nosečnost ga res že težko pričakujem.

Držim pesti za vse vas user posted image in upam, da bomo fajn čvekale.

lp, fiesta

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 126
10.10.2007 21:13:05   
Anonimen
Anonimna2 saj imaš prav.Jaz upam,da bo resnično pozitivno.Se boš pa potem razkrila,ko boš 100% prepričana.Cofijana tud men hoče bit neki slabo ampak še kar gre,kar se pa mojega počutja tiče je pa danes totalno na psu.Vreme vpliva in povečani hormoni.Zdaj imamo take brezvezne skrbi čez 7 mesecev pa bomo imele druge bolj prijetne.Saj o nečem pa moramo klepetat.Ultrazvok mam čez 14 dni komi čakam.Kar se tiče weceja pa takole ponoči grem približno 5krat čez dan pa še večkrat.T o vse spada poleg.Vse si pa tud nismo enake hvalabogu.Pa še neki vas nej čist potihem vprašam kok je kaj z možmi?Moj me kar naprej ocvaja in hodi okoli mene meni pa niiiiii ne morem pomagat za sex pa res nimam od kar vem,da sem noseča nobene potrebe.Upam,da je katera ista kot jaz.LEP POZDRAV VSEMuser posted image

(odgovor članu Cofijana)
  Neposredna povezava do sporočila: 127
10.10.2007 21:39:03   
Anonimen
Ne rabiš se sekirat, ker večina bivših nosečnic, ki jih poznam, pravi, da so med nosečnosto velikooo sexale: Na začetku sicr ne, pol pa. Mogoč bo tud z nami tako.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 128
10.10.2007 21:51:58   
sassy
Ojla, se nas je pa res že veliko nabralo. user posted image

Moj izcedek se je umiril in je sedaj samo še lepe prozorne barve, tako da upam, da je bilo to res samo od ugnezditvene. Drugih izrazitih znakov nimam-slabo mi hvala bogu ni, občasno malo čuden občutek v želodcu, predvsem kadar sem lačna, verjamem da bo tako tudi ostalo user posted image

Občasno špikanje tu in tam, največ "težav" pa mi delajo prsi user posted image

Prvi pregled imam 30.10. takrat naj bi bila v 8. tednu, v službi pa sem povedala ravno včeraj. Mojemu šefu in direktorju, ravno zato, ker smo sredi nekega projekta in je potrbno veliko potovati z letalom (vsake 14 dni), pa se mi je zdelo ok, da povem, da bojo vedeli, če bom imela kake težave in ne bom mogla toliko hodit okrog.

Moj šef je bil ful vesel (res, da je vedel, da delamo na dojenčku), direktor pa je bil kar presenečen. Po moje še ni pričakoval, da jih bom zapustila user posted image

Res pa je, da imam službo za nedoločen čas in ful vredu šefa in sodelavce.

Sama sigurno še ne bi tako hitro povedala, če mi ne bi bilo treba toliko hoditi naokrog-tako pa je bolje da vejo, ne pa da bi se nekaj zgovarjala.

Upam, da se bo vsem izteklo tako kot upate in si želite. user posted image user posted image

LP

Junija smo dobili morskega dečka. JUHU

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 129
11.10.2007 0:47:17   
beyba
Sej za nazaj sem vas bolj malo brala. Da se vam pofočkam na tem forumu. Danes sem naredila test in je bil +, tako da jeeeejjjj!!!

Neklje po izračunih bi moral biti PDP 20.6.2008

Jutri pa vas prederem in vam napišem kaj več. Počasi bi bil čas za v posteljo pa iz vznemirjenja ne morem spat!!!

KAteri znano?

(odgovor članu sassy)
Neposredna povezava do sporočila: 130
11.10.2007 0:48:30   
pikica_30
En hiter pozdravček preden šibam spat!

Fiesta in beyba dobrodošli med nami, se tudi jaz veselim čvekanja! user posted image

Jaz se počutim ok, mogoče imam še več energije kot sicer, nisem utrujena, zaspana, nič me ne boli razen špikanje tam dol, tudi mi ni nič slabo, lahko kar potrkam!

Glede sexa: mogoče se meni lušta bolj kot prej, ampak hočem počakat do 1 P in če bo vse ok (kar močno upam), potem navali narod! user posted image

Aja glede wc-ja: me pa mal skrbi, ker jaz ponoči sploh nikoli ne grem, čez dan pa ene 5x! Upam, da ni kaj narobe! Lepo spite! Nočko!

(odgovor članu sassy)
Neposredna povezava do sporočila: 131
11.10.2007 7:21:14   
Anonimen
Dobro jutro vsem skupaj, jaz ne morem spat, pa čujem že od 5.30.

Pikica_30 - jaz ponoči tudi ne grem na wc, pa zelo veliko pijem.
Fiesta in Beyba - en lep pozdrav, dobrodošle med junijčicami.

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
11.10.2007 8:43:22   
anonimna thumbs up
Dobro jutro user posted image

nya, ti si pa danes zgodnja... user posted image

beyba, bravo user posted image user posted image user posted image  Znano, znano user posted image  user posted image  Super, da si se nam pridružila user posted image

sassy, sem res vesela, da imaš tako fajn šefa user posted image  In da se je izcedek umiril user posted image  Zdaj pa le uživaj user posted image  Kar pa se prsi tiče, joj, mene bradavice tako bolijo oz. so tako občutljive, da sem morala za čez noč obleči oprijet modrc, ker me je drugače vsak premik pižame zaskelel kot user posted image

pikica_30, nehaj toliko skrbeti user posted image  Pri tebi vse (špikanje, lulanje,...) poteka tako, kot mora, zato UŽIVAJ user posted image

žanka, tudi meni ternutno ni ravno do seksa user posted image  Ampak se stanje popravi čez čas, vsaj pri meni se je v vsaki od prejšnjih nosečnosti user posted image

fiesta, dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Pozdravček tudi ostalim user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
11.10.2007 9:39:07   
Anonimen
Lp,

anonimna user posted image  tukaj. Glede anonimnosti - jaz imam podobne razloge za anonimnost kot druga anonimna. Ne bi namreč želela, da za mojo user posted image  drugi zvedo na tak način - me namreč po nicku nekaj uporabnic pozna tudi osebno...Sej ne bom več dolgo anonimna - samo da grem na pregled 17.10. in če bo vse ok, ne bom več tajila. V službi sicer namravam povedati po prvonovembrskih praznikih.

Drugače pa sem jaz bolna - bi mogla dobit antibiotike, ampak ker sem tako sveže noseča je to odsvetovano. Tako se zdravim na bolj "domač" način - grgranje žajblja ipd...

V tej nosečnosti se pa tudi, za razliko od prvič, srečujem s slabostjo...Prej, ko sem hodila po stopnicah do stanovanja, mi je kar obračalo, da sem komaj odklenila in prišla do wc-ja. Sem mogla iz stanovanja umaknit vse dišave, ker mi vsakl močnejši vonj obrne. Prva nosečnost je bila oh in sploh  - sem kar vedela, da ne morem imeti iste sreče dvakrat user posted image .

Me veseli, da se nas je toliko nabralo user posted image . Junij je res lep mesec - meni se vse pomembne stvari v življenju dogajajo ravno junija user posted image , pa še rojstni dan imam v tem mesecu...

Toliko na kratko - imam čez dobro uro zdravnika, da vidimo, če sem se rešila pred antibiotiki....

Lepo se imejte in čim manj nosečniških težav in težavic user posted image

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 134
11.10.2007 13:05:52   
nInAzWeRiNa
živjo punce, mene pa kr mal skrbi ker me vedno bolj boli trebuh danes sem se celo zbudila ponoči in sem mela občutek kot da se mi bo ulilo pa še beli tok ni več prav bel ampak majčken rumenkast, upam da je vse ok drugač mam pa itak v torek pregled tko da bomo vidl, jst že kar odštevam dneveuser posted image .
lp srečke nosečkeuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 135
11.10.2007 13:08:10   
Taula
Če je rumen je možno da imaš malo vnetja.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 136
11.10.2007 13:17:52   
beyba
Lep pozdrav, sej sej  se kar uštulla pa sploh nisem vprašala če se strinjate user posted image

ZAenkrat pri meni ni nobenih težav, kot da ni nič, kot da nebi bila...nekako sploh ne čutim, razen kakega špika vsaketoliko časa tam doli, pa paše mi jest zam lahko hrano-zelenjava, krompir, sadje, žita, mleko,....

Če se bo tko na daljevalo bom presrečnauser posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 137
11.10.2007 13:18:34   
nInAzWeRiNa
zdej sem si malo odahnila ker sem imela en teden nazaj zdravniškega za službo in ker sem šele začela delat in že zanosila me je bilo strah da mi ne bojo podaljšali pogodbe ko bojo dobili izvide no danes pa sem dobila izvide domov in nikjer ne piše o nosečnosti in vse  zgleda okuser posted image super en kamen na srcu manj-za enkratuser posted image . kako se pa druge kej počutite danes, jst sem danes frej in sem se naspala kot že dolgo ne!user posted image  lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 138
11.10.2007 13:37:32   
kodrana
ojla.
sicer po zm spadam še med majčice -pdp 30.6, a imam ovulacije okrog 18-19. dneva v ciklusu, tako da se zna zgodit, da bom imela pdp prestavljen v junij.
včeraj sem bila na pregledu in kaže, da bo vse ok. plodeka se še ne vidi, se pa vidi lepa vrečka in rumenjakov mehurček. vendar pravi g., da je vse normalno.
meni je že slabo. danes mi ni dišalo kosilo. skoraj sem bruhala.
kako se pa kaj ve počutite? že kaj slabosti? utrujenost je že gotovo prisotna, kaj?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 139
11.10.2007 13:48:37   
Anonimen
Zdravo Kodrana sem večkrat pomislila tud na tebe,če si boš slučajno premislila in boš raje junijka.Sem vesela zate,da je vse vredu.zdaj glih nevem katera je rekla,da se je zbudila sredi noči,ker je imela občutek,da se ji bo ulilo in,da jo boli trebuh.Veš tudi jaz sem kakšen teden dva nazaj imela nonstop strahove,da se mi bo ulilo še posebno ponoči.Potem sem pa sama sebi rekla,da o tem ne bom več razmišljala,ker kakor mi je usojen tako bo in upam pa seveda na najboljše.To so tisti začetni strahovi.Po 24.10 se pa čujeva Kodrana!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
11.10.2007 13:53:42   
kodrana
žanka hvala. jaz sicer imam zdaj naslednji pregled 30.10. ti mi pa le poročaj kako bo. ti boš že vidla dva srčka. user posted image user posted image user posted image

mene je tako šraufalo takrat, ko naj bi dobila M, da sem bila 100%, da se bo vsak čas ulilo. potem pa M ni bilo in sem vseeno naredila test in je bila user posted image user posted image . user posted image  potem se je počasi začelo umirjat. bili so kar konkretni krči. sedaj jih pa ni več.. normalno je, da te v začetku šraufa.. če bodo pa krči hudi in poleg še kaka krvavitev je pa dobro stopit do zdravnika.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
11.10.2007 14:05:29   
Anonimen
Saj smo boge me ženskice,kaj vse moramo dat skozi a ne?Zdajle grem po sina v šolo in najprej me bo vprašal:Mami kak je že velik?Takle? In pokaže s tistimi malimi prsrki tam nekje 10 cm.Ah ti otroci kok so včasih posrečeni .Moj mali misli da pikica v trebuhu raste z vesoljno hitrostjo.Pa saj bo.Lepo se mejte zvečer,ko mam pa spet svoj mir pa zopet pržgem računalnik in sem že na Ringaraji.Se mi zdi ,kot da sem mal zasvojena že s temuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 142
11.10.2007 14:34:56   
lonapo
Drage moje Junijke,
men se dons tako spi, sedim že cel dan za računalnikom v službi in skor smrčim zraven. Noro sem utrujena, tega res nisem navajena iz prve nosečnosti.

Upam da bo kmalu boljš.

Ja mene tudi na momente ful zvija in imam občutek da se bo samo vlilo še!

lP, Lonapouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 143
11.10.2007 14:46:59   
glen
2.junij/ glen/ 2.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 144
11.10.2007 14:52:23   
anonimna thumbs up
Ej, kodrana, po moje bova obe vsaj uradno pristali tule user posted image user posted image  

Slabosti, ja... Sploh ne vem, zakaj se jim reče jutranje slabosti user posted image  Meni je najhuje popoldne in zvečer, celo ponoči sem se že zbujala zaradi slabosti user posted image

Lonapo, tudi mene je po izostanku M obupno zvijalo - kot pred M. Tako da je res to čisto normalno user posted image

Pozor, kar piše naprej, ni za slabe želodce!

Jaz sem ravno končala z drgnjenjem hlač naše male frače, ki se je tako konkretno pokakala, da plenica ni zdržala in je razmazan kakec pristal v hlačah. Bljak user posted image  To je bil šele test za mojo tolerančno mejo pred bruhanjem... Šlo je "glih za glih", še dobro, da je bil wc zraven user posted image

Držte se user posted image

(odgovor članu fiesta)
Neposredna povezava do sporočila: 145
11.10.2007 14:56:56   
lonapo
Jah no jest zaenkrat še prebavljam drek od tamalga; ugotovila pa sem, da ima vsaka stvar zelo močen vonj! Posebel čistila in dišave!

Neposredna povezava do sporočila: 146
11.10.2007 15:35:56   
adeja
Oj junijke! Da se še jaz malo javim! Sem že mislila, da so slabosti stvar preteklosti in da jo bom v tejuser posted image boljše odnesla, pa mi je zopet takoooooo slabo, da bi kar bruhala pa ne morem. Danes sem že zjutraj imela močen glavobol, tako da se nosečniške tegobe že začnejo. Isto kot prvič,... bo že!!!! Za majhno pikico se vse potrpi. Pa ve? Uživajte v tem blaaaaženem stanju!user posted image

Nika je najin sonček.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 147
11.10.2007 15:53:26   
kodrana
jaz sem včasih na robu bruhanja.. se potem vležem in se malo poleže. joj, da bi mogla še kakce vohat, bi takoj bruhi-bruhi.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 148
11.10.2007 16:06:52   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

jaz sem včasih na robu bruhanja.. se potem vležem in se malo poleže. joj, da bi mogla še kakce vohat, bi takoj bruhi-bruhi.

Kaj vohat... Drgnit s hlač!!! user posted image user posted image user posted image  Ja, zdaj se smejim, prej mi niti pod razno ni šlo na smeh user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 149
11.10.2007 18:27:54   
Anonimen
A zato je blo men dans tko slabo, k sm bla na obisku na eni kmetiji, pa sm šla za 2 minuti v hlev. Sm mislila, da bom skup padla. Ful sm prehlajena, ampak tisto mi je pa kr dihalne poti odprlo.

nInAzWeRiNa - saj na zdravniškem pregledu za službo ti po zakonu ne smejo preverjat nosečniškega hormona, ker je to tvoja osebna pravica, in če bi ti slučajno ga, je to kratenje človekovih pravic
beyba - sej po moje je ta forum tko mišljen, da se sam uštuliš, ker ti veš, kdaj maš pdpuser posted image

Ko sem brala malo po forumih vsemogoče teme, bi me pa kmal kap. Ješ lahko to, tega ne,...Mislm, mene bo brez majoneze kap, brez tatarca si ne predstavljam novega leta, brez kajmaka pa ne lepinje. Kaj pa sploh lahko pol jem? Sem se odločila, da bo vse jedla, sam v manjših količinah.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?