|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
8.10.2007 23:07:27   
Anonimen
A mi lahko katera pove, kaj naj naredim, da se obranim prehlada? Prvič, ko sm mela pol ss, sem bla tud prehlajena, pa so mi rekli, da je bil najverjetneje kriv virus, pa ne bi šla rada še enkrat skozi to. Aja pa še to, kaj je boljše Tifol al kej druzga? Ker ga bom začela jesti z jutrišnjim dnem, ga morm še nabavit, pa me zanima, kaj je bolje. Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
9.10.2007 6:47:15   
nInAzWeRiNa
živjo jst se vam pridružujem, pdp imam pa po mojih izračunih 12.6., natančneje pa še povem po 1. pregledu k ga mam 16.10- sej verjetno še ne bom vidla pikice ampak vseeno komi čakam jupiiiiii,včeri sem staršem povedala čeprav sem misnla še malo počakat pa me je lih tko vprašala da nisem hotla lagat, in je bla toook vesela da je kar jokalauser posted image        
lp, vsem pa še enouser posted image  za srečo da bo vse ok

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
9.10.2007 12:22:10   
lonapo
Ojla,

zanekrat nimam nobenih nosečniških težav, razen mal me šraufa po trebuhu,
energije mam pa ful preveč.
Ja, pregled imam šele 08.11, joj kolk se mi bo spet vleklo!

A ste imena že kaj izbirala?

Lp, Lonapo

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 103
9.10.2007 16:37:08   
Kaja08
Živijo! Čestitke novim nosečkam - no, pa se tud junijčice že kar pridno zbiramo!
Nya, jaz jem Tifol - baje, da so v redu tud Elevit, ker naj bi vsebovale več vitaminov, samo so še enkrat dražje. Jaz itak pojem ful mandarin, pa cedevito pijem, tako da se mi zdi brezveze še Elevit kupovat. Prehlada se pa reši s čimveč vitamini - limone, cedevita, pa veliiiiikkk čajev in počitka.
lp

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 104
9.10.2007 16:39:12   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2. user posted image (1P 8.10.)

2. junij
Kaja 08
1.user posted image   (P 22.10.)
Anonimna 2.user posted image (1P 17.10.)

4. junij
Žanka 2.user posted image ( user posted image user posted image )
Pikica_30 1.user posted image (1P 25.10.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image

10. junij
na_go   (1P 26.10.)

12. junij
adeja    2.user posted image  
nInAzWeRiNa (1P 16.10.)

13. junij 
lonapo    2.user posted image   (1P 8.11.)

14. junij
Nikita
Nya

15. junij
sassy 1.user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image  
anonimna2 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 105
9.10.2007 17:34:19   
Anonimen
Anonima 2 user posted image  tuki

Žanka, jaz sem anonimna iz 2. razlogov - ker ne bi rada, da vsi drugi vedo prej kot moji najbližji in  ker še sploh ne vem ali sem ali nisem noseča. Ker nisem zdržala em včeraj delala test, ki žal kaže, da nisem, user posted image  pa tudi še ni...  No klepetat mi je pa vseeno fino z vami, da se mal spomnim kako in kaj.

Jaz sem ene 2-3 mesece nazaj, ko sva začela delat na user posted image  kupila tifol, ampak jih ne jemljem prav redno user posted image . Itak sem optimistično predvidevala, da nama bo takoj uspelo, ko bova nehala paziti - vsaj pri ta prvem je bilo tako, ampak zdaj je manj časa, manj akcije, saj veste kako gre to user posted image .

Pa po mojih izkušnjah s prebavo se splača pit donat ter jest suhe slive - slednje tudi zaradi železa, ker ga bomo rabile na zalogo.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
9.10.2007 18:38:53   
Anonimen
Jst sm se pa dans naročila, pa mam že 15.10.pregled. Supr, kajne? Sem bila v lekarni, pa sm kupila tifol za naprej, za zdej so mi pa priporočili centrum materna, k baje vsebuje vse vitamine. Veliko časa preživim z ljudmi, pa se ne želim česa nalezt.
KOmaj čakam na pregled, upam, da bo vse ok.

Lp vsem junijčicam

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
9.10.2007 18:47:44   
pikica_30
Jaz tud jem centrum materna, ki ima isto kot tifol 0,4 mg folne, ampak ima zraven še druge vitamine in minerale.

Žanka, jaz imam tudi ves čas belo rumen beli tok (pa sem ga itak imela že več let pred zanositvijo) in še vedno imam take krče in bolečine kot pred M - sem ravno na eni drugi temi spraševala, če je to normalno.

Pa še nekaj: vse govorite, da non stop hodite na wc, jaz pa ful malo hodim oz. kadarkoli grem je bolj malo, res pa je, da sigurno premalo pijem. Koliko ve pijete na dan? Ali je zaradi premalo lulanja kaj narobe?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
9.10.2007 18:50:28   
pikica_30
Aja pa še to, preden sem vedela, da sem sploh noseča (4., 5. teden) sem bila fejst prehlajena in sem ene 5 dni jemala vsak dan po 2 vrečki Lekadol zrnc za zmešat z vodo. Ali je to zelo narobe?

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 109
9.10.2007 18:54:40   
anonimna thumbs up
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Aja pa še to, preden sem vedela, da sem sploh noseča (4., 5. teden) sem bila fejst prehlajena in sem ene 5 dni jemala vsak dan po 2 vrečki Lekadol zrnc za zmešat z vodo. Ali je to zelo narobe?

To je čisto v redu, nič ni narobe user posted image  Lekadol je v nosečnosti eno od najvarnejših zdravil, zato kar brez strahu user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

Neposredna povezava do sporočila: 110
10.10.2007 9:28:05   
anonimna thumbs up
Na tejle temi pa niste (nismo user posted image ) čisto nič pridne... Premalo pišemo user posted image  Kako se počutite? Jaz opletam med majčicami in junijkami, ker bom imela uradni PDP najbrž v začetku junija, sem pa prepričana, da bo rodila že maja user posted image  Pretekle izkušnje kažejo na to user posted image
Končno sem priklicala ambulanto svojega G, kjer sem zdaj dobila datum prvega pregleda 26.10. user posted image  user posted image

Vsem želim en prijeten dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
10.10.2007 10:28:31   
Anonimen
Res je. Men je čudno, da imate vse tko pozn prvi pregled, jaz mam pa že 15.10.
Danes sem čist čudna. Od včeraj mam čist zabit nos, pa dans me malo bolj špika, drgač pa slabo mi sicer ni, je pa res, da ne vem, kdaj se slabosti sploh začnejo. Upam, da mi niti ne bo, ker bi rada delala, ne pa bla na bolniški celih 9 mesecev. Anonimna thumbs, ti imaš že izkušnje, dej povej kej, ker nas je kr neki, ki smo 1user posted image .

Bodite pridne, velik se smejte, rade se imejte.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
10.10.2007 11:18:09   
lonapo
Olja, ja res nismo najbolj pridne!

Mene to nosečnost zelo dajejo stranski učinki. Slabo mi je po malem cel dan, včeraj zvečer me je tako šrufal po trebuhu, da sem mislila, da je že kaj narobe.
Tečna sem, utrujena...
V prvi nosečnosti pa čisto nič.

Bomo pač morale preživeti.

Lp, Lonapo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
10.10.2007 12:46:34   
adeja
No, naj še jaz nekaj dodam, da bomo bolj pridne, jaz pa v službi malo manjuser posted image ! Tudi jaz imam pregled že 16.10, upam, da se bo že kaj vidlo, glede na to, da bo to šele 6.teden. V 1.user posted image sem imela prav tako v 6.tednu in se ni, pa sem morala ponovno prit v 8. Upam, da sedaj ne bo treba. Ne bi rada med službo tolko ven skakala glede na to, da sem šele 2.teden v službi(sem jo menjala). Sicer bi pa blo fajn iti večkrat majhno pikico pogledat. Drugače se počutim super. Bolše kot v 1.user posted image .Takrat se mi zdi, mi je bilo bolj slabo, sedaj pa mi je samo tu pa tam. Se mi zdi da mi je bilo le prejšnji teden malo bolj. Da ne bom prehitro govorila, saj je šele čisti začetek, da bi le tako ostalo, še naslednjih 8 mesecev. Pa tudi ostalim srečkam nosečkam želim prijetno nosečnost in pustite se čim več razvajat!!!!!!

Ja, naj dodam, da mene bolj skrbi kako bo, ker bom morala predčasno iz službe, ki sem jo dobila za 1 leto, pa sva planirala, da nama ratauser posted image tam nekje po novem letu! Zdaj sem sicer zeeeeloooo vesela zase , za nas, za pikico, a za službo pa me tudi zelo skrbi. Kaj čem, saj je samo nekaj mesecev ane? Saj takih stvari se res ne da točno splanirat. Ker če ne bi takoj uspelo bi se pa znalo v drugo stran zavleč, kar bi bilo dosti hujše, glede na to kaj vse berem na RR. Pa vaše mnenje? Lp

Nika je najin sonček.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 114
10.10.2007 13:04:00   
lonapo
Adeja,

jest sm imela tudi službo za določen čas v prvi nosečnosti, na porodniško sem šla pred iztekom pogodbe, ko mi je pa pogodba poptekla mi jo pa pač niso podaljšal, porodniška ti pa laufa preko sociale.

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 115
10.10.2007 14:32:03   
Anonimen
Evo mene. Vsak dan moram lepo po kosilu spat vsaj za 1 uro (če ne dlje). Ker ne zdržim. Sem pravi mali zaspanček.user posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
10.10.2007 14:48:30   
Nikita
No, sam tolk, da sporočim, da me lahk črtate z vašga seznama. user posted image Moji najhujši sumi so se potrdil. Takoj ko sem nardila test in je bil + sem dobila rjavkast izcedek in pol se je začel in se vlil, tak da ni blo več dvoma, da je spet šlo naprej. Sem ful jezna. Ko vsaj ne bi delala testa, pol ne bi vedla, da je bil še en ss. Sem pa takoj klicala v ambulanto v MB in imam v petek prvi UZ za IUI. Punce...ne vem kak naj vam povem, da sem vesela za vas in vam resnično privoščim brezskrbno nosečnost in zdrave otročke.user posted image Pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 117
10.10.2007 14:50:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita

No, sam tolk, da sporočim, da me lahk črtate z vašga seznama. user posted image Moji najhujši sumi so se potrdil. Takoj ko sem nardila test in je bil + sem dobila rjavkast izcedek in pol se je začel in se vlil, tak da ni blo več dvoma, da je spet šlo naprej. Sem ful jezna. Ko vsaj ne bi delala testa, pol ne bi vedla, da je bil še en ss. Sem pa takoj klicala v ambulanto v MB in imam v petek prvi UZ za IUI. Punce...ne vem kak naj vam povem, da sem vesela za vas in vam resnično privoščim brezskrbno nosečnost in zdrave otročke.user posted image Pa pa

user posted image user posted image user posted image user posted image  ojoj. Drži se punca. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nikita)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
10.10.2007 15:18:29   
adeja
Nikita, vem, da ti je hudo, a vedi da za vsakim dežjem posije sonček in tudi tebi bo!!!!Sigurno! do taktrat pa potrpi. Upanje umre zadnje!

Lonapo, hvala za tvoj odg. Vem,da je tako, a mi je malo hudo, ker sem jaz ze imela sluzbo za nedoloč. čas- ne bom opisovala na dolgo in široko, ker ni pomembno,kaj je blo, pol sem dala odpoved in sem sedaj tu kjer sem. Tako je to. Vse se spreminja. Na prvo porodniško sem šla še iz službe za nedoločen čas. Sedaj pač nisem navajena. A upam, da bo vse ok. Malo se bojim, ker se mi zdi met otroke velika odg. in upam, da nisem neodgovorna, ker si to drznem,... Saj po drugi strani pa nekateri imajo finančne pogoje za 10 otrok, pa enega ne morejo imeti. Kruto. user posted image

Pa ostale srečke nosečke? A ste kaj tudi tečke? Jaz znam včasih pa zelo zatežit. Predvsem mojemu dragemu. Drugače pa počutje -tako fizično še vedno presentljivo dobro. Slabost me nič kaj dosti ne daje. V prviuser posted image pa 4 mesece non stop. No, naj tako kar ostane. Lp vsem!

Nika je najin sonček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
10.10.2007 16:29:28   
Cofijana
Zivjo kako ste? Jaz sem dons ze cev dan neki slabe volje pa slabo mi je za umret, sam to je smotan k ne morem bruhat. Drugac pa bo pa vceri sm poklicala g in imam pregled 22.10. tko da me je mal strah. No Adeja da ti povem glede mojega razpolozenja je skor podobn kot tvoj  pa se neki a je mozn da se lahko spremenis. Nikita ti pa se drzi. No lepo se imejte.

(odgovor članu adeja)
Neposredna povezava do sporočila: 120
10.10.2007 16:33:23   
anonimna thumbs up
Draga Nikita, meni je iskreno žal user posted image user posted image  Drži glavo pokonci, bodi še naprej pogumna, toliko si že pretrpela, tudi zate bo posijalo sonce user posted image  Želim ti vso srečo v prihodnje, v mislih sem s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

adeja, razumem tvoje razmišljanje okrog službe... Sama sem ravno tako v času prve porodniške imela službo za nedoločen čas. Ampak sem potem postala pogrešljiva žrtev stečaja. Kalvarije okrog služb na določen čas v letih, ki so sledila, ne bom opisovala. Na drugo porodniško sem šla iz službe za določen čas, pogodba mi je potem pač potekla, podaljšali mi je niso - jih itak razumem, sebe pa tudi! No, zdaj sem brez službe, sva se pa z možem odločila, da je pravi čas za trejtega ravno zdaj - če bom čakala na službo za nedoločen čas, lahko čakam do 40. leta... Porodniško bom prejemala, ker sem bila v zadnjih 3 letih več kot eno leto v kosu zaposlena, trenutno sem pa brez dohodkov, ja. Ampak gre user posted image  Vse bo ok, boš videla user posted image

na_go, tudi jaz sem po kosilu malo zadremala z mlajšo piko - me je kar potegnilo "noter" user posted image  Danes je tak zaspan dan... user posted image

nya, če bom lahko s kakšno izkušnjo iz preteklih nosečnosti kaj uporabnega svetovala, se vsekakor oglasim user posted image

lonapo, super, da sem še tebe zbezala na plano user posted image

Pozdravček za vse user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
10.10.2007 16:38:08   
Kaja08
Ojla bejbe! Končno sem doma in sem se seveda takoj zapodila za računalnik, da vidim, kaj je kej novega. Nikita, zelo mi je žal za tvojo user posted image . Ampak ne obupaj!!! Saj bo kmalu, boš videla!!
Pikica_30 - baje je treba popiti vsaj 2 litra vode na dan. Jaz s sabo nosim flaško ko  mali otrok in se nacejam s to vodo. Mi že kar malo najeda, ampak za user posted image  se splača potrpet user posted image  Na WC pa hodim kar pogosto, ja. No, sicer sem že prej skoz lulat hodila, me je fant že prav zafrkaval - očitno mam bolj majhen mehurček user posted image
lp

SEZNAM JUNIJČIC 2008

1. junij
TamaraJ
2. user posted image (1P 8.10.)

2. junij
Kaja 08
1.user posted image   (P 22.10.)
Anonimna 2.user posted image (1P 17.10.)

4. junij
Žanka 2.user posted image ( user posted image user posted image )
Pikica_30 1.user posted image (1P 25.10.)

5. junij
Cofijana  1.user posted image

10. junij
na_go   (1P 26.10.)

12. junij
adeja    2.user posted image   (1P 16.10.)
nInAzWeRiNa (1P 16.10.)

13. junij 
lonapo    2.user posted image   (1P 8.11.)

14. junij 
Nya (1P 15.10.)

15. junij
sassy 1.user posted image

????
anonimna thumbs up
3. user posted image   (1P 26.10.)
anonimna2 

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 122
10.10.2007 16:52:51   
Cofijana
Kaja 08 jaz imam tud prvi  pregled 22.10. tako kot ti si pa kar pridna , da tako hitro napises vse lepo se imej

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 123
10.10.2007 16:56:57   
anonimna thumbs up
Cofijana, ne bit slabe volje, vem, kako je, ko ti je slabo, ampak bruhat pa ne moreš user posted image  Glavno, da pikica raste user posted image

Kaja08, zaslužiš eno veliko pohvalo, ker pridno dopolnjuješ seznamček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cofijana)
Neposredna povezava do sporočila: 124
10.10.2007 18:09:59   
Cofijana
Ja hvala  anonimna thumbs up sej zdej sm mal bols ker sem sla mal na zrak .                                                                    Lp vsem nosecnicam user posted image .

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?