adeja
|
No, naj še jaz nekaj dodam, da bomo bolj pridne, jaz pa v službi malo manj ! Tudi jaz imam pregled že 16.10, upam, da se bo že kaj vidlo, glede na to, da bo to šele 6.teden. V 1. sem imela prav tako v 6.tednu in se ni, pa sem morala ponovno prit v 8. Upam, da sedaj ne bo treba. Ne bi rada med službo tolko ven skakala glede na to, da sem šele 2.teden v službi(sem jo menjala). Sicer bi pa blo fajn iti večkrat majhno pikico pogledat. Drugače se počutim super. Bolše kot v 1. .Takrat se mi zdi, mi je bilo bolj slabo, sedaj pa mi je samo tu pa tam. Se mi zdi da mi je bilo le prejšnji teden malo bolj. Da ne bom prehitro govorila, saj je šele čisti začetek, da bi le tako ostalo, še naslednjih 8 mesecev. Pa tudi ostalim srečkam nosečkam želim prijetno nosečnost in pustite se čim več razvajat!!!!!! Ja, naj dodam, da mene bolj skrbi kako bo, ker bom morala predčasno iz službe, ki sem jo dobila za 1 leto, pa sva planirala, da nama rata tam nekje po novem letu! Zdaj sem sicer zeeeeloooo vesela zase , za nas, za pikico, a za službo pa me tudi zelo skrbi. Kaj čem, saj je samo nekaj mesecev ane? Saj takih stvari se res ne da točno splanirat. Ker če ne bi takoj uspelo bi se pa znalo v drugo stran zavleč, kar bi bilo dosti hujše, glede na to kaj vse berem na RR. Pa vaše mnenje? Lp